velečasni Jurić protiv medija
"Nadam se kako će novinarku koja je to napisala muž dobro istući. Poručite joj kako ću se moliti da se to dogodi."
Sličnu je izjavu ponovio nekoliko puta.
Bez komentara. Žalosno i sramota.
Društvo, politika
vilim
"Nadam se kako će novinarku koja je to napisala muž dobro istući. Poručite joj kako ću se moliti da se to dogodi."
mali_ivica
Največi je problem u tome što novinar ko novinar je svemoguć i on smije pisati što god poželi bez da zato snosi ikakve posljedice, a kad se spominje to šnošenje posljedica onda se dignu 382 novinarska društva, 580678 udruga babe rode i ostale životinje, udruga za zaštitu buva iz razloga dok se to odvijalo dvije buve su slušale razgovor i povrijeđen im je time ponos.![]()
CircaDa nedođe do zabune ja nebranim ovim postom vlč. nego samo komentiram stanje stvari...
mali_ivica
Največi je problem u tome što novinar ko novinar je svemoguć i on smije pisati što god poželi bez da zato snosi ikakve posljedice, a kad se spominje to šnošenje posljedica onda se dignu 382 novinarska društva, 580678 udruga babe rode i ostale životinje, udruga za zaštitu buva iz razloga dok se to odvijalo dvije buve su slušale razgovor i povrijeđen im je time ponos.![]()
CircaZbog ovakvih ispada inteligencije mi jos nisi na ignore...
Prekrasno...
mali_ivica
aethurNisam pročitao što je novinarka napisala, te neznam na koji način je svečenik rekao to što je rekao.
mali_ivica
Ivice, osuđuješ li ti ispad navedenog svećenika ili ne?
mali_ivica
cane
Jurić je stvarno super svećenik. U koju god da je župu došao ljudi su ga zavolili. Ponajprije zato što je prvo čovjek a tek onda svećenik.
wendy
A bogati.. svi neki fini. Nitko nikad nikome nije poželio batinu?![]()
Šta sad, čovjek se raspizdio i napokon rekao što misli.
Kad bi se oni opustili i bili više ljudi.. znate ono, psovali javno, tu i tamo se potukli, ševili, ljutili, izašli van, bili mrtvi pijani... bili bi manje frustrirani i vjerojatno bi manje jebali djecu.
Teško je truditi se ne biti čovjek, kada si se već rodio kao takav.
Meni su ljudi koji bespogovorno pljuju po svakom crkvenjaku jednaki fanatičnim vjernicima. Oni normalniji samo rade svoj posao. Lažu narod i beru pare. A da bi to radio, ne moraš biti svećenik.
Kada bi ovakve izjave bile najgore što svećenici rade, mislim da bi mi čak postali nešto draži.
Ne volimo ih jer su, eto, licemjeri.. pa ajd nemojmo onda biti isto to.
vilim
Poppy@Wendy, zanimljivo gledište, ali ipak malo nategnuto...
wendy
Ta izjava ne bi dobila toliku pozornost da njezin "autor" nije svećenik.
Umajer "obicni" covjek ne jede govna kao doticni svecenik!
Poppya oni kreću od crkve, odnosno crkva je ta koja ih već stoljećima prenosi i propovjeda čak i kad ih ne prakticira.
wendy
Ma otkad to?
Kad su ovdje bile teme "Laž", "Prijetvornost" i slične... sve vrvi od poštenjaka. U ljudskoj je prirodi prikazivati se boljima no što jesmo. Pogledaj oko sebe.
Umawendy
Ma otkad to?
Kad su ovdje bile teme "Laž", "Prijetvornost" i slične... sve vrvi od poštenjaka. U ljudskoj je prirodi prikazivati se boljima no što jesmo. Pogledaj oko sebe.
Ljudi oko mene nisu u službi Božijoj i nisu placeni za to, ovdje je konkretno tema svecenik, znaci i njegov rad, nisam rekla sa nema kretena,ima ih i previše ali kad se konkretno radi o temi Crkve i njezinim pravilima niti jedan covjek koji je u mojoj blizini nije mi solio pamet i govorio da cu goriti u paklu itd...dok doticni to stalno govore a ponašaju se kao najvece smece!
mali_ivica
Ako je netko i dalje uvjeren da je to radno mjesto, a ne poziv neka mi kaže kolika je bruto plaća nekog svečenika. Svečenici dobivaju novac od ljudi, jedina razlika je ta što 10 puta bolje znaju raspolagati s njime
Elena_OsJa sam napisao da znaju ljudi bolje raspolagati sa parama i razlog zbog kojeg je to tako. A šta bi vi da ljudi hodaju u dronjcima, jel bi i predsjednik hrvatske koji je rekao kako ako ga izaberu će se voziti u nekom autu koji je u skladu sa situacijoma!mali_ivica
Ako je netko i dalje uvjeren da je to radno mjesto, a ne poziv neka mi kaže kolika je bruto plaća nekog svečenika. Svečenici dobivaju novac od ljudi, jedina razlika je ta što 10 puta bolje znaju raspolagati s njime
Pa očito ne male čim neki od njih mogu kupiti u 3 godine kuću od 160 kvadrata i novi auto od cca 200 000 kn NA KREDIT!!! znamo kolike su osnovice za svaki kredit i da se računa samo redovni priljev, a novac koji daju ljudi ne spada u redovni priljev...
mali_ivica
Od tih istih prokletih novaca su svečenici digli klasičnu gimnaziju!![]()
Dajte stvarno ste licemjerni!
CircaNije ni morao.
mali_ivica
Majko mila!!!
Jel ti to pop rekao?
mali_ivica
mali_ivica
CircaNije ni morao.
mali_ivica
Majko mila!!!
Jel ti to pop rekao?
PS: koji ti dio nije jasan?!
mali_ivicaJa bi prije rekao da je licemjerje primati plaću i uzimati novac od "naroda", a za to "prodavati" laži, neistine i bahatost.... Al ajd...
CircaA što je to netočno?!
mali_ivica
CircaNije ni morao.
mali_ivica
Majko mila!!!
Jel ti to pop rekao?
PS: koji ti dio nije jasan?!
Nije mi jasno kako ti nije neugodno pricati o necemu o cemu nemas pojma, a uz to jos biti tako cvrstih stavova...
Samo na ovoj temi si rekao toliki niz gluposti, uz podosta netocnih podataka, da ti se moze podic spomenik...
CircaČek malo rekao si mi da lažem i da iznosim neistine i sad kad sam ja pitao gdje sam to lagao, ti mi napišeš ovakvu sranje od komentara?!mali_ivice, iako jako volim raspravljati s nekim cije se misljenje kosi u odnosu na moje, moram ti reci da ti toga jednostavno nisi dostojan...
Ponavljam, izuzet si sa moje ignore liste jedino zato sto je tvoja razina sušte gluposti jako zanimljiva...
1step2far
Nema većeg ateista od mene pa ulazim neutralna u ovu temu.
DonQuijote1step2far
napomena: prvi i drugi dio citirane rečenice nemaju uzročno-posljedični slijed u kontektu u kojem se rečenica nalazi.
1step2far
DonQuijote1step2far
napomena: prvi i drugi dio citirane rečenice nemaju uzročno-posljedični slijed u kontektu u kojem se rečenica nalazi.
Does it matter? Bolje piši svoj stav umjesto da citiraš tuđi. Bez uvrede.