lijepih ima osječana i osječanki. ali nije lako naci normalnog dečka... ako si ne nađeš ljubav u srednjoj ili na faksu, vani ćeš teško naci.
imaju bolest - gledaju, a ne bi ti prišli, a onda čujem da smo mi izbirljive, možda nisu dovoljno hrabri...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
deer_hunterzašto su Osječanke u naslovu napisane malim slovom, a Osječani velikim?

allegra
lijepih ima osječana i osječanki. ali nije lako naci normalnog dečka... ako si ne nađeš ljubav u srednjoj ili na faksu, vani ćeš teško naci.
allegra
ako si ne nađeš ljubav u srednjoj ili na faksu, vani ćeš teško naci.
allegra
imaju bolest - gledaju, a ne bi ti prišli, a onda čujem da smo mi izbirljive, možda nisu dovoljno hrabri...
allegraOva tvrdnja je vrlo blizu istine.
allegra
allegra
allegrakako ste mi pričljivi... ti to kažeš iz svojeg iskustva, ja iz svojega, iz okoline... zašto misliš da sve što kažeš ti da je točno. nema stereotipa... svatko stekne svoje mišljenje, tako da ovo baš smiješno zvuci, to što tipkaš jel....
haha....![]()
izlazim u bolnicu? to s bolesti je bila šala... pa ja ne vjerujem, sve same svađalice....s jakim uvjerenjima.
karmen_duOdlicni su
1step2farKoju ti ono imaš dioptriju?Ja ću samo reći to da su članovi ovog foruma baš zgodni ljudi, pritom milsim na oba spola. Dečki su baš zgodni, nemam riječi. Na jednom sam forumu bila krivo shvaćena kad sam komentirala da volim lijepe žene, pa neću sad puno tipkati o njima, osim da su NICE!!!!
marrai
-I dalje smatram iz osobnog iskustva da lijepim ženama prilaze muškarci izuzetno jakog samopuzdanja,ovi drugi se drže nekih samo njima znanih predrasuda...njihov problem...
Frost
Što je najgore što se može dogodit u subotu navečer kad priđeš superzgodnoj curi? neće te poševit - a to već ionako radi![]()
">
">
">

nake_rado
">
">
">
pa da, koja žalosna istina![]()
marrai
O kakvim frikovima je riječ,Frost?![]()
ja sam vani sa legicama...![]()
marrai-I dalje smatram iz osobnog iskustva da lijepim ženama prilaze muškarci izuzetno jakog samopuzdanja,ovi drugi se drže nekih samo njima znanih predrasuda...njihov problem...
Frostnake_rado
">
">
">
pa da, koja žalosna istina![]()
Pa daak te otkanta, ideš do slijedeće najzgodnije
![]()
marrai
O kakvim frikovima je riječ,Frost?![]()
ja sam vani sa legicama...![]()
Frikovima koji već u startu nemaju što za izgubitiili barem tako misle
![]()
Imam i ja lege...
marraiTreba cjeniti inicijativu ako muškarac pristojno priđe,bez obzira na njegov fizički izgled,15 minuta moje pažnje bi zaslužio za iskazivanje hrabrosti...
Leteci mungos
Lijepim zenama prilaze muskarci koji ih zele samo jebati. I nekim manje lijepim zenama prilaze muskarci koji ih zele samo jebati, ali samo ako su dovoljno pijani.
allegra
da, naravno... ružno mi je viditi kada tip priđe, a djevojka ga lagano odmjeri i hihoće mu se skupa s legicama. naravno, ako pristojno priđe.
MissTakeBudimo realni. Sto o tebi ili o bilo kojoj drugoj zeni zna osoba koja u nju bleji s druge strane zadimljene prostorije?! Zna samo odgovor na jedno pitanje: "jebo bi ili ne?".i kaj onda ???
nema prstena nema braka znači samo sex sex sex
Mislim da bi svakako trebala razmisliti o kakvom vecernjem tecaju logike.;-)znači lijepa žena nema šanse za vezu.... ajd barem ima za seks
marraiPa što nam niste prišli?
![]()
ops:">
k:"> mada kontam da je većini izlazak želja za zabavom, plesom itd...
FrostmarraiPa što nam niste prišli?
![]()
Moguće da smo bili malo pijani
Leteci mungosmarrai-I dalje smatram iz osobnog iskustva da lijepim ženama prilaze muškarci izuzetno jakog samopuzdanja,ovi drugi se drže nekih samo njima znanih predrasuda...njihov problem...
Osim sto si nam tako skromno sugerirala da si lijepa zena, jos si i u zabludi ako mislis
da ti prilaze samopouzdani ili muskarci koji misle da nesto vrijedis... ;-)
Pravu vrijednost zene muskarac ce prepoznati u sasvim obicnim, zivotnim sitacijama, onima koje se ne javljaju u atmoferi birtije, disko kluba (vabilishta), ...
MissTake
onda kak' bi rekao leteći išli ste gadne pitati
FrostmarraiPa što nam niste prišli?
![]()
Moguće da smo bili malo pijani
marrai. treba imat muda prići curi,tako da se opet vraćamo na to jako bitno samopuzdanje,nebitno s kakvim namjerama je muškarac prišao...Da smo naivne,ponekad jesmo al' baš da ne kontamo koji su vam krajnji motivi prilaženja,hehe,varaš se lega!
marraiNikako, bila bi to steta. Lijepo je imati a_reason_for_hard-on na svakom uglu... ;-)Da, plijenim pažnju gdje god se pojavim i šta sad,da stavim vreću na glavu kad hodam gradom??!
![]()
Hm, sad sam zbunjen. Mozes li mi pokazati gdje sam ja to napisao, ili bilo sto slicno sto bi imalo znacenje da su "lijepe zene = glupe zene"?! Bojim se da si prebrzo citala. Ne vidim ni jedan drugi razlog zasto bi protumacila moj tekst onako kako si ga protumacila.tako da tvoj sterotip "lijepe žene su glupe,ne vrijedne,ne obrazovane,ne ambiciozne i trlalalalala..."pada u vodu...
