Whitesnake, Osijek

Osijek

Whitesnake, Osijek

Whitesnake, Osijek - promijenjen termin

Umjesto na splitskim Gripama britanska hard rock atrakcija "Whitesnake" u svibnju srpnju će nastupiti u Osijeku, a koncert organiziraju Gradski radio i agencija Media Metro u suradnji s Lupa Promotionom. 31. svibnja 10. srpnja britanski će rockeri predvođeni legendarnim Davidom Coverdaleom nastupiti, ili na Trgu svetog Trojstva u Tvrđi, ili na Copacabani. Whitesnake će zasvirati u sklopu europske turneje na kojoj će promovirati novi studijski album "Good to be Bad" , koji izlazi na proljeće. Cijeli happening nosit će naziv Prima Rock, a kao predgrupa će nastupiti Divlje jagode.

Od 1 ožujka ulaznice će se prodavati po 100 kn, od 1. travnja po 120, a od 1. svibnja do koncerta po 150 kuna.

Mia Meter/Gradski radio
zašto to nije na gradskom vrtu, kontam si da bi napunili stadion ( bar se nadam), ovo mi se nekak loše čini
nake_rado

zašto to nije na gradskom vrtu, kontam si da bi napunili stadion ( bar se nadam), ovo mi se nekak loše čini

i meni ovo mal glupo....al opet ne vjerujem bas da bi napunili stadion....:s
hihi ko da je problem upast na koncert na otvorenom, mislim da će samo budala plačat
pankerica666

hihi ko da je problem upast na koncert na otvorenom, mislim da će samo budala plačat

Ne nego samo budala nece platit. Za ovu cifru takav band neces vidjeti vise nikad u Osijeku. Tj ako svi budu razmisljali kao ti onda nije ni cudo sto ne mozemo u Osijek dovuci bilo koji svjetski poznat band.
Uopce ne razumijem zato su ove mlade generacije tako usrane. Radije kupe za 100kn pive i vina i odu lokat na promenadu umjesto da dodju na takav dogadjaj.

I UFO kad je bio, lijepi ljetni dani, zrak, priroda, a retardusi radije odu kuhat se u klubove u tvrdji.
anton04

pankerica666

Ne nego samo budala nece platit. Za ovu cifru takav band neces vidjeti vise nikad u Osijeku. Tj ako svi budu razmisljali kao ti onda nije ni cudo sto ne mozemo u Osijek dovuci bilo koji svjetski poznat band.

S ovim se u potpunosti slažem, 100kn za whitesnake, i još se neki bune, to su isti oni koji su se tolko jako bunili protiv poskupljenja cjena na danima piva, 7kn pivo, a nemoraš plaćat ulaz.
Ovo mi je totalno debilno, da je i 200kn karta nebi mi bilo žao dati novac.
Ima sam nekakvu njihovu ploču doma... Dao davno nekomu... Smeće od glazbe...
Ni meni se ne sviđa ta mjuza, aj još da izgledaju onak faboulously čupavi i našminkani ko 80ih išla bih ih pogledat :P
Al super su poznati, vjerujem da će biti dobar koncert za one koji su fanovi.
Btw, na spejs kalendaru im još uvijek piše da nastupaju u Splitu, ccc....
Narode, a gdje se kupuju karte..da odem do 1. 3. Thnx:)
to je jeftino... za takav bend 100 kn... prejeftino.... ali super... na ovo se ide obavezno... :)
that shit is so gay, fukin 80s style...al svejedno treba ići !!!
Matori prdonje odlučili zaraditi za mirovinu ;)

Di ćeš bolji poklon za rođendan....
zlusch

Zato ti proco ostani doma a ja cu osedlati konje i na uzivanciju..... Neka crkne koga smeta....
hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata, aj da sam jako velika obožavateljica aj ok već onda..al se ne bunim ak neko na vak šta prolazi besplatno i razmišlja kao ja, da ste u zagrebu i da tak razmišljate bankrotirali bi ste
u zagrebu su češto svirke, ovdje su svake prijestupne
pankerica666

hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata

bemti takvo razmisljanje...

Ja cu navesti svoj primjer, idem 17.5. u Budimpeštu na Wilhelm Scream i Flogging Molly. Ulaznica je 120kn, moram si platiti put, hranu i najvjerotnije i hostel za jednu noc...Ali nije mi problem...

Za mene su takve svirke nešto posebno, ali ima nas svakakvih...
pankerica666

hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata, aj da sam jako velika obožavateljica aj ok već onda

Preočito da još ništa u životu nisi radila dulje od 2 sata; i prežalosno...

pankerica666

da ste u zagrebu i da tak razmišljate bankrotirali bi ste

Zašto? Pa ne moram ići na svaki koncert koji se organizira. Idem na ono što me zanima. I nije mi teško dati lovu za to. Recimo, 250kn (po meni jeftino) za Maidene u Splitu ovo ljeto...

Re: Whitesnake, Osijek - 31. svibnja!

ma kog stvarno zanima otići će...skupiti 100kuna u razdoblju između 14.2 i 30.6 je stvarno moguće...sve ovisi o interesima...ovi koji se prenemažu ili govore da je puno,ovo ono oni očito nisu dovoljno zainteresirani i eto to je to... ko bude imao love i nije mu žao dati za ovaj koncert...vjerujem da neće požaliti...
stvarno su u Osijeku ovakve stvari rijetke...i zato dok ne stanem tamo i dok to doslovno ne završi ne vjerujem da su tamo :) hehe... uostalom morate čuti novog pjevača Divljih jagoda..ko ga nije čuo...nadam se da neće propasti koncert....
et ko zna možda nam dovedu još koji veliki bend...
bilo kojeg glazbenog žanra

pankerica666

hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata, aj da sam jako velika obožavateljica aj ok već onda..al se ne bunim ak neko na vak šta prolazi besplatno i razmišlja kao ja, da ste u zagrebu i da tak razmišljate bankrotirali bi ste

pa ako te baš ne zanima onda si bolje skupljaj tu lovu za anti nowhere league navodno su ti u italiji :)
pa, ok vama se plača plačajte, al ako mogu besplatno proć ne vidim u čem je problem,očito je neka sramota ili? ovo na flogin moli.. moguče i da idem al ću 100% jeftinije proć a bit će nam jednak provod, o tom pričam.. tipično mi je za osijek da seru po ljudima koji se švercaju na koncerte jer je to za takve ljude ispod ponosa, ja se snađem meni super bar ću imat 100 kuna više u đepu;)
pankerica666

pa, ok vama se plača plačajte, al ako mogu besplatno proć ne vidim u čem je problem.. tipično mi je za osijek da seru po ljudima koji se švercaju na koncerte jer je to za takve ljude ispod ponosa, ja se snađem meni super bar ću imat 100 kuna više u đepu;)

Da je barem problem samo u tebi. Takvih ima previše u gradu. Kao što je jednom Puding napisao, ljudi su navikli na sve besplatno. Dani piva, UFO, OLJM... I onda kada dođe Hladno Pivo, na Zrinjevac, za 40 kuna, u sklopu humanitarne akcije, onda Zrinjevac bude poluprazan.
Zašto? Jer mnogi razmišljaju poput tebe. Osim što je to djetinjasti pristup, provlačenja na koncerte besplatno predstavlja i pravi odraz onoga što si ti i ljudi poput tebe. Licemjerni i dvolični.
Vi ste isti oni koji se stalno žale kako u gradu nema "ničega". Onda kada ima "nečega" onda je problem odvojiti novac da se to posjeti.
Potpisujem..
Nas dvoje je put na RHCP u Inđiju koštao s kartama (do kojih sam došla u Beogradu!!), gorivom, cugom i ostalim koštao 1500 kn i nije mi žao ni lipe, iako je koncert trajao sat i 25 min.. Htjeli smo ih čuti i vidjeti uživo i nije mi bilo bitno koliko će to koštati...
Ako nešto voliš i želiš, to ćeš i platiti.. Simple as that..

