Tvrđa: Osječko ljeto mladih OLJM 2008.

Osijek

dolazim...najvjerojatnije
crvenu jabuka ne propustam a ostalo ako bude volje navratim da vidim sta ima pametnog
šta da kažem na ovo jednostavno sam se razočarao ovogodišjnim oljmom prošlih godina je bio puuuno bolji
Lana Jurčević :zbunj1:
'oće i Nižetić doći odradit duet s njom :roll:
đizs...

Re: Tvrđa: Osječko ljeto mladih

Nandino

After Funk - funk

hmmm? :hmm:
odakle? kad? šta? spejs? extra info? :afro:
bravo, usred ispitnog mi roka.

brilijantno.
Crvena Jabuka, dolazim sigurno, prošle godine na jabuci je bilo fantastično, ako ne i bolje, aaa ona tortaa ajmeee tog je po cjelom trgu bilo :)

MissConception

Nandino

After Funk - funk

To je i meni prvo palo na pamet.
Ali ni na lastu ni na space nema nikakvih informacija.
Čak se ni ime ne zna točno, odnosno, može biti After Funk, After Fank a i After Fun.

Dylan

MissConception

Nandino

After Funk - funk

To je i meni prvo palo na pamet.
Ali ni na lastu ni na space nema nikakvih informacija.
Čak se ni ime ne zna točno, odnosno, može biti After Funk, After Fank a i After Fun.

Je, je.. već sam napravila standardnu potragu haha, al jedino što sam saznala da si u pravu... zovu se After Fank i iz Srbije su. Nigđe niš..... a morat ćemo doć i vidit/čut.. =)
sz veli da je dao 214 soma kuna za čitav projekt ali će uz pomoć grada i županije sve skupa zaokružiti na 350 soma kuna...
http://www.osijek.hr/NASTAVAK.ASPX?ID=11518

..., a iako smo imali planove organizirati jednu večer za alternativne mlade bendove, na žalost nećemo u tomu uspjeti radi prenatrpanog rasporeda.

- kaže novoizabrani predsjednik SZ-a Igor Gavranović.
u kuloarima kruže priče da su spominjali i hladno pivo za zadnji dan OLJM te edu majku (koji se spominjao i za ufo ali onda je održao nastup u pubu prije koji tjedan)....

iz priloženog teško se oteti dojmu kako se za te pare moglo napraviti daleko više i da ovi u SZ-u imaju uopće pojma što i kako rade....
OLJM je od svoje povijesti oduvijek bio alternativan, no nažalost nova postava Studentskog Zbora nije baš alternativna, prema tome i je ovakav line up.

Trebali smo mi svirati, sada još čekam da vidim što će biti, čeka se još potvrda jednog headlinera, ako taj head upadne, onda postoji mogućnost da upadnemo s njima...
Svebor

sz veli da je dao 214 soma kuna za čitav projekt ali će uz pomoć grada i županije sve skupa zaokružiti na 350 soma kuna...
http://www.osijek.hr/NASTAVAK.ASPX?ID=11518

..., a iako smo imali planove organizirati jednu večer za alternativne mlade bendove, na žalost nećemo u tomu uspjeti radi prenatrpanog rasporeda.

- kaže novoizabrani predsjednik SZ-a Igor Gavranović.
u kuloarima kruže priče da su spominjali i hladno pivo za zadnji dan OLJM te edu majku (koji se spominjao i za ufo ali onda je održao nastup u pubu prije koji tjedan)....

teško se oteti dojmu kako se za te pare moglo se napraviti daleko više i da ovi u SZ-u imaju uopće pojma što i kako rade....

A osim toga, htio je dovesti Balaševića.
Kada je čuo cifru...
Pa znamo što je dalje bilo.
mogao je dovesti remorkere ili nenormalni balašević bend ili neke nove klince za daleko prihvatljiviju cifru...
razbacivanje parama, ništa više.
Svebor

mogao je dovesti remorkere ili nenormalni balašević bend ili neke nove klince za daleko prihvatljiviju cifru...
razbacivanje parama, ništa više.

Nenormalni Balašević Bend je prijavljen za UFO, valjda će upasti.
za njihovo dobro nadam se da nece, jer takav bend NE MOŽE svirati na festivalu gdje te nakon 4-5 pjesama tjeraju dolje...
jel' to samo meni muka po pitanju izvođača

mislim da će biti rigolleto live
većinom smo svi šokirani i bez komentara.