Ako sam dobro razumio ovo sto si napisala (a jesam ;-)), slazes se s mojom tvrdnjom da zenama muskarci prilaze samo radi seksa? Odlicno...Da smo naivne,ponekad jesmo al' baš da ne kontamo koji su vam krajnji motivi prilaženja,hehe,varaš se lega!
Leteci mungosAko sam dobro razumio ovo sto si napisala (a jesam ;-)), slazes se s mojom tvrdnjom da zenama muskarci prilaze samo radi seksa? Odlicno...
MissTakea kakvi to molim te muškarci??? wtf???
Leteci mungosBudimo realni. Sto o tebi ili o bilo kojoj drugoj zeni zna osoba koja u nju bleji s druge strane zadimljene prostorije?! Zna samo odgovor na jedno pitanje: "jebo bi ili ne?".
marraiDobar izgovor zlata vrijedi
![]()
MissTakekoliko je vas započelu neku ozbiljnu vezu s osobom koju ste zapazili pri nekom izlasku, a da tu osobu nije znao itko iz društva... koliko je veza dugo traja. i jel' stabilna....
kopile
stvarno ste licemjerne do boli.
kopileA da ja vama postavim jedno pitanje koje je više nego očito u ovjo raspravi,a to je što vas spriječava da prilazite dečkima koji vam se sviđaju.Mislim danas vam to nebi trebao biti problem s obzirom das te sve emancipirane i da su vam usta puna priče o jednakosti.Samo je zanimljivo da u ovoj sitaciji(tj. svakoj u kojoj treba jaja stavit na panj) nema te priče o jednakosti nego je sve na nama,stvarno ste licemjerne do boli.
kopileDajete do znanja pogledom,da to je stvarno isto kao prići nekome nepoznatom,nemam riječi.Stvarno ste hrabre u 3 pm.

kopileNormalno da nije isto, zato što je to u biti jedno veliko ništa i krajnje jadna izlika za kukavičluk.
marraiSamo što većina cura ipak želi da inicijativu preuzme jači spol,to su nas još bake učile,bez obzira na današnju emancipaciju...
kopileA sad ti meni objasni kako ona taj moj "rezon" vidi na meni, to bih stvarno volio znati.
kopileJa stvarno nevidim po čemu sam ja to bahat,ako je govorenje istine bahatost onda neznam šta da vam kažem.
kopile
A da ja vama postavim jedno pitanje koje je više nego očito u ovjo raspravi,a to je što vas spriječava da prilazite dečkima koji vam se sviđaju.Mislim danas vam to nebi trebao biti problem s obzirom das te sve emancipirane i da su vam usta puna priče o jednakosti.Samo je zanimljivo da u ovoj sitaciji(tj. svakoj u kojoj treba jaja stavit na panj) nema te priče o jednakosti nego je sve na nama,stvarno ste licemjerne do boli.
marraikopileJa stvarno nevidim po čemu sam ja to bahat,ako je govorenje istine bahatost onda neznam šta da vam kažem.
Nije mi namjera ovdje se s tobom prepucavati,daj mi neki životni primjer toga što smatraš pod "govorenje istine" pa ćemo razglabati...Tvoji argumenti su: žene ne prilaze muškarcima,to je kukavičluk,ona me gleda al' to nije isto...
kopilePa jel to nije dovoljno određeno,jer moje tvrdnje nisu istinite,neznam prosvijetli nas.
kopile
Ja nisam rekao da takvih žena nema, daleko od toga,samo je pitanje koliko je takvih,a odgovor znamo,vrlo vrlo malo, statistički zanemariv broj.
marraiPosebno je nebitno ako ti nisi ta koja prva prilazi,nego tu čast elegantno prepustiš nekome dečku.
potpuno je nebitno u konačnici tko će kome prići ako do toga uopće i dođe..
kopileJa nisam rekao da takvih žena nema, daleko od toga,samo je pitanje koliko je takvih,a odgovor znamo,vrlo vrlo malo, statistički zanemariv broj.
kopilemarraiPosebno je nebitno ako ti nisi ta koja prva prilazi,nego tu čast elegantno prepustiš nekome dečku.
potpuno je nebitno u konačnici tko će kome prići ako do toga uopće i dođe..
kopileEvo jedan podatak koji bi trebao ohrabriti današnje djevojke u prilaženju muškarcima.Nedavno je obavljeno istraživanje u americi na 1000 ljudi (1000 žena i 1000 muškaraca)u raznim okolnostima(na ulici ,u baru itd).Eksperiment je sljedeći prosječan dečko(muškarac) prilazi nepoznatim djevojkama i pita ih dali li bi htjele s njim na kavu (ništa posebno) i prosječna djevojka prilazi dečkima sa istim pitanjem.Oko 70% muškaraca je pristalo,dok je kod žena taj broj oko 10%.Pa sad vi vidite šta u biti propuštate zbog svog kukavičluka.Mislim da bi kod nas ta statistika bila otprilike ista.
marraibiti lijep uopće nije bitno koliko je bitnije imati šarma,pozitivne energije,srdačan osmijeh...vrijedi za oba spola!
MissTake
sad jedno pitanje za forumašice i forumaše....
koliko je vas započelu neku ozbiljnu vezu s osobom koju ste zapazili pri nekom izlasku, a da tu osobu nije znao itko iz društva... koliko je veza dugo traja. i jel' stabilna....
(čisto informativno me zanima)
allegrakako ste mi pričljivi... ti to kažeš iz svojeg iskustva, ja iz svojega, iz okoline... zašto misliš da sve što kažeš ti da je točno. nema stereotipa... svatko stekne svoje mišljenje, tako da ovo baš smiješno zvuci, to što tipkaš jel....
haha....![]()
izlazim u bolnicu? to s bolesti je bila šala... pa ja ne vjerujem, sve same svađalice....s jakim uvjerenjima.
marrai
-I dalje smatram iz osobnog iskustva da lijepim ženama prilaze muškarci izuzetno jakog samopuzdanja,ovi drugi se drže nekih samo njima znanih predrasuda...njihov problem...
marrai
ps.ima toliko ljepotica po gradu da sa pravom mogu nosevima rastjerivati svu naoblaku koja se skuplja na nebu...
