Da li se zavaravam

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Da li se zavaravam

Čitala sam neke postove o nevjeri, varanju i sličnim stvarima pa me zanima mišljenje forumaša o sljedećoj temi:

Zaljubila sam se prvi puta u životu u frajera koji ima žensku 2 godine. Viđamo se 4 mjeseca.Od početka imamo vrlo otvoren odnos, tipa znamo kako stvari stoje, tj. ja znam da sam mu druga i sve to. Kako se sve duže viđamo, skužila sam kod njega neke promjene, doduše sitne i čini mi se da u nekim trenucima razmišlja da bi ostavio svoju curu i bio samnom. Što je najgore, ona sumnja u nas dvoje već duže vrijeme.U početku ju nikada nije spominjao, ali u zadnjih mjesec-dva mi priča o njihovom odnosu,o stvarima koje ima samnom a nema s njom i tako neke stvari. U biti me taj naš odnos zbunjuje iz razloga što ja nikada prije nisam bila u sličnoj situaciji tj. nisam nikad varala i sudjelovala u nevjeri.Ono što me muči je ovo: da li je moguće da je s vremenom počeo nešto osjećati prema meni ili mu je to samo prolazna avantura. Ne znam koliko takve stvari traju, a mogu jedino potvrditi da nije samnom samo zbog sexa jer mi je on prvi frajer tako da ne vjerujem da mu je samnom u krevetu baš nešto ludo uzbudljivo.
Ne znam ni sama što da mislim, jako me taj naš odnos psihički i emotivno iscrpio, znam samo da ga ne želim prekinuti i da mi je jako stalo do tog lika.

Da li je netko imao sličnih iskustava i ima li možda kakav pametan savjet. Puno hvala
nemoj se uvrijediti ali svaka djevojka koja se ponasa kao ti u takvim situacijama za mene je ili kučka ili naivka, a tvoj frajer je pokvareno đubre.

Da ju je ostavio i bio s tobom ne bih riječ rekao, ali ovako koristi što ima obje, ovu koja ga vjerojatno voli i tebe, koja mu služiš onako dobro za promjenu.

No jedna također bitna stvar, koliko imaš godina? Ako si ispod 20 ovo što sam napisao gore se ne odnosi na tebe, mlada si...No ako si starija a pušiš nešto tako, e onda nije dobro.

I zapamti, zaljubljena si u frajera koji s tobom vara svoju curu, dakle VELIKA JE VJEROJATNOST I DA ZAVRŠITE U VEZI DA ĆE VARATI I TEBE...

Tko vara jednom, taj će varati uvijek
ti si mu još jedna u nizu
Evil Poodingh

I zapamti, zaljubljena si u frajera koji s tobom vara svoju curu, dakle VELIKA JE VJEROJATNOST I DA ZAVRŠITE U VEZI DA ĆE VARATI I TEBE...

Tko vara jednom, taj će varati uvijek

...istina...
....al najbolja mi je fora kad žemske kažu kako su muškarci svinje....jer samo varaju....al kad varaju svoju curu sa njom....onda je to ok....
4 mjeseca to traje????
ti si njemu psihijatar, nema se kome žaliti na svoju curu, a ti to doživljavaš kao da je njemu stalo do tebe što se on tebi "povjerava"..
bježi glavom bez obzira..
i drugih riba u moru ima...
Moram priznati da ste me bacili u bad ovim odgovorima,potajno se nadam da možda ima neke šanse da će nešto dobro izaći iz svega toga.Nisam još sigurna dal je njemu to navika pa je to radio već prije i radit će i dalje ili se i njemu sve to jednostavno dogodilo, on ima 33 ja 24.A ovo da sam kučka, vjerujem da većini ljudi to zvuči tako kad se izvadi iz konteksta. Užasna situacija,znam
imaš ti decke i od 32 godine koji su trenutno solo....ako vec voliš starije.....(nije da se ja nudim).....8)
osim ako ti je fetiš biti u vezi sa likom koji je vec zauzet....8)

Re: Da li se zavaravam

curo nemoj se ljutit, al momak te jebe za badava, curi neće dat nogu to ti je pod sigurno, tebe guzi uz nju, i ono, super mu je, daje ti neke lažne nade, vjeruj mi od toga ništa, odjebi ga, nađi si dečka koji će te poštivat i neće ti prodavat muda pod bubrege, što dulje se navlačiš s njim bit će ti gore, ako ti ne smeta to što te jebe neko s kim nećeš nikad imat neki "intimniji" odnos pa sam nastavi s tim, ako ipak promisliš malo vidjet ćeš da to ne vodi nikud
on 33, uh ovo je jos gore od mladjeg od 20...

Ako se tako ponasa sa 33, baš to, bježi što dalje od njega. No malo shvacam i tebe, ako ti je prvi "pravi"( koliko to moze biti pravi ), a imas 24, mozda napokon imas dugo cekanu paznju.
ucijeni ga...reci da ga ostavljaš jer ti se svidio netko drugi...blefiraj...ako potrči za tobom i burno reagira...stalo mu je,ako odmahne rukom-nije mu stalo i onda by,bye

a ne vjerujem da je tebi previše stalo do njega čim ga nazivaš "taj lik"

svijet je prepun "takvih likova" i sve to što imaš s njim možeš naći i s nekim drugim, koji će te držati kao princezu i kojem ćeš biti prva i jedina!
No hope for you...

