Benetton, OMV, Transcom (rade tele2 sluzbu za korisnike), ...sve jedno
sranje vece od drugog
Društvo, politika
1step2far
Ne možeš se s rogatim bosti... Zahvalna sam da radim.
DelfinMa ima.... Ja čuo da se dobro zaradi na potezu korzo-katedrala-ribarska
Nema ga!

1step2farBolje ćeš se osjećati ako negdje volontiraš i izmamiš osmjehe i radost nekog bolesnog, siromašnog i usamljenog ako ti pare nisu potrebne nego da te jebu u zdrav mozak za crkavicu.
katanada,da baš benetton haha odi tamo ako izdržiš par dana svaka ti častjel ima igdje kakvo normalno mjesto za radit za mlade ljude?
![]()
Benetton, OMV, Transcom (rade tele2 sluzbu za korisnike), ...sve jedno
sranje vece od drugog
)

Monstrumi još nadodati one famozne etikete PREKVALIFICIRAN!!!!!
"oprostite vi ste prekvalificirani za ovaj posao"
LugarMonstrumi još nadodati one famozne etikete PREKVALIFICIRAN!!!!!
Sumnjam da će to ikada napraviti... Jednostavno te neće platit...

MonstrumLugarMonstrumi još nadodati one famozne etikete PREKVALIFICIRAN!!!!!
čuo sam od par ljudi da sudošli negdje radit, al ono SSS posao, ljudi imaju faks al nema posla pa se radi šta se stigne i poslodavac ladno "mi vam nećemo dati ovaj posao vi ste prekvalificirani za to radno mjesto"
Monstrum
LugarMonstrumi još nadodati one famozne etikete PREKVALIFICIRAN!!!!!
čuo sam od par ljudi da sudošli negdje radit, al ono SSS posao, ljudi imaju faks al nema posla pa se radi šta se stigne i poslodavac ladno "mi vam nećemo dati ovaj posao vi ste prekvalificirani za to radno mjesto"![]()
adebisi-jug2.plaću dobivaš svakog 25-og u mjesecu za prošli mjesec...nekad kasni 2-3 dana...da nastavim dalje?
lavicadebisi-jug2.plaću dobivaš svakog 25-og u mjesecu za prošli mjesec...nekad kasni 2-3 dana...da nastavim dalje?
a kad bi ti placu? kod svih privatnika je tako, jedino u gradskoj ili drzavnoj firmi se dobije oko 10tog ...
adebisi-jug2nije istina...moja mater kod privatnika dobije 7-og...
lavicadebisi-jug2nije istina...moja mater kod privatnika dobije 7-og...
slazem se... nije istina... moj otac radi kod privatnika i dobije placu oko 15 al iduci mjesec... mogo bi ti jos nabrojati puno ljudi ... no ti i dalje zivi u svome svijetu
adebisi-jug2
e to je život...a kod nas...u proizvodnji...božićnicu moš sanjat...dobiješ za uskrs bocu vina i nešto šunke ili tako nešto...
a kad prebaciš normu za 20 % kolko treba da ti se plati više...e onda ti idući put povećaju normu tako da ne možeš opet prebacit...a to što si onda jednom ili dvaput slučajno prebacio normu će se zaboravit...prekovremeno se nije plaćalo...