MissTake
koliko je vas započelu neku ozbiljnu vezu s osobom koju ste zapazili pri nekom izlasku, a da tu osobu nije znao itko iz društva... koliko je veza dugo traja. i jel' stabilna....

1step2farMuškarci ne prilaze ženama zato jer žene prilaze muškarcima.
Da sam ja čekala sa svojim dečkima već bi mi se mica tamo dolje osušila.
Ovako sam bar pokušala. I uspjela u svakom naumu.
Eh, da mi je bila takva hrabrost u srednjoj školi, onda bi neki od mnogih simpatija bili moji.
1step2far
A treba imati muda (jajnike) da priđeš tipu bez straha da će te odjebati kao nekakvu jadnicu.
wendyHm... vidim da je većina djevojaka ovdje otišla u offtopic. Nije tema Vanity fair nego Zašto muškarci (ne) prilaze ženama
![]()
Kada muškarac neće prići ženi koja sebe smatra baš krasnom (objektivno je nebitno), razlog nije strah nego taština dotične. Ili mu se jednostavno ne sviđa. Rekoše mi znalci. Ženi koja je privlačna i pristupačna muškarci prilaze. Samozavaravanje je nezgodna stvar
marraiSve to stoji što je wendy napisala samo što se često pristupačne žene krivo shvati...
MissTake
ako si prisutpačna onda si kurva
ako nisi onda si umišljena
ako ti se ne svidi i ne daš broj svkaom ljigavcu koji ti priđe onda nosom paraš oblake
Poppy
MissTake
ako si prisutpačna onda si kurva
ako nisi onda si umišljena
ako ti se ne svidi i ne daš broj svkaom ljigavcu koji ti priđe onda nosom paraš oblake
true true
ako ga ne otepeš u startu onda ga zavlačiš.
ako ga otepeš u startu onda si uobražena i nije on ništa tako mislio!![]()
MissTakeako si prisutpačna onda si kurva
allegrakako je guru rekao "ma vi osječanke ste obučene u ono što se nađe u svim trgovinama, što je kao hit nose sve, nemate baš svoga stila"
MissTake
marrai
ako ne baš naočit tip vidi super curu. koja ono izgleda dobro. i postoji velika mogućnost da će ga odbiti. da li bi on njoj prišao???? nitko ne voli dobiti košaricu ili nešto slično. dakle samo najhrabriji primjerci se usude prići curama jer imaju samopouzdanja i dobrih karakteristika za ponuditi
Leteci mungos
marrai-I dalje smatram iz osobnog iskustva da lijepim ženama prilaze muškarci izuzetno jakog samopuzdanja,ovi drugi se drže nekih samo njima znanih predrasuda...njihov problem...
Osim sto si nam tako skromno sugerirala da si lijepa zena, jos si i u zabludi ako mislis da ti prilaze samopouzdani ili muskarci koji misle da nesto vrijedis... ;-)
Lijepim zenama prilaze muskarci koji ih zele samo jebati. I nekim manje lijepim zenama prilaze muskarci koji ih zele samo jebati, ali samo ako su dovoljno pijani.
Citav koncept prilazenja u pijanoj i zadimljenoj atmosferi birtije je osmilila gospodja Evolucija, kako bi i povrsnim ljudima omogucila prokreaciju i stavljanje njihovog genskog materijala u zajednicki pool. Moze se to smatrati i jednim od razloga stagnacije evolucije u homo sapiensa, ali to je jedna druga prica.
Na zalost, bojim se da vas vecina zivi u iluziji da vam muskarci prilaze zato sto misle da ste sarmantne, pametne, nacitane, obrazovane, radisne i da cete jednog dana biti idealna zena i majka. Ne znam je li vam to netko do sada rekao - ali to je bullshit. Prilaze vam jer bi vas jebali. Onima s boljim dupetom i sisama prilaze cesce, onima s losijim dupetom prilaze pijaniji.
Gotovo svi muskarci imaju potrebu olaksati jaja, dozivjeti onih 5 minuta postkoitalnog blazenog spokojstva. Svi bi to napravili odmah za vrijeme prilazenja, ali znaju da su vam drustvene norme nametnule da se morate malo otimati, trgenjati i opirati. Zato vecina i pristaje na prisilan razgovor, pristaje uzeti broj telefona i sutradan istrpiti za koitus presudnu kavu.
Pravu vrijednost zene muskarac ce prepoznati u sasvim obicnim, zivotnim sitacijama, onima koje se ne javljaju u atmoferi birtije, disko kluba (vabilishta), ...
MissTake
Leteci mungos
i kaj onda ???
nema prstena
nema braka
znači samo sex sex sex
blago svijetu u kojem takvi kao gore navedeni žive
znači lijepa žena nema šanse za vezu.... ajd barem ima za seks
MissTake
1. dakle ideš van da ufatiš nekog za seksk:"> mada kontam da je većini izlazak želja za zabavom, plesom itd...
MissTake
marrai. treba imat muda prići curi,tako da se opet vraćamo na to jako bitno samopuzdanje,nebitno s kakvim namjerama je muškarac prišao...Da smo naivne,ponekad jesmo al' baš da ne kontamo koji su vam krajnji motivi prilaženja,hehe,varaš se lega!
njah naivne
prije bi rekle sanjarke
ali par rečenica diže iz sna u javu
Super HikOvo je apsolutno istina,ja se ne sječam kada sam zadnji put uopće čuo za neku, a kamoli vidio djevojku koja ima oko 25 god a da na nešto liči,da nema dečka,takvih je jako ,jako malo.I uglavnom imaju apsurdno visoke kriterije.
poanta je ova da sve što valja je debelo zauzeto do 30 (za muške) ili do 25 (za ženske)..
marrai
poduzimaju se opake mjere

MissTakemarrai
poduzimaju se opake mjere
cinkaš ih dečku ???![]()

marrai
Zauzeta sam već desetak godina ali i dalje mi prilaze muškarci,naravno ne znajući moj status(ne piše mi na čelu,jebiga) i nema ništa loše u tome dokle god se znaju granice...
