Autor |
Poruka |
kar98k
Ukupno postova: 12 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
mislio sam na to zašto vara nas ''birače'' da če obavljat neku dužnost i da joj damo glas, da bi nakon ni 2 mjeseca rekla neželim to. nekažem da nema pravo da rodit bože  , al nije se trebala ni kandidirat ak je mislila otič na porodiljski makar bio pol godine, jel to je dužnost i posao koji se obavlja 24/7, pogotovo u slučaju Osijeka koji nema ''normalnu i stabilnu'' vlast godinama... i da se razumijemo svi su oni kreteni, oče nove izbore, a bit če isti rezultati, šta če sad ljudi drugačije glasat, mi svo svoje rekli, na njima je da se saberu i prizemlje i slože vlast. |
|
|
|
|
 |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
Zoran Milanović, Milanka Opačić,Igor Dragovan,Biljana Borzan,Milica Fuček,Ilda Stanojević.........
OSIJEK ĆE IPAK BITI OCEK!!!!
SRAMOTA!!!!
Svi oni jednako kradu ali neka barem onda to budu hrvati . |
|
|
|
|
 |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol:  Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 06.08.2010. 21:45; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
|
sta se tice tvrdjeok. sto se tice lopova njih iza resetaka. ali opet ako ce netko krast i ako neko mora krast neka to nebudu cetnici. |
|
|
|
|
 |
kar98k
Ukupno postova: 12 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
'' A Osijek je odavno postao Ocek - naleti u Tvrđu petkom i subotom navečer pa ćeš vidjeti.''
bome |
|
|
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Hrvatino, barem nas onda ne vrijeđaj malim slovom.
Osobno ne vidim vezu između nečije navodne nacionalnosti i kriminala. Međutim, uz Hrvate kao što je citirani, možemo služiti samo kao krdo za pljačkanje.
No zanimljiva je ta floskula - svi jednako kradu. Osim što je totalna laž i izmišljotina, važno je prisjetiti se kad se počela pojavljivati. Čini mi se da sam prve izjave tog tipa čuo u drugoj polovici devedesetih, a najintenzivnije 1999., pred izbore. Njome su Hdz-ovci plašili građane oporbom, jer su se oni eto već (monstruozno) nakrali, a kako svi kradu, bolje da su oni na vlasti - kad dođe oporba morat će i ona pokrasti sve iz početka.
Ne treba ni govoriti koliko je skandalozno takvo razmišljanje, jer se uostalom i naknadno pokazalo da je totalno pogrešno, no mogu samo reći - tko zaista misli da su svi isti, nije ni zaslužiio ništa drugo nego da ga se pljačka. Osim što mu naravno treba oduzeti biračko pravo, jer što će mu, kad su svi isti, trebalo bi ga i poslati na edukaciju kod - a koga drugoga - nego Katoličke Crkve u Hrvata. Tamo će mu, nadam se, objasniti da su svi ljudi različiti (tako ih je napravio Bog) i da je pogrešno krasti (naravno, ako baš u to vrijeme Crkva ne bude zauzeta povratom nacionalizirane imovine, dobrotvornim akcijama za restauraciju Zagrebačke katedrale, pedofilijom među klerom, divotama hrvatskog Karitasa, agitiranjem za Hdz, euroskepticizmom, i ponajviše teorijom kaznenog prava i povijesti (hoću reći, ratnim zločinima i NDH).
I tako ćemo jedino napredovati. |
|
|
|
|
 |
|
Ajme sto si nabrijan. Nabrojao si gomilu gluposti (neda mi ih se ni citati). Previse brijes na politiku sinko. Niti idem na izbore niti me zanimju jedino mi idu na jaja sto su ti ljigavci na svakom jebenom programu pa ih moram gledat. Za te silne milione su mogli obuci sve beskucnike i nahraniti svu djecu u HRVATSKOJ . Pa sad ti meni reci jel to nebi bilo korisnije. A ovu bagru sto sam nabrojao gore očito cijenis pa se nebi cudio da si i ti jedan od Burzanovih.
Samo mi reci u kojoj si ti stranci i bit ce mi sve jasno. |
|
|
|
|
 |
|
e i vidim da si rekao Hrvate. Ma mili moj to su prva klasa četnika. (nisam u hdz-u).I sama Bilja Borzanova je rekla da je srpkinja pa eto ti. Miriši mi i da ti voliš bacati tri prsta po ulici.
NA OVOM FORUMU STE SVI NEKI NABRIJANI. NISTA VAM SE NESMIJE RECI.  CIM NETKO NIJE ISTOMISLJENIK ODMA UDRI.LOOOOL |
|
|
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
Ako neka stranka kandidira Svabe, imaju moj glas. Iz tih vremena imamo jedino sto valja. Tvrdju, koju su poceli rusiti 1918. jer tudjinska. Europsku aveniju, koju su pustili da propadne, jer nitko useljenoj bagri nije objasnio da to nisu bungalovi za tezake.
Zeljeznicu, koja 200 godina u Osijeku jednako izgleda i radi.
Sve ostalo je goli pistolj. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol:  Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 06.08.2010. 21:45; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
|
GLASAJTE LJUDI ZA UMIROVLJENIKE ONI SU KRALJEVI. a vas tu pun kurac koji gledate gramaticu i takve stvari. Hrvati sam napisao malim jer brzo tipkam a ne i tocno.hihihi. sta tebe boli kita koliko sam ja nesto procitao a tebi Blofelde evo jedan clanak
"Biljana Borzan, vijećnica SDP-a i jedina izabrana predstavnica srpske nacionalne manjine u Gradsko vijeće Osijeka, nije željela komentirati javnu objavu njezine srpske nacionalnosti u emisiji "Nedjeljom u 2".
Iako je riječ o poznatoj činjenici te, iako je podatak bio ispisan i na izbornim listama na lokalnim izborima u Osijeku, predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je na javnoj televiziji ponovio kako je Biljana Borzan Srpkinja po ocu i majci te kako je zbog toga imala neugodnosti u Osijeku. " |
|
|
|
|
 |
Blofeld
|
Istina. Može Švabe ili Židove. Mislim da ni mentalno (kulturom) ni ekonomski još nismo dosegli kraj monarhije. U slučaju Osijeka, i razdoblje između dva rata. A moralno ne treba ni pričati. |
|
|
|
|
 |
Blofeld
|
Ne žalim što ne čitaš moje postove, žalim što izgleda općenito malo čitaš. Ne brijem na politiku, nego na ljude. Ne cijenim bagru, ali ne cijenim ni razmišljanje da su svi isti (jer je destruktivno i pesimistično, dugoročno vodi samo do nazadovanja).
Glede i u svezi milijuna za izbore, radi se o, na prvi pogled, plemenitom razmišljanju. No ako malo dublje promotrimo stvar, uočit ćemo da se naš trenutačni sustav - demokracija - ne može održati bez izbora. A izbori koštaju. Ako netko misli da je novac za izbore bačen, neka su slijedećoj prilici podrži diktaturu. Činjenica da se novac može i bolje potrošiti, ali može se i 3 milijarde za most, pa ćemo ga ipak graditi. |
|
|
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
NA OVOM FORUMU STE SVI NEKI NABRIJANI. NISTA VAM SE NESMIJE RECI.  CIM NETKO NIJE ISTOMISLJENIK ODMA UDRI.LOOOOL
|
Ma nismo, mi smo ti super. Ovo su ti odgojno-vaspitne metode.
Ovdje se samo reagiralo na tvoju argumentaciju. Ne bi trebao nekoga diskvalificirati/vrijedjati zato sto je druge nacionalnosti. U Slovackoj ti je premijer ili predsjednik Hrvat, isto kao i gradonacelnik Buenos Airesa...
Da njima netko govori da su smrdljive ustase s nozem u zubima, ti bi odmah stao u obranu.
Ako nekoga ne preferiras, onda kazes da je nesposoban. To ti je univerzalna diskvalifikacija. Nesposoban je jer je do 8. godine piskio u gace, spavao s upaljenim svjetlom ili imao jedinicu iz likovnog/tjelesnog... |
|
|
|
|
 |
 |
|