Gradonačelnik, gradonačelnica...?
Društvo, politika
za gradonačelnika nijednog! Treba uvest mjesto počasnog gradonačelnika i nek o svemu brigu vodi heroj zimskog kupanja - Čovjek Tuljan
_Jimmy_u redu je ... kad je došao za gradonačalnika grad se obnovio ...
A na dvoranu si zaboravio?!
Nezaboravimo čijom je zaslugom došao na fotelju...
Projekti nisu bili sigurno njegovi...da se njega pitalo za obnavljanje grada još uvijek bi izgledao onako...lapio bi lovu kao što je za dvoranu htio!!!
Da mi Kovačević ili Šišljagić sjednu na gradonačelničku fotelju počeo bih tražiti skoro preseljenje iz ove primitive...
Kovačević opčeniti jedan od najgunjusnijih i najprepotentnijih ljudi koje sam ikada vidio, a Šišljagić, mislim da se o njemu sve zna...
betty
de neka mi netko napise, da li ja to krivo vidim ili benasic ima 25 % ????????????????????????????????????????
Da ima i jedan od tih glasova je moj.
WalterWolf
drugovi i drugarice, zašto, za boga miloga, mi uvijek, i to UVIJEK, moramo birati između tzv. "manjeg i većeg zla"???????????????
Takva nam je sudbina.. što ćeš..
Loona
WalterWolf
drugovi i drugarice, zašto, za boga miloga, mi uvijek, i to UVIJEK, moramo birati između tzv. "manjeg i većeg zla"???????????????
Tako je u svakoj normalnoj demokratskoj zemlji, samo se kod nas ljudi još nisu navikli.
Blofeld
Loona
WalterWolf
Tako je u svakoj normalnoj demokratskoj zemlji, samo se kod nas ljudi još nisu navikli.
A izgleda da nikad ni neće..

no_name
_Jimmy_u redu je ... kad je došao za gradonačalnika grad se obnovio ...
A na dvoranu si zaboravio?!
Ajd baš...što ti znaš o dvorani? Ono što je palo iz aviona?!
badgirl
Obnovio grad? ha ha
Projekti nisu bili sigurno njegovi...da se njega pitalo za obnavljanje grada još uvijek bi izgledao onako...lapio bi lovu kao što je za dvoranu htio!!!
Ajd baš i ti...čiji su bili projekti i o kojim projektima govoriš?
I da...ako je već tako...čijom je zaslugom dogradonačelnik bio Šišljagić, inače zadužen za gospodarstvo u onoj gradskoj vlasti, a i Bubalo župan?
bettyde neka mi netko napise, da li ja to krivo vidim ili benasic ima 25 % ????????????????????????????????????????
SAd je na 21%, a po mom mišljenju i to je previše
nadam se da će se simpatični gospon đapić ipak predomisliti i vratiti nam se tu u osijek, gdje se i preselio i da neće ostaviti mjesto u saboru, ionako je svaki njegov odlazak u sabor i u zg protekle 2 godine bio vezan za naš grad. sve što je napravljeno u gradu je zahvaljujući njemu i njegovom moljakanju u zg-u. da nije bio u saboru nebi osijek ovako izgledao.
a dvorana? zašto smeta ta cijena? to je ok. i nije ju đapić odredio, to je javno privatno partnerstvo i zbog kredita od 25 godina cijena je takva, održavanje i dr. troškovi su bili uključeni. nije bilo dr. opcije. drago mi je da veliki broj građana, tj . večina, ipak nije nasjeo na šiškovu metodu.
Re: Gradonačelnik, gradonačelnica...?
Jebote... jučer ona hvali svoj kafić s cajkama, tu likovi prenose svoju ideologiju i pričaju kako je koji političar pošten i dobar i bla bla... Odvratno...
Pa samo je jedan poštenjačina u Osijeku!!!

lufus
Bilo bi dobro kad bi u gradu ostala povjerenica, grad funkcionira, nema prepucavanja, bahati političari ne razbacuju se našim novcem...
Funkcionira? Jel mi živimo u istom gradu?
lufus
Što ne funkcionira?
Plaće gradskim tvrtkama, radovi na prometnicama (Reisnerova, Opatijska..), oba Trga, blato na svakom koraku...
Meni to izgleda kao ne funkcioniranje grada.
A Lovokovićka niti ne može učiniti nešto konkretno za grad, budući da joj je omiljena izjava "ja sam ovdje samo privremeno"...
Osijeku treba manager, tipa Zorana Jankovića.
Kakav je, fucking, Kramarić bio gradonačelnik- pa on nije uspijevao koordinirati privatni život na razini žena-ljubavnica!! Kako tek može voditi grad??
Mišljenja sam da nam treba jedan Škojo-tip sve čega se dotakne - pozlati!!
Upravljanje gradom je skup managerskih vještina iskazanih u odabiru ljudi koji su zaduženi za određene segmente, znači:
ti si generalni direktor:
- razdijeliš segmentarno firmu(grad), ljudima koji su stručni (NE podobni)
-oni odabiru suradnike,realiziraju zadane projekte
- brifiraju ti postignuća,pomogneš im kad "zapnu"
...i "firma"(aka grad) - funkcionira k´o urica!!
Kyoto
badgirl
Obnovio grad? ha ha
I da...ako je već tako...čijom je zaslugom dogradonačelnik bio Šišljagić, inače zadužen za gospodarstvo u onoj gradskoj vlasti, a i Bubalo župan?
A nisu sigurno Đapićevi ili Sanaderovi!
Što fali Bubalu?? Najbolji župan u Hrvatskoj!!! Nema nitko takvog čovjeka na pravom mjestu kao Osijek! Ja mu želim što duže da bude župan jer mu svaka čast!Mlad, pametan, inteligentan...sve što treba imati jedan čovjek na takvom mjestu. Prati malo njegove govore...sve napamet priča, a ne ko ovi piše im na papiru, a još ne znaju ni pročitati kako treba. A što se tiče projekata nije sigurno Đapić tako pametan, on nema ni ideje, a kamoli da napravi nešto korisno....a o onom drugom da i nepišem....
badgirl
...sve napamet priča, a ne ko ovi piše im na papiru...
Sokrat,nema šta!
Sideshow
badgirl
...sve napamet priča, a ne ko ovi piše im na papiru...
Sokrat,nema šta!
Ma savršen!!
Kyotobadgirl
Obnovio grad? ha ha
Evil Poodingh
ako moram birati između tri zla, izabrao bih najmanje iliti Đapića, kada vec Vrdoljak nije uspio, a Borzanica mi se uopce ne svidja...
Da mi Kovačević ili Šišljagić sjednu na gradonačelničku fotelju počeo bih tražiti skoro preseljenje iz ove primitive...
Kovačević opčeniti jedan od najgunjusnijih i najprepotentnijih ljudi koje sam ikada vidio, a Šišljagić, mislim da se o njemu sve zna...
a ti me stvarno fasciniraš...daj već kad si tako pametan..budi lega ..podijeli malo sa nama ostalima djelić tvoje mudrosti
a na onu tvoju poruku za mene odgovaram
nema ništa od prodaje cinculatora...mogu samo tebe instalirati na svoj cinculator da ti se malo glava razbistri....iako sumnjam