Saw 1-4
Kultura, zabava, sport, hobby
adebisi-jug2e da...i ko još nije gledao SAW 1-4...taj ne zna šta propušta...
što je to? Nikad čula....kakav žanrrrrrrr
fairyMa quazi horror u preko nekoliko dijelova.... Debilana, bar meni.... Ne volim takvo nadrkavanje

adebisi-jug2
caneFrost
cane kad ideš gledat?
Kontao sam ići na premijeru sinoć ali nisam na kraju. Kontam da ću u nedjelju-ponedjeljak otići.
Danas sam pogledao Idiocracy. Luke Wilson glumi ali nije mi baš nešto sjeo dobro. Morat ću ga još jedanput pogledati.
Idiocracy gledam samo zbog mojeg najboljeg glumca...terry crews...inače on je predsjednik SAD-a u tom filmu...a film WHITE CHICKS...definitivno moja najbolja komedija...opet glumi taj crnac....
Al najbolja Terryeva uloga mi je definitivno u Svi mrze Chrisa!
OligofreniDikobrazoidfairyMa quazi horror u preko nekoliko dijelova.... Debilana, bar meni.... Ne volim takvo nadrkavanje
ali genijalan film...ja to nikad ne bi smislio
adebisi-jug2
ali genijalan film...ja to nikad ne bi smislio![]()
samo zato što ti to ne bi smislio, ne znači da je genijalan.
DonQuijoteadebisi-jug2
ali genijalan film...ja to nikad ne bi smislio![]()
samo zato što ti to ne bi smislio, ne znači da je genijalan.
krivo se izrazih...nitko na ovom forumu,i nitko u ovom dijelu hrvacke ne bi smislio takav film...što je i dokazano...kakvi su naši filmovi...bolje ću pogledat beverly hills...ima 1 do 2 OK filma
I opet sve gledam.
btw, jel izašao The Cube 3? (d' kjub na kub
)http://www.imdb.com/title/tt0377713/
Već se priča o četvorci!
tonyaJa se svih horora bojim, a tek kasnije skužim da uopće nisu realni.
![]()
I opet sve gledam.
al ovaj saw...nije tipičan horor da lik ide i ubija i kolje okolo...zapravo ovdje ima malo nasilja (hehe),a čovjek pošten pokušava pomoć ljudima (
)....pogledaj!!!!!!! kad na kraju skontaš...kak jednostavno rješenje postoji...ali ne...ljudi ne razmišljaju... jbg tonya
Ooodavno!
http://www.imdb.com/title/tt0377713/
Već se priča o četvorci!
Uuu, onda sam negdje zakasnila ili se ne sjećam (što je veća vjerojatnost) da sam ga gledala..
adebisi-jug2
al ovaj saw...nije tipičan horor da lik ide i ubija i kolje okolo...zapravo ovdje ima malo nasilja (hehe),a čovjek pošten pokušava pomoć ljudima ()....pogledaj!!!!!!! kad na kraju skontaš...kak jednostavno rješenje postoji...ali ne...ljudi ne razmišljaju... jbg
![]()
Baš tako.. ljudi ne razmišljaju.. a svakome je dana prilika da se izvuče iz zamke.. jedino ona riba malo otežava stvari, al opet.. na kraju.. treba pogledati.. iako nije za one sa slabijim živcima i želudcem..
Re: Saw 1-4
1step2far
kad ona ženska što je naslijedila rad ludog starca bjesomučno kopala po hrpi korištenih igala.
A ja sam to nedavno sanjala.. da kopam po hrpi šprica, igala i epruveta tražeći jednu sa svojom krvi jer nas je netko u firmi pokušao zaraziti AIDS-om..
Sad mi je jasno odakle mi se to uvuklo u podsvijest...
treci i cetvrti ne namjeravam pogledati
Loona
Pogledaj i 4. dio...![]()
de jel moš sredit nešto, neki copy paste sudnem ti ovo ono?
kao takvo je solidno
inače od istog redatelja (James Wan) pogledajte Death Sentence, lepo krvi do koljena, solidno djelce
Frostpa da,nekakvu razmjenu da dogovorimo
Loona
Pogledaj i 4. dio...![]()
de jel moš sredit nešto, neki copy paste sudnem ti ovo ono?![]()
e, imam sam 4. dio, ostale sam posuđivala u videoteci, ali može ga se naći na torrentima..
Loona
Ma nije bed, još kad bih mogla uploadati to ovdje..![]()
e, imam sam 4. dio, ostale sam posuđivala u videoteci, ali može ga se naći na torrentima..
imam ja stick od 4 gb - jel to dosta?
Frost
imam ja stick od 4 gb - jel to dosta?![]()
Dosta!
pankerica666
film je klasično pretjerivanje, al bar je napravljeno na kvalitetan način, naspram ovih novih "horora" u kojima je najbitniji cilj da u filmu ima sisatih plavuša
Tako stoje stvari... kad kurati plavušani ne prodaju filmove.
Jel to stvarno ima u videotekama? Nemrem naći poštene devedej kopije za ukrasti....
uglavnom meni je film odličan...zbog radnje što ne znaš skoro do samog kraja tko je ustvari glavni.....
a kontam da će nastavaka biti barem 10 ... daj Bože...
Frostja mislim da bi ja trebao imati prva 3 dijela pa ako hoces mogu potraziti pa ti sudnem
ja bi pogledao sva 4 ako nije bed![]()
legica_os
Neće biti.. 4. dio je zadnji i sve je u njemu riješeno.. nemaju na osnovu čega više raditi dalje..
Loonalegica_os
Neće biti.. 4. dio je zadnji i sve je u njemu riješeno.. nemaju na osnovu čega više raditi dalje..
eo izašao saw 5
adebisi-jug2
e da...i ko još nije gledao SAW 1-4...taj ne zna šta propušta...
evo torrent za prva četiri dijela 2.74GB
Skriveni sadržaj
http://www.mininova.org/tor/1994228
Loona
Ja upravo skidam peticu, baš me zanima kakav je film..
Preprepreeepredobar