Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Uklanjaju se lipe u Školskoj, Adamovićevoj i Henglovoj ulici

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
b0nez

Ukupno postova: 98
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.03.2008. 4:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ma đapić je zakon, ja sam mu prvi dao glas! i da sigurno je on porusio drveca Laughing , sto se tice toga ak drveca nevaljaju onda nevaljaju, treba ih posjec, sigurno postoji opravdan razlog, nevjerujem da Đapić ima nest protiv drveca Laughing

ma joj... vi i drveca, ja neznam jel se uopce prica vise o icem osim o drvecu ...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.03.2008. 6:19 
Naslov:  

Fala kurcu da više miču te jebene lipe, muka mi je već prat auto parkiran ljeti ispod tih govana! Lipa definitivno nije urbano drvo.

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.03.2008. 6:20 
Naslov:  

Frost je napisao/la:
Nisam šumar niti išta slično, ali usudim se reći da znam što je trulo drvo, a što ne. Te lipe nisu bile ni približno trule.

Pošto kubik? Smile

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan

Skoči u forum: