Saw 1-4

Kultura, zabava, sport, hobby

e da...i ko još nije gledao SAW 1-4...taj ne zna šta propušta...
adebisi-jug2

što je to? Nikad čula....kakav žanrrrrrrr
fairy

adebisi-jug2

Ma quazi horror u preko nekoliko dijelova.... Debilana, bar meni.... Ne volim takvo nadrkavanje :zid:
neeee,,,,to stvarno ne mogu gledati,,, :beee:
adebisi-jug2

cane

Frost

cane kad ideš gledat?

Kontao sam ići na premijeru sinoć ali nisam na kraju. Kontam da ću u nedjelju-ponedjeljak otići.
Danas sam pogledao Idiocracy. Luke Wilson glumi ali nije mi baš nešto sjeo dobro. Morat ću ga još jedanput pogledati.

Idiocracy gledam samo zbog mojeg najboljeg glumca...terry crews...inače on je predsjednik SAD-a u tom filmu...a film WHITE CHICKS...definitivno moja najbolja komedija...opet glumi taj crnac....

Al najbolja Terryeva uloga mi je definitivno u Svi mrze Chrisa!
OligofreniDikobrazoid

fairy

adebisi-jug2

Ma quazi horror u preko nekoliko dijelova.... Debilana, bar meni.... Ne volim takvo nadrkavanje :zid:

ali genijalan film...ja to nikad ne bi smislio :)
adebisi-jug2

samo zato što ti to ne bi smislio, ne znači da je genijalan. ;)
DonQuijote

adebisi-jug2

samo zato što ti to ne bi smislio, ne znači da je genijalan. ;)

krivo se izrazih...nitko na ovom forumu,i nitko u ovom dijelu hrvacke ne bi smislio takav film...što je i dokazano...kakvi su naši filmovi...bolje ću pogledat beverly hills...ima 1 do 2 OK filma
Ja se svih horora bojim, a tek kasnije skužim da uopće nisu realni. :(
I opet sve gledam.
Ja obožavam horore.. pogotovo kao što su SAW ili THE CUBE..
btw, jel izašao The Cube 3? (d' kjub na kub LOL )
Ooodavno!
http://www.imdb.com/title/tt0377713/
Već se priča o četvorci!
tonya

Ja se svih horora bojim, a tek kasnije skužim da uopće nisu realni. :(
I opet sve gledam.

al ovaj saw...nije tipičan horor da lik ide i ubija i kolje okolo...zapravo ovdje ima malo nasilja (hehe),a čovjek pošten pokušava pomoć ljudima (LOL)....pogledaj!!!!!!! kad na kraju skontaš...kak jednostavno rješenje postoji...ali ne...ljudi ne razmišljaju... jbg :)
tonya

Ooodavno!
http://www.imdb.com/title/tt0377713/
Već se priča o četvorci!

Uuu, onda sam negdje zakasnila ili se ne sjećam (što je veća vjerojatnost) da sam ga gledala..
adebisi-jug2

al ovaj saw...nije tipičan horor da lik ide i ubija i kolje okolo...zapravo ovdje ima malo nasilja (hehe),a čovjek pošten pokušava pomoć ljudima (LOL)....pogledaj!!!!!!! kad na kraju skontaš...kak jednostavno rješenje postoji...ali ne...ljudi ne razmišljaju... jbg :)

Baš tako.. ljudi ne razmišljaju.. a svakome je dana prilika da se izvuče iz zamke.. jedino ona riba malo otežava stvari, al opet.. na kraju.. treba pogledati.. iako nije za one sa slabijim živcima i želudcem.. :)

Re: Saw 1-4

Doma imam sva 4 dijela, ok, ali ništa posebno. Najdraža scena (ako se to može nazvati najdražom) je iz drugogo dijela kad ona ženska što je naslijedila rad ludog starca bjesomučno kopala po hrpi korištenih igala.
film mi je predobar..jednom kad budem imala vremena i snage ću ih sve pogledati u komadu...
1step2far

kad ona ženska što je naslijedila rad ludog starca bjesomučno kopala po hrpi korištenih igala.

