Hladetina vs Sulc
Društvo, politika
goose
jel nije to isto?![]()
Biserko
Circagoose
jel nije to isto?![]()
Biserko
moje ime je Branka,ne Biserka
ako nisi znao hahahahahhhahahah
mljac....
kad se onako drma ko meko dupe
sa puno svinjskih kožica
Re: Hladetina vs Sulc
daj, daj...
Monstrum
kako ja mrzim to pa to je nevjerovatno, uši kurci guzice i oči u nekoj želatinastoj masi koja se drmucka pa fuj jebote
Baš.

Monstrum
kako ja mrzim to pa to je nevjerovatno, uši kurci guzice i oči u nekoj želatinastoj masi koja se drmucka pa fuj jebote
"> hehehe jooojj stvarno odvratno, fuj 
Monstrum
ti si pička!
Monstrum
Evil Poodingh
fuj oboje...
potpisujem... ne volim ni jedno ni drugo...mislim nisam duuugo to jela...al kontam si da nebi ni mogla ponovo to probat....iju
bazooka_joe
Monstrum
ti si pička!
plačipička
bazooka_joeMonstrum
ti si pička!
sam ti žderi ta govna niko ti ne brani al nemoj meni srat, znam ja da voliš ta govna ždrokat, papke cuclat, oči isisavat, uši žvakat, malo se igrat repićem, znam te puško kad si pištolj bila
Circa
bazooka_joe
Monstrum
ti si pička!
plačipička
a ti circa ne seri hahahhah
">
eo kad matera ocu spravi tu odvratnu pizdariju bićete pozvani oboje, a ja ću vas slikat kako se davite u tome

Monstrum
Circa
bazooka_joe
Monstrum
ti si pička!
plačipička
a ti circa ne seri hahahhah">
eo kad matera ocu spravi tu odvratnu pizdariju bićete pozvani oboje, a ja ću vas slikat kako se davite u tome![]()
Sad cu ti na prozor izac sunce ti jebem zareno...
Ne zaboravi majci rec da uz tu odvratnu pizdariju super ide glavica crvenog luka...
CircaMonstrum
Circa
bazooka_joe
Monstrum
ti si pička!
plačipička
a ti circa ne seri hahahhah">
eo kad matera ocu spravi tu odvratnu pizdariju bićete pozvani oboje, a ja ću vas slikat kako se davite u tome![]()
Sad cu ti na prozor izac sunce ti jebem zareno...
Ne zaboravi majci rec da uz tu odvratnu pizdariju super ide glavica crvenog luka...
aj izađi ak si faca jebemliti aj izađi
odma sadMonstrum
bazooka_joeMonstrum
ti si pička!
sam ti žderi ta govna niko ti ne brani al nemoj meni srat, znam ja da voliš ta govna ždrokat, papke cuclat, oči isisavat, uši žvakat, malo se igrat repićem, znam te puško kad si pištolj bila![]()
mmm, repića uvinutog cuclat... srk-srk!
prkana i čmarova ko lignje na jezik nabost, žvakat sisu, mudom se igrati po ustima... NJAM!
(ne smijem reći FUJ,mama mi zabranila tako govoriti za hranu)
ali,to je nešto najodvratnije,najperverznije što ljudski rod jede -
užasnije od prženih debelih crva koje jedu Aboridžani,bljaaak!
Re: Hladetina vs Sulc
OligofreniDikobrazoid
Fuj sulc, daj mi bolje janje.... Fiiiino pečeno, te luka i pogače pride.....
i luka
CircaOligofreniDikobrazoid
Fuj sulc, daj mi bolje janje.... Fiiiino pečeno, te luka i pogače pride.....
i luka
I po´ kilo sode pride - za dobro se podrignit´!!
(I UVALIT´ ČAČKALICU MEĐU ZUBE I OTIĆ´ NA NEKO FENSI-ŠMENSI MJESTO NA KAVU!!!??)
sexyback
(I UVALIT´ ČAČKALICU MEĐU ZUBE I OTIĆ´ NA NEKO FENSI-ŠMENSI MJESTO NA KAVU!!!??)
too nigdje bez čačkalice i to svako malo moraš mljeckat da te što više ljudi vidi, i moraš biti musav oko usta
MissTakemoj tata kaže baletina, a ne hladetina
a kod mojih u koritni to kažu lučevine....
mislim da je ovaj naziv najgori
ogavno
ali ipak nije sulc
aggyMissTakemoj tata kaže baletina, a ne hladetina
a kod mojih u koritni to kažu lučevine....
mislim da je ovaj naziv najgori![]()
hi, hi izlučevine, daj daj

Monstrumma sulc šta nije sulc
hladetina hladetina hladetina