hm...pitanje za cure,djevojke i žene...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
lijepo je sto si uopce aktivna u tim godinama!
blondie
eo ovak..mene zanima kolko vama treba vremena da svršite...?recimo kad spavate s nekim novim likom da li se to dogodi odma prvi put ili treba vremena?ops:">
A bokte koji vam je kurac, dobijem migrenu od ovakvih tema...."ja imam mononukleoza, šta da radim"..."meni se priseksalo"...."mene dečko vara"...."vara li vas partner"..."da li se zavaravam"....."ako izlazite iz veze u vezu"....."prekid"....
ne pišem kak me dečko vara il kako me ostavio..nemam takvih problema zeros
blondie
eo ovak..mene zanima kolko vama treba vremena da svršite...?recimo kad spavate s nekim novim likom da li se to dogodi odma prvi put ili treba vremena?ops:">
A bokte koji vam je kurac, dobijem migrenu od ovakvih tema...."ja imam mononukleoza, šta da radim"..."meni se priseksalo"...."mene dečko vara"...."vara li vas partner"..."da li se zavaravam"....."ako izlazite iz veze u vezu"....."prekid"....
ma to je baš coool.....došla djeca na forum....i sa sobom donjela nove konstruktivne teme....bit ce materijala za duge zimske noci......samo priredite flastere za žuljeve na rukama....
Re: hm...pitanje za cure,djevojke i žene...
blondieeo ovak..mene zanima kolko vama treba vremena da svršite...?recimo kad spavate s nekim novim likom da li se to dogodi odma prvi put ili treba vremena?
ops:">
Svrha sexa je samo svršiti?
ovo mi je novost,ah.. čovjek uči dok je živ
srce moje sve je u tvojoj glavi
zeros
blondie
ja dobijem glavobolju od propuha, pa ga se zato nastojim klonit.

blondie
super je ako se dogodi prvi put, u prva 2,3x se mora svakako dogoditi jer ako me u tom periodu ne zna zadovoljit, vjerojatno neće znati ni poslije...
koliko mi vremena treba, ovisi o mom raspoloženju, predigri...
betty
koje glupo pitanje...ako je los u krevetu necu ni iz stotog puta ako je dobar onda cu iz prvog.
Bravoooo, Betty
Nema tu mudrosti - kemija je presudna!!
Korina
ako me dobro poliže, onda ću odmah svršiti![]()
...kupi si koker španijela....
blondie
Evo, savjet iz prve ruke od čovjeka sa iskustvom:
http://www.snabbstart.com/film/45fe19cb78
betty
koje glupo pitanje...ako je los u krevetu necu ni iz stotog puta ako je dobar onda cu iz prvog.
Oh my.... kako tipično ženski - muškarac kao gospodar i sluga tvog orgazma
Malo mi je rano za diskusiju o orgazmu kao mojoj omiljenoj temi na okruglim stolovima... preko nekoliko piva sinoć i nije baš neki cerebralni stimulans za gospodina u godinama poput mene....
blondieeo ovak..mene zanima kolko vama treba vremena da svršite...?recimo kad spavate s nekim novim likom da li se to dogodi odma prvi put ili treba vremena?
bolje pitanje je izgleda koliko love treba
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2009/01/21/0113006.html
koliko mi treba? eo sad bih mogla. seksaaa daj seksaaaaaaa

1step2far
Mozak je najveća ženska erogena zona. It is all in your head. Nije stvar u muškarcu, ako želiš svršiti, svršit ćeš i sama.
Ovo ću isprintat kod kuće i nosit u novčaniku sa sobom
1step, :*
1step2far
Mozak je najveća ženska erogena zona. It is all in your head. Nije stvar u muškarcu, ako želiš svršiti, svršit ćeš i sama.
???
Jel od toga dolazi ona "sta me jebes u zdrav mozak?"
???
Circa1step2far
???
???
U tom slučaju muškarca ne jebem ni pola posto, ha ha.
Sva ostala jebanja, seksanja, vođenja ljubavi, kajmačenja volem.
1step2farCirca1step2far
???
???
U tom slučaju muškarca ne jebem ni pola posto, ha ha.
Sva ostala jebanja, seksanja, vođenja ljubavi, kajmačenja volem.
A gdje ti rastes?