evo, ukoliko želite malo aktivnije sudjelovati u europskom prvenstvu, budite virtualni menadžer!
http://www.sport.hr/manager/
sklopite ekipu koja će vam donositi bodove sukladno igrama odabranih igrača na stvarnim utakmicama tijekom prvenstva. navodno imaju i nagrade za najbolje menadžere, ali je to marginalno, bitna je IGRA!
ukoliko želite, prijavite svoju ekipu i u neku od mini-liga, od kojih je jedna i Osijek031.com
lozinka je osijek031
s obzirom da mi se čini da ne možeš vidjeti ekipe ostalih igrača (barem zasad), možda bi bilo zgodno i da svatko napiše koje je igrače odabrao u ekipu. evo mojih:
G Buffon V Corluka, C Metzelder, P Mertesacker, P Lahm I Rakitic, D Srna, N Kranjcar, L Modric I Klasnic, M Petric
J Lehmann Vratar Germany
A Berezutski Branič Russia
S Ignashevich Branič Russia
P Ferreira Branič Portugal
R Carvalho Branič Portugal
Simao Vezni igrač Portugal
M Ballack Vezni igrač Germany
C Ronaldo Vezni igrač Portugal
A Robben Vezni igrač Netherlands
D Villa Napadač Spain
R Van Nistelrooy Napadač Netherlands
Golman: Casillas - Španjolska
Obrana: Abidal - Francuska
Ujfalusi - Češka
Pepe - Portugal
Bosingwa - Portugal
Veza: C.Ronaldo - Portugal
V. d. Vaart - Nizozemska
Niko Kovač - Hrvatska
Ribery - Francuska
Napad: Torres - Španjolska
Klose - Njemačka
Zajebao me Scolari što nije stavio Quaresmu, pa sam ga izbacio i stavio Fringsa...Imam 7 bodova...5 na Jankulovskom, i 2 na Ronaldu...Jučer Pepe bio glavni, onome tko ga ima doneo je 13 bodova ( nastup 2, netaknuta mreža 3 i gol 8 )
No osobno nije baš neki taj manager, više mi se sviđa onaj koji igram na stranicama Eura...Kod nas su malo bez smisla pravljene cijene igrača i transferi kada god poželiš, tamo je to bolje riješeno...
registriro i sebe al jebem im mater izmiješali su mi igrače sad mi njih 2 ne igraju gdje bi trebali igrat u kurac lijepi popizdio sam jel ima negdje gdje ih se može izmjestit ili
btw evo ih Monstrumovi:
Van der saar
Čorluka Puyol Carvalho Lahm
Ribery N. Kovač Modrić C. Ronaldo
Huntelaar Torres
i idijoti mi izmjeste cicu karvalja i lama, i modrića i ronalda ukurac
zamjenio i ja robena, za i moj brat niko... prvi dan s obziron na broj igraca odlicno prosao jedino sam trebao mozda drugog golmana izabrati, jer portugalce nece niko izbusiti, bar ne u skupini, al dobro vidit cemo do kraja prvog kola
registriro i sebe al jebem im mater izmiješali su mi igrače sad mi njih 2 ne igraju gdje bi trebali igrat u kurac lijepi popizdio sam jel ima negdje gdje ih se može izmjestit ili
btw evo ih Monstrumovi:
Van der saar
Čorluka Puyol Carvalho Lahm
Ribery N. Kovač Modrić C. Ronaldo
Huntelaar Torres
i idijoti mi izmjeste cicu karvalja i lama, i modrića i ronalda ukurac
Imaš transfer igrača. Do početka si mogao neograničeno mijenjat sad imaš pravo na 15 transfera "samo"! I meni nisu svi igrači bili na svojim pozicijama pa sam ih izmjenio, al to je bilo prije početka EP.
Idem i ja sad Robena zamijenit.
vjerojatno radi neka cheat fora, buduci da nasi ne znaju nista kvalitetno isprogramirati, znaci mozda promijeni cijelu momcad a ostaju mu bodovi od igraca koie je maknuo. Nisam probao pa ne znam...Ali moguce da je nesto takvo...
Nemoguce da lik ima 105 bodova, sad sam provjeravao, ako je stavio po pozicijama u ekipu sve igrace koji su do ovoga trenutka osvojili najvise bodova moguce je bilo imati 87. Nesta tu ne valja.
u biti kontam kako su dosli do tih bodova... vjerovatno su zamjenili igrace koji su odigrali i dodali igrace za taj dan... i tako ostvarili bodovnu prednost ali izgubili dio zamjena
jako dobro zadnje kolo, skočio sam na 11. mjesto, no mislim da bih trebao imati dva boda više, ne razumijem kako Capdevilli nije pribrojena asistencija za drugi gol Španjolaca, a uputio je savršenu dugu loptu za Villu...
Jel igra netko od vas na sportnet.hr? Tamo su odlične nagrade, za svako kolo posebno, ja nažalost nisam igrao od prvoga kola, u drugom sam bio vrlo dobar, ali zajebao me Hiddink, fino potrefim jedinu momčad koja nije stavila gol, stavim Akinfeeva, i stavim Širokova u obranu, a Hiddink ga maknuo iz prvog sastava, pa sam tek u prosjeku jer time sam izgubio bitnih 6 bodova.
jako dobro zadnje kolo, skočio sam na 11. mjesto, no mislim da bih trebao imati dva boda više, ne razumijem kako Capdevilli nije pribrojena asistencija za drugi gol Španjolaca, a uputio je savršenu dugu loptu za Villu...
odlican si, svaka cast
sad se vidi da su oni mohikanci na pocetku mjenjali igrace, i da sad tonu jer im je ostala neka losa kombinacija
ovo kolo je lutrija, trositi zamjene ili ne, posto vecina najboljih nece igrati
Poodingh ja sam se prijavio na taj manager i igrao sam od pocetka..u prvom sam krugu bio oko 50 i nekog mjesta sad sam malo pao tako da sam sveukupno 70 i neki..sad cu si slozit za trece kolo