Koliko ste lica uočili na četvrtoj iluziji? Ja pet
Optičke iluzije
Koliko ste lica uočili na četvrtoj iluziji? Ja pet
Forum
PsychoSoldier
hebote psa u pizdu sto sam se sasrao.... znam tu fotu al nisma to ocekivao ovdje jebemu

Elena_Os
Kako nasjednem.. pa to je nevjerojatno... skoro me herc strefio![]()
MissTake
luuuuzeri, kako sam nasjednete

MissTake
nisam
mene tak što en tangria
znam da će biti neko srnaje
previše iskustva imam![]()
aethur
Jebemu mater.
nake_radosto volim kad tak iskoci...jupiii...wiii...
aethur
Jebemu mater.
potpisujem

kako sam se sasrala jbt 031maja
kad smo već kod iluzija, ja ne razumijem kako iluzionisti mogu napraviti tako neke bolesne trikove da koliko god da promatraš ne možeš skontat: kako je to napravio jebote?!
ugl ovaj lik mora da je neki jebeno dobar iluzionist, jer ak nije treba ga se bojat pola amerike. pogledajte snimke šta taj čovjek radi.

031majakad smo već kod iluzija, ja ne razumijem kako iluzionisti mogu napraviti tako neke bolesne trikove da koliko god da promatraš ne možeš skontat: kako je to napravio jebote?!
ugl ovaj lik mora da je neki jebeno dobar iluzionist, jer ak nije treba ga se bojat pola amerike. pogledajte snimke šta taj čovjek radi.
Osječanin
http://www.winterrowd.com/illusions/
Koliko ste lica uočili na četvrtoj iluziji? Ja pet![]()
031maja
kad smo već kod iluzija, ja ne razumijem kako iluzionisti mogu napraviti tako neke bolesne trikove da koliko god da promatraš ne možeš skontat: kako je to napravio jebote?!