na drugom topicu tvrdim da svaka žena mora imati dovoljno vremena da se dovede u red
ne treba sad 3h provoditi za ogledalom dovoljno je i 5 min
pogledajte što čini šminka
klik
Društvo, politika
MissTakeKoliko ti vremena provodiš pred ogledalom? Jesi i ti sebe dovela u red?ne treba sad 3h provoditi za ogledalom dovoljno je i 5 min
PoppyApsolutno. Voljeti sebe i biti zadovoljan sobom je ključ ljepote - unutarnje i vanjske.meni su lijepe žene koje ostavljaju dojam da su zadovoljne sobom. a taj dojam je dosta teško odglumit.
Carobnica
Fotografija nam pokazuje da među nama šeta puno više "manje lijepih" žena, nego se to na prvo gledanje čini.
toniMomak, valjda ni tebi navodnici nisu baš najjasniji.Ali one su u dushi lijepe.. ti to ne razumijes..
MissTakeZašto ne staviš i svoje fotke prije i poslije šminke?čarobnicce, ja sam stavila ovu fotku da se vidi što se može postići sa šminkanjem
Carobnica
toniMomak, valjda ni tebi navodnici nisu baš najjasniji.Ali one su u dushi lijepe.. ti to ne razumijes..
Evo jedan ;-)
Sve žene su lijepe u duši. Dok ne upoznaju muškarca. Nakon toga znaju da njihovu unutarnju ljepotu ništa ne može nadmašiti.
Evo još jedan ;-)
Ni savršeni nokti, ni frizurica, ni trepavice, utegnuta guza ili samostojeće grudi.
MissTake
čarobnicce, ja sam stavila ovu fotku da se vidi što se može postići sa šminkanjem
kopile
Nema ružnih žena, jer ti to ozbiljno? Pa većina žena su ružne,sad što vi toga niste svjesne to je vaš problem.
">Mladjo
meni je davno moj jedan dobar prijatelj rekao..
Mladjo
žemska nemože bit toliko ružna kolko ja mogu bit pijan
">kopileNema ružnih žena, jer ti to ozbiljno? Pa većina žena su ružne,sad što vi toga niste svjesne to je vaš problem.
kopile
Ja nevidim kakav utjecaj ima izgled prosječnog muškarca na činjenicu da su većina žena gabori ili vrlo blizu toga.A kada smo već kod tih muško ženskih usporedbi,puno je teže jednoj djevojci postiči ljepotu nego muškarcu jer mora zadovoljiti više esteskih kriterija.
kopileA kada smo već kod tih muško ženskih usporedbi,puno je teže jednoj djevojci postiči ljepotu nego muškarcu jer mora zadovoljiti više esteskih kriterija.
Circa
Muskarci zene djele, ako gledamo samo fizicki izgled, na "jab' nju jebo" i "ja nju neb' jebo"...
Prema tome...

Circa
Muskarci zene djele, ako gledamo samo fizicki izgled, na "jab' nju jebo" i "ja nju neb' jebo"...

