Skakavackontam da mi zene to "volim te" shvacamo puno "ozbiljnije" od muskih.
Generalna cinjenica JE da smo osjecajnije ranjivije yadayadayada od vas
Nismo mi ništa osjećajnije od muških, kao što ima muških gadova, tako ima i bezosjećejnih kuja.Jedino što se ženama emotivnost tolerira, dozvoljava pa čak i potencira, a muškima ne. I to još od ranog djetinjstva.E, sad, da žene to ozbiljnije shvaćaju - moguće, ali i žene i muškarci podjednako olako izgovaraju te riječi. (Pri tome mislim na one koji to rade, a ne na one koji ne, bez obzira na spol).
A da muški pate - pate.A kad pate........a jooooj!
Korina
precijenjene riječi...
ionako ih nitko ne shvaća ozbiljno i govore ih samo zato bi imali/e neke koristi od njih...
Po mom mišljenju nisu precijenjene, dapače - potcijenjene su.Baš zato jer ih mnogi (a ne svi) ne shvaćaju ozbiljno pa lupetaju i govore bezrazložno ili iz nekih gore navedenih razloga ili zato što misle da bi to trebali reći. Ja ne želim da mi netko kaže da me voli ako to i ne osjeća.
sokrat
volim te..........rekao jednom i nikada više........
.........................
slijedeća koja te riječi izvuče iz mene.........e nju ženim..........
E to je ono što sam rekla: kad muški pate...a jooj.
Problem je što se često događa da nekog muškarca povrijedi/ostavi/prevari etc. ženska osoba i onda se on drži ono "Ne bu mene (više) nitko jebal".Dakle - povrijedila me jedna pa ću ja sad to svima ostalima "vraćati".Naravno ima i žena koje to rade.
Muškarci ne mogu smisliti gadosti kakve su žene u stanju raditi.