aethur

pankerica666

pa, ok vama se plača plačajte, al ako mogu besplatno proć ne vidim u čem je problem.. tipično mi je za osijek da seru po ljudima koji se švercaju na koncerte jer je to za takve ljude ispod ponosa, ja se snađem meni super bar ću imat 100 kuna više u đepu;)

Da je barem problem samo u tebi. Takvih ima previše u gradu. Kao što je jednom Puding napisao, ljudi su navikli na sve besplatno. Dani piva, UFO, OLJM... I onda kada dođe Hladno Pivo, na Zrinjevac, za 40 kuna, u sklopu humanitarne akcije, onda Zrinjevac bude poluprazan.
Zašto? Jer mnogi razmišljaju poput tebe. Osim što je to djetinjasti pristup, provlačenja na koncerte besplatno predstavlja i pravi odraz onoga što si ti i ljudi poput tebe. Licemjerni i dvolični.
Vi ste isti oni koji se stalno žale kako u gradu nema "ničega". Onda kada ima "nečega" onda je problem odvojiti novac da se to posjeti.

potpuno se slažem

dogodilo se to jednom liku da je tu u os organizirao konc (ne znam šta i kad, al navodno neš dobro) i na kraju je upravo zbog takvih ostao dužan (a kamoli da je neš zaradio)

i onda je normalno da niko niš ne organizira
zašto bi ljudi izgubili živce zbog razmažene deriščadi kojima se ne plaća upad
pankerica666

ovo na flogin moli.. moguče i da idem al ću 100% jeftinije proć a bit će nam jednak provod, o tom pričam..

Ako misliš ići na to proći ćeš jeftinije od mene jedino ako spavaš na kolodvoru, čisto iz razloga što se tamo ne može prošvercati unutra, ako se švercaš u vlaku do tamo, izletjet ćeš iz istoga čim prijeđeš granicu i sl.
Whitesnake! jupi-jej! jedva čekam da dođu! iznenadlila sam se kad sam čula da je ulaznica samo 100tinjak kuna!stvarno povoljno!još samo skupit ekipu i pravac: koncert!!! wooooooooooowwww!!!!!
Lucky Luke

zlusch

Zato ti proco ostani doma a ja cu osedlati konje i na uzivanciju..... Neka crkne koga smeta....

Ah, kako volim ove što čitaju brzo i ništa ne pročitaju....

Prvi njihov album kojeg sam kupio kao klinac, negdje početkom 80-ih, bio je "Come and get it" a onda i nekoliko ostalih. Ploče sam podijelio okolo, a sada imam samo jedan "Best Of" CD.

Sad ti je valjda jasnije zašto sam rekao da mi je to izvrstan poklon za rođendan.
bazooka_joe

pankerica666

hm, pa meni je naprimjer puno 100 kuna dat za svirku koja će trajat maksimum 2 sata, aj da sam jako velika obožavateljica aj ok već onda

Preočito da još ništa u životu nisi radila dulje od 2 sata; i prežalosno...

A čovječe... curka je vjerojatno tinejdžerica koja je još uvijek starcima na grbi. Pored tih 100 kn trebaš bar još 20 za pivo pa još nešto za cugu poslije u gradu.

Kad imaš svoj barut, lako je reći da je 100 kn bezvezna lova... ne?
Loona

Nas dvoje je put na RHCP u Inđiju koštao s kartama (do kojih sam došla u Beogradu!!), gorivom, cugom i ostalim koštao 1500 kn i nije mi žao ni lipe, iako je koncert trajao sat i 25 min.. Htjeli smo ih čuti i vidjeti uživo i nije mi bilo bitno koliko će to koštati...