Zanimljivo je što svi imate negativnu reakciju na ovu situaciju,ne postoji nitko tko bi pomislio da možda ipak ima nade? Ne znam koliko se često i dali uopće takve stvari deševaju? Što je najgore od svega, svjesna sam i sama koliko je ta situacija glupa i da ću vjerojatno u njoj ispušiti. razmišljala sam već i na te sheme tipa ili ona ili ja, ali sam odustala od toga,vjerojatno zato što se potajno bojim ishoda,tj. vjerujem da bi izabrao nju.Doduše, par puta sam mu rekla da ne želim nastaviti ovu našu trakavicu i da bi bilo bolje za nas troje da se prestanemo viđati, na što je on uvijek odreagirao na način koji mi se sviđa i tako se to sve vrti u krug. Ako nisam odmah na početku to srezala u korjenu i prekinula naš odnos, vjerujem da neću ni sada jer se već previše osjećaja uplelo u ciju tu priču,s moje strane daleko više, ali čini mi se da, bez obzira što većina vas mislila, i kod njega dolazi do nekih promjena.Što je najsmješnije u cijeloj toj priči, od početka znam kako stvari stoje i unatoč tomu mu ništa ne zamjeram, a i toj curi ne želim da bude nesretna i nije mi neki bolesni gušt pravit budalu od nekog i kurvat se s njenim frajerom. Jednostavno mi se to dogodilo i mislim da prvi put u životu nekog ovako jako želim u svom životu, pa makar i pod ovim okolnostima. Koliko god to bolesno zvučalo...
Amy

ucijeni ga...reci da ga ostavljaš jer ti se svidio netko drugi...blefiraj...ako potrči za tobom i burno reagira...stalo mu je,ako odmahne rukom-nije mu stalo i onda by,bye

a ne vjerujem da je tebi previše stalo do njega čim ga nazivaš "taj lik"

svijet je prepun "takvih likova" i sve to što imaš s njim možeš naći i s nekim drugim, koji će te držati kao princezu i kojem ćeš biti prva i jedina!

evo ti jedan dobar savjet...
...dovedi ti njega u situaciju u kakvoj si ti sad....pa ceš vidjeti kako stvari stoje....i za cega ti zapravo njemu služiš... 8)
1.ja uvijek mislim da ima nade, ali nada jako puno košta (vremena, živaca, pokidanih osjećaja) i ne mora nužno značiti da je bila opravdana.
2.jedna moja legica je u sličnoj situaciji malo duže mjeseci i nije baš da su se stvari promijenile... čim je treća osoba u priči, to može samo značiti da je netko tko sjedi na dvije stolice lažov, dvoličnjak i kukavica.
3. što god ti mi ovdje napisali, ti ćeš napraviti po svom.. prema tome, sama ipak najbolje znaš. sretno! ;)
nada ti je ovo, pazi bit će brutalno. Reci mu ili ona ili ja ,u suprotnom odjebi,u biti vrlo jednostavno! 8)

Znam da nada puno košta,koliko me taj naš odnos iscrpio mentalno i emotivno,često puta sam se i rasplakala jer sam mislila da ću puknuti od muke.A i činjenica da znam da ima nju nimalo ne pomaže, nekad kao da intuitivno znam kad su zajedno pa si možete zamisliti koji je to ojećaj. Vjerujem da sam si ja utuvila u glavu da je on vrijedan truda i zato sve to trpim,iako s eradi o muškarcu koji je nevjeran i ono što su neki od vas spomenuli, mogao bi isto to napraviti i meni dana sutra ako bi uopće došlo do sutra.Nikad još do sada nisam voljela nekog muškarca jer se inače teško povjeravam i otvaram osobama pa me ovo tim više uzdrmalo. S njim je sve išlo tako normalno i spontano,jednostavno se dogodilo. S njim sam podjelila neke stavri i osjetila nešto što nisam ni mislila da sam u stanju osjetiti.Kad sam saznala za nju,tj. kad mi je rekao, bilo je već kasno da se "odljubim" jer mi je već bio previše drag i poseban.
možda da se zapitaš zašto nije odmah rekao istinu... nego onda kad si već zagrizla..
...ne kužim što ti u stvari želiš....
da li stvarno želiš cuti naše mišljenje....i poslušati savjete....ili jednostavno želiš si olakšati dušu....iznoseci svoje probleme.....koliko god se mi tu trudili objasniti kako stvari stoje...svaki tvoj iduci komentar daje nam do znanja kako u stvari ti samo želiš jedno....da on bude tvoj....i da ništa drugo nije bitno.....8)
...jednostavno neke stvari u životu ne možeš kontrolirati.....

Sviđao mi se neka 3 mjeseca i onda kad smo se prvi put zbližili rekao mi je za nju tak da nije čekao da se zagrijem jer nije znao da se zagrijavam,dogodilo se totalno neočekivano i spontano, na radnom mjestu recimo.A što zapravo želim,definitivno želim da budemo zajedno,ali samo nas dvoje, žao mi je što je situacija takva kakva je. U biti iznenađujem sama sebe kako se nosim s time,mislila sam da ću ekspoldirati i da ću mu moći reći da odjebe jer to nema smisla,inače mi to nije bio problem. U par navrata sam to rekla sama sebi i njemu i onda kad sam se suočila s pomisli da više neće biti dio mog života(makar i ovako polovično), ta me pomisao ubijala i nisam si mogla dopustiti da samo tako ode.
ni meni nije jasno,sta ti zelis postici s ovom temom? ime tema je da li se zavaravas,90% ovih odgovora pokazuje da se zavaravas.
cinjenica je da covjek vara curu, a da mu je stalo do tebe bolio bi ga k*rac za sadasnju curu. a on ovako ima dvije zenske.
ono sto mu nepruzi jedