ja alkohola!
40 dana bez...?
ja alkohola!
Društvo, politika
kyx
ajmo korizma pocinje,cega se odricete?
ja alkohola!![]()
ruana
seksa
Circa
Nemam se namjeru niceg odricat, zivim kako zivim i dobro mi je... Nisam posebno neumjeren u nicemu i ta odricanja zbog korizme mi ulaze u izdrkavanje i nista drugo...
malecka
ne odričem se ničega.... možda si nađem čak neke stvari koje dosad nisam radila...... tipa počnem učit...i tak te iju stvari...
nake_rado
malecka
ne odričem se ničega.... možda si nađem čak neke stvari koje dosad nisam radila...... tipa počnem učit...i tak te iju stvari...
to. bravo, ajmo za korizmu umjesto da se odreknemo nečega prihvatit učenja, ko je za....ja nisam![]()
malecka
možda si nađem čak neke stvari koje dosad nisam radila...... tipa počnem učit...i tak te iju stvari...
malecka
Delfin
odrekni se cigarete tako da budes spremna kad dođe novi zakon kojem se radujem do nebesa.

Circa
odricem se odricanja
Delfin
ja se nemam čega odrci posto nemam nijednu lošu naviku, niti pusim, ne pijem, nejedem meso ne drogiram se... e da psujem eto toga cu se odreci..hehe
MissTake
ja ću se kao veliki vjernik odreći odlaska u crkvu, to će mi najteže pasti
MacaPapucharica
ali, ove godine sam se odlucila odreci u tudju korist - svaki dan cu se odreci 10kn, staviti u kasicu i na kraju lovu dati nezaposlenoj susjedi, samohranoj majci 3oje djece.400kn nije puno, al kad nemas nije ni malo (ili cu kupiti nesto za djecu, mozda je preponosna da primi novce)
insomnia
MacaPapucharica
ali, ove godine sam se odlucila odreci u tudju korist - svaki dan cu se odreci 10kn, staviti u kasicu i na kraju lovu dati nezaposlenoj susjedi, samohranoj majci 3oje djece.400kn nije puno, al kad nemas nije ni malo (ili cu kupiti nesto za djecu, mozda je preponosna da primi novce)
ovo je stvarno lijepo, i zaslužuje sve moje kikoše, jer nisam još od nikoga čula da je rekao/napisao da će tako nešto napraviti.. baš lijepo!
MacaPapucharica
daddylonglegs
odricem se citanja, postanja i logiranja na ovaj forum.. bar nest lako
aethur
bliži se kraj, jel se držite svojih obećanja?

MacaPapucharica
eto, obećala - ispunila!
skupila sam 450kn, stavila u čestitku i odnijela susjedi...
moja mama je napravila poklončić djeci od slatkiša i takvih gluposti pa smo otišle zajedno...
znam da nisam napravila baš neku veliku stvar, ali se ipak ponosim sobom

MacaPapucharica
znam da nisam napravila baš neku veliku stvar,
morganMacaPapucharica
znam da nisam napravila baš neku veliku stvar,
ne pretjeruj i ne budi skromna!
u današnje doba kad svi otimaju nekome pokloniti nešto je predivno i prelijepo.
dobrota je ono što slijepi vide a gluhi čuju!