Najduže veze
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: najduže veze
ajme agonije
ugl. da i ja odg - godinu dana najduže.. i to je nekih pola godine previše veze... da, daaa!!!
nisam ozbiljan... ne, lijepo je bit u dugoj vezi - ako je iz ljubavi, ne zato što su se osobe naviknule jenda na drugu i osjećaju se sigurno zajedno.. ako su to jedini razlozi, ne valja!!!
trenutno u vezi 2i pol godine...ova je puno kvalitetnija,
btw. nije mi žao vremena...
...onda sam upoznao njenog oca.....on je smatrao da ja nisam dovoljno dobar za njegovu kćer.......tražio da prekinemo.....nismo.........on ju odselio u zagreb.......
........nekad žalio za time.....više ne.......
*popizd*

Da, sjetim ih se ponekad, u dobrom kontekstu.
I nije mi žao, jer kad sad pogledam natrag, bilo je onako kako je trebalo biti - iz svega sam ponešto naučila, iskustvo više.
prije tog jedno jako dugo natezanje koje me naucilo sto tolerirati a sto ne,a vjerujem i njega
ljubijea bejbinajduža veza mi je ova sadašnja, 4 godine...i svake godine volimo se sve više ..
the_someoneokey! koje su vam najduže veze? zašto prekinuli... razmišljate o bivšoj/bivšem? žao vam što ste im toliko vremena dali u vezi????
Najduze - 3god.
Prekinuli smo zato sto sam ja "bio" kreten. -uvijek iskren
Razmisljao sam - vise ne.
Nije mi zao vremena - volim svaku sekundu koju sam prozivio - zbog toga sam to sto jesam.
D.E.A.
Sad smo super prijatelji.![]()
Mislim da sa bivšim/bivšom ne možeš biti super prijatelj jer raskid, koliko god se činio sporazumnim, nikada nije...jedna strana uvijek gubi...tako da ovo za prijatelja i još k tome super...ne stoji baš...
malaplava
D.E.A.
Mislim da sa bivšim/bivšom ne možeš biti super prijatelj jer raskid, koliko god se činio sporazumnim, nikada nije...jedna strana uvijek gubi...tako da ovo za prijatelja i još k tome super...ne stoji baš...
Može, ako recimo nije bilo nikakvih ''sukoba'' prekinili samo iz tog razloga što više ne ide, može se ostat prijatelj i to jako dobar.
..trenutno sam sada u drugoj najdužoj vezi, 8 mjeseci, i nadam se da neće jednako završiti.. that wouldn't be nice
ruana
ja nikad nisam imala dugu vezu, a stas mlada sam
ima za nas vremena...sve u svoje vrijeme....
heart3ruana
Tako jeeee!!! Ima za naas vremena!
eldiablo
heart3ruana
Tako jeeee!!! Ima za naas vremena!ops:">
![]()
Samo se vi tjesite...
eldiablo
heart3ruana
Tako jeeee!!! Ima za naas vremena!ops:">
![]()
Četiri od 5 vaših prijateljih bi se složilo da izgledate mlađe i bolje nego ikada.......Onaj 5. je bio trijezan
ela
17 godina ..ideššš skontam tek kad napišem...sad igramo produžetke...nadam se uspješne
aaa..a ja 20 godina ...metuzalemi..
ela17 godina ..ideššš skontam tek kad napišem...sad igramo produžetke...nadam se uspješne
Baš sam htio nešto komentirakti, a onda sam se malo zamislio pa skužio da sam i ja tu negdje - koju godinu manje - ne smijem priznati da ne znam točnu godinu početka
Pozdrav,
Stamba
moj cjeli život ste vi u vezi
wow
Jednostavno se ranije nisam vezao na duge staze.
IsisMeni jučer bilo 3 mjeseca i ujedino najduža veza.
![]()
Jednostavno se ranije nisam vezao na duge staze.
imaš 19, kada bi se prije i zašto vezao na duge staze???
nema potrebe, samo polako, korak po korak
i da, sve je individualno...
i ja sam voljela i sa 6 i sa 10 i sa 14 i sa 19...i sa 21...i sa 31...samo se način na koji "voliš" mijenja...
sretno vam svima, ljubav je prekrasna stvar, da Bog da vam se svima dogodila!
stoka_unleashedpa dobro sad način na koji voliš može bit isti i s 15 i s 25 itd. al opet i to je individualno a ono sam izgleda stvarno krivo protumačio jer mi na prvi pogled izjava ˝imaš 19, kada bi se prije i zašto vezao na duge staze???˝ stvarala dojam da je tak nešto nepojmljivo...
sad opet riskiram offtopic, ali da se pojasnim...
to je kao kad netko kaže nekome tko ima npr.16 godina kako je nezreo.Ok, možda je nezreo, a možda i nije, ali nema potrebe da netko tko ima 16 godina bude zreo.Pa ima 16. Što ne znači da netko tko ima 16 ne može biti zreo i da neki 16godišnjaci nisu zreliji od nekih 40godišnjaka.
Meni se učinilo kao da se @Isis zbog nečega opravdava, a smatram da nema zašto.Nadam se da je sada jasnije.
Imala ja 19...hm...ništa nije nepojmljivo...
a "pod način na koji voliš" podrazumijevam širi pojam - htijenja, želje, očekivanja koji nisu isti tijekom života...Iako, kao što kažeš, sve je individualno.
Tu se s tobom slažem 500%.
P.S.Ako ovo ne ode u offtopic, @stoka dobija sve moje kikače!
MacaPapucharicaIsis
imaš 19, kada bi se prije i zašto vezao na duge staze???
nema potrebe, samo polako, korak po korak
Ma nisam ni rekao da bi trebao...
Čisto sam to napomenuo zbog komparacije sa prije navedenim.
Trajat će kolko bude potrajalo.
malaplava
D.E.A.
pa vidis da je moguce!
Isis
Ja sam sa svim svojim bivšima osim s jednom u dobrim odnosima. Odemo i na kave tu i tamo, pričamo kako nam je, šta ima novoga i nikome ništa.
Aha, znaci s njima nisi imao spolne odnose...
previše bogato iskustvo da bih ponovno uletila u nešto dugoprugaški
deer_hunter
9 godina
previše bogato iskustvo da bih ponovno uletila u nešto dugoprugaški![]()
đizs
sad samo zafrkancija barem 2 godine
Damn.
Razlozi prekida poznati meni i njemu.
Prošlost je prošlost,baca se iza sebe.
Lijepa sjećanja uvijek će ostati,ružna sam zaboravila.
1step2far
Svaka veza me je naučila nešto novo, pozitivno i kao partneri smo utjecali jedno na drugo da postanemo bolji. Nisam u lošim odnosima s bivšim dečkom i nismo se rastali u mržnji, ali smo odlučili da između nas više neće biti komunikacije i to je sasvim u redu.
Potpuno se slazem samo da nadodam, najduža veza mi je bila 3,5 a trenutno sam isto 3,5 godine u vezi.
nežalim za ničim a niti razmišljam o bivšima.
deer_hunter9 godina
previše bogato iskustvo da bih ponovno uletila u nešto dugoprugaški
Respect...
Ja sa moje 4 veze ne bih mogla toliko nakupiti...a sve su trajale oko godinu i 9 mjeseci, započele oko NG, a završile u ljeto...i svi se zvali sa D...
MaLLa_d.g.o.
Sa 13 godina potrajali 9 mjeseci sad ce nam biti godina dana od prekida ,sporazumno prekinili i ostali njabolji prijatelji koji si bas sve govore ali mislim da moji osjecaji nisu prema njemu prestali a koliko kontam ni njegovi .Vidit cemo !!
Ali imate samo 13 godina?!? No, opet, ni to ne mora biti loše.. a možda ćete švrljati koju godinu s drugima i možda se opet vratite jedo drugome..
veza najduža
prijatelja jer mi je zaj... nonstop na pameti a uvijek kad im treba neki "ozbiljan"razgovor uvijek sam im tu
Ne znam koliko ti je godina, ali jednom ćeš nekome poželjeti biti više od prijatelja i onda ćeš se pitati gdje je ta granica, treba li ju i kada preći..
Loona
E, pa zato ti i ne traju veze dugo.. sve te cure smatraju super frendom, što i nije loše, ali jednom će ti to dopizditi pa kad se zaljubiš u neku, a ona te smatra super frendom i plače na tvom ramenu zbog nekog drugog konja, zamračiti ćeš.. no, to ne znači da sad moraš postati đubre od čovjeka, ali nađi neku distancu gdje će te druge cure doživljavati kao potencijalnog dečka a ne kao vječitog frenda..
Ne znam koliko ti je godina, ali jednom ćeš nekome poželjeti biti više od prijatelja i onda ćeš se pitati gdje je ta granica, treba li ju i kada preći..
najvažnije je da se konja ne boji
huuhh. godina dana.. i jos uvijek traje. ;P
i to u prvom srednjem.
a od tad do sad - nista.
nevolim se vezat, mislim u nekakvu vezu, obvezu
sokrat
...traje....

heart3
sokrat
...traje....
![]()
psssssssssst...

dosta. i previse
Who would have thought
prekid je bio grozan,ali s vremenom bivšeg zaboraviš,tako da se sve vrati na svoje.
Re: Najduže veze
Nisam tada bila sretna; danas kad ga se sjetim...respect..!

NAS25ipo sretnih godina!
Izgleda da mladoj dami nije bilo tako sretno? Hihi
">
Bitna je kvaliteta, ne kvantiteta...
Prva prava veza je trajala 3 godine, i bila mi je sretna od prvog do zadnjeg dana.
E, to je prava stvar.
Steta , bili smo premladi, a kasnije pretvrdoglavi...
i to je to...

Godina i 4 mjeseca,i jos traje 
Jebi ga treba se trudit iz svega neku pouku izvuc..
-nella-
Brojim 3 godine i nešto sitno. Od Ničega je nastalo Sve. I ne bih mijenjala ni za što.
ja za sad ted 2 i po i raste.
Bilo je odlično sve do pred kraj.
kada o nekom poznatom paru iziđe u glosi magazinu oda životu,stanu,vikendici i prepametnoj djeci....znam da je kraj blizu
PEGYsad oživljavaš neku prastaru temu iz čiste dosade, ili te nešto kopka!?
kada o nekom poznatom paru iziđe u glosi magazinu oda životu,stanu,vikendici i prepametnoj djeci....znam da je kraj blizu
Iz čiste dosade. Jer mi je dosadno, a forum zamro.