Whitesnake, Osijek - promijenjen termin
Umjesto na splitskim Gripama britanska hard rock atrakcija "Whitesnake" u
Od 1 ožujka ulaznice će se prodavati po 100 kn, od 1. travnja po 120, a od 1. svibnja do koncerta po 150 kuna.
Mia Meter/Gradski radio
Osijek
Whitesnake, Osijek - promijenjen termin
nake_radoi meni ovo mal glupo....al opet ne vjerujem bas da bi napunili stadion....:s
zašto to nije na gradskom vrtu, kontam si da bi napunili stadion ( bar se nadam), ovo mi se nekak loše čini
pankerica666hihi ko da je problem upast na koncert na otvorenom, mislim da će samo budala plačat
anton04
pankerica666hihi ko da je problem upast na koncert na otvorenom, mislim da će samo budala plačat
Ne nego samo budala nece platit. Za ovu cifru takav band neces vidjeti vise nikad u Osijeku. Tj ako svi budu razmisljali kao ti onda nije ni cudo sto ne mozemo u Osijek dovuci bilo koji svjetski poznat band.
zlusch
Matori prdonje odlučili zaraditi za mirovinu![]()
Di ćeš bolji poklon za rođendan....
pankerica666hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata
pankerica666
hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata, aj da sam jako velika obožavateljica aj ok već onda
pankerica666
da ste u zagrebu i da tak razmišljate bankrotirali bi ste
pankerica666
hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata, aj da sam jako velika obožavateljica aj ok već onda..al se ne bunim ak neko na vak šta prolazi besplatno i razmišlja kao ja, da ste u zagrebu i da tak razmišljate bankrotirali bi ste
pankerica666
pa, ok vama se plača plačajte, al ako mogu besplatno proć ne vidim u čem je problem.. tipično mi je za osijek da seru po ljudima koji se švercaju na koncerte jer je to za takve ljude ispod ponosa, ja se snađem meni super bar ću imat 100 kuna više u đepu![]()
aethur
pankerica666
pa, ok vama se plača plačajte, al ako mogu besplatno proć ne vidim u čem je problem.. tipično mi je za osijek da seru po ljudima koji se švercaju na koncerte jer je to za takve ljude ispod ponosa, ja se snađem meni super bar ću imat 100 kuna više u đepu![]()
Da je barem problem samo u tebi. Takvih ima previše u gradu. Kao što je jednom Puding napisao, ljudi su navikli na sve besplatno. Dani piva, UFO, OLJM... I onda kada dođe Hladno Pivo, na Zrinjevac, za 40 kuna, u sklopu humanitarne akcije, onda Zrinjevac bude poluprazan.
Zašto? Jer mnogi razmišljaju poput tebe. Osim što je to djetinjasti pristup, provlačenja na koncerte besplatno predstavlja i pravi odraz onoga što si ti i ljudi poput tebe. Licemjerni i dvolični.
Vi ste isti oni koji se stalno žale kako u gradu nema "ničega". Onda kada ima "nečega" onda je problem odvojiti novac da se to posjeti.
pankerica666ovo na flogin moli.. moguče i da idem al ću 100% jeftinije proć a bit će nam jednak provod, o tom pričam..
Lucky Luke
zlusch
Matori prdonje odlučili zaraditi za mirovinu![]()
Di ćeš bolji poklon za rođendan....
Zato ti proco ostani doma a ja cu osedlati konje i na uzivanciju..... Neka crkne koga smeta....
bazooka_joe
pankerica666
hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata, aj da sam jako velika obožavateljica aj ok već onda
Preočito da još ništa u životu nisi radila dulje od 2 sata; i prežalosno...
Loona
Nas dvoje je put na RHCP u Inđiju koštao s kartama (do kojih sam došla u Beogradu!!), gorivom, cugom i ostalim koštao 1500 kn i nije mi žao ni lipe, iako je koncert trajao sat i 25 min.. Htjeli smo ih čuti i vidjeti uživo i nije mi bilo bitno koliko će to koštati...
zlusch
Loona
Nas dvoje je put na RHCP u Inđiju koštao s kartama (do kojih sam došla u Beogradu!!), gorivom, cugom i ostalim koštao 1500 kn i nije mi žao ni lipe, iako je koncert trajao sat i 25 min.. Htjeli smo ih čuti i vidjeti uživo i nije mi bilo bitno koliko će to koštati...
A zamisli kakve tek zvijezde dolaze u Koeln... a do Koelna direktna avionska linija iz Osijeka.
Eto meni prilike da vidim AC/DC uživo dok su još živi i zdravi![]()
plain_me
ko će dočekati 14.02. za kupit kartu- MOMAK, kupi mi kartu za whitesnake i dam ti i priuštim štogod...kiss![]()
zlusch
plain_me
ko će dočekati 14.02. za kupit kartu- MOMAK, kupi mi kartu za whitesnake i dam ti i priuštim štogod...kiss![]()
Čovječe, kod tebe jeftinije nego u Mađi![]()

Tea_01
problem je što nisam iz osijeka.. pa mi je malo teže slušat osječki radio..
Balkanska svinja
@bazooka joe-mjuza je zakon, opšte nemaš pojma, hehe. jedan od najjačih bedova ikad s najjadnijim textovima.
istina