Zbog toga se moja pristupačnost i komunikativnost krivo shvaća(bar neki),rijetki prihvate čavrljanje,ugodno druženje i zajebanciju...za one koji nikada nisu čuli riječ NE
poduzimaju se opake mjere![]()
Super Hikda, dobro...lijepo si gore napisala zajebancija koju neki pogrešno shvate....znači u nekome je problem a pošto nije u tebi očito je u njima jel
Super Hikda, dobro...lijepo si gore napisala zajebancija koju neki pogrešno shvate....znači u nekome je problem a pošto nije u tebi očito je u njima jel
marrai
Prihvati to kako god hoćeš,nije mi namjera nikoga uvjeravati kakva sam osoba.
Super Hikjbg...svako ima nekakva isustva u životu...nekima ide bolje, nekima lošije....i svatko ima svoje razloge zašto se ponaša kako se ponaša.......samo mi se nesviđa kad netko se igra sa ljudima kao da su igračke zbog svog ega, jer neznaš kako će ta igračka to prihvatiti.....žene se time više služe iako se to njima može puno jače obiti o glavu......i ja takvo ponašanje osuđujem, i žene i muškarce, ne samo forumaše
Super Hikkakve svrhe ima biti drukčiji nego od kako te okolina percipira!?...koga mi zavaravamo uopće....
kopile
Super HikOvo je apsolutno istina,ja se ne sječam kada sam zadnji put uopće čuo za neku, a kamoli vidio djevojku koja ima oko 25 god a da na nešto liči,da nema dečka,takvih je jako ,jako malo.I uglavnom imaju apsurdno visoke kriterije.
poanta je ova da sve što valja je debelo zauzeto do 30 (za muške) ili do 25 (za ženske)..
MacaPapucharica
Super Hikkakve svrhe ima biti drukčiji nego od kako te okolina percipira!?...koga mi zavaravamo uopće....
mislim da je tu riječ o obrambenom mehanizmu...barem je u mom slučaju tako...
ja sam glasna, zajebavam se, lajem, bla,bla,bla kako bih zaštitila djevojčicu u sebi...
mislim ,da se razumijemo i to lajavo, glasno stvorenje sam također je - to nije gluma, to je sastavni dio mene, ali on je prvenstveno tu radi zaštite...
problem nastaje kada ljudi nemaju vremena, želje i volje zagrebati dublje pa dožive samo taj prvi dojam i onda zaključe da sam neozbiljna i blesava...a kad ono...![]()
iako, kada je riječ o izlascima - ne čudi me što si ljudi ne daju truda i sude površno, jer niti vide, niti čuju, niti imaju vremena, velika koncentracija muškaraca/žena na jednom mjestu, sve u magli, dimu...
Super HikA koje je onda "pravo mjesto"?
e upravo tako...uglavnom pogrešno mjesto za tražiti nekog ozbiljnog...ja i moji frendovi znamo šta se traži po takvim mjestima....to i ta mjesta i reklamiraju suptilno
Super Hik
e tu je kvaka....zato i rekoh da tko nije našao u srednjoj ili na faksu, da će teško naći posilje nešto kvalitetno.....neki imaju takav posao da imaju veće šanse a neki nemaju, ostaje ti svakodnevna komunikacija i iskrice i te fore...šta misliš zašto se to širi ko gljive poslije kiše!?...pa čak se i preko ovog foruma možda netko spoji![]()
bondgirlSuper Hik
e tu je kvaka....zato i rekoh da tko nije našao u srednjoj ili na faksu, da će teško naći posilje nešto kvalitetno.....neki imaju takav posao da imaju veće šanse a neki nemaju, ostaje ti svakodnevna komunikacija i iskrice i te fore...šta misliš zašto se to širi ko gljive poslije kiše!?...pa čak se i preko ovog foruma možda netko spoji![]()
Kako me užasava ta tvoja tvrdnja da je teško naći nekog nakon faksa i sve to,ali si u pravu totalno.A ja baš ovog mulca upoznala na poslu
Super Hikbez brige marrai, tebe nitko nemože obeshrabriti u tvom načinu života

bondgirlMa je,kitu marjanovu u pravu
ne daj da te obeshrabri!
Zasto muskarci (ne) prilaze zenama?
bondgirlMa je,kitu marjanovu u pravu
ne daj da te obeshrabri!
Nisam rekla da će me obeshrabriti,ali čisto realno gledano,kad pogledam oko sebe,u gradu vikendom,blagi užas!! Stvarno se nekad bojim da će bit ono tko se skrasio,skrasio se. Iako sa svoje 24 još o tome baš i nerazmišljam,ali ako jednog dana poželim i ja tako....
insomniaKad bolje pogledaš, ima hrpetina cura koje su super stisnute, ili se drže kao da su Bosnu oslobodile.. S te neke strane shvaćam muškarce, da ne znaju

Circa
Zasto muskarci (ne) prilaze zenama?
Zamiljivo je da stalno analizirate sto ne valja s muzjacima, a nije vam palo na pamet da mozda muskarci ne prilaze zenama koje im se ne svidjaju...
Zasto problem mora biti u muskarcima?
Problem je u tome sto je vecina djevojaka danas najobicnija hrpetina umisljenih kokoski s kojima ne mozes razmijenit tri normalne recenice, a umisljene su i one koje bas i nemaju razloga...
Da bi dobile odgovor na pitanje iz naslova posta, krenite od sebe i zena oko sebe...
Super Hik
p.s. sve što je dobro je zauzeto mlado, muško i žensko....jako su rijetki oni koji poslije određenih godina valjaju, i jedino što ti preostaje je da smanjiš mjerila
Super HikNeznam baš sad da bih ja rekao sve,ali većina da.Neki ljudi su stvarno imali teške zle sreće, kao na primjer ja.A za sebe nebih rekao da nevaljam.Po meni danas je temeljni problem u muško ženskim odnosima što ogromna većina djevojaka jednostavno ima previsoke kriterije(prije svega ekonomske) s obzirom na trenutačno ekonomsko stanje u državi.Največi krivac za to su definitivno mediji,koji prikazuju totalno nerealnu sliku društva i svijeta u kojem živimo.
p.s. sve što je dobro je zauzeto mlado, muško i žensko....jako su rijetki oni koji poslije određenih godina valjaju, i jedino što ti preostaje je da smanjiš mjerila
insomnia
Super Hik
A šta se ljudi ''pokvare'' nakon određenih godina? Istekne im rok trajanja?
Svašta...![]()
A šta je s onim-stara koka, dobra juha?![]()
Hm, moje je neko mišljenje da ljudi s godinama postaju bolji, da ih iskustvo takvima čini.. Kad usporediš curku s 20 god i ženu s 30-35, razlika je ipak vidljiva, i to u korist one od 3 banke.
kopile
Super HikNeznam baš sad da bih ja rekao sve,ali većina da.Neki ljudi su stvarno imali teške zle sreće, kao na primjer ja.A za sebe nebih rekao da nevaljam.Po meni danas je temeljni problem u muško ženskim odnosima što ogromna većina djevojaka jednostavno ima previsoke kriterije(prije svega ekonomske) s obzirom na trenutačno ekonomsko stanje u državi.Največi krivac za to su definitivno mediji,koji prikazuju totalno nerealnu sliku društva i svijeta u kojem živimo.
insomnia
Hm, moje je neko mišljenje da ljudi s godinama postaju bolji, da ih iskustvo takvima čini.. Kad usporediš curku s 20 god i ženu s 30-35, razlika je ipak vidljiva, i to u korist one od 3 banke.
Super Hikja neželim da veza nastane zbog iskustva žene s kojom sam nego zbog njenog srca.....iskustvo treba doći poslije...to što i ja spadam u grurpu muških samaca iznad 30 i to što samim mojim pretpostavkama i po sebi onda pljujem, neumanjuje činjenice
marraipa nemoguće da vani izlaze samo kreteni,zauzeti,napaljene budale a da doma sjede normalni ljudi...bulšit!
![]()
Super Hikja neželim da veza nastane zbog iskustva žene s kojom sam nego zbog njenog srca.....iskustvo treba doći poslije...to što i ja spadam u grurpu muških samaca iznad 30 i to što samim mojim pretpostavkama i po sebi onda pljujem, neumanjuje činjenice
bondgirlSta nema? IMA IMA, samo okice dobro otvorit....pa misa mu u po bijela dana odes na kavicu i upecas si nest - mislim - a mozes biti lud/a ko ja pa da bez beda pridjes nekom na ulici i to je to, ili na poslu...
Moj zivotni moto:
Ako nešto želiš, započni!
Smionost u sebi ima moć, genijalnost i magiju!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. uvijek se isplati pokusat, al uvijek
bondgirlPa.....jesi za kavu?
![]()
sretno-dijeteja sam baš nekidan prišla jednom dečku.. reagirao je više nego čudno!!
sve bilo super i onda se on zbunio ili uplašio ili pitaj vraga što i nestao!!
više mi se ne žali ni javit...
![]()
hmmm..možda sam ja pogriješila..jbg ne znam se upucavat heheeee..![]()
u svakom slučaju izvukla sam pouku...![]()
više ne prilazim nikome![]()
svi ste u pravu!!!!!!!!
goopa
Danas u ovom vremenu i dobu interneta čini mi se da je veliki dio muške populacije izgubio taj osjećaj za osvajanje i da u svojoj emancipaciji sve više žena preuzima tu ulogu na sebe. U zadnje vrijeme su ženske nekako drvene i koliko sam ja stekla utisak, imaju mnogo visoko mišljenje o sebi ,ne možeš sjediti ozbiljna i namrštena a očekivati da neko priđe, pa zar ne? Nekad se isplatilo truditi a danas je sve drugačije. Ubiti danas su žene hladne kučke, a muškarci skoro pa svaki 5 topli brat!
allegra
MNOWARSavršeno si sažeo bit problema.Svaka čast.
Doslo je vrijeme apsurda ,gledajte sad ovo :
Zagovaraju se prava : žena =muškarac
Hipoteza ženina mozga : hoću više od sebe u krajnjem slučaju nekog jenakog a potpuno se isključuje ,ponavljam isključuje manje od sebe u bilo kojem kriteriju koja žena zadovoljava .
I onda vam takve pričaju (licemjerke u srži )priču ,skrivaju se iza neke fasade za koje nemaju ni približno pokriće samo sa ciljem da bi dobile više od sebe .
BUDIMO REALNI I RECEMOCIMO SAMI SEBI HOĆU JEDNAKO ,HOĆU JEDNAKO I NEĆE BITI PROBLEMA .
ZAPAMTITE NITKO VAM NI NECE PRICI DOK SE PONASATE LICEMJERNO .

Super Hik
goopa
Danas u ovom vremenu i dobu interneta čini mi se da je veliki dio muške populacije izgubio taj osjećaj za osvajanje i da u svojoj emancipaciji sve više žena preuzima tu ulogu na sebe. U zadnje vrijeme su ženske nekako drvene i koliko sam ja stekla utisak, imaju mnogo visoko mišljenje o sebi ,ne možeš sjediti ozbiljna i namrštena a očekivati da neko priđe, pa zar ne? Nekad se isplatilo truditi a danas je sve drugačije. Ubiti danas su žene hladne kučke, a muškarci skoro pa svaki 5 topli brat!
potpis...ali ja nisam 5. fala bogu hehe![]()
mallenna_018
allegra
aaaaaaaaaa ??? Skoro sve što se upeca u šk je prolazno...jedino vani i nađeš nešto tj.nekoga kak spada...iz nove okoline...tako da se ne slažem s tobom... =D![]()
mallenna_018allegra
aaaaaaaaaa ??? Skoro sve što se upeca u šk je prolazno...jedino vani i nađeš nešto tj.nekoga kak spada...iz nove okoline...tako da se ne slažem s tobom... =D
...Super Hik
goopa
potpis...ali ja nisam 5. fala bogu hehe![]()
Evo još jedan potpis...... da naravno... ja sam onaj 7. ...