A zamisli kakve tek zvijezde dolaze u Koeln... a do Koelna direktna avionska linija iz Osijeka.
Eto meni prilike da vidim AC/DC uživo dok su još živi i zdravi ;)
zlusch

Loona

A zamisli kakve tek zvijezde dolaze u Koeln... a do Koelna direktna avionska linija iz Osijeka.
Eto meni prilike da vidim AC/DC uživo dok su još živi i zdravi ;)

Prvo požuri u Köln na We Will Rock You jerbo samo su do kraja lipnja i onda nema više.... To treba vidjeti.... First Class....
haha, pa bože meni prvoj nije užitak putovat ovako da si sve platim, na 100% (onda nebi obišla više od pola festova predprošlog ljeta)
mlada jesam, zabavljam se, prolazim što jeftinije mogu, štedim si sitne novce radeći na nekom polju il štednjom od jauzne,al ne ja ovdje moram ispast dvolična i licemjerna jer starijim ozbiljnim ljudima nikad nebi palo napamet prošvercat se nekud i da imaju priliku jer je to nemoralno.. za neke meni drage stvari bi naravno dala hrpetinu novaca ako treba sam da budem tamo, ali ovakve sitnice me ne zanimaju, još jedan koncert u nizu.. i bit će mi užita preć prek ograde:)
joj, joj, joj- WHITESNAKE!!!! kako ću dočekati 31.05.
ako koncert bude na otvorenom, a plaća se karta- hm, pa da, lako bi bilo upast, ali kontam da će biti neka ograda ili nešto takvog tipa, pa se neće moći upasti sam tak... :( ali kao da je bitno, ako je zaista takva cijena to je i više no povoljno za takav bend :roll: , čak i prepovoljno.
ko će dočekati 14.02. za kupit kartu- MOMAK, kupi mi kartu za whitesnake i dam ti i priuštim štogod...kiss 8)
plain_me

ko će dočekati 14.02. za kupit kartu- MOMAK, kupi mi kartu za whitesnake i dam ti i priuštim štogod...kiss 8)

Čovječe, kod tebe jeftinije nego u Mađi ;)

zlusch

plain_me

Čovječe, kod tebe jeftinije nego u Mađi ;)

LOL
Narode, a gdje će se karte prodavati..I ja jedva čekam 14.2. da ih kupim. Evo slušam ih baš i prekrasni su: fool for your loving, here I go again...jeah !!

e jel zna neko jel će se moć ulaznice kupit preko interneta.. jer neću imat novce sve do uskrsa a pretpostavljam da će se dost brzo rasprodat.. :?
pa danas je 14.02.- b.t.w. SRETNO VALENTINOVO. ja sam provjerila na netu, pošto je lik koji je zaslužan za dolazak whitesnake_a vlasnik Gradskog radija, ja pretpostavljam da će se karte tamo prodavati:)...inače, Tea_o1, slušaj gradski radio garant će karte djeliti preko neke emisije, neke u kojoj se pušta rock:) good luck
problem je što nisam iz osijeka.. pa mi je malo teže slušat osječki radio..
Tea_01

problem je što nisam iz osijeka.. pa mi je malo teže slušat osječki radio..

http://www.eter.hr/
Evo ti ga na....
hvala.. :)
9. srpnja će biti koncert, na otvorenom. Izvor - Metro.

Balkanska svinja

@bazooka joe-mjuza je zakon, opšte nemaš pojma, hehe. jedan od najjačih bedova ikad s najjadnijim textovima.

LOL istina
samo malo ako bude na otvorenom postoji mogucnost da se sjedne sastrane s pivom u ruci i besplatno poslusa koncert :D

whitesnake - koncert

jel zna tko gdje se prodaju ulaznice za koncert?
cula sam da su puštene u prodaju ali nigdje ne mogu naci gdje se prodaju
jel zna neko jel su karte stvarno rasprodane? moje frendice su išle danas u osijek kupit nam karte i rekli su im da su rasprodane..

Tagovi