krpancisaba
MacaPapucharicasabakrpanci
naravno da nije lako kada ima bolesnika kao što su takozvani organizatori takozvanog festivala (kon)fuzija
ak ti smeta nemoj podržat festival al nemoj ni pljuvat po tome...
gle, @saba...nije problem u tome jel čovjek podržava ili ne...problem je u tome što je napadački raspoložen, a svoje napade ničim ne argumetira.Da je možda složio nekoliko smirenih rečenica, kojima bi opisao što ga muči, u čemu je problem, možda bismo i mi malo drugačije gledali na neke stvari.ovako...
a vidim da je napadački raspoložen zato ga i bockam malo
IZGLEDA KAKO NITKO OD VAS BALAVACA NEZNA ČITATI.
BORIM SE PROTIV MJESTA ODRŽAVANJA (KON)FUZIJE: DVORAC NIJE MJESTO ZA - DERNEKE.
Jeli ovo dovoljno jasno i shvatljivo, bedaki nekulturni
1. Nisam balavica i ne dozvoljavam da mi se tako obraća, jer to smatram vrijeđanjem. Ja nikoga nisam ovdje uvrijedila pa niti gospodina "krpanci", tako da molim istoga da on mene ne vrijeđa.
2.Da, gospodine, znam čitati i jasno mi je što želite reći, ali to niti u jednom trenutku niste rekli na pristojan i kulturan način, stoga ne vidim odakle Vam pravo da mene prozivate za nekulturu?
3.Ni ja,a niti većina osoba koje su ovdje komentirale najavu događanja nismo organizatori istog, tako da vas lijepo molim da svoje prosvjede uputite onome koji to jest,a to lijepo piše na početku topica.
Bila sam čak i tako zlatna da sam pronašla i nekoliko linkova, da ne morate sami tražiti po bespućima Interneta :
http://www.pomakonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=32
www.promjene.hr
http://www.urbanclub.hr/
www.promomladi.net
ili se obratite organizatoru kampanje Promoting Europe u Hrvatskoj - Agenciji za društvene promjene.
4.Možda dvorac kao mjesto događanja nije primjeren, ali mi s tim nemamo ništa pa nas lijepo pustite na miru. A ako netko želi ići na događanja koja je organizirao netko drugi, onda mora ići i na mjesto na koje je organizator događanja postavio.
Nadam se da će se Vaš glas ubuduće čuti pa da će sljedeće godine mesjto održavanja biti neko drugo.Naravno, pod uvjetom da budete jednako onoliko kulturni koliko to Vi od nas želite da budemo.
P.S.ukoliko je, pak, riječ o gospođi, a ne gospodinu "krpanci", ispričavam se dotičnoj...