Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dvojica silovala desetogodišnjaka?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bondgirl

Ukupno postova: 163
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.06.2008. 10:20 
Naslov:  Re: Dvojica silovala desetogodišnjaka?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pumpkin je napisao/la :
Nadam se da će se ipak neslužbeno saznati koji su to tipovi, jer će se službeno vjerojatno skrivati njihova imena.

Ovo me oduvijek fasciniralo u ovakvim i sličnim slučajevima. Često se dogodi da se objavi identitet žrtve, a imena manijaka koji su ima to napravili se skrivaju i nikada se ne sazna tko su, ako ne bi li se sačuvao njihov "dignitet" kojeg očito nemaju. Ne mogu si ni zamisliti kako je roditeljima koji imaju djecu, spoznaja da ti se dijete igra vani na ulici,a kraj njega hladno šeta jedan nalik ovoj dvojici iz priče. Koliko sam slušala stručnjake na temu pedofilije, to su ozbiljno poremećeni grabežljivci i oni ne stanu nakon prvog puta nego u tome dobiju neko bolesno zadovoljstvo i traže nove žrtve.
Sve me to užasava: stvari koje smo do prije par godina sa zgražanjem gledali u američkim filmovima, sada se događaju i u našem gradu, u našem susjedstvu.Užas!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zlusch

Ukupno postova: 2038
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.06.2008. 10:20 
Naslov:  

Gandalf je napisao/la:
Pa treba nešto poduzeti, a ne samo laprdati.
Dobro je neki lik rekao da im treba izbaciti slike, ime, prezime i adresu....sve u javnost, pa neka dobiju šta su zaslužili......, a i ti nisi daleko od toga.

Tako rade u Britaniji, ako dobro pamtim.... a znam da bi se opet hrpa šupaka izvukla na bolest/svetost, bla bla....

A ovo zadnje nisam dobro shvatio.... pa daj pojasni!

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Gandalf

Ukupno postova: 9
Post Postano: 19.06.2008. 10:26 
Naslov:  

zlusch je napisao/la:
Gandalf je napisao/la:
Pa treba nešto poduzeti, a ne samo laprdati.
Dobro je neki lik rekao da im treba izbaciti slike, ime, prezime i adresu....sve u javnost, pa neka dobiju šta su zaslužili......, a i ti nisi daleko od toga.

Tako rade u Britaniji, ako dobro pamtim.... a znam da bi se opet hrpa šupaka izvukla na bolest/svetost, bla bla....

A ovo zadnje nisam dobro shvatio.... pa daj pojasni!

Samo neka izađe u javnost, pa će dobit i više nego dovoljno, jebem im mamu nenormalnu.
A ovo zadnje ti je što se tiče tvog potpisa dolje...??????? Ne spominji moje ime uzalud

zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 19.06.2008. 10:33 
Naslov:  

Gandalf je napisao/la:
A ovo zadnje ti je što se tiče tvog potpisa dolje...??????? Ne spominji moje ime uzalud

Imaš sreću da nisam PTSP-ovac ili neki sličan pa da ti neke stvari objasnim u stilu 1991/92.

Ajd, pročitaj si privatnu poruku!

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
game

Ukupno postova: 474
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2008. 10:46 
Naslov:  

PsychoSoldier je napisao/la :
trebali bi nekli linč napraviti

ja znam sta bi im napravio:
polomio bi im i ruke i noge i bacio u plicak u more pa da se koprcaju i pokusaju doci do obale a pritom bi ih od morske slane vode pekle rane otvorenih prijeloma

a ja bi stajao na obali i smijao se i gadao s kamenjem.... bolesno (malo sam pretjerao, al sta ces to su zasluzili)

ne, nisi pretjerao...
izrezuckat ih inasolit rane (pomiješati i malo alkoholnog octa u to)....izgađati kamenjem, ali ne toliko da umru...
i onda polijepiti njihove slike, imena i sve, sve detalje o njima (adrese i sve) po cijelom gradu...
nakon toga ih totalno izopćiti (ali ne dopustiti odlazak u neko drugo mjesto), tako da ne dobiju ni kruh u trgovini, i tako da ih svi gledaju s zgražanjem i gađenjem, uz, naravno, gađanje kamenjem, ako im uopće padne na pamet izaći iz rupe u koju bi ih bacila da žive (koja bi bila prepuna štakora i žohara koji bi im plazili po licu dok spavaju).... i tako sve dok ne krepaju od gladi i boleština (zarazila bi ih svim mogućim trakavicama, ušima i spolnim bolestima!!!!nek krepaju!!!!!!)
buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nadam se da ja nisam pretjerala!

bondgirl je napisao/la:
pumpkin je napisao/la :
Nadam se da će se ipak neslužbeno saznati koji su to tipovi, jer će se službeno vjerojatno skrivati njihova imena.

Ovo me oduvijek fasciniralo u ovakvim i sličnim slučajevima. Često se dogodi da se objavi identitet žrtve, a imena manijaka koji su ima to napravili se skrivaju i nikada se ne sazna tko su, ako ne bi li se sačuvao njihov "dignitet" kojeg očito nemaju.

da, to i je ono najžalosnije, kao što sam rekla...
identitet djeteta će sigurno procuriti, i on će morati živjeti s tim cijeli život, a ova dvojica će u najgorem slučaju dobiti kaznu od 6 mjeseci (i biti vani za dva) i uredno nastaviti operirati okolo.