insomniaDa griješiš,nevidim zašto se nekome nebi moglo reći da je ružan ako mu se na primjer može reći da je glup,pokvaren,itd.Znači ja sam primitivan zato što tvrdim da su većina djevojaka u biti ružne,a to se posebno odnosi na djevojke na ovom forumu.Objektivnost i samokritika vam nisu jače strane.
No, opet, trebala bih se dati na procjenu @kopiletu, i njegovim standardima ''savršene cice'' , možda griješim?
marraiPo vašim slikama na forumu a i vidio sam vas nekolicinu u excaliburu.
Po čemu si ti molim te zaključio da su djevojke sa foruma ružne?? Imaš neke nadnaravne moći,vidovitost i sl.![]()
kopile
nevidim zašto se nekome nebi moglo reći da je ružan ako mu se na primjer može reći da je glup,pokvaren,itd.
kopilemarraiPo vašim slikama na forumu a i vidio sam vas nekolicinu u excaliburu.
Po čemu si ti molim te zaključio da su djevojke sa foruma ružne?? Imaš neke nadnaravne moći,vidovitost i sl.![]()
DonQuijotekopile
nevidim zašto se nekome nebi moglo reći da je ružan ako mu se na primjer može reći da je glup,pokvaren,itd.
ja se slažem s ovim stavom!
neke stvari koje su više ili manje subjektivno viđenje neke osobe društveno su prihvatljive za karakteriziranje, a neke isto tako subjektivne nisu, čak izazivaju šok, zgražanje i osudu društva! licemjerje...
marraikopilemarraiPo vašim slikama na forumu a i vidio sam vas nekolicinu u excaliburu.
Opet nisi sve vidio tak da ovo VEĆINA nije neki argument,...o ukusima se ne raspravlja,znam par cura sa foruma koje sasvim dobro izgledaju, a bilo bi zgodno vidjeti tvoju sliku baš me zanima kakva si ti faca
kopile
Nisam rekao sve nego većina,i nevidim kakve veze ima moj izgled s vašim.Moj izgled bi bio donekle bitan u ovoj raspravi da sam ja žensko ali pošto nisam on je nebitan jer za muškarce vrijede sasvim drugi kriteriji nego za žene.
kopileNisam rekao sve nego većina,i nevidim kakve veze ima moj izgled s vašim.Moj izgled bi bio donekle bitan u ovoj raspravi da sam ja žensko ali pošto nisam on je nebitan jer za muškarce vrijede sasvim drugi kriteriji nego za žene.
marraiJa bih sebe stavio u grupu Adonis.Šalu na stranu objektivno ženama je teže doseći izgled koji bi mogli okarakterizirati kao lijep jer jednostavno imaju na sebi više stvari koje se gledaju nego muškarci.
U koju bi se grupu muškaraca objektivno smjestio? ružan-lijep...
-tema je pogodna za proširenje rasprave i na muški izgled da ne ulazimo u novi topic![]()
marraiPa normalno da ih doživljavaju kao umišljene kad ogromna većina to i jesu.
Ne slažem se baš s ovim al' dobro...
Ženama iznadprosječnog izgleda teže je otkloniti predrasudu jer ih u startu često doživljavaju kao hladne i umišljene(osobno iskustvo)...
kopilemarraiPa normalno da ih doživljavaju kao umišljene kad ogromna većina to i jesu.
Ne slažem se baš s ovim al' dobro...
Ženama iznadprosječnog izgleda teže je otkloniti predrasudu jer ih u startu često doživljavaju kao hladne i umišljene(osobno iskustvo)...
kopile
To nije stvar generaliziranja ni doživljavanja nego iskustva,koja su uglavnom iznimno loša.Ja sam do sada sreo jako malo lijepih djevojaka koje nisu prepotentne,samodopadne,uobražene i koje se ne ponašaju kao da su ibermenš.
kopileTo nije stvar generaliziranja ni doživljavanja nego iskustva,koja su uglavnom iznimno loša.Ja sam do sada sreo jako malo lijepih djevojaka koje nisu prepotentne,samodopadne,uobražene i koje se ne ponašaju kao da su ibermenš.
kopile
]Po vašim slikama na forumu a i vidio sam vas nekolicinu u excaliburu.
Poppykopile
To nije stvar generaliziranja ni doživljavanja nego iskustva,koja su uglavnom iznimno loša.Ja sam do sada sreo jako malo lijepih djevojaka koje nisu prepotentne,samodopadne,uobražene i koje se ne ponašaju kao da su ibermenš.
viš... tak sam i ja prije mislila za zgodne, samouvjerene cure... al iskustvo je pokazalo baš suprotno... takve su cure uglavnom vrlo drage i komunikativne
doduše, ne znam kakve su u komunikaciji s muškarcima, al eto ja baš volim zgodne žene!
wendy......................................................................... Puno više "kemije" ima u stavu, nego u samom fizičkom izgledu. ...........
I ne, ne želim reći da je bitno da je "lijepa u duši". Nego želim reći da su biti privlačan i biti lijep dvije sasvim različite kategorije koje ponekad mogu ići zajedno, a ponekad ne moraju. ............
Mislim da treba imati vrlo visoko mišljenje o vlastitome, da bismo tuđi izgled kritizirali na toliko radikalan način - nazivajući osobu "ružnom".
Poppy
doduše, ne znam kakve su u komunikaciji s muškarcima, al eto ja baš volim zgodne žene!![]()
BilkeMoj favorit transformacije! Zamisli pokupiš desnu u gradu, ujutro se probudiš i upitnici nad glavom. "A tko si sad ti?"
wendyBilkeMoj favorit transformacije! Zamisli pokupiš desnu u gradu, ujutro se probudiš i upitnici nad glavom. "A tko si sad ti?"
Hm... ukusi se zbilja razlikuju, ali ja bih radije pokupila lijevu u gradu, uz nekakve minimalne korekcije. Mislim na tu frizuru koja ju poružnjuje i na loše počupane obrve. Fotka zahtjeva šminku, osobito kad su u pitanju plavuše, ali kad si zamislim te dvije uživo... pa ove desne bih se uplašila da ju sretnem usred dana u gradu

nake_radoviš kak neznaš. prva je boljaaaaaaaaaaa srce mi je stalo kad sam tu sliku vidio daaaaaaaaj, iš bjež marš fuj puj,
Prekrasna mi je ona 2 slika, od misstake što je postala.

nake_rado
aaaaaaaaaa srce mi je stalo kad sam tu sliku vidio daaaaaaaaj, iš bjež marš fuj puj,
morganpa jer nije to ujutro
nake_rado
aaaaaaaaaa srce mi je stalo kad sam tu sliku vidio daaaaaaaaj, iš bjež marš fuj puj,
probaj zamislit kako tek izgleda kad se ujutro probudi
tux
morganpa jer nije to ujutro
nake_rado
..ma ima ruznih zena ...vidao sam takvih..
morgannake_rado
daddylonglegsfotoshop ili ne,zakljucak je isti..odvratna je
morgannake_rado
dajte tko tu kome maže oči? pa tu je i photoshop upleten. vidi se iz aviona.
morganma kakv fotošop...žena je takva u prirodi. to vam je Almodovarova glumica rossy de palma..malo googlajte njene slike