Koga ne možete smisliti s HRT-a, RTL-a, Nove TV... ?
Kultura, zabava, sport, hobby
nervira me renata sopek u bb, al ni to ne gledam, sjecam se iz one 1 il 2 sezone kak se prenemagala
sa hrta, me zivciraju kad prenose sabor,
Kreteni s RTL-ove Sudnice
ne gledam tv
- šojke što vode Kunolovca i take "prvoklasne" kvizove.
- Rene ....Bakalović (?) (uvijek jede govna s nekim vinima i glupostima. ona Ana stavi neke trave u hranu on mi ispriča pola povijesti livade na kojoj je to nabrano)
031maja
- Renatu Sopek i one njene ogromne gadne čvalje.
- Rene ....Bakalović (?) (uvijek jede govna s nekim vinima i glupostima. ona Ana stavi neke trave u hranu on mi ispriča pola povijesti livade na kojoj je to nabrano)
ljubim te u čelo... pametna cura..
. sa svime se slažem..al def rene najviše kolje....još kada kao slčajno naleti kod ane na ručak večeru štali već..aaaaaaaaakyx
Kreteni s RTL-ove Sudnice
to to
Mirjana Hrga
Hloverka
Vi ste mi puuuno zanimlljiviji!!
A i ne moram vas gledat´!
Re: Koga ne možete smisliti s HRT-a, RTL-a, Nove TV... ?
hrt: gospodin mirko mislim da sam duhovit a zapravo sam kreten fodor fuj fuj
rtl: antonija upišala sam se čovjeku za vrat i sad sam voditeljica blaće najveći fuj
031maja- ovo je predobro!!! Ali definitivno me sada morgan podsjetio na najljigaviju ličnost s televizije ikada - The Mislav Bago -
- Renatu Sopek i one njene ogromne gadne čvalje.
Oliver Mlakar - nemam komentara za njega
Danijel Dejaje -

Uma
Danijel Dejaje -![]()
Tko je to?
Meni su odvratni Fodor, Ćurlić, ona Barbara Kolar i cijela ta ekipa...
Uma
Aleksandar Petrović-odvratni ćelavi patuljak joj kako bi ga
misliš Stanković?!
Poppy
Uma
Aleksandar Petrović-odvratni ćelavi patuljak joj kako bi ga
misliš Stanković?!
Petrović nije patuljak, a nije ni celav... Kontam da je ovo gaf...
Uma
Tonya to ti je Daniel Delale, ali od milja ga zovu Dejaje! neznam zašto![]()
Aaaa, hvala lijepa, ne gledam baš Novu pa nisam upućena... Hehe, i dobro da nisam!
morganAlka Vuica zaslužuje posebno mjesto i posebnu kategoriju.gledam ju sinoć i pitam se čime ona ispunjava svoje dane?što to ona točno radi?
jebe se u dupe eto što radi i prenemaže se na ekranu i za to ubire pare, ne podnosim ju, ni fodora, ćurlića, fešn gurua ni ikog od te gej crew ekipe, one debile što vode red carpet, beštiju paracelzijus, sopekicu, onu kravetinu što vodi big bradr, ma u stvari rijetko koga i podnosim svi su mi onak odvratni zato ni ne gledam teve, te ve zaglupljuje i otupljuje osjetila

sve me boli kad ga vidim
ruanaalka vujica je moj broj jedan, odvratna je
potpisujem, a još u mračnoj kombinaciji kad se ukaže kao isus u nekom tigrastom uzorku nakon one gnjusne pederčine fešn gurua, kojem bi btw automatski po viđenju sasuo sve zube u utrobu, neprocjenjivo, odmah mi počnu peristaltičke kretnje u donjem dijelu trbuha, gnjide, oboje, fuj
2.Drago ' meljem gluposti ' Hedl
3.Branimir ' svi gosti moje emisije su gluplji od mene ' Bilić ...
OK znam da dvoje od troje ne rade na tv-u,ali kad ih vidim automatski prebacujem program.
Svinjogojac Drele- Salo mu viri sa svi strana, hlače mu već pucaju... sa svojim isfuranim forama koje više smisla nemaju. Stvarno mi je taj lik antipatičan i odvratan da ga ne mogu gledati… De… Drele odi u mirovinu!
Renata Sopek- Kako li je ta postala voditeljica, nije karizmatična niti je zgodna… odvratna je, ima staračko lice, odvratan karakter, odvratan nastup, užasne usnice (da ga jeb.. to nije sexy)… ženska izgleda s onim usnama ko patak… operacija toliko ima da ne zna ni sama koliko.
Ima ih još... dalo bi se nabrojati... skoro pa svi!
kraljicaa ona Tatjana Jurić !pa ta Italiju vidjela nije!!
ma jel moguće? Re: Koga ne možete smisliti s HRT-a, RTL-a, Nove TV... ?
Večernja škola rijetki izuzetak