Dvije stvari za koje ste danas jako jako zahvalni?
Ja sam danas zahvalna za svoja dva mala nožna prsta . Pa tak je strašno hodat bez njih, kad su u banani ! I ...na kavi...spašava me ujutro kad se krmeljava probudim .
Jako sam zahvalna na zdravlju i dobroj obitelji.
A ako smijem više od 2 stvari tu su onda još: sreća u mom životu, optimizam i vjera u bolje sutra, što vjerujem u ono najbolje u ljudima, dobrim prijateljima, te onim mlaim sitnicama koje život znače...
Zahvalan sam dragom Bogu što sam danas dobio posao.Več sam mislio da za mene više nema spasa.
Everybody in da house say HEEEEJ for Mikro! Odlicno , cestitam ti! nadam se da ces bit zadovoljan i sretan na poslu. Pocastis nas kad dobijes prvu placu ?
kad mi zagusti onda ću molit boga pa zahvaljivat
dakle uskoro
a inače eto aj em hepi
od 2 mj gledam 1 haljinu u 1 časopisu i mislim si koje smo selo da ju nemam gdje kupiti,a ono .... eto je u obližnjoj mi trgovini, samo u pink vraijanti
naravno da ima stvari na kojima sam zahvalan, samo kad ih pokušam napisati, uvijek me odvuče na sarkazam... zahvalan sam što sam se ipak odlučio zadržati od (dobrih!) sarkastičnih primjedbi tamo gdje im nije mjesto! i zahvalan sam firmi što sam saznao da u srijedu radimo skraćeno, a onda firma časti ručkom...
Ja sam zahvalna parketarima što su mi javili da će početi u srijedu raditi moj stan (napokon), zahvalna sam dečkima oko mene što mi skupljaju velike kutije za moje stvari dok se budu radili parketi i zahvalna sam svom najdražem što me je upravo razveselio.. i zahvalna sam tetama u PBZ-u (nisam mislila da ću ikada ovo napisati) što su bez problema provele jednu "nerješivu" transakciju i zahvalna sam mami što će naći nekoga da mi rastavi ormar kako bi oni prvi kojima sam zahvalna mogli početi raditi..
Danasnjem danu sto jos uvjek imam kraj sebe svoju roditeljicu i svoje divne klince s kojima sam provela prekrasan dan.Njihov optimizam ,dobra volja i osmjesi me uvjek podignu.
dobar usisavač i pivo
super sam danas izgledo samo u boxama usisavam i vrtim guzicom disco style uz zvuke pantere i sepulture i pijem pivo, nemoš bolje
Stvarno sam jaaako zahvalna liku, koji je u iznimno kratkom roku došao po nas na u Veliku da nas vrati s festivala, jerbo ne znam kako bih odstopala kući u onakvom stanju, plus zahvalna sam Ruci Svevišnjoj što putem nismo poginuli, s obzirom da je lik bio polumrtvo pijan i vozio 140 u zavojima..
Ja sam extremno zahvalan Kolibriju što peče bureka cijelu noć (spasiJo me nakon podosta piva....), a zahvalan sam i GPP-u što subotom noću ide treska.... Spasilo me lijepe šetnjice u zujavom stanju ;-)
Zahvalna sam parketarima koji su napokon izvadili parkete iz moje spavaće sobe i hodnika i koji su strpljivi i pametni i ne žele raditi dok se sve ne osuši kako treba..
Zahvalna sam i majstoru koji će mi napraviti ugradbeni ormar (kad ponovno stave parkete) i koji je sve premjerio iako je morao bauljati po gomili izvađenih parketa..
Mom dragom prijatelju koji mi je kao poklon za dugogodišnje prijateljstvo htjeo pokloniti kartu za koncert ali ja nemrem ići kmuuuuu.
I što me danas ipak boli manje nego ovih dana.
Zahvalna sam dragom što je otišao u trgovinu po tjesteninu da imamo što ručati. Zahvalna sam na poslu koji mi je blizu obitavališta i na kojem će me dragi zamijeniti dok kuham ručak
ja sam danas jako zahvalna na cijelom ovom sveprisutnom moru ljudi oko mene koji mi ne daju ni trenutka mira. i sto je toliko toplo da mogu prvi put u goDini susiti ves VANI!!!
Zahvaljujem svom "dragom" direktoru što nam je napokon odobrio službene mobitele, i "zahvalna" sam kretenima iz informatike što su mi blokirali pristup ovom portalu!!!
Germanwingsu sto postoji relacija Köln - Osijek, pa sutra ne moram preko Zagreba kuci... i ovima u Tizianu sto prave dobar slados (doduse, nije kao Petar Pan... ali nije ni los!)...
Re: Dvije stvari za koje ste danas jako jako zahvalni?
Na jacuzziu u kojem sam uživala sam ignorirajući glupu glazbu koju puste čistačice nakon završetka radnog vremena.
I na toastu koji mi je pripremila kuharica Marina.