marraimmmm ljubljenje;bolje i od slamboša,shopinga i od čokolade...i od svega...obožavam ljubiti i biti ljubljena...
i ja

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
marraimmmm ljubljenje;bolje i od slamboša,shopinga i od čokolade...i od svega...obožavam ljubiti i biti ljubljena...

eldiablomarraimmmm ljubljenje;bolje i od slamboša,shopinga i od čokolade...i od svega...obožavam ljubiti i biti ljubljena...
i jaops:"> hoćemo zajedno?
ops:">
Frost
Hocu li ispast egocentrik ako izjavim da vjerujem da se jako dobro ljubim? Mislim, to temeljim na svjedocanstvima cura koje sam dosad imao![]()

sokrat
aha ako si ti maco u žiriju i ako ti ocjenjuješ tko ej najbolji ljubač.......onda se ja prvi prijavljujem......bez obzira što najvjerojatnije neću pobijediti.ali prvi se pamte........![]()
">
insomnia
cmokni me, miško, budi muško, nek me zaboli uško!![]()
">
">
">nake_rado
insomnia
cmokni me, miško, budi muško, nek me zaboli uško!![]()
">
">
mene je juče baka poljubila, jel to vrijedi, al bilo je u obraz">
1step2far
Ja ću biti ona koja eliminira, dakle svi muškarci koji se prijave moraju se ljubiti prvo sa mnom, najbolje puštam komisiji.![]()
Tko želi biti eliminator za djeve bajne?

insomnia
op,op,op!!!![]()
(uh, možda ako budem dovoljno zamišljala da se ljubim...)

:::Bruno:::
prodajem puse.. jedna za 10kn, dvije za 15! ...na veče količine popust![]()
gaap
vidi momak i još dvadesetogodišnjak, a ja baš kontam šta ću gej frendu za rođendan poklonit.. koliko tražiš za dva sata s krasnim momčićem???

gaapvidi momak i još dvadesetogodišnjak, a ja baš kontam šta ću gej frendu za rođendan poklonit.. koliko tražiš za dva sata s krasnim momčićem???
">MacaPapucharica
ja, kao pokretač velumne akcije, imam počasno mjesto u žiriju i pravo prvoljuba...
">
">

deer_hunter
MacaPapucharica
ja, kao pokretač velumne akcije, imam počasno mjesto u žiriju i pravo prvoljuba...
">
">
ovaj, budući da smo si dobre, jel smijem i ja bi u žiriju, ja ću bit zadužena za ove starije momke![]()
MacaPapucharica
ako budeš to sve dostojno popratila u medijima, naravno![]()
">deer_hunterMacaPapucharica
ako budeš to sve dostojno popratila u medijima, naravno![]()
ofkors![]()
al neke fotke ću zadržat za sebe, ovaj - za nas">
MacaPapucharica
nažalost, imamo samo dva prijavljena... de ti to malo poguraj![]()
deer_hunter
dodala bih da sam rasna plavuša u najboljim godinama![]()
MacaPapucharica
deer_hunter
i ja sam isto!!!!!!![]()
![]()
![]()
1step2farJa sam nešto mlađa djeva bajna, nisam plavuša ali bi se ljubila, juhuuuuu, itekako. Na natjecanje primam muški rod od 15 do 50 g. Nešto su se stisnule te naše muškarčine, mi tu pirimo na ladno, sram ih bilo...
MacaPapucharica
1step2farJa sam nešto mlađa djeva bajna, nisam plavuša ali bi se ljubila, juhuuuuu, itekako. Na natjecanje primam muški rod od 15 do 50 g. Nešto su se stisnule te naše muškarčine, mi tu pirimo na ladno, sram ih bilo...
radije ti to prepravi na 18 godina, da ne završiš(mo) u zatvoru...punoljetni, jel, a ne da nas poslije tuže...
![]()
aaaaajmo, dečkiiiiiiii!![]()

deer_hunterMacaPapucharica
nažalost, imamo samo dva prijavljena... de ti to malo poguraj![]()
alo momci svih dobnih skupina (ako imate osobnu i zdrave zube i zadah, imate i sve preduvjete), prijavite na natjecanje u ljubljenju na moj PM ili macipapučarici![]()
nagrade su neizgovorivo genijalne
eldiablo
ajde ajde, nije da se javljam zbog nagrada nego vidim ove u najboljim godinama zeljne dodira, kriza je kad se ovako preko foruma trazi... - al samo jednom - nema vise -uf vec vidim kad jednom probaju htjet ce jos i jos i jos i jos i jos....![]()
![]()
deer_hunteralo maco, u subotu u OBP: MUŠKI STRIPTIZ - besplatan upad!!!
![]()
![]()
eldiablodeer_hunteralo maco, u subotu u OBP: MUŠKI STRIPTIZ - besplatan upad!!!
![]()
![]()
Doc cete me gledat? Pa eto onda se predstavite nickovima pa dobijete svaka po jednu pusu...vidimo se!

">MissTake
oćem i ja">
gdje se dijeli? ... 
FrostMissTake
oćem i ja">
Vidi ponudene znam tko moze tome odoljeti
Frost1step2farJa sam nešto mlađa djeva bajna, nisam plavuša ali bi se ljubila, juhuuuuu, itekako. Na natjecanje primam muški rod od 15 do 50 g. Nešto su se stisnule te naše muškarčine, mi tu pirimo na ladno, sram ih bilo...
Šokiran sam kako se nitko nije ponudio da ti olakša životpa eto, ja ću, ako se nitko drugi ne usudi
">1step2farVeć vidim da ćeš upravo ti biti moj budući bivši muž. Upravo si me oborio sa nogu.
deer_hunternisam zadovoljna brojem prijavljenih
![]()
ajmo narode, još malo pa nestalo">
Frost1step2farVeć vidim da ćeš upravo ti biti moj budući bivši muž. Upravo si me oborio sa nogu.
Mogu li ovo smatrati izravnom prosidbom?
MissTakeforumaške kave
forumaške santa barbare
forumaške ženidbe
dokle ljudiii
MissTakeforumaške kave
forumaške santa barbare
forumaške ženidbe
dokle ljudiii