![]()
mallenna_018
allegra
aaaaaaaaaa ??? Skoro sve što se upeca u šk je prolazno...jedino vani i nađeš nešto tj.nekoga kak spada...iz nove okoline...tako da se ne slažem s tobom... =D![]()
Pa dobro... ima ljudi koji su još od osnovne zajedno... ima ljudi koji sretnu "prijatelje" iz osnovne nakon jaaakoooo dugo vremena pa završe sretni u braku... ali puno je veći postotak onih koji si nađu ljubav života negdje "vani"... tako da se samo djelomično slažem s malenom...
allegra
i što nam to govori... sve je moguće, bitno da se ljudi "nađu", gdje god se sreli !!![]()
pumpkin
Jeste vas dva nešto u rodu?![]()
MNOWARpumpkin
Sestro ako je to sve što imaš za reć kao komentar na moj tekst(surovu istinu) onda je to sramota a bome i nema baš ženskih komentara koji bi opovrgli iznesenu konstataciju .
žensko =muško ; pa zašto žene neprilaze onda muškima ,mi smo jednaki ,,,ili postavljamo dvostruke standarde ?
allegraA možda bi ih i supruge ubile, onako namrtvo, kada bi vam prišli

pumpkin
MNOWARpumpkin
Sestro ako je to sve što imaš za reć kao komentar na moj tekst(surovu istinu) onda je to sramota a bome i nema baš ženskih komentara koji bi opovrgli iznesenu konstataciju .
žensko =muško ; pa zašto žene neprilaze onda muškima ,mi smo jednaki ,,,ili postavljamo dvostruke standarde ?
Imala bih ja tu štošta za reći, ali što bi to vrijedilo nekome tko ne razumije neke stvari. Evo, najgore što se vama može dogoditi je da vas ženska možda odmjeri i odj...e, a stavi se npr. u žensku perspektivu, baš zato što je društvo licemjerno i zatucano, nikom ne piše na čelu kakav je - da li će misliti da si koza ili kurvetina što si mu prva prišla, da li je kreten koji te poslije neće ostaviti na miru, da li si odmah po defaultu zatuca u glavu da se ti hoćeš s njime kresnit pa kad ispadne da si htjela samo prijateljski razgovor da imaš neugodnosti, svačeg ima. Ovo što ti kažeš, sve je ok među normalnim ljudima, ali kako bih ja mogla znati kakve posljedice može imati moje upucavanje nepoznatim likovima? Koji put mi se dogodilo da neki tip bulji u mene ili mi kao, preko konobara šalje piće (WTF), a ono neki kreten zbog kojeg moramo doslovce pobjeći iz lokala, i još viče za tobom kako smo sve iste, "ovake i onake". Iz tog razloga upravo mi moramo paziti što radimo, ali na žalost zbog nekih kretena ispaštaju i dečki koji su sasvim ok. To je surova istina prijatelju, a ne vaše pljuvanje po ženama, i kako smo licemjerne, a htjele bi jednakost. Ja mislim da mi puno više moramo paziti na takve stvari nego vi, nismo mi krive što u takvom svijetu živimo. Ja npr. konkretno imam problem da je tip kojeg nisam u životu ni pogledala, na prijevaru došao do mog broja mobitela i uznemirava me, jer je očiti krele, a nisam mu dala nikakvog povoda za to. A što bi bilo da sam slučajno prišla takvomte kreletu? Možda bi me već čuvao kod kuće u teglicama (nemoj ovo bukvalno shvatiti).
MNOWAR
Apsolutno se slažem sloboda izbora bez iznimke, mislim da je tako najbolje samo je problem kad se podvuče crta mnoge će ostati razočarane i izfrustrirane,ali to najbolje znaju ove malo starije gospođice 25+ ,,,što su imale ,što imaju i što nikad neće imat, to nemože razaznat ženska mularija od 18-20god pa ih to kasnije skupo košta .A zašto vam se ne prilazi pa zato što ste se precijenile i da je za ženu dovoljno da je ona rođena ona nemora apsolutno ništa i normalno koja nemisli da je bogom dana ...
kopile
@pumpkin Teško pretjeruješ,nekažem da nema takvih likova kakve ti opisuješ ali oni su teška manjina.Ja glavni razlog zašto vi ne prilazite dečkima vidim prije svega u komociji i kukavičluku(tu mislim na mogučnost da čete biti odbijene) a ne u strahu od kretena.A te priče da će netko misliti da si drolja ako priđeš nekom dečku negdje su totalno debilne.Stvar je u tome da vama itekako odgovara vaša superiorna pozicija da ste vi te koje samo kažu da ili ne, i da pritome nemorate ni malim prstom maknuti.Samo što je takav stav u teškoj kontradikciji sa vašim konstantnim laprdanjem o feminizmu,emancipaciji i sličnim verbalnim proljevima.
Delfin
kopile
@pumpkin Teško pretjeruješ,nekažem da nema takvih likova kakve ti opisuješ ali oni su teška manjina.Ja glavni razlog zašto vi ne prilazite dečkima vidim prije svega u komociji i kukavičluku(tu mislim na mogučnost da čete biti odbijene) a ne u strahu od kretena.A te priče da će netko misliti da si drolja ako priđeš nekom dečku negdje su totalno debilne.Stvar je u tome da vama itekako odgovara vaša superiorna pozicija da ste vi te koje samo kažu da ili ne, i da pritome nemorate ni malim prstom maknuti.Samo što je takav stav u teškoj kontradikciji sa vašim konstantnim laprdanjem o feminizmu,emancipaciji i sličnim verbalnim proljevima.
Iako sam zensko moram se s ovim muskim komentarom sloziti.
Zasto zene ne prilaze muskarcima je dosta slozena tema i nemozes ju svesti samo na jedan razlog.
Mislim da veliku ulogu ima tradicionalnost, onda vjeronauk u osnovnoj i srednjoj skoli, odgoj nasih roditelja(muski mogu sve zenske ne mogu) i niz drugih stvari.
Istina da se nalazimo u vremenu kada zene imaju sve veca prava i slobode ali je istina i to da je ovo vrijeme prijelazno pa se sve ovo ispomijesalo tako da jedan dan zena se ponasa ovako a vec drugi dan onako.
Isto tako moram reci i za muskarce, jedan dan im godi da oni osvajaju a vec drugi da budu osvajani.
Kako sam rekla dosta je slozena tema tako da sve zavisi i od situacije, alkohola u krvi, dali si na moru ili kod kuce i puno jos toga.
ajd oš na cugu ,e ajd oš na burger ili kiflu.

obyzouthNisam ih sreo puno u životu... dvije, tri možda....
al' postoje i ženke lavice.

masterzzkaj ja priđem ženskoj ona mi okrene leđa i ja pričam sam sa sobom...
pravo pitanje je zašto one meni i drugim muškarcima okreću leđa a mogle su biti moje?
">
Elena_Os
">
Ignoriraj djevojke/žene, glumi gaya, situacija će se ubrzo promjeniti..ganjat' će te žemske k'o lude, vođene onom zbog mene se promjenio, ja sam jedina uspjela.. Al' nemoj da ti se svidi ta uloga, pa da ju poželiš produbiti..![]()
![]()
eldiablomasterzzkaj ja priđem ženskoj ona mi okrene leđa i ja pričam sam sa sobom...
pravo pitanje je zašto one meni i drugim muškarcima okreću leđa a mogle su biti moje?
probaj im prilazit okrenut ledjima - mozda upali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
empetri
Jel to poznaješ osobno svih 3 milijarde muškaraca, ili zaključuješ na temelju nekog svog uzorka od X poznanika?
acewwAko je itko u priči o prilaženju kukavica onda su to žene.Istina je da danas muškarci prilaze manje nego prije,ali i to manje je opet 100 puta više nego što to rade žene.
sto ljudi sto cudi.. ali budimo realni, danas su muski kukavice i nista drugo. bitno im je samo da budu kao "cool" i misle da su si bitni, a zapravo su ocajni i manji od makovog zrna... zalosno, no s vremenom se to mozda i promijeni
aceww
u tome se apsolutno slazem. uvijek bolje pousati nego poslije zaliti, sto bi bilo kad bi bilo. no zelim reci da nema onih dobrih deckiju, kavalira (ali ne oni koji to glume iscenirano), onih koji iskreno djeluju i govore.. sve je vise manje umjetno (ne kazem da i s curama nije tako), ali gledam iz svoje perspektive
Ivan
ja ne prilazim zenama zato so sam invalid
nookymislim, ne ocekujem ja od nje ak joj pridjem da klekne na koljena i da mi broj, al ono moze se ponasat normalno...
brutal
Djeco draga da je bar vama Korzo i par plesnjaka.
marrai
pa nije muškarcima valjda ego od stakla?![]()
majaazdaja
marrai
pa nije muškarcima valjda ego od stakla?![]()
je , to i je problem...
1step2far
Trudila sam se uvijek biti fer i ne povrijediti nikoga. Lijepo je znati da se nekome sviđaš, ali i taktično reći svoje mišljenje.
bondgirl
Gledam baš situaciju ovog vikenda u npr. Luni. O kakvom prilaženju mi tu pričamo? Cure dotjerane kao da idu na dodojelu Oscara,dečki ih odmjeravaju ispod oka,atmosfera kao na sprovodu i svi su si kao nešto fancy. U prilaženje i upoznavanje vani vikendom ne polažem nikakve nade jer je većina ljudi ili polupijana ili ima samo jednu misao na pameti. I tu se onda sve svede na taj neki prvi dojam,ulet,spiku što li već u krajnje isforsiranoj situaciji.Zato reakcije i budu često pogrešne ili neumjerene tipa kak si jadan,rolanje očima i slično,a onda to sve danima prepričavaju po kavama i misle kak su si bitne jer im se netko uopće i obratio.Da nije jadno bilo bi smiješno
">bondgirlGledam baš situaciju ovog vikenda u npr. Luni. O kakvom prilaženju mi tu pričamo? Cure dotjerane kao da idu na dodojelu Oscara,dečki ih odmjeravaju ispod oka,atmosfera kao na sprovodu i svi su si kao nešto fancy. U prilaženje i upoznavanje vani vikendom ne polažem nikakve nade jer je većina ljudi ili polupijana ili ima samo jednu misao na pameti. I tu se onda sve svede na taj neki prvi dojam,ulet,spiku što li već u krajnje isforsiranoj situaciji.Zato reakcije i budu često pogrešne ili neumjerene tipa kak si jadan,rolanje očima i slično,a onda to sve danima prepričavaju po kavama i misle kak su si bitne jer im se netko uopće i obratio.Da nije jadno bilo bi smiješno
I onda se još čude kad im nitko ne priđe...
s kojim ću se naći popodne na kavi nego frajer polumrtav vikendom u nekom kafu kojeg neću čuti od glazbe,niti ću moći normalno pričati ilitištajaznamšto...
little_beeja ne pušim baš to upoznavanje vani, jednom se dogodilo, nasli smo se na kavi, ajmmme promašaj
![]()
al sam u principu pristojna uvijek, cak i porazgovaram s deckom ali dam do znanja "not gonna happen" i jos ga potapsem onak ko da smo si super da moze reci ekipi "ma zauzeta je" i obranit ego hehehehe)
a kad je netko naporan, imam novu foru... kazem da sam udanaposustanu heheh
bondgirl
Gledam baš situaciju ovog vikenda u npr. Luni. O kakvom prilaženju mi tu pričamo? Cure dotjerane kao da idu na dodojelu Oscara,dečki ih odmjeravaju ispod oka,atmosfera kao na sprovodu i svi su si kao nešto fancy. U prilaženje i upoznavanje vani vikendom ne polažem nikakve nade jer je većina ljudi ili polupijana ili ima samo jednu misao na pameti. I tu se onda sve svede na taj neki prvi dojam,ulet,spiku što li već u krajnje isforsiranoj situaciji.Zato reakcije i budu često pogrešne ili neumjerene tipa kak si jadan,rolanje očima i slično,a onda to sve danima prepričavaju po kavama i misle kak su si bitne jer im se netko uopće i obratio.Da nije jadno bilo bi smiješno
ralelittle_beeja ne pušim baš to upoznavanje vani, jednom se dogodilo, nasli smo se na kavi, ajmmme promašaj
![]()
al sam u principu pristojna uvijek, cak i porazgovaram s deckom ali dam do znanja "not gonna happen" i jos ga potapsem onak ko da smo si super da moze reci ekipi "ma zauzeta je" i obranit ego hehehehe)
a kad je netko naporan, imam novu foru... kazem da sam udanaposustanu heheh
ahahaaa potapses gaomg koji bed, cek jel to onak kao idiota
ili nekak normalnije?
