Covjek bas svasta sazna, kao i da nepostivanje izmisljenih pravila moze dovesti do toga da te neki proglase zrelim za medikamente.
Dolje Merckov prirucnik, gore samodijagnosticiranje
|
Zbog nepoštivanja pravila, zakona, morala, koječega.... moglo te i može dovesti (gledano kroz povijest) i do lomače.
Ajd, sad se definitivno pokazalo da je i Chaknoris jedan od nickova neke osobe.
Da bi čovjek potražio pomoć, mora prvo sam osjetiti da ima problem. Ako imaš visoku temperaturu i kašlješ, prvo ćeš samodijgnosticirati da ti imaš prehladu, virozu, gripu ili nešto pa otići liječniku. Činjenica, kad je psiha u pitanju, teško je sam sebi priznati neke stvari. A kod nekih bolesti jadna osoba to i nije u stanju.
U principu mi je žao takvih osoba.
Zadnja stvar u životu je da me netko žali.
A ja one koje stavljam na ignore u biti sažaljevam.
Ima ljudi koji su jadni i treba im pomoći, ali posebna priča su oni koji su svjesni da su jadni jer znaju biti jako zločesti, opaki. Žalosno što su obično prilično inteligentni, granično što bi rekla moja profesorica hrvatskog jezika kad smo pričali o nekim poznatim književnicima jer - ljudi koji su inteligentni često su na nekoj crti, poput akrobata, onih kojih hodaju po žici, ako se nagnu s jedne strane, genijalci, s druge strane.... opasnost po okolinu.