Osječka Televizija
Kultura, zabava, sport, hobby
Re: Osječka Televizija
također znam da imaju jednog preedobrog kamermana...mljacc
Ali zato imam tri bosanska programa, dva mađarska...
nidus
ha da problem su zgrade i odasiljaci brojni koji stvaraju šum na slici ili je gotovo pa i nemaima nade za tebe a dotad uzivaj u bht-u
![]()
znam znam..poznanikkk tamoo radi...pa pricaoo...
nidussister neznam na koga ciljas
mozda ti ga posaljemo
ciljam na dinu...
cijeli dan zamrznut ekran na 1 spotu
emisije koje nikoga ne zanimaju
...
">
">aethur
Još uvijek nemam Osječku TV...smrc...
ja ima...njanjanja...ali imaju neke bezveze emisije...bolje da je cijeli dan music...
Mislim da ce osjecka premasiti slavonsku jer su ambiciozniji a i kreativniji, a uostalom postoje tek nekoliko mjeseci.
Delfin
ambiciozniji a i kreativniji, a uostalom postoje tek nekoliko mjeseci.
i imaju 58 puta više hdz-ovih novaca!
faktor-x
Delfin
ambiciozniji a i kreativniji, a uostalom postoje tek nekoliko mjeseci.
i imaju 58 puta više hdz-ovih novaca!
Šta si time htjeo-la reci?
Stv je Glavaševa televizija, postoje 15 godina a pomakli su se eto toliko da su napravili novu špicu vaaauuu!!Glavaš je među najbogatijim ljudima u Hrvatkoj, tako da nije u pitanju novac nego sposobnost pojedinaca, a ocito da Glavaševi debili to nisu! Uostalom zašto uopce pricamo o politici? Ostv ce prepišati Slavonsku za manje od godinu dana!
Ne znam koliko si upućena zapravo u strukturu tih tvrki i način njihovg finaciranja i o načinu dotoka sredstava.
A ako pričamo o kvaliteti OSTV navedi koju emisiju točno gledaš pa da i ja pogledam jer do sada sam vidio samo poluproizvode bez imalo kvalitete (ostv kunolovac, vijesti, snimak zimka s jednom kamerom tako da ne vidiš ni loptu, kao neku kolaž emisiju one alerićke koja ne zna šta bi pitala gosta i PP program koji vodi ona voditeljica koja prešla s radija (mislim slavosnkog).
glede same TV to je opca katastrofa, pogotovo onaj glazbeni program di vode one dvije ustrgljene voditeljice koje neznaju bekniti...
opcenito ocijenom od 1 do 10 po meni je to jedva jedvite navucena 1...
tatjana-osJe je ,evo ja u bjelovaru pa gledam osječku tv.Vjerovali ili ne!
good 4 U
jel' ima čega dobrog
tjedan dana "zamrznutog" spota --npr.
tatjana-osa bolja je od slavonske tv.svakakomisliš u bj.? sve mrtvo..........
stipaovo potpisujem.... nekakve kvaziglazbenike puštat....ja se od srama ne bi pojavljivo na tv-u da sviram ko ovaj bend...strašno...užas
ovo je sramota za Slavoniju , narodnjaci na tv koja je u srcu šokadije, pa zar nije dosta silovanja ušiju kada se izađe u kafiće, sad još i na tv, ako nemaju što pametnije prikazivati neka stave ključ u bravu, sutra mičem antenu da ih više negledam, fuj