No mene i dalje zanima da li je možda on želio prekinuti pa je sve ovo iscenirao?
Ili je stvarno u nekoj fazi...i stvarno je htio da ga malo pustim na miru?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
debeli
mozda je skonto da je GAY![]()
mala_maja
S dečkom sam 2 godine i u zadnje se vrijeme ponaša jako čudno, u depresiji je i ja to vidim,ali nikad dosad nije bio takav. Skakala sam oko njega, pitala šta mu je i neće reći..na sve odmahuje rukom, kad sam ga već 100 x pitala šta mu je, rekao mi je da mu treba jedno tjedan dana da dođe k sebi i da ga samo pustim na miru. Kad sam mu rekla da ne želim ništa čekati, on mi je na to rekao a ja sam tebe mogao kad si ti imala takve svoje faze. Tu smo prekinuli, na moju inicijativu jer ako on meni ne može reći šta mu je, ne želim više ni biti s njim, ako mi ne vjeruje.
No mene i dalje zanima da li je možda on želio prekinuti pa je sve ovo iscenirao?
Ili je stvarno u nekoj fazi...i stvarno je htio da ga malo pustim na miru?![]()
debeli
mozda je skonto da je GAY![]()

mala_majaKad sam mu rekla da ne želim ništa čekati, on mi je na to rekao a ja sam tebe mogao kad si ti imala takve svoje faze. Tu smo prekinuli, na moju inicijativu jer ako on meni ne može reći šta mu je, ne želim više ni biti s njim, ako mi ne vjeruje.
Frost
vi žene stvarno znate od muhe napraviti jato plavih kitova
marraiFrost
vi žene stvarno znate od muhe napraviti jato plavih kitova
Hehe,ovo je istina;jbga.
mala_majaa šta ako je stvarno u pitanju neka cura ili boleština?
![]()
Jadna ja![]()
jer ako je neki veći problem mogao je reći: imam problema, ali te ne želim zamarati s njima, samo želim to sam riješiti
mala_majaa šta ako je stvarno u pitanju neka cura ili boleština?
![]()
Jadna ja![]()
tuxmozda on zapravo nema problem vezan za tu njihovu vezu..sada su prekinuli i mozda ce oboje zaliti za time..trebala je pricekat da on slozi u glavi sta ima,onda sjest i porazgovarat..
1step2far
Stvarno je istina, ali i muskarci ne znaju prepoznati kad sa nama nesto nije u redu, ponasaju se kao da ne vide nista... I ne zanima ih. To meni smeta.
1step2farStvarno je istina, ali i muskarci ne znaju prepoznati kad sa nama nesto nije u redu, ponasaju se kao da ne vide nista... I ne zanima ih. To meni smeta.
Frost
1step2farStvarno je istina, ali i muskarci ne znaju prepoznati kad sa nama nesto nije u redu, ponasaju se kao da ne vide nista... I ne zanima ih. To meni smeta.
pa kad vas pitamo ŠTO JE, dobijemo odgovor NIŠTA.
I mi naivne budale pomislimo da ste iskrene i povjerujemo vam da zaista nije ništa.
nake_rado
i stalno ponavljala određene samoglasnike,

nake_radonije da se hvalim ali ja sam pripomogao rjesenju ovog problema
Eto imao sam i ja problem jučer, pitao šta ti je ona ništa, rekla neke 2-3 riječi i stalno ponavljala određene samoglasnike, nakon čega sam otišao rekao da kad se smisli ako ima problem da mi javi da sam spreman za razgovor, pa su me kasnije vratili nazad i popričali smo i eto, a problem isto tako, od muhe jato plavih kitova.
MacaPapucharicasam sebe iznenadujem
tuxmozda on zapravo nema problem vezan za tu njihovu vezu..sada su prekinuli i mozda ce oboje zaliti za time..trebala je pricekat da on slozi u glavi sta ima,onda sjest i porazgovarat..
i opet se pokazuješ kao mudro momče!![]()
Frost1step2farStvarno je istina, ali i muskarci ne znaju prepoznati kad sa nama nesto nije u redu, ponasaju se kao da ne vide nista... I ne zanima ih. To meni smeta.
I mi naivne budale pomislimo da ste iskrene i povjerujemo vam da zaista nije ništa.
A nas često zasmeta to što vi ne primijetite sami što nije u tom trenutku u redu, jer ako mi to kažemo, to se uglavnom shvaća kao prigovaranje, kritika i bezrazložno pravljenje od muhe slona. pumpkinFrost1step2farStvarno je istina, ali i muskarci ne znaju prepoznati kad sa nama nesto nije u redu, ponasaju se kao da ne vide nista... I ne zanima ih. To meni smeta.
A nas često zasmeta to što vi ne primijetite sami što nije u tom trenutku u redu, jer ako mi to kažemo, to se uglavnom shvaća kao prigovaranje, kritika i bezrazložno pravljenje od muhe slona.
eldiablopumpkinFrost1step2farStvarno je istina, ali i muskarci ne znaju prepoznati kad sa nama nesto nije u redu, ponasaju se kao da ne vide nista... I ne zanima ih. To meni smeta.
A nas često zasmeta to što vi ne primijetite sami što nije u tom trenutku u redu, jer ako mi to kažemo, to se uglavnom shvaća kao prigovaranje, kritika i bezrazložno pravljenje od muhe slona.
tup tup
pa ak te se pita onda nemoze biti shvaceno ka prigovaranje, kritika i bla bla
pumpkineldiablopumpkinFrost1step2farStvarno je istina, ali i muskarci ne znaju prepoznati kad sa nama nesto nije u redu, ponasaju se kao da ne vide nista... I ne zanima ih. To meni smeta.
tup tup
Pa o tome se i radi, pitate, mi odgovorimo, i onda vi popizdite!
eldiablopumpkineldiablopumpkinFrost1step2farStvarno je istina, ali i muskarci ne znaju prepoznati kad sa nama nesto nije u redu, ponasaju se kao da ne vide nista... I ne zanima ih. To meni smeta.
tup tup
Pa o tome se i radi, pitate, mi odgovorimo, i onda vi popizdite!
a sirocic pa ti bila u vezi samo s nekim psihicima
mala_majaS dečkom sam 2 godine i u zadnje se vrijeme ponaša jako čudno, u depresiji je i ja to vidim...
...No mene i dalje zanima da li je možda on želio prekinuti pa je sve ovo iscenirao?
Ili je stvarno u nekoj fazi...i stvarno je htio da ga malo pustim na miru?
morganglupo je ovako što i pitati.
nitko ne poznaje niti tebe niti tvog dečka niti pozadinu priče. koja je njegova strana,to bi trebalo također čuti.
ostalom, post si postavila pred 2 tjedna i niti jednom (ok,jesi jednom)nisi komentirala što su ljudi napisali što će reći da ti je do njihovog mišljenja kao i do grafitne olovke.

mala_majaDečko se ponaša čudno!
Circamala_majaDečko se ponaša čudno!
Ubij ga!!!
Lugarak nema nista od tog javi se meni
Ubij ga!!!
Ili još bolje, budi mu s bratom. A ako nema brata zavedi mu oca pa da vidimo kako će se onda on osjećati...![]()
tuxnijeLugarak nema nista od tog javi se meni
Ubij ga!!!
Ili još bolje, budi mu s bratom. A ako nema brata zavedi mu oca pa da vidimo kako će se onda on osjećati...![]()
![]()
nego jel se sta promjenilo u vasem odnosu?
Lugar
Ubij ga!!!
greenfairyja se ne ponasam cudno..samo da znas ..
A koji se dečko ne ponaša čudno???? Nemoj se zamarati.... Dečkiju će uvijek biti na lageru... Čak i u ovom (pre) malom gradu ;-)
tuxA jao, pile malo.... Ti se ni ne moraš još ponašati čudno... Ali doći će i tvoje vrijeme.... Jednom ;-)
A koji se dečko ne ponaša čudno???? Nemoj se zamarati.... Dečkiju će uvijek biti na lageru... Čak i u ovom (pre) malom gradu ;-)
![]()
greenfairyne ne krivo sam se izrazio ja se ne ponasam cudno i necu se ponasat cudno..znam ja to
tuxA jao, pile malo.... Ti se ni ne moraš još ponašati čudno... Ali doći će i tvoje vrijeme.... Jednom ;-)
![]()
1step2fartako je treba tolerirati..odma sam ja reko da ga treba malo ostaviti da razmisli covjek..sigurno je da mu treba,a ona odma prekida..eh..di ode ovaj svijet
Tux je zakon mladić! Uvijek me ugodno iznenadi svojom zrelošću!
Osim toga, dečki su totalno drugačiji od nas i trebamo tolerirati neke bezazlene razlike.
Chenua cuj ja smatram da je glupo..bez obzira na tvoje potrebe treba pricekat nju da se ona oslobodio tog straha,nakon 5 godina veze mislim da je vrijedna cekanja..
a je li glupo prekidati vezu nakon 5 godina zbog toga što djevojka ne želi voditi ljubav i boji se toga? samo usputno pitanje vama koji ste tu?
Chenua je li glupo prekidati vezu nakon 5 godina zbog toga što djevojka ne želi voditi ljubav i boji se toga? samo usputno pitanje vama koji ste tu?
mala_maja
S dečkom sam 2 godine i u zadnje se vrijeme ponaša jako čudno, u depresiji je i ja to vidim,ali nikad dosad nije bio takav.
mala_maja
Čuli ste od prijatelja da vas dečko namjerava zaprositi, vi niste sigurni da to želite,bar ne zasada...kako to dečku saopćiti ako vas on stvarno zaprosi?![]()
a da ga ne povrijedite?![]()

Lugarpotpis. trebo si je prekinuti još i prije osim ako se ne radi o nekim nježnim godinicama pa je razumljivo da se s nekim stvarima čeka. ali brate mili 5 godina...pa i desanka ti nakon tolko vremena dosadi.Chenua je li glupo prekidati vezu nakon 5 godina zbog toga što djevojka ne želi voditi ljubav i boji se toga? samo usputno pitanje vama koji ste tu?
NE - točka.
1step2far
Sex je bitan dio veze. Točka.
Kažu: od ljubavi se ne živi, a veza nije samo ljubav, i nije samo sex, i nije samo prijateljstvo, i nije samo poštovanje. To je sve jedan veliki neobični mix svega i svačega. Zamisli cijeli život biti sa nekim tko odbija tvoje bitne želje. Ajoj...