Muževnost
koliko je to ženama bitno ?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
MissTake
kad se žena osjeća kao žena pored muškarca
?Evil Poodingh
kraj mene se svaka žena osjeća kao djevojčica, jel to znači da sam pedofil![]()
![]()
![]()
_Jimmy_
što je to po vama ?
koliko je to ženama bitno ?
honeyIsto koliko i vama ženstvenost. vrlo bitno!
fairyMislim da bi ovo bilo ključno
Muževnost....ono nešto
fairy
Pa da....super mi je recimo gledati dečka dok jede,,,ne znam da li je ostalim djevama tako, ali meni je to užasno muževno,,,,,ruke jake muške,,,,uf....

ozanaHm, ali svejedno ti bude drago nakon toga. ;-)Da razbijem iluziju ponekim primjercima muškog roda. Muževnost se ni u kom slučaju ne iskazuje višesatnim seksom bez prekida, tako da partnerica sva odrveni, iznutra i izvana
1step2far
Uh, to mi je osobina koja mi na partneru ne treba. Uvijek sam voljela mlađe dečke jer su me privlačili krhki dečki koje bih mogla polomiti. Ne volim stereotip muževnosti. Što je to uopće? Široka ramena, galantnost, dubok glas... Ma, gluposti...
Elena_OsMislim da to dolazi s godinama...kad muškarci pređu 30-tu.. kad isijava sigurnošću i iskustvom (ne mislim na broj partnera), kad se kompleksi svedu na minimalno i postanu nebitni, odnosno ne utječu na njega ni u kojem smislu..
Asocijacije koje mi padaju na tu riječ su snažan (karakterom), inteligentan, zrel, koji zna što hoće (a ne danas ovako, a sutra onako i još se izvlači pod takav sam karakter), koji zna stvarati, koji te u razgovoru gleda bistrog pogleda (bez skretanja istog)...
Uz psihičko, bitno je i fizičko...znači visok, jake kose i brade, snažnih ruku, bez ogromne škembe...
Koliko je to ženama bitno? Jako..to je nešto što nas izluđuje i napaljuje, ono uz što se želimo buditi, gaziti zajedničkim snagama u život, gaziti u probleme i pregaziti ih, stvarati dijelove nas - potomke...

fairyPa da....super mi je recimo gledati dečka dok jede,,,ne znam da li je ostalim djevama tako, ali meni je to užasno muževno,,,,,ruke jake muške,,,,uf....
Leteci mungosozanaHm, ali svejedno ti bude drago nakon toga. ;-)Da razbijem iluziju ponekim primjercima muškog roda. Muževnost se ni u kom slučaju ne iskazuje višesatnim seksom bez prekida, tako da partnerica sva odrveni, iznutra i izvana
Zapravo, dam se kladit' da u tih 15 postkoitalnih minuta njega smatras izuzetno muzevnim (i sve ostalo naj). Ah, tih 15 minuta zenske iskrenosti.
;-)

insomnia
fairy
Pa da....super mi je recimo gledati dečka dok jede,,,ne znam da li je ostalim djevama tako, ali meni je to užasno muževno,,,,,ruke jake muške,,,,uf....
složila bih se s djevom @fairy po pitanju jakih muških ruku.. kad te zgrabi onako snažno.. uf..
..naravno, tu bi spadala i čekinjava brada, te gorštakski pogled u očima!![]()
..za razliku od @1step2far, ja nikad nisam voljela mlađe dečke, izgledom pubertet-boys.. meni frajer mora biti velik i snažan.. mora izgledati muževno- da ne duljim..![]()
MacaPapucharicaE jebga Maco, ako imam stomaka ne znači da sam muževan, jelte
ma, ti si muževan još uvijek Wink
ruanaČuj, ne podriguju svi muški dok jedu, neki podriguju kasnije ;-)
meni su muzevni umiljati muskarci,koji znaju sto zele
ruanaa muško ne može znati što hoće a danije umiljato, ili?
OligofreniDikobrazoid
MacaPapucharicaE jebga Maco, ako imam stomaka ne znači da sam muževan, jelte
ma, ti si muževan još uvijek Wink![]()
ruanaČuj, ne podriguju svi muški dok jedu, neki podriguju kasnije ;-)
ruanaa muško ne može znati što hoće a danije umiljato, ili?
![]()
@darigogi@kada popravlja auto,pa izvuče se ispod auta prljav ,,to mi je istoo,,

Frost@darigogi@kada popravlja auto,pa izvuče se ispod auta prljav ,,to mi je istoo,,
Ti si onda fenomen
">
@darigogi@
gledam njegove pokrete,ruke na volanu,koje su sigurne u ono što rade.