Podsjetila sam se nekih stvari iz djetinjstva, pa bih voljela i vas podsjetiti na neke možda zaboravljene trenutke. Ovo su neki biseri iz vlastitog iskustva.
Ludost broj 1: pogazila sam trudnicu sa Ponyem.
Ludost broj 2: zapalila sam štalu kod strica na selu.
Ludost broj 3: šivala sam tri puta dijelove tijela zbog nestašluka.
Ludost broj 4: prebila sam si jezik na ljuljački.
Ludost broj 5: istukla gradonačelnikovog sina.
Ludost broj 6: ugrizla susjedovog psa.
Ludost broj 7: obukla se u ciganku i iz pljesnivog sira gatala sudbinu babama u ulici.
Ima toga još, ali sam sve potisnula duboko u svijesti, ha ha.
Slatko ludo djetinjstvo!
Društvo, politika
ideš ... nije loše ...
Re: Slatko ludo djetinjstvo!
Sad kužim koliko sam matora, ja sam toliko toga pozaboravljala, ali sjećam se da smo redovito palili vatru okolo, i to što veću, pa onda skakali kroz plamen. Gušt je bio veći ako je vatra bila u kanalu. A tučnjave ni ne računam. Sjećam se da sam htjela pobjeći sa nekim cirkusom, pa su me uhvatili pri pokušaju bijega, a jesam dobila batina... A opsesija mi je bila penjanje, drveće, krovovi, skele, požarne ljestve, što dalje od zemlje to bolje. Ima takvih bisera milijun, a ja se od svega sjećam samo kako su me izmlatili...
Batine, da... Što sam se i ja nadobivala batina. Hiperaktivna sam bila uvijek, koljena su bila izrazbijana, a modrica je modricu stizala. Tek sa srednjom školom sam se kultivirala.
1. U sred studenog oprala sam cijeloj grupi u vrtiću kosu i naatjerala ih da se idemo igrat van, razbolili su se
2. pile mi je iz ruke otelo kolac i slomilo nogu
3. pojela sam žohara, mama je povracala
4. zabila sam se bmx-om u zgradu a pedala se meni zabila u cjevanicu
5. kad sam bila prvi osnovne gađala sam Titovu sliku pikadom, roditelji su morali doći u školu a ja sam sljedece godine promjenila školu
6. udarila me struja na ogradi koja cuva krave, 2 sata se nisam mogla pomakniti
7. ulovila sam zmiju kad sam bila s djedom na pecanju i donijela je, djed je skoro doživio infarkt(bojao se zmija kao niceg na svijetu)
ima toga oho ho....
2. pile mi je iz ruke otelo kolac i slomilo nogu
3. pojela sam žohara, mama je povracala
4. zabila sam se bmx-om u zgradu a pedala se meni zabila u cjevanicu
5. kad sam bila prvi osnovne gađala sam Titovu sliku pikadom, roditelji su morali doći u školu a ja sam sljedece godine promjenila školu
7. ulovila sam zmiju kad sam bila s djedom na pecanju i donijela je, djed je skoro doživio infarkt(bojao se zmija kao niceg na svijetu)
ima toga oho ho....
svi neki palikuće...evo i ja imam takvo iskustvo
zapalio sam robnu kuću u jednom manjem gradu u
Srijemu,bez većih posljedica po nju ali veeelikih po mene...šta smo još radili? gađali tramvaje jajima po uzoru na dječju seriju Neven..
zapalio sam robnu kuću u jednom manjem gradu u
Srijemu,bez većih posljedica po nju ali veeelikih po mene...šta smo još radili? gađali tramvaje jajima po uzoru na dječju seriju Neven..
1. picim biciklom punom brzinom i gurnem nogu u žbice!
2. s BMXom pod Golfa 2 (naravno stari vidio i ubio boga u meni)
3.Crtanje grafita po skoli,dosla murja po mene kuci,wtf?
4.Prije sata kemije u skoli,razbili vitrinu punu epruveta itd...
jebote kad se sjetim javim...
btw. dobar topic!
2. s BMXom pod Golfa 2 (naravno stari vidio i ubio boga u meni)
3.Crtanje grafita po skoli,dosla murja po mene kuci,wtf?
4.Prije sata kemije u skoli,razbili vitrinu punu epruveta itd...
jebote kad se sjetim javim...
btw. dobar topic!
Uma
Haha, ovo se i meni dogodilo!
1. Sestrične i ja smo na selu kod bake i djede redovito u hrpe kravljih govana zabijale slane štapiće i pjevale karavama "Sretan rođendan"
2. Zarobila sam bakinu mačku na 3 dana
3. Zaglavila sam na tavanu - popela se uz ljestve, a nisam znala sići
4. Zaglavila se u wc-u, tata je morao rastaviti bravu, a kad sam kroz rupu ugledala šarafciger, vikala sam "Tata, vidim teee!!"
5. Odrezala barbiki kosu, nadala sam se da će joj narasti
6. Razbacala sve wc papire po novom školskom wc-u, optužila pripadnike nižih razreda
Ima i gorih stvari, neugodno mi ih je napisati.

1. Zabio se biciklom u nekog starog prdonju na biciklu, srušio ga i pobjegao...(kad bolje razmislim, imao sam neki čudan fetiš na ljude koji voze bicikle, iz čista mira sam znao skakati pred njih i derati se)
2. Slučajno ubio malo pile, pa mu napravio grob. S križem.
3. Ležao u kanalu na selu i zapisivao registarske oznake automobila.
4. Od čardaka napravili ja i prijateljica improviziranu kuću i družili se u njoj. Sin nam je bio moj pas.
5. Lovio sam štakore zračnom puškom.
6. Zabijao se također biciklom u kapiju.
7. Razbio nogom vrata u školi.
8. Lega i ja smo krali knjige iz škole i onda ih palili.
9. Razbio prozor od škole. Slučajno.
10. Možda jedna od ružnijih stvari, kada sam legi razbio glavu od stol u učionici. Jadnik je morao na šivanje.
2. Slučajno ubio malo pile, pa mu napravio grob. S križem.
3. Ležao u kanalu na selu i zapisivao registarske oznake automobila.
4. Od čardaka napravili ja i prijateljica improviziranu kuću i družili se u njoj. Sin nam je bio moj pas.
5. Lovio sam štakore zračnom puškom.
6. Zabijao se također biciklom u kapiju.
7. Razbio nogom vrata u školi.
8. Lega i ja smo krali knjige iz škole i onda ih palili.
9. Razbio prozor od škole. Slučajno.
10. Možda jedna od ružnijih stvari, kada sam legi razbio glavu od stol u učionici. Jadnik je morao na šivanje.
Ja sam obično bio dobar i miran klinac, al evo nekih bisera...
1. Natukao jednu mlađu djevojčicu jer mi je išla na živce (ne sada šakama, al pljuske)
2. Kada se u blizini zgrada gradila, penjali bi se po zgradi i kad bi majstori postavili električne instalacije, sve bi ih izrezali kombinirkama i od žice pravili one male pračke.
Pošto sam išao za elektrotehničara i sada idem na ETF, mogu misliti kako su majstori pizdili.
3. Zajedno sa bratom našutao jednog klinju koji nam je stalno sve po spisku redao.
4. Našli leš mačke i lupali ga po glavi sve do kosti.
5. Išli od ulaza do ulaza, poskidali osigurače sa protupožarnih aparata, a neke čak i iskoristili. Ajme, na šta su ti ulazi ličili.
6. Plašili cigane petardama.
7. Zapalili vatru u javnom košu za smeće (još u onom starom kakve se rijetko može vidjet).
8. Šetali se po napuštenim ruševinama iza bivšeg Litokartona, našli boce solne kiseline, radili svašta s istom.
9. Jednom prilikom, dok se kod Supera mjenjala neka vodovodna cjev, taman ispod ograde koja ograđuje trg Slobode i voćnjak iza Kapucinske crkve, kroz rupu smo upali u voćnjak i krali voće.
10. Šakom napravio rupu na vratima i raskrvario istu.
1. Natukao jednu mlađu djevojčicu jer mi je išla na živce (ne sada šakama, al pljuske)
2. Kada se u blizini zgrada gradila, penjali bi se po zgradi i kad bi majstori postavili električne instalacije, sve bi ih izrezali kombinirkama i od žice pravili one male pračke.
Pošto sam išao za elektrotehničara i sada idem na ETF, mogu misliti kako su majstori pizdili.
3. Zajedno sa bratom našutao jednog klinju koji nam je stalno sve po spisku redao.
4. Našli leš mačke i lupali ga po glavi sve do kosti.
5. Išli od ulaza do ulaza, poskidali osigurače sa protupožarnih aparata, a neke čak i iskoristili. Ajme, na šta su ti ulazi ličili.
6. Plašili cigane petardama.
7. Zapalili vatru u javnom košu za smeće (još u onom starom kakve se rijetko može vidjet).
8. Šetali se po napuštenim ruševinama iza bivšeg Litokartona, našli boce solne kiseline, radili svašta s istom.
9. Jednom prilikom, dok se kod Supera mjenjala neka vodovodna cjev, taman ispod ograde koja ograđuje trg Slobode i voćnjak iza Kapucinske crkve, kroz rupu smo upali u voćnjak i krali voće.
10. Šakom napravio rupu na vratima i raskrvario istu.
ja sam bila jako mirno djete, nisam se odvajala od mamine suknje i jos ne mogu vjerovat u pola ovog sto ste napisali,k jel ja cak ni jednu slicnu ni bilo kakvu drugu sitaciju nisam imala
Nije da sam sada neki starac (ne govorim ni vama da jeste
) ali evo par mojih iz ''mlađih'' dana
Prije spavanja rasipao likvi po drvenim stepenicama u kući, i baka kad je silazila se razbila ko *****, stepenica je bilo nekih 10-15.
Razbijao prozore na kućama sa ledenim grudama.
Slomio nogu u snu (ni ja neznam kako mi je to uspjelo)
Zaboravio sam izvaditi napajanje dok sam nešto popravljao u kućištu pa me udarila struja, osto sam malo u šoku, al vidite kak sam dobar ispo
Radili bombe od solne kiseline i aluminijske folije.
Kod nadvožnjaka se par puta zabijo punom brzinom u drugi bicikl, za mene bez većih posljdeica, al za onu babu......
Jeo hranu za ribe
Ima još kad se sjetim javim vam
Prije spavanja rasipao likvi po drvenim stepenicama u kući, i baka kad je silazila se razbila ko *****, stepenica je bilo nekih 10-15.
Razbijao prozore na kućama sa ledenim grudama.
Slomio nogu u snu (ni ja neznam kako mi je to uspjelo)
Zaboravio sam izvaditi napajanje dok sam nešto popravljao u kućištu pa me udarila struja, osto sam malo u šoku, al vidite kak sam dobar ispo
Radili bombe od solne kiseline i aluminijske folije.
Kod nadvožnjaka se par puta zabijo punom brzinom u drugi bicikl, za mene bez većih posljdeica, al za onu babu......
Jeo hranu za ribe
Ima još kad se sjetim javim vam
ja sam bila dobra
nisam radila nikakve gluposti
nisam radila nikakve gluposti
OIM laže
ajmeeee... kakvi delikventi..
..hm hm, bijah i ja nestašno čeljade..
1. u 3. osnovne mi je neki malac bio potrgao moj prekrasni novi crveni kišobran.. razbila sam mu nos, kako me tata bio učio, roditelji bili pozvani na razgovor kod učiteljice
2. svezala jednog malog iz ulice, što me izluđivao dok sam igrala gumi-gumi, za drvo.. ostao vani na pljusku nekih 2 sata, dobio upalu pluća, skoro umro
3. otrčala za loptom na drugi dio grada (kotrljala se niz cestu), umalo me auto bio pokupio, tražili me 2 sata, baka ubila boga u meni
4. pala s klackalice sa 6 god, slomila ruku, dobila batina
5. u 5. osnovne se uvukla u podzemni tunel koji ide ispod parka jednog, i izgubila se..
6. kad sam imala 12.god, lupio me grom dok sam se tuširala, vidjela me golu cijela postava Vatrogasaca i Hitne (ne, pardon, to mi je bio najneugodniji trenutak u životu..)
7. kad sam bila mala sam mjesečarila, i po noći šunjala okolo.. jedne noći sam izašla iz kuće, i cijelu noć spavala pod lipom kod susjeda preko puta..
..uf, ma ne mogu se sad svega ni sjetiti.. dopišem još poslije
..hm hm, bijah i ja nestašno čeljade..
1. u 3. osnovne mi je neki malac bio potrgao moj prekrasni novi crveni kišobran.. razbila sam mu nos, kako me tata bio učio, roditelji bili pozvani na razgovor kod učiteljice
2. svezala jednog malog iz ulice, što me izluđivao dok sam igrala gumi-gumi, za drvo.. ostao vani na pljusku nekih 2 sata, dobio upalu pluća, skoro umro
3. otrčala za loptom na drugi dio grada (kotrljala se niz cestu), umalo me auto bio pokupio, tražili me 2 sata, baka ubila boga u meni
4. pala s klackalice sa 6 god, slomila ruku, dobila batina
5. u 5. osnovne se uvukla u podzemni tunel koji ide ispod parka jednog, i izgubila se..
6. kad sam imala 12.god, lupio me grom dok sam se tuširala, vidjela me golu cijela postava Vatrogasaca i Hitne (ne, pardon, to mi je bio najneugodniji trenutak u životu..)
7. kad sam bila mala sam mjesečarila, i po noći šunjala okolo.. jedne noći sam izašla iz kuće, i cijelu noć spavala pod lipom kod susjeda preko puta..
..uf, ma ne mogu se sad svega ni sjetiti.. dopišem još poslije
e da skrivio nekih 5-6 gadnih promentih nesreca,ono ode lopta na cestu-cujes kako gume skripe-BOOM
haha zakon!
haha zakon!
Sve ovo što ste napisali sam i ja radio plus još sam gurnio ekser u utičnicu. Bio u nesvijesti neko vrijeme al nekako su me uspili probudit.
">
">Sad ja znam zašto je Excalibur pun svijeća. 
više puta prolila čitavu litru dječjeg šampona u kadu pa zvala mamu da vidi
trčala kroz susjedovo mlado zeleno žito-najgore batine ikad!
lagala u vrtiću da će mama/tata ranije doći da ne moram spavati
obukla istovremeno apsolutno sve čarape koje sam tada posjedovala
trpala neslućene količine hrane u sanduk na kojem sam sjedila za vrijeme obroka (bilo je veselo kad su moji odlučili odnijeti isti sanduk u vikendicu)
spavala svaki tjedan barem jednom čitav dan na tom istom sanduku jer se nisam smjela maknuti s njega dok nešto ne pojedem
više puta završila na infuziji jer nisam jela (nu me sad!)
došla kući sva krvava i hladno izjavila: mislim da mi je netko razbio glavu
naučila voziti bic pa sam 2 sata kružila po naselju jer nisam znala sići s njega
počupala djeda mraza za bradu pa su mu se ispod nje vidjeli crni brkovi (zabilježeno fotićem)
trčala kroz susjedovo mlado zeleno žito-najgore batine ikad!
lagala u vrtiću da će mama/tata ranije doći da ne moram spavati
obukla istovremeno apsolutno sve čarape koje sam tada posjedovala
trpala neslućene količine hrane u sanduk na kojem sam sjedila za vrijeme obroka (bilo je veselo kad su moji odlučili odnijeti isti sanduk u vikendicu)
spavala svaki tjedan barem jednom čitav dan na tom istom sanduku jer se nisam smjela maknuti s njega dok nešto ne pojedem
više puta završila na infuziji jer nisam jela (nu me sad!)
došla kući sva krvava i hladno izjavila: mislim da mi je netko razbio glavu
naučila voziti bic pa sam 2 sata kružila po naselju jer nisam znala sići s njega
počupala djeda mraza za bradu pa su mu se ispod nje vidjeli crni brkovi (zabilježeno fotićem)
U vrtiću se rodila ljubav između mene i jednog Darka, imali smo krevetiće jedan do drugoga i davali si pusice, pa smo dobili crvene točkice kod "drugarice", razmjestili su nas u druga odijeljenja, ali je ljubav i dalje trajala.
Cijeli dan ostajala u šumi s dečkima riskirajući batine. (izgovor: nisam prošla jer su me napali psi na putu kući nisu palili).
Bojala sam se biti sama kod kuće pa sam zivkala mamu na posao sve dok je nisu pozvali na raport, dok mi mama šibom nije napravila gadan ožiljak na licu i dok nije stavila lokot na telefon.
Cijeli dan ostajala u šumi s dečkima riskirajući batine. (izgovor: nisam prošla jer su me napali psi na putu kući nisu palili).
Bojala sam se biti sama kod kuće pa sam zivkala mamu na posao sve dok je nisu pozvali na raport, dok mi mama šibom nije napravila gadan ožiljak na licu i dok nije stavila lokot na telefon.
@rade@pokušavam se sjetiti gluposti ali ne mogu
@cane@ kakve su posljedice danas???
@cane@ kakve su posljedice danas???
MissTake
@rade@pokušavam se sjetiti gluposti ali ne mogu
de ti nama onda reci kakve gluposti sada radiš. pa još si ti mlada
sad
bančim
bančim
- sa nepune 4 godine "krojila" sam kemijskom olovkom maminu tamnosivu kožnju suknju (razlog - dan prije sam kod krojačice gledala kako ona to radi i pokušala kopirati)..da stvar bude gora, mama je bila šefica i išla je na nekakav sastanak u Zagreb, pa je došla doma, nabrzinu se presvukla i otišla..u Zagrebu je shvatila šta sam napravila pa je prije sastanka išla kupiti novu suknju...
- 4 godine starosti.. sve moguće enciklopedije, kuharice i dosta knjiga ima moj "potpis" (čitaj stranice koje su mi bile zanimljive dobro su "obilježene" )..
- te iste godine, baka je kupila lukovice nekakvog cvijeća i sve to fino posadila..kad je ušla u kuću ja sam to sve (manje-više) povadila i odnijela na igralište..cvijeće naravno nikada nije izraslo..
- nepunih 6 godina.. nakon niza nestašluka po kući i oko nje, draga mama je odlučila upisati me na gimastiku...išlo je to nekih pola godine i onda mi je dosadilo..čim me je mama dovezla pred dvoranu, ja sam se uputila kući.. naime odlučila sam mamu razveseliti kako sad znam sama doći kući..naravno mama je nešto kupovala u gradu i nabasala na mene..tada sam dobila batina k'o nikada i naravno bila ispisana s gimnastike...
- s obzirom da su se nestašluci nastavili..mama me vodi školskom psihologu s kojim odlučuje da ću krenuti sa 6 godina u školu...e sad..1. dan škole..malena prvašica je istukla dečka koji ju je zafrkavao...naravno mama je sutradan morala u školu, ja sam se morala ispričati tom dečkiću, a on je cijelo vrijeme bježao od mene...
.
.
.
itd.. ima toga jooooš jakooo puuunooo (jadna moja mama sa mnom)
ops:"> 
- 4 godine starosti.. sve moguće enciklopedije, kuharice i dosta knjiga ima moj "potpis" (čitaj stranice koje su mi bile zanimljive dobro su "obilježene" )..
- te iste godine, baka je kupila lukovice nekakvog cvijeća i sve to fino posadila..kad je ušla u kuću ja sam to sve (manje-više) povadila i odnijela na igralište..cvijeće naravno nikada nije izraslo..
- nepunih 6 godina.. nakon niza nestašluka po kući i oko nje, draga mama je odlučila upisati me na gimastiku...išlo je to nekih pola godine i onda mi je dosadilo..čim me je mama dovezla pred dvoranu, ja sam se uputila kući.. naime odlučila sam mamu razveseliti kako sad znam sama doći kući..naravno mama je nešto kupovala u gradu i nabasala na mene..tada sam dobila batina k'o nikada i naravno bila ispisana s gimnastike...
- s obzirom da su se nestašluci nastavili..mama me vodi školskom psihologu s kojim odlučuje da ću krenuti sa 6 godina u školu...e sad..1. dan škole..malena prvašica je istukla dečka koji ju je zafrkavao...naravno mama je sutradan morala u školu, ja sam se morala ispričati tom dečkiću, a on je cijelo vrijeme bježao od mene...
.
.
.
itd.. ima toga jooooš jakooo puuunooo (jadna moja mama sa mnom)
">
Daklem, pa da kažem i ja svoje:
- s prijateljicom skupljala gusjenice, pravile im kućice i onda to nosile roditeljima da vide;
- u vrtiću sam nekog dečkića ugrizla za leđa kroz one tregerice i majicu i potkošulju do krvi, on je mene ogrebao po licu - još imam ožiljak;
- bježala iz vrtića;
- vječito od Ambroša žicala sladoled;
- pala hodajući po ogradi od vrtića sa 10 godina, završila u bolnici na 2 tjedna i to na ginekologiji;
- kad bih s mamom išla negdje u grad, u kafićima sam uvijek u Pepsi sipala vrećice šećera kako bi što bolje kipilo;
- kad bi me u lokalu pitali što ću piti, odgovor je bio: sok da nije gusti i čevape bez luka
Ma tko bi se svega toga i sjetio.. ima tome 20 i koja godina..
Sa nekadašnjom prijateljicom sam lovila muhe, trgala im krila, objesila za konac i napravila malu lomaču gdje su bile spaljene.
Našala sam pregaženu krticu, sahranila je i nakon godinu dana sam je otkopala da vidim kosti.
Redovito sisala "ledenice" sa krova. Ajskrim, jea.
Plakala gledajući Pčelicu Maju.
Napuhivala kondome po kući misleći da su baloni.
Našala sam pregaženu krticu, sahranila je i nakon godinu dana sam je otkopala da vidim kosti.
Redovito sisala "ledenice" sa krova. Ajskrim, jea.
Plakala gledajući Pčelicu Maju.
Napuhivala kondome po kući misleći da su baloni.
.sjetih se još nečega..
kad sam prvi put bila skuhala kavu, sa svojih 6 godina, napravila sam toliko jaku kavu, da je rođak, koji je bio kod nas u gostima, a imao je slabo srce, umalo umro.. doživio je srčani, pa su ga morali odvesti u bolnicu..
kad sam prvi put bila skuhala kavu, sa svojih 6 godina, napravila sam toliko jaku kavu, da je rođak, koji je bio kod nas u gostima, a imao je slabo srce, umalo umro.. doživio je srčani, pa su ga morali odvesti u bolnicu..
hmm... ludosti...
penjala se po svakom drvetu u parku oko škole, zapalila pola balkona još uvijek se vide posljedice, ošla na dr kraj kvarta (sa 5-6godina) sa legicom i krali orahe pa nas je pol komšiluka tražilo, igrala skrivaća u napuštenom skloništu pa smo se izgubili unutra u mraku.... i da kad sam išla na balet (punih mjesec dana) dosadilo mi je išla mi je ta žena na živce pa sam mami rekla da to više se radi, pa je žena nakon 2 tjedna nazvala i pitala zaš više ne dolazim... haha..oke nisu možda tak ekstremne al....
da i def najveći biser mog djetinjstva je taj da sam pala na klip kukuruza i polomila lakat, ( al u obranu za moju smotanost, bilo je past međ kukuruze ili u kotlić kišuče vode na vatri).....
penjala se po svakom drvetu u parku oko škole, zapalila pola balkona još uvijek se vide posljedice, ošla na dr kraj kvarta (sa 5-6godina) sa legicom i krali orahe pa nas je pol komšiluka tražilo, igrala skrivaća u napuštenom skloništu pa smo se izgubili unutra u mraku.... i da kad sam išla na balet (punih mjesec dana) dosadilo mi je išla mi je ta žena na živce pa sam mami rekla da to više se radi, pa je žena nakon 2 tjedna nazvala i pitala zaš više ne dolazim... haha..oke nisu možda tak ekstremne al....
da i def najveći biser mog djetinjstva je taj da sam pala na klip kukuruza i polomila lakat, ( al u obranu za moju smotanost, bilo je past međ kukuruze ili u kotlić kišuče vode na vatri).....
- 1.osnovne,početak 2.polugodišta...kraj škole je bio nekakav potočić koji se, od silne hladnoće,skroz zamrznuo..moja najbolja prijateljica, naš susjed i ja nakon škole smo išli na "klizanje"..sve je bilo super do jednog trenutka kada je led ispod mene pukao..ja sam naravno "zaronila" i iza toga 20 minuta pješačila do kuće mokra do mišaka.."veselje" je tek bilo kad sam stigla kući ( da, dobila sam batina)
- s obzirom da čokoladu obožavam od malih nogu (sad još i više
ops:"> ), mama ih je uvijek imala u dobranoj zalihi, koju je morala sakrivati kako ne bi bila pojedena prije reda..te kobne večeri našla sam "sakriveno blago" - čokoladu sa lješnjakom od 200g..naravno pojela sam ju munjevitom brzinom i za manje od sat vremena mi je pozlilo , počela sam povraćati..kada je mama skužila što sam pojela , počela je vikati Jel' hoćeš još čokolade pi*** ti materina , a moj odgovor uz "ispuštanje duše" bio je - hoću..
ops:"> naravno za 2 dana sam ju jela, ali u puno punjo manjoj količini 
- s obzirom da čokoladu obožavam od malih nogu (sad još i više
tonya
1. Sestrične i ja smo na selu kod bake i djede redovito u hrpe kravljih govana zabijale slane štapiće i pjevale karavama "Sretan rođendan"
4. Zaglavila se u wc-u, tata je morao rastaviti bravu, a kad sam kroz rupu ugledala šarafciger, vikala sam "Tata, vidim teee!!"
umrijet cu od smjeha
">
">
">
1.bila sam veselo dijete koje je uvijek moralo znati gdje je mama, pa sam trceci za njom nabila oko na zapaljenu cigaru i zavrsila u bolnici. mislili su da cu ostat slijepa na to oko, al eto, zilava sam ja! u srednjoj sam zbog tog dobila naziv čikita (čik u oko)
2.lagala sam da sam bolesna kako ne bi morala u skolu, pa sam toplomjer stavila u plamen na peci i ziva se otopila....dobila sam batina.
3.razbila prijateljici naocale lubenicom dok smo vodili ulicni rat. oruzje je bilo svo voce i povrce iz susjedine baste.
4.slomili smo sve vocke dok smo se sanjkali u basti, i ponovo ih zasadili u snjeg...kad se snjeg otopio vocke su "legle" na travu...dobili batina.
5.prijateljica i ja ucile smo malog brata i njegovog prijatelja kako se seksa.i to zguza pozu. baka je pitala sta radimo...
6.krali smo jaja iz kokosjih gnjezda i od njih pravili kolace s pjeskom...mmm fino!
7.na jednom svom rodjendanu sam plakala ko kisna godina jel mi nisu htjeli pustit tajci. onak imam snimku s rodjendana na kojoj ja gledam u kameru i urlam: pustite mi tajci! a oko mene mi se svi smiju.. kasnije na toj snimci plesem ko nespasena i vicem: snimajte mene, snimajte mene, a daj mene snimajte! uzas!
8.voljela sam skakat s kreveta na kat pa sam si tako jednom pregrizla jezik. nabila sam bradu na koljenu i ode jezicak...to je uzasna bol!
9.u 3. il 4. osnovne sam mjesecima lagala mami da idem na folklor. ustvari sam bila zaljubljena i triput tjedno sam isla gledat svog dasu kako trenira karate. onda je mama dosla po mene na folklor...
a u 7. razredu sam isto tako bila zaljubljena pa sam mjesec dana s dasom sjedila u parku na klupici i ljubovala.tako je majka opet dosla po mene u skolu i saznala da njena kcerkica nije bila vec duze vrijeme u skoli.posebna sjednica je odrzana zbog nas...sva sreca pa sam imala dobru razrednicu...
Dakle, inače sam bila jako dobro dijete, ali
-s nepune 4 godine sam se izrezala žiletom od uha do uha jer sam vidjela da se tata i striko briju pa sam i ja htjela. Mama je jedva zaustavila krvarenje.
-pobjegla sam iz vrtića i otišla kod bake. Ušla u lift, ali lift se naglo počeo spuštati i ja sam počela vrištati. Neka je žena bila pozvala lift pa se zato spuštao. Kad je žena otvorila vrata lifta pitala me jesam li ja čula taj vrisak i tko je vrištao, ja sam hladnokrvno rekla da nemam pojma.
-istukla sam dečka iz zgrade i stisla ga uz ogradu i tukla ga dok nije došla moja mama i spasila ga. Tukla sam ga jer je tukao moju prijateljicu.
-istukla sam svoju prijateljicu prvi put kad smo se vidjele i nakon toga smo postale dobre i dan danas smo dobre prijateljice.
-jednom iz škole nisam došla kući nego sam otišla kod prijateljice. Bio je to 1. osnovne i ujutro smo išli u školu. Moji su me našli oko 8 navečer.
-prijateljici i meni nije bilo dopušteno iznositi vodu iz stana van, a nam je trebalo da pravimo kolače u blatu pa smo stalno trčale u stan piti vode pa smo puno piškile... i uspjele napraviti kolače u blatu.
-u 1. osnove sam istukla jednu curu iz razreda jer mi je ukrala pernicu i tvrdila da nije. Inače, cura je imala naviku krasti stvari.
-s nepune 4 godine sam se izrezala žiletom od uha do uha jer sam vidjela da se tata i striko briju pa sam i ja htjela. Mama je jedva zaustavila krvarenje.
-pobjegla sam iz vrtića i otišla kod bake. Ušla u lift, ali lift se naglo počeo spuštati i ja sam počela vrištati. Neka je žena bila pozvala lift pa se zato spuštao. Kad je žena otvorila vrata lifta pitala me jesam li ja čula taj vrisak i tko je vrištao, ja sam hladnokrvno rekla da nemam pojma.
-istukla sam dečka iz zgrade i stisla ga uz ogradu i tukla ga dok nije došla moja mama i spasila ga. Tukla sam ga jer je tukao moju prijateljicu.
-istukla sam svoju prijateljicu prvi put kad smo se vidjele i nakon toga smo postale dobre i dan danas smo dobre prijateljice.
-jednom iz škole nisam došla kući nego sam otišla kod prijateljice. Bio je to 1. osnovne i ujutro smo išli u školu. Moji su me našli oko 8 navečer.
-prijateljici i meni nije bilo dopušteno iznositi vodu iz stana van, a nam je trebalo da pravimo kolače u blatu pa smo stalno trčale u stan piti vode pa smo puno piškile... i uspjele napraviti kolače u blatu.
-u 1. osnove sam istukla jednu curu iz razreda jer mi je ukrala pernicu i tvrdila da nije. Inače, cura je imala naviku krasti stvari.
Od malh nogu moji su shvatili da će biti muke;
-prohodao sa 11mjeseci držeći se za psa(Kuvas)
-sa nepune tri na kirbaju u d.g. (kod "šajzke" šumica)odlutao,bilo jutro,digla se panika,našli me tek naveće kod kožare
-nekih 6 god. dobio šiljasti kamen u spoj obrva(još imam rupu)
-moj prvi moped,automatik 3m
-7 god. ukrao bratu fiću i zabio ga u živicu desetak kuća dalje,ubio boga u meni (fićo star 2 mjeseca)-ko ga tjero da me uči voziti
-sa 9 prvi put putovao vlakom sam u Varaždin
-9 god. - prvi put sastavio automatika(bio u kašeti rastavljen) jednon dečku iz susjedstva
-10 g. kešao se na tramvaju (milicija me uhvatila-prvo me oni,a zatim i moji natukli)
-11 igrali se kauboja i indijanaca,i normalno bio pogođen strijelom blizu oka(koji mm i bio bi jednook),još se vidi
-11 g. šumica ispod Vinogradske,legosi i ja presledili na drveću nekihdva do dva i po sata zbog divlje krmaće
--sa 12 preselio
Ah memory
-prohodao sa 11mjeseci držeći se za psa(Kuvas)
-sa nepune tri na kirbaju u d.g. (kod "šajzke" šumica)odlutao,bilo jutro,digla se panika,našli me tek naveće kod kožare
-nekih 6 god. dobio šiljasti kamen u spoj obrva(još imam rupu)
-moj prvi moped,automatik 3m
-7 god. ukrao bratu fiću i zabio ga u živicu desetak kuća dalje,ubio boga u meni (fićo star 2 mjeseca)-ko ga tjero da me uči voziti
-sa 9 prvi put putovao vlakom sam u Varaždin
-9 god. - prvi put sastavio automatika(bio u kašeti rastavljen) jednon dečku iz susjedstva
-10 g. kešao se na tramvaju (milicija me uhvatila-prvo me oni,a zatim i moji natukli)
-11 igrali se kauboja i indijanaca,i normalno bio pogođen strijelom blizu oka(koji mm i bio bi jednook),još se vidi
-11 g. šumica ispod Vinogradske,legosi i ja presledili na drveću nekihdva do dva i po sata zbog divlje krmaće
--sa 12 preselio
Ah memory
kak se samo ljudi sjećate svega ovoga. znam da su kod mene prednjačile ozljede. pao sam jednom s bmx-om sa naše improvizirane skakaone iza zgrade i zabio si koljeno u nazubljenu pedalu. nisam bio na šivanju jer su mi starci radili a ja sam rekao da sam se malo porezao i držao nogu u kadi pod ladnom vodom. krv mi je sukljala negdje pol sata. imao sam otvorenu ranu negdje mjesec dana jer je bilo kasno za šivanje.
sjeo nogom u ekser i probio si istu.
nemam pol prednjeg zuba, ozljeda sa nogometa.
šivan lakat i razbijena arkada, također sa nogometa.
sa 5 -6 godina jeo zemlju i popio salmonelu, 15 dana bio u bolnici, umro skoro od temperature.
razbio više prozora na osnovnoj školi, što loptom što kamenom.
upadao sa ekipom na gradilište iza zgrade, čuvar nas vijao puškom.
podvalio profesoru pokidanu stolicu a ja uzeo njegovu čitavu, jadni profa se razbio ko pička i držao prodiku do kraja sata, na svu sreću me nitko nije otkucao, od tog dana su u općoj profesori dobili različite stolice od nas učenika.
razbio skupi veliki ćup za kišobrane nogom dok sam igrao s legom onaj mali nogometić na povuci potegni iako su me starci upozoravali da ne divljam. dobio sam batina ko nikad u životu.
sjeo nogom u ekser i probio si istu.
nemam pol prednjeg zuba, ozljeda sa nogometa.
šivan lakat i razbijena arkada, također sa nogometa.
sa 5 -6 godina jeo zemlju i popio salmonelu, 15 dana bio u bolnici, umro skoro od temperature.
razbio više prozora na osnovnoj školi, što loptom što kamenom.
upadao sa ekipom na gradilište iza zgrade, čuvar nas vijao puškom.
podvalio profesoru pokidanu stolicu a ja uzeo njegovu čitavu, jadni profa se razbio ko pička i držao prodiku do kraja sata, na svu sreću me nitko nije otkucao, od tog dana su u općoj profesori dobili različite stolice od nas učenika.
razbio skupi veliki ćup za kišobrane nogom dok sam igrao s legom onaj mali nogometić na povuci potegni iako su me starci upozoravali da ne divljam. dobio sam batina ko nikad u životu.