![]()
bondgirl
MacaPapucharicaBože mili, al sam se načitala koječega!!!
![]()
(mada, svaka čast, zanimljivo sročeno. i humoristično, nadasve)
Ispada da vani nema niti normalnih dečki, niti normalnih cura, a sve to kažu oni koji su nekada bili vani (i u 4 ujutro) pa samim tim ni oni nisu normalni!![]()
(ovo, naravno ne mislim osobno, niti uvredljivo)
Mislim, razumijem ja takva razmišljanja, kad X puta doživiš opisane situacije, ali, pustite ljudi generaliziranje na stranu!
Meni osobno je pojam dobrog izlaska naplesati se do jutra i zabaviti se s prijateljima. A ako onda još usput nekoga i upoznam...![]()
E, sad, ako netko izlazi samo i i sključivo s ciljem da bi nekoga "našao/našla" to zna biti problem.
Gotovo sve svoje dečke sam upoznala vani, i gle čuda, svi su bili normalni dečki! No, možda sam ja samo imala više sreće...
SkakavacCemu toliko kompliciranje
dodjes do cure,u vecini slucajeva je 2-3 recenice dovoljno da skuzis jel zainteresirana i normalna i gotovo
analize i kategoriziranje cura po tom u koliko sati ste ih upoznali i s koliko prijateljica je okruzena je bezveze
nicollJa ću samo reći: Dečki samo naprijed! Nema nećkanja, razmišljanja, planiranja..
Nije ni nama ženama problem napraviti prvi korak,(uglavnom tako i ispadne) ali mi je nekak muževnije i više sexy kad je muškarac taj koji "osvaja" (haha)
Ne znaš ak ne probaš
Frostpa stvar je u tom da cure daju a muskarci uzimaju...a ima i toga da muskarci imaju 3 puta jacu zelju za seksom..curama je vise do paznje i emocija..
marraiSamo što većina cura ipak želi da inicijativu preuzme jači spol,to su nas još bake učile,bez obzira na današnju emancipaciju...
Da, najbolje je muškom prepustiti da bude osvajač kao u davna vremena.
Čudna stvar koju ne mogu u potpunosti objasniti.
nicollHehe, viš kak je to bilo jednostavno ;-) Naravno da da
maniche.
uletit nekom kao grom iz vedra neba, to mi idiotski...jebajga![]()
manicheKako ne kuzis?! Pa, ocito onda taj lik nije bio dovoljno "hrabar" i nije ju "dovoljno zelio" da bi se "borio za nju".vidiš upravo si ovo ja ne želim dozvolit, da mi na neki normalan ulet neka frustrirana cura počne glumit facu i napravi konja od mene.
Skakavac
u petak sam svjedocila takoj reakciji...decko sladak,zgodan,faca,casti moju poznanicu cugom i dodje do nje,nije nista jos ni reci stigao a ona prevrtaj ocima poprati izdahom i kaze mu "mislis da me mozes kupit za 20 kuna koliko si platio ovu cugu? bolje se vrati odakle si dosao"
Skakavacmaniche.
vecini kontam i je,to je vise neka stara skola...lakse je to bilo radit kad zene nisu bile ovako cinicne
neznam odakle nam ideja da je prevrtaj ocima i drskost na neciji ulet dokaz inteligencije,ni zasto bi trebale ista dokazivat
u petak sam svjedocila takoj reakciji...decko sladak,zgodan,faca,casti moju poznanicu cugom i dodje do nje,nije nista jos ni reci stigao a ona prevrtaj ocima poprati izdahom i kaze mu "mislis da me mozes kupit za 20 kuna koliko si platio ovu cugu? bolje se vrati odakle si dosao"
tip u nevjerici okrece ledja i vrati se do svoje ekipe...na kraju se ispostavilo da joj se decko stvarno svidjajo ali nije se htio "borit i trudit" za nju
daj upucaj se![]()
moramo se sabrat mi zene malo
Skakavacmaniche.
vecini kontam i je,to je vise neka stara skola...lakse je to bilo radit kad zene nisu bile ovako cinicne
neznam odakle nam ideja da je prevrtaj ocima i drskost na neciji ulet dokaz inteligencije,ni zasto bi trebale ista dokazivat
tip u nevjerici okrece ledja i vrati se do svoje ekipe...na kraju se ispostavilo da joj se decko stvarno svidjajo ali nije se htio "borit i trudit" za nju
daj upucaj se![]()
audiworld
aahhahaha... čopor hijena..![]()
malo karikiraš,al tako i je nekako... Ma cure se ne upoznaju na takvim mjestima...mislim osim ako ne želiš neku brijačinu... Ona koja drži do sebe neće ti sigurno past u zagrljaj i dat da ju karaš prvi put kad ju vidiš... nije to bit igre... isto kao što bit igre nije uhvatit mrtvu pijanu curu...faca si moj bato kad zbariš pod danjim svjetlom...
audiworld
jebiga lega... da probaš uletit s više lavova među te hijene![]()

Duminske Trake
Eh,nekad je bilo drugačije,danas ak nemaš para nema ni muzike...![]()
padobranac
Frostpa stvar je u tom da cure daju a muskarci uzimaju...a ima i toga da muskarci imaju 3 puta jacu zelju za seksom..curama je vise do paznje i emocija..
Da, najbolje je muškom prepustiti da bude osvajač kao u davna vremena.
Čudna stvar koju ne mogu u potpunosti objasniti.
Skakavac
maniche.
daj upucaj se![]()