Frostma dajte molim vas
"radije bi ovo ili ono nego McHamburger"
ma kog vi lažete?
svatko ovdje je barem jednom bio u meku nešt bacit u kljun, ako ne zato što je hrana "dobra" onda zato da slučajno ne budete untrendy
daj nemoj pričat gluposti, onaj tko bar imalo cijeni hranu, a nema ispod 15 godina ne ide JEST u mekiku, ne govorim o kupovanju slamboša u prolazu i sličnih "slatkiša" ali brate jest ne ide nitko tamo, bar po mojoj zdravo razumnoj procjeni, ili sam ja lud, ja znam da sam samo par puta unišo unutra
1. kad se otvorio da probam o čemu to cijeli svijet zvrnda (cca 2 razred srednje)
2. kad sam se ubio od trave i dobio sam "the munchies"
3. stavka br. 2 se ponavlja
4. stavka br. 3 se ponavlja
5. stavka br. 4 se ponavlja
presto sam pušit travu = ne jedem u mekiki jer je šrot i nitko ne bi trebao jest u mekiki, ima pun klinac boljih i restorana, fast foodova ma svega, Mcshit je smeće
a ova "untrendy" spika je jednostavno bezveze

, iskreno me boli *muški spolni organ* šta je trendy a šta nije, a onaj tko se povodi za tim što je trendy a šta ne, zaslužuje preko nekoliko grama puščanog olova u glavi
zaboravio sam da sam prije cca mjesec dana ušo nutra s bazookom prijepodne već dobrano pijan jer me poteralo pišat, a i njega je i onda sam skonto na vratima šifru, ak oš pišat moraš kupit nešt, MA MARŠ GAMADIJEBEVAMMAJKE!!!!!!!