Muškarci su danas veće žene od žena?!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Delfin
Danas su muškarci veće žene od žena!
vrlo promoćudno!
Re: Muškarci su danas veće žene od žena?!
Eh da, znali smo da su većina muškaraca (izuzeci neka se ne osjećaju prozvani i uvrijeđeni) veće babe od žena. (Tračanje, kukanje, šprdanje, zvocanje, kvocanje itd).
DelfinNastavak iz teme: upucavanje - sa zenske strane
Argumentiraj to malo,kako si došao/la do tog zaključka?
kopile
Zaključak ti je krajnje neistinit i krajnje debilan.
I je i nije... Istina je da smo postali hrpa pičkica. Tuširanje svaki dan, dezodoransi, pičke materine; više ni bradu ne smiješ pustit! U kurac!
Pa se brinemo kako ćemo izgledati i što će o nama misliti... Jebeno...
Da se vratim na temu, mi smo postale kao muškarci, a oni kao žene i to je emancipacija jednih i drugih, a smatram to i podizanjem na jednu višu razinu. Ipak se bolje razumijemo jer svi sve radimo.
marrai
(ovo sve što si ti naveo ubraja se u neku osnovnu higijenu)
Sori, ali dokazato je da oni koji se tuširaju svakodnevno nisu ništa zdraviji (čak štoviše) od onih koji to rade, recimo subotom, kao ja
Uostalom, ko vas što pita?! Ovo je topic za muške čke!
Monstrumda nam pička materina
ja imam bradu
e da se nisi slučajno obrijao prije nego te upoznam...!
Cinjenica je(sto me izrazito nervira) da sve sto gledamo na tv je turbo IN, cool, must have i ostala sranja, pa tako u zadnje vrijeme gledamo hrpu samoprozvanih stilista i modnih strucnjaka gdje je 90 posto muskaraca a ostalih 10% zena. I tako ispiruci si mozak sa tim stilistima ostali muskarci misle da tako moraju izgledati. kako? e ovako- uske hlace kao sto nosi fasion gugu, turbo pripijena kosulja i naravno tanka kravata, a da ne pricam kako moraju biti iskvarcani, stavljati puder na facu , malo sjajila za usne i ajmo.....
Da znam sta cete mi reci- nisu svi takvi ili tko voli nek izvoli ili ak mi se ne svidja nek ne gledam.
Al ne mogu si pomoci da to ne komentiram. mislim da se razumijmo tako je i kod zena cim je nesto IN, COOL i to bombardiraju nas s tim.to me nervira...
meni npr emo decki vise lice na curice nego ovi sminkeri
ja mislim da sam muško
jesi li dovoljno muško ako ti je prva stvar ujutro počeškati jaja?
i što je losion za tijelo?
ne znam da se ikoja žena ikada bunila što joj je muškarac vonj'o po običnom pukom sapunu mirisa ruže, što je imao bradicu od par dana (bili skupi ti žileti a i oštri) i koristio pitralon ili čak i rakiju poslije brijanja.
velim, produkt vremena i nametnutih standarda.
također mislim da svi ti stilisti ne bi imal iništa protiv da ih kakav oznojeni,brkati i zarastao fizikalac malo ne propusti kroz šake...znate kako mislim
i još ovo...jest muškarci su danas poput žena ali samo što se tiče tih higijenskih navika...psihološki su još u prošlom i pretprošlom stoljeću
Frost...ne spuštam dasku
definitivno si muško!

Lugar
Aj sad, kao ne znaš!
Frostja češkam jaja, podrigujem naglas, derem se po tvrđi pred Q-om "DI SI MALA!!!" i ne spuštam dasku
ja mislim da sam muško
Too, majstore, to je pravo muško! Reci ti njima!

insomniaLugar
Aj sad, kao ne znaš!
To ono neka maščoba namjenjena za vanjsku uporabu pa onda budeš krasan?
Ma ja više preferiram gel za tuširanje sa pilingom i onaj što zateže kožu, te odlaske kod kozmetičarke. Nakon toga se osječam tako muževno.
Lugar
insomniaLugar
Aj sad, kao ne znaš!
Ma ja više preferiram gel za tuširanje sa pilingom i onaj što zateže kožu, te odlaske kod kozmetičarke. Nakon toga se osječam tako muževno.![]()
..he he, vidiš da znaš.. ma znala sam da znaš..
..ajde, pa nije to sramota..
insomniaLugar
insomniaLugar
Aj sad, kao ne znaš!
Ma ja više preferiram gel za tuširanje sa pilingom i onaj što zateže kožu, te odlaske kod kozmetičarke. Nakon toga se osječam tako muževno.![]()
..he he, vidiš da znaš.. ma znala sam da znaš..![]()
..ajde, pa nije to sramota..
Ma kakva sramota? Pa to svi pravi muškarci rade... istina da se ne peremo, al koristimo zato velike količine raznoraznih preparata...
insomniaTo ono, da ''suzbijete''..
Pomalo, prvo se dobro izluftamo na balkonu...

"> ... umro si pa te prepariralo!
">muško treba biti muško
Sjećam se, jednom sam bila buljila u jednog lika na kavi. Imao je izvučene oči s olovkom i maskaru-majke mi!
Strašno..

DelfinNastavak iz teme: upucavanje - sa zenske strane
Pa ima i takvih danas, ali nisu baš svi.... dakle tvoja tvrdnja je istinita i nije!
donidodaMa zgodni su ti metroseksualčići, uostalom hihi.
stvar ukusa
Istraživanjem je utvrđeno da prosječan Britanac godišnje troši manje od 2,5 funte (25 kuna) na kozmetičke proizvode namijenjene njezi kože.