MRZIM NAŠE DRUŠTVO!

tux

Ukupno postova: 2376
Post Postano: 19.06.2008. 11:03 
Naslov:  

nisu zasluzili smrt..treba ih muciti i to javno negdje..naravno objaviti njihova imena i slike tako da ako nekad i nekako ponovo dodu u mogucnost da zive "normalnim" zivotom,da ih ljudi jednostavno ignoriraju...i eto sta se kod nas dogada,kakvih p***arija ima a mi se bavim s ejmi vajnhasu i ostalim ni najmanje bitnim glupostima..fuj !

Dylan

Ukupno postova: 818
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 19.06.2008. 13:43 
Naslov:  

Čini mi se da previše vas pokazuje još određenu dozu nezrelosti, bez obzira na godine.
Kakva linčovanja, mučenja, kastriranja i slično? Pa živimo li u srednjem vijeku ili 21. stoljeću?
Svakako da ovakav gnjusan čin treba osuditi, ali ne treba pretjerivati s emocijama.
Pravna država i Policija, koja istina ne rade uvijek najbolje, napravit će, nadam se, najviše što mogu da razriješe ovo.
S objavljivanjem imena i slika svakako se slažem i to treba uvesti za većinu kriminalnih djela koja oštećuju nečiji dignitet.
Također, istraga je u tijeku, dakle ne naglite s zaključcima.

fairy

Ukupno postova: 1955
Post Postano: 19.06.2008. 13:52 
Naslov:  

meni je ovo toliko bolesno...povraća mi se,,,,ne postoji kazna za ovo,,,

But easy come and easy go
And it would end
game

Ukupno postova: 474
Post Postano: 19.06.2008. 14:26 
Naslov:  

Dylan je napisao/la :
Pravna država i Policija, koja istina ne rade uvijek najbolje, napravit će, nadam se, najviše što mogu da razriješe ovo.

hm...tome se možeš jedino nadati...
to i je žalosni dio koji budi gnijev u ljudima!

takvo djelo se ne može kazniti koliko je monstruozno!!

keka

Ukupno postova: 183
Post Postano: 19.06.2008. 14:59 
Naslov:  Re: Dvojica silovala desetogodišnjaka?

kreteni jedni idiotski.jeboim pas mater..joooj to treba pretuc na mrtvo ime.idioti jedni.joj,ja zivim na jugu,i spalit cu im nest..joj.kreteni poremeceni.dragi boze.jadno dijete.imat ce traume cijeli zivot zbog dvojice poremecenih kretena idiota.joj.to treba pretuc i na robiju ih poslat
osijek031.com smile

Uma

Ukupno postova: 4727
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 19.06.2008. 15:53 
Naslov:  

24 sata

Question

Citat: Dječak je navodno silovan 13. lipnja tijekom dana u napuštenoj baraci. Policija nema dokaze koji bi upućivali na to da je mališan tjelesno zlostavljan

Osječku javnost uznemirila je priča da je u naselju Jug II, prije nekoliko dana, silovan osmogodišnji dječak. Silovanje je, navodno, policiji prijavila majka i to nakon nekoliko dana, kad je primijetila krv na sinovljevim gaćicama. Silovanje su, navodno, počinila dvojica 30-godišnjaka koje mališan nije poznavao pa njihov identitet još nije utvrđen. Dječak je navodno silovan 13. lipnja tijekom dana u napuštenoj drvenoj baraci. U spomenutoj se baraci, kažu mještani naselja Jug II, svakodnevno okupljaju djeca kada idu iz škole. Neslužbeno se može doznati da se radi o problematičnoj majci koja već ima nekoliko prijava zbog zanemarivanja djece. Ona je samohrani roditelj i ima dvoje maloljetne djece, a majka također ima problema i sa alkoholom. U policiji kažu kako je dojava o silovanju primljena u 4 sata ujutro te da u provedenoj istrazi nisu pronađeni nikakvi dokazi koji bi upućivali na to da je mališan seksualno tjelesno zlostavljan. Utvrđuju se jedino eventualne mogućnosti da su nad njim počinjenje bludne radnje. Da dijete nema nikakvih ozljeda doznaje se i u osječkoj bolnici gdje je bio na pregledu te na razgovoru sa psihologom. U dječakovoj školi su potvrdili da je majka nazvala i rekla kako maleni neće dolazili u školu do daljnjeg. Policija i dalje provodi istragu.

Ukupno postova: 61
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.06.2008. 16:29 
Naslov:  

koji kurac ne objave imena i adrese ???

tux

Ukupno postova: 2376
Post Postano: 19.06.2008. 18:31 
Naslov:  

Dylan je napisao/la:
Čini mi se da previše vas pokazuje još određenu dozu nezrelosti, bez obzira na godine.
Kakva linčovanja, mučenja, kastriranja i slično? Pa živimo li u srednjem vijeku ili 21. stoljeću?
naravno da ga nece ni mucit ni kastrirat,svi znamo sta ce na kraju svega biti..to su samo ideje,ne i stvarna nadanje da ce se tako sta dogoditi,za kaznu njih dvoice i takvih poput njega Wink

traxdata

Ukupno postova: 4
Post Postano: 19.06.2008. 19:48 
Naslov:  

Bolesno,treba ih muciti dok necrknu,govna smrdljiva

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.06.2008. 20:02 
Naslov:  

@ jerko ??? Tux ??? Traxdata ???

jeste vi procitali sta je Uma napisala ?

gotov je linc ... nesto smrdi u cijeloj ovoj prici.

na svu srecu da je vecina tridesetogodisnjaka s juga II za sada zivi ... ali jos nisu sasvim sigurni.

Skoči u forum: