Zrinjevac: humanitarni koncert "Za osmijeh djeteta": Prljavo kazalište - novi termin
Humanitarni koncert pod nazivom "Za osmijeh djeteta", na kojemu će nastupiti Prljavo kazalište, održat će se u Sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku u četvrtak 14. veljače 2008., u organizaciji Udruge "Za osmijeh mladih".
Dio prihoda od koncerta namijenjen je za božićne pakete djeci oboljelih hrvatskih invalida i branitelja Domovinskog rata koji su u financijskim i materijalnim poteškoćama, djeci s poteškoćama u razvoju te ostaloj evidentiranoj djeci, a ostatak prihoda bit će uložen u izradu projektne dokumentacije za multimedijalni centar "Za osmijeh djeteta", koji se planira sagraditi u Osijeku u roku od četiri godine.
Re: Zrinjevac: humanitarni koncert "Za osmijeh djeteta&
iako nisam od nikog nist cula, lako je moguce da ce se karte prodavat na samom ulazu, prije koncerta..posto nigdje ne pisu prodajna mjesta (a obicno na plakatima pisu)
a i za prosla 2 humanitarna koncerta su se na ulazu placale karte.
neznam,samo NAGADJAM.
2put u mjesec dana nevjerujem..
neg kontam da je odgodeno jer mi je to dost ljudi reklo.
al s druge strane, neznam kak ce to onda bit na zrinjevcu 14.2. jer sam od par ljudi cula da bi tada trebali na zrinjevcu nastupat oni japanci s bubnjevima il tak nest..
ja sam danas iz Vinkovaca zvao TZ Osijek, pa Gradski Radio... nitko nije znao reci gdje da uzmem karte.
Na kraju sam nazvao dvoranu Zrinjevac gdje je gospodja rekla da ih organizator uopce ne kontaktira, da su probali doci do njega ali nedostupan je na telefone, te da koncerta najvjerojatnije nece biti!
2put u mjesec dana nevjerujem..
neg kontam da je odgodeno jer mi je to dost ljudi reklo.
al s druge strane, neznam kak ce to onda bit na zrinjevcu 14.2. jer sam od par ljudi cula da bi tada trebali na zrinjevcu nastupat oni japanci s bubnjevima il tak nest..
ak se dobro sjecam, procitao sam negdje da ce nastupati u hnk-u
Super ! al kad počinje? Mislim da karte možete kupit u caffe baru Zrinjevac!
ja sam bila danas do caffe bara zrinjevac i ondje su mi rekli da nemaju karte i ništa ne znaju i misle da je koncert odgođen za Valentinovo...pa please neka netko nešto javi na stranici... ako je istina
evo pise iznad ..prebaceno za 14.2.
al ma de ta cijela organizacija im je "odlicna"
iako mi se stvarno ide, bit cu iznenadena ak se koncert odrzi i 14.2.
evo pise iznad ..prebaceno za 14.2.
al ma de ta cijela organizacija im je "odlicna"
iako mi se stvarno ide, bit cu iznenadena ak se koncert odrzi i 14.2.
super organizacija je mal bolja a nigdje ni cijene
Prema informacijama kojima trenutno raspolažemo, koncert je odgođen! Kao mogući datum eventualnog održavanja koncerta spominje se Valentinovo (14. veljače), no to nije potvrđeno.
Ovakva se organizacija jedino u Hrvatskoj može vidjeti... Točnije u Osijeku... Prvo organizatori jave kako će biti koncert Prljavog kazališta, a onda ništa, niti se javljaju i još pri tome postavljaju plakate sa dva različita datuma... Albanski turizam je majka za naše organizatore...
Koncert odgođen za 14. veljače. Koncert japanskih bubnjara Za Ondekoza, najavljivan u Zrinjevcu, premješten je u dvoranu JugII. Kako nismo mogli stupiti u kontakt s organizatorom, informacija se može smatrati neslužbenom i neprovjerenom.
ma ja sam već kupio kartu,al još tražim s kim da idem. jel svima je glupo zbog toga što je valentinovo i što smo jutarnja smjena taj tjedan. a valjd će se neko nać...
evo kupljene su karte.....i znam koga zovem sasobom....hehe..eto želim svima na taj dan sve najbolje s svojim voljenima......možda se vidimo na koncertu i neprepoznamo....uživajte!
od ponedjeljka 11.2. 2008. (danas) pa do četvrtka 14.2.2008.
na trgu Ante Starčevića bit će postavljen štand na kojem slobodno možete doći i kupit karte. Karte su u pretprodajo 50 kn a na sam dan koncerta 60 kn. koncert se održava u 21h na zrinjevcu... btw sve vam piše...
eto veselimo se vašem dolasku i doniranju 50 ili 60 kn za udrugu "Za osmijeh djeteta"
Super ! al kad počinje? Mislim da karte možete kupit u caffe baru Zrinjevac!
počinje izmedu pola 9 i 9!!!!
a karte možeš kupit na trgu Slobode i na trgu Ante Stračevića
od 10.2.2008 na trgu su mislim od 11 do 3 i od 5 do 8 navečer.
obavijestila vas sto sam danas radila! =)
heh a nemoj tako..napisala sam to jer je pisalo da se do 3 prodaju karte a ja odgovaram da sam bila u 1 i nije nikog bilo
hah nije trebalo ispast kao opisivanje kak sam provela dan
heh a nemoj tako..napisala sam to jer je pisalo da se do 3 prodaju karte a ja odgovaram da sam bila u 1 i nije nikog bilo
hah nije trebalo ispast kao opisivanje kak sam provela dan
ej ljudi.jel trebaju nekom karte za prljavce,imam dvije za prodati.pa ajd ak je neko zainteresiran nek se javi na [email protected] ili nek jednostavno ostavi post tu na forumu.
savršena atmosfera, zrinjevac pun (skoro XD)
u svakom je slučaju bilo super !
ja sam zadovoljna, iako sam bila skeptična jer se pričalo da neće biti baš nešto .. a ovako me baš pozitivno iznenadilo ..
predobro bilo!
mal mi žao što su one neke predobre pjesme kao što su Tu noć kad si se udavala i Na Badnje veče spojili u jednu..i što nisu pjevali Moj bijeli labude, ali nema veze
te legende za svoje godine praše na gitarama i u glasnicama (dobro,khm, "malo" alkohola im je pomoglo) al inače je bilo pre dobro skakali mi jedini na tribinama, prvi red na ogradi... ostatak tribina svi sjede i gledaju ko da su u kinu
a jebiga, ja sam to i sama priznala..ne tim rijecima al ugl. priznala xD
the smiths
te legende za svoje godine praše na gitarama i u glasnicama (dobro,khm, "malo" alkohola im je pomoglo) al inače je bilo pre dobro skakali mi jedini na tribinama, prvi red na ogradi... ostatak tribina svi sjede i gledaju ko da su u kinu
ja bas gledala tribine i cudila se..velika vecina bas ko da su u kinu, sam sjede i zuje..
Auu...meni bilo zakon! Naskakala see i derala see i da skoro umrla kad me lega podignuo na ramena uff,ali fora je bilo malo gledat ljude iz ptičje perspektive