A ja sam to nedavno sanjala.. da kopam po hrpi šprica, igala i epruveta tražeći jednu sa svojom krvi jer nas je netko u firmi pokušao zaraziti AIDS-om.. :confused:
Sad mi je jasno odakle mi se to uvuklo u podsvijest...
pogledao sam prvi,drugi i treci dio i mogu reci da je film dobar
Pogledaj i 4. dio... ;)
pogledala prvi i drugi dio.. nisu me impresionirali.
treci i cetvrti ne namjeravam pogledati
Loona

Pogledaj i 4. dio... ;)

de jel moš sredit nešto, neki copy paste sudnem ti ovo ono? :)
klasično moderno sranje za široke mase
kao takvo je solidno
inače od istog redatelja (James Wan) pogledajte Death Sentence, lepo krvi do koljena, solidno djelce
Frost

Loona

Pogledaj i 4. dio... ;)

de jel moš sredit nešto, neki copy paste sudnem ti ovo ono? :)

pa da,nekakvu razmjenu da dogovorimo :D
ja bi pogledao sva 4 ako nije bed :D
Ma nije bed, još kad bih mogla uploadati to ovdje.. :)
e, imam sam 4. dio, ostale sam posuđivala u videoteci, ali može ga se naći na torrentima..
Loona

Ma nije bed, još kad bih mogla uploadati to ovdje.. :)
e, imam sam 4. dio, ostale sam posuđivala u videoteci, ali može ga se naći na torrentima..

imam ja stick od 4 gb - jel to dosta? :D
Frost

imam ja stick od 4 gb - jel to dosta? :D

Dosta!
film je klasično pretjerivanje, al bar je napravljeno na kvalitetan način, naspram ovih novih "horora" u kojima je najbitniji cilj da u filmu ima sisatih plavuša
pankerica666

film je klasično pretjerivanje, al bar je napravljeno na kvalitetan način, naspram ovih novih "horora" u kojima je najbitniji cilj da u filmu ima sisatih plavuša

Tako stoje stvari... kad kurati plavušani ne prodaju filmove.

Jel to stvarno ima u videotekama? Nemrem naći poštene devedej kopije za ukrasti....
jel 4.dio kad na početku u mrtvačnici u želucu jigsawa nađu onu kazeticu?pa kad crnac cijeli film ima neke zadatke?
uglavnom meni je film odličan...zbog radnje što ne znaš skoro do samog kraja tko je ustvari glavni.....
a kontam da će nastavaka biti barem 10 ... daj Bože...
Frost

ja bi pogledao sva 4 ako nije bed :D

ja mislim da bi ja trebao imati prva 3 dijela pa ako hoces mogu potraziti pa ti sudnem
legica_os

Neće biti.. 4. dio je zadnji i sve je u njemu riješeno.. nemaju na osnovu čega više raditi dalje..
Loona

legica_os

Neće biti.. 4. dio je zadnji i sve je u njemu riješeno.. nemaju na osnovu čega više raditi dalje..

eo izašao saw 5 :) :) :)
adebisi-jug2

evo torrent za prva četiri dijela 2.74GB

Skriveni sadržaj

http://www.mininova.org/tor/1994228

ma filmovi su stvarno predobri,sva 4 dijela su predobra,a danas imam u planu pogledati i 5
uh...mene nakon dvice saw lagano umara...petica je nedavno bila (ili je jos uvijek) ovdje u kinima i nisam je htio ici pogledati jer postaje dosadno navlacenje novaca...trenutno je ovdje na tvu reality show sa Shawnee Smith 'Scream Queen' i traze novu zensku ulogu za Saw 6...ocaj.
Ja upravo skidam peticu, baš me zanima kakav je film..
Loona

Ja upravo skidam peticu, baš me zanima kakav je film..

Preprepreeepredobar
A potrajati će malo da se skine, nešto mi je veza jaaaakoooo spora.. B.net.. ne znam zašto..

Tagovi