dragi forumasi i forumasice, ne mogu da se ne zapitam koliko vas zivi na forumu 031 ili od foruma?? naime imam dojam da su mnogi od vas shvatili ovaj forum kao zamjenu za sve sto ih u zivotu frustrira, smeta , ili jednostavno kao pomankanje istoga. tako se vec danima svi svađaju sa 8, onda muski dio forumasa dize pobunu na neke topice, pa su se prije 2 mj svi ljutili na admina i prozivali ga za nekakvu cenzuru itd...
zanima me zasto ste tu?? ja sam osobno zbog zajebancije i par ljudi ciji me postovi uvijek nasmiju.u zadnje vrijeme se samo traze nekakve zamjerke forumu i ljudima na njemu. ako zelite bolji,zabavniji forum,pun super topica, e pa moram vas razocarti ali morat cete sami poraditi na tome.
Ovako. Budući da sam zadnjih dana gotovo nepokretan (opet nisam otvorio topic i žalio se i pitao šta da radim sve forumaše), malo sam više na forumu i više se zajebavam. Dakle, recimo da pola dana tu provedem.
Međutim, ovi zadnji topici, znamo svi o kojima govorimo, usitinu su prevršili svaku mjeru.
Za osmicu mi uistinu svejedno, meni je njegove postove zanimljivo čitati, a daljnju diskusiju oko toga neću da ulazim.
Ja sam tu da se zajebavam, popričam s ljudima, napišem nešto u nekoj temi koja me zanima, od politike do glazbe i slično.
Ali, ako netko provocira, jer ovi topci su bili provokacija, zašto se ne bi pobunio?
Nije to jedan forumaš napravio, to je bila spontana skupna reakcija.
dragi forumasi i forumasice, ne mogu da se ne zapitam koliko vas zivi na forumu 031 ili od foruma??
ja neživim na forumu a ni od foruma....
betty
zanima me zasto ste tu??
tu smo da bi raspravljali o nekim temama koje su vrijedne raspravljanja, a ne o tome kako se nekom seksa sa bivšim dečko ili da riješavam necije intimne probleme.....
betty
ja sam osobno zbog zajebancije i par ljudi ciji me postovi uvijek nasmiju.
forum nije mjesto gdje ce se samo zajebavati i glupirati, za takve stvari postoji chat.....
a ako si ti tu samo zbog zajebancije...neznam onda šta da ti kažem......
betty
ako zelite bolji,zabavniji forum,pun super topica, e pa moram vas razocarti ali morat cete sami poraditi na tome.
ja najiskrenije na ovaj forum gledam kao na mjesto gdje želim postići da se moj glas čuje i da čujem glas ostalih. možda ovo zvuči previše utopistički ali forum gledam i kao određenu urbanu plemensku zajednicu. naime ne znam kakva je situacija s vama ostalima ali ja sam primjetio da mi se krug pravih prijatelja s godinama počeo drastično smanjivati. ne bih to pokušavao objasniti svojom nezainteresiranošću za održavanje prijateljstava niti isto pokušavam spočitati svojim prijateljima, ali imam osjećaj da smo (barem ja) došli u određene godine di se pojavio prvi strah za vlastitu budućnost i jednostavno su nam neke druge stvari postale prioritetne. sve smo više vezani za radne stolove, sve smo više vezani za kompjutere, karijera i prokleti kapitalizam uzima danka. velika društva su sve rjeđa, da ne pričam o masovnim svakodnevnim okupljanjima mladih na korzu. ja to osobno nisam doživio ali čuo sam brojne lijepe priče. danas više toga nema. a pošto sam po prirodi vrlo društvena osoba mogu reći da uživam u svakodnevnom upoznavanju ljudi. i drago mi je što sam se sa nekolicinom našao stvarno na pravoj valnoj dužini i zato će budući sastanci forumaša biti još iščekivaniji.
p.s. što se tiče jučerašnjeg bunta on proizlazi iz mog već navedenog razmišljanja o forumu kao urbanoj zajednici a poznato je da u svakoj zajednici postoje određena pravila. moje je mišljenje da se forum treba prilagođavati ljudima a ne ljudi forumu.
Da pitam, odgovaram, nađem informacije, zajebavam druge, gubim vrijeme, upoznajem ljude...
Mene, iskreno, ne jebu ti topici o bivšima, forumaškim okupljanjima i sranjima, ako takvi postanu kritična masa na ovom forumu - idem dalje, ima još foruma.
Osim toga, kad mi dosadi ovdje, onda visim na usenetu, tamo je uvijek zabavno.
ja ne živim na forumu, samo prebitavam 7 sati dnevno kad sam na poslu. razlog je što se dosta često mijenja sadržaj, a kako se zbog dinamike posla ne mogu upustiti u filozofske misli na 10 strana ovo mi je idealno riješnje. do 9 sati već pročitam sve novine....
i zahvaljujem ovim putem svim forumašima koji chataju samnom dok umirem ujtro od dosade.
ja živim od ovog foruma
dao sam si na celo istetovirati logo od foruma....
u kuci na svim zidovima mi je ispisano osijek031
kera sam nazvao po jednom nicku sa foruma....
kupujem samo proizvode na kojima mogu iskombinirati brojeve 031
u prosjeku na ovoj stranici provodim 23 sata 59 minuta.....onu jednu minutu nisam na forumu zbog toga što mi t-com mijenja IP adresu.....
ako se slucajno dogodi da zaspim pred kompom...moj snovi su opcenito vezani za događaje koji su se zbili na forumu...
sve osobe koje sam do sad upoznao u životu.....usko su vezane za ovaj forum.....te moram naglasiti da sam i njih upoznao gledajuci se preko web kamere....jer nikakko si ne mogu dopustiti da se maknem od foruma....i slucajno propustim....topic tri rijeci....
no sve u svemu....smatram se normalnom osobom....jer imam 031 godinu.......
došla da vidim što svi pričaju o tom legagradu
i jesu li zaista osječanke praznoglave šupljikave profukljače ,
a lege metroseksualci koji su zeru previše umišljeni i izbirljivi...
ne mogu reći da je hipoteza potvrđena, ima vod normalnih lega i legica...
ja dođem da vidim šta ima nikad se ne upuštam u neke velike rasprave jer mi se jednostavno neda to sve pratiti a niti se prepirati oko nečega.... et dođem jednostavno par puta dnevno ak mi je neš zanimljivo nešt napišem i sve kul . . .
ja sam se ustavrnosti prijavila ovdje iz dosade... ali sad mi je već postala rutina da svaki dan dođem i vidim šta ima novoga.. upoznala kjul ljudove +i ja hepi
mogao bi živit od ovog foruma...aj sponzorirajte moju ekipu na zimku...nosit ćemo vaše nickove na dresove )))
dođem ovdje kad mi dosadno i onda malo bacim oko na vaše komentare i gledam ko će obratit pozornost na moj komentar i odgovorit...kao i sada
kad baš nemam ništa pametnije za raditi onda malo pogledam da li se na portalu događa nešto meni zanimljivo. tu i tamo ubacim pokoji komentar i to je sve. Ne voli provoditi previše slobodnog vremena za kompom, više volim družiti sa "živim ljudima".
ja najiskrenije na ovaj forum gledam kao na mjesto gdje želim postići da se moj glas čuje i da čujem glas ostalih. možda ovo zvuči previše utopistički ali forum gledam i kao određenu urbanu plemensku zajednicu. naime ne znam kakva je situacija s vama ostalima ali ja sam primjetio da mi se krug pravih prijatelja s godinama počeo drastično smanjivati.
Same here.. Obzirom da ne postoji neka skupina ljudi, nekakvo društvo kojem pripadam, našla sam društvo ovdje na forumu.. iako ne dolazim na forumaške kave i druženja (a vjerojatno bih trebala) volim ovdje pričati s ljudima, komentirati događaje, pomoći nekome savjetom ili zatražiti savjet, saznati kako grad diše i kako njegovi stanovnici razmišljaju.. Društveni život mi je totalno zamro zbog nekih drugih ružnih okolnosti i nikako da ga ponovno oživim.. previše puta sam se opekla i ostala iskorištena i posrana od strane "prijatelja" tako da nemam ni volje zbilžavati se s nekim, pa mi je lakše i jednostavnije ovdje imati društveni život i neku skupinu kojoj pripadam.. Ovaj forum je trenutno moj svijet, iako virtualan osjećam da negdje pripadam.. u jednom trenutku, kada mi je bilo stvarno jako teško, zbilja nisam imala koga nazvati i izjadati se "stvarnoj" osobi, izjadala sam se ovdje.. možda je taj post bio i previše osoban i nije bio za pisanje po netu ali nisam se imala kome drugome obratiti i postala sam ga ovamo.. i odjednom se našlo nekoliko ljudi koji su mi pomogli, suosjećali i chatali samnom do dugo u noć samo zato da bi meni bilo bolje.. iznenadili su me, na trenutak usrećili i bili mi podrška koju u "stvarnom" svijetu nisam imala od koga dobiti..oni znaju tko su i zato im hvala još jednom.. i zato sam svakodnevno tu.. Možda će ovo nekome zvučati otužno, ali meni je za sada ovako dobro..
A između ostaloga, lakše podnesem cijeli dan na poslu zabavljajući se sa "tri riječi" i drugim glupostima..
na Forumu je prava drama! tu se priča,smije,pljuje,psuje,otkrivaju svakakve strasti i nastranosti,tu se lomi,gipsa,ubija...tu imaš matrijala za 100 godina sapunice....
Evo ti kikirikija za iskrenost! Naime smiješno je ići se pravdati nečime na ovako izgubljeno vrijeme, moram priznati da sam u zadnje vrijeme smanjio sa forumom baš iz tog razloga što zapravo imam obaveza koje sam donedavno pomalo zapostavljao zbog ovog shita.
Neka se admin. ne uvrijedi!
Gledam to naime i po raspravama dođeš izneseš mišljenje ćemu forum i služi, zatim još nakon toga moraš 10 puta replicirati zato što se tamo nekom "Peri" nesviđa ono što si ti napisao.
Iz takvog razloga sam prestao čak i pratiti neke teme, oduzimaju previše vremena, a u suštini su glupe te (mi) kao takvi ih prebacujemo iz šupljeg u prazno nebi li od tople vode napravili znanost, umjesto da to vrijem kvalitetnije iskoristimo...
pišem na forumu zato što sam komunikativan po prirodi i imam potrebu stalno mljet i naj važnije zato što mi se da, kad mi se ne da ne pišem, ne meljem i onda nemam potrebu zajebavat se (rijetko), gori mi net cijeli dan, i kad nisam ćiku on gori, nekad mislim da će se zapalit koliko gori, yeah baby I'm on fire, burn baby burn
Mi ne idemo nikud i ne radimo nista
Mi smo jedna velika hipnotisana gomila
Al' ja znam kljuc ja poznajem tu bravu
Otkljucacu i stavicu ti svasta u glavu
Ja mogu da te zabavim
Ja mogu da te sludim
Ja mogu da te uspavam
Ja mogu da te budim
Da li verujes meni
Da li verujes meni
Ili mislis svojom glavom
Ili mislis svojom glavom
...031.com mi je svakodnevna, gotovo pa jedina dodirna tocka s Osijekom...ne samo u ovoj pustari ovdje, vec mi je bio i u onoj pustari od metropole....
...a uostalom, volim dizati zivce drugim ljudima, te se stoga divim malom ivici koji se tako divno prosvijetlio i ne trati vise svoje vrijeme na, citiram: "ovaj shit ovdje"...mali ivice, samo naprijed, iskoristi jos bolje svoje vrijeme i uopce nemoj trositi dragocjene trenutke dolazeci na ovaj forum...nema smisla...
hm, pa.. ja sam forum zapravo dugo bila ''promatrala'' iz daljine, i tek se onda odlučila registrirati.. i onak, zasad sam ovdje stekla samo pozitivna iskustva.. a isto sam poprilično komunikativna, i prije bih krepala neg nešto ne iskomentirala, pa zato valjda često i pišem.. ne bih mogla reći da je forum nešto bez čega ''ne mogu''.. imam perioda kad ga nisam u mogućnosti uopće niti škicnuti, i niti ne pomislim na njega! ..a nekad znam biti registrirana cijelo poslijepodne.. sa strane radim nešto, pa povremeno škicnem..
@Loona, molila bih da se pokraj mog nicka u tvom magistarskom svakako stave i moje nožice s avatara..
molio bi da se moj nick štampa crnim masnim debelim slovima....po mogucnosti u nekim mracnim postovima....
insomnia
@Loona, molila bih da se pokraj mog nicka u tvom magistarskom svakako stave i moje nožice s avatara..
Još netko ima kakvu želju?
...ako moze mene odma na prvu stranicu...pa opet na zadnju...a ako ces imati neko fino graficko uredjenje, moze i na naslovnu...ili jos ako mozes staviti jednu malu anakondicu pored svakog broja stranice...hvala...
Vidit ću što mogu učiniti po tim pitanjima.. ali, naravno mentor se mora složiti samnom da umjesto oznake stranica brojčano, korisitm male anakondice.
Potrudit ću se da naslov magistarsog rada bude: "Tamna strana života Foruma031" te da nožice koristim u grafikonima kao legendu.. crne noge - promet, šarene noge - broj postova itd..
A Monstruma ću koristiti kao izvor svih linkova sa jubitoa..
Vidit ću što mogu učiniti po tim pitanjima.. ali, naravno mentor se mora složiti samnom da umjesto oznake stranica brojčano, korisitm male anakondice.
Potrudit ću se da naslov magistarsog rada bude: "Tamna strana života Foruma031" te da nožice koristim u grafikonima kao legendu.. crne noge - promet, šarene noge - broj postova itd..
A Monstruma ću koristiti kao izvor svih linkova sa jubitoa..
Meni je isključivo razlog iskazati svoje mišljenje i eventualno steći neke nove prijatelje. Sviđa mi se kako mnogi ljudi ovdje razmišljaju i upijam vašu energiju.