Niti alternative niti narodnjaka :D
a što se tiče cajki
tu je svoj na svome
mna imat ćemo pink
ju huu
bitno da će tbf biti! makar nešto...
tbf........yey yey yey ..
al lana jurčević????mi bogdan.... O-o mal sam zbunjena...
Nije mi stvarno jasno zašto se to uopće zove OLJM? Pa zašto se to jednostavno ne nazove Crvena Jabuka Fest! Kad već 10 godina nastupaju kao glavni headlineri.
Cane, malo si izmješao, Jabuka je zadnji puta na OLJMu bila 2005...TBF će sada biti treci puta u 4 godine...

Ajde njih barem puno ljudi voli, makar ja ne kontam zašto, ali dobro...bolje i to nego neke istočnije stvari...
Evil Poodingh

Cane, malo si izmješao, Jabuka je zadnji puta na OLJMu bila 2005...TBF će sada biti treci puta u 4 godine...

Ajde njih barem puno ljudi voli, makar ja ne kontam zašto, ali dobro...bolje i to nego neke istočnije stvari...

A koliko su puta do 2005 nastupili? :)
Toliko istraživačko novinarstvo nije u mojoj domeni...

omg
lana jurčević.wtf
mogli su i mineu i vanu i maju šuput zvat
propada OLJM koji je barem do prošle godine bio kvalitetan događaj
katastrofa :roll:
baš me zanima ko će bit sljedeče godine..hmm
cane

Nije mi stvarno jasno zašto se to uopće zove OLJM? Pa zašto se to jednostavno ne nazove Crvena Jabuka Fest! Kad već 10 godina nastupaju kao glavni headlineri.

ima @cane pravo...
bili su bezbroj puta do 2005.
mi smo mladi pa nas pamćenje dobro služi, a vi ste još mlađi pa se ne sjećate ;) ;)

Evil Poodingh

zašto ljudi vole tbf?zašto ne?
mislim da je bolje pitanje zašto ljudi vole crvenu jabuku,oke razumijem ako se radi o nekoj generacijskoj shemi, al inače ne vidim ništa zanimljivo u njima..
digitalevil

Evil Poodingh

zašto ljudi vole tbf?zašto ne?
mislim da je bolje pitanje zašto ljudi vole crvenu jabuku,oke razumijem ako se radi o nekoj generacijskoj shemi, al inače ne vidim ništa zanimljivo u njima..

netko voli crvenu jabuku netko TBF i nema su ta sta posebno raspravljati..ja sam mladi pa meni crvena jabuka ne smeta previse,ustvari bas mi je drago sto oni dolaze..

A našli ste koga ćete uspoređivat... ajmo se sad igrat: tko je bolji, Zvonko ili Gustafi? :D

wendy

A našli ste koga ćete uspoređivat... ajmo se sad igrat: tko je bolji, Zvonko ili Gustafi? :D

Zvonko je legenda! :)

Re: Tvrđa: Osječko ljeto mladih OLJM 2008.

MacaPapucharica

wendy

Zvonko je legenda! :)

zvonko je nenadjebiv,na njegov koncert se ide obavezno.... 8)

e da, tbf je trenutno najaciji "mejnstrim" bend u hrvata
gustafi će iznenaditi.
Svebor

gustafi će iznenaditi.

Ajde da i to vidimo... kontam da su oni ok band za feste tamo gdje ih kontaju... Od njihove najpoznatije stvari razumio sam samo "...tinuninunenanana tinunenanunena ti si vajka moja, ja cu vajka biti tvoj...", ali nisam siguran da shvacam o cemu pjevaju i koje je pravo znacenje rijeci.

Shame on me...:(

Problem je sto nemam pojma koji band bi uopce i mogao doci svirati, a da vec 5 puta nije nastupao u Osijeku... il' je ova zemlja siromasna bandovima, ili ih je vecina poznata u uzim krugovima, ili je Osijek ucestala koncertna stanica...

Let3, Rambo... koliko god vas volio, nemojte dolaziti u Osijek bez novog scenskog nastupa i novih stvari...
Leteci mungos

Problem je sto nemam pojma koji band bi uopce i mogao doci svirati, a da vec 5 puta nije nastupao u Osijeku... il' je ova zemlja siromasna bandovima, ili ih je vecina poznata u uzim krugovima, ili je Osijek ucestala koncertna stanica...

bingo!
moje je mišljenje da je ovo glavni problem.
naravno, naći će se sad oni koje će reć "pa šta ne zovu ove ili one druge, treće..." ali kontam da kad se radi nešto ovakvo onda se to radi za veliki broj ljudi i s time na umu se mora pozivati glazbenike koji će i biti prihvatljivi tako velikom broju ljudi... teško za očekivati da će Dubioza recimo privući isti broj ljudi kao i TBF, jbg, pa se skoro svake godine lineup svede na isto... nije neka kul situaija, al je činjenica.
uostalom, dobro je dok se ne počne pribjegavati nekim drastičnijim "rješenjima" tipa Baruni ili... Karma ahahahaha i tak ti narodnoradijski trash hitići :P
"neću više ići na tu stranu...jer ne mogu suzu u oku skriti...ili moram,s tugom, okrenuti glavu...il' plakati ili se napiti..."
Da li se zna tocan raspored i kad tko svira?
definitivno se ide na tbf i zvonkeca. zvonkec legenda, zvonkec moj dobar drugar.

Crvena Jabuka
Cubismo
Gustafi
Lana Jurčević
The Beat Fleet
Zvonko Bogdan

Zanima me tko su ti glazbeno nadareni pojednici u Studentskom zboru kojima uopće napamet padne dovoditi "pjevače" kao Lana Jurčević.

Treba iz kazneno gonit zbog ovog masakra.
ne mojte zafrkavati! od legende zvonka,crvene jabuke gustafa,pa do latimo ritmova za svakog po nesto bit ce lijepih fešti ovih ljetnih veceri
bacite oči na myspace od let3 koji navode da sviraju u osijeku kod bastiona 9.6.
http://www.myspace.com/lettri
?
uskoro ce biti i ponesto informacija o afterima , koji se odrzavaju poslije svakog koncerta unutar prostora kluba bastion
tux

crvenu jabuka ne propustam a ostalo ako bude volje navratim da vidim sta ima pametnog

de ubiiiiiii se :haha: :goodnight:
kromosom

bacite oči na myspace od let3 koji navode da sviraju u osijeku kod bastiona 9.6.
?

vid stvarno
LET3
June, 9 2008 at Tvrdja Bastion

pa vi niste normalni. mogli ste barem jedan dobar bend staviti da nastupa....
ovo je presmijesno!!
jos je sam trebo skoro i tomson i onda bi to bilo to
nake_rado

kromosom

?

vid stvarno
LET3
June, 9 2008 at Tvrdja Bastion

LET 3
hir aj kam :D
šteta...
:(
KATASTROFA!
Dali je DARA BUBAMARA u sklopu OLJM ? Mozda bi nagodinu trebali više turbofolk izvođača pozvati , time bi pokazali širinu programske orijentacije.
Ovo je stvarno neusporedivo s prošlom godinom!

Lana je u utorak završila koncert u 23:20, i pošto su svi afterparty-i bahato otkazani sa strane Bastiona su se ljudi razbježali po tvrđi i otišli kući... :roll:

a prije točno godinu dana sam ja svirao na afterparty-u u OBP-u nakon Tattve i Mirosvlava Evačića i bilo je ljudi do 03:00!

I još jedna zanimljiva činjenica; OLjM ove godine nema službenih fotografa, nego se "idiotima" slikaju sva događanja...

Gledam stare galerije ovdje na galerija031 i ne mogu vjerovati... :zid:
imam pitanje za ove koju si isli ovih dana na koncerte na OLJM..kad pocne glavni bend,tj kad su dosad pocinjali lana,gustafi i ostali?
dakle, koncert svih glavnih bendova (iako predgrupa nema osim na crvenoj jabuci) prema najavama službenog programa počinje u 21 sat.
kncert bogdana je kasnio zbog kiše oko sat vremena i prebačen je u bastion, neki blues band u petak je također malčice kasnio i publike je bilo iznimno malo kao i u subotu gdje je talijanski COVER band svirao rock n roll hitove pedesetih. imaju 2 albuma od po možda sve skupa 20 15-20 stvari. dosvirali su svoje pošteno počevši točno u 21 tako da je u pola 11 već bio fajrunt pred žalosno malo odnosno ništa ljudi, a tonac i bend su spremali svoju opremu...

Ukupno, ovogodišnje 28. Osječko ljeto mladih „teži“ oko 400.000,00 kn gdje je 50% projekta financirano kroz partnere i sponzore.

Branimir Bagarić
org.odbor 28. Osječkog ljeta mladih

na kraju se zapitajmo -
KAMO odnosno KOME SU OTIŠLE PARE?!
posjetio sam koncert u subotu i izbrojao nesto malo manje od 50 ljudi..sramota!
tux

posjetio sam koncert u subotu i izbrojao nesto malo manje od 50 ljudi..sramota!

45 da budemo točni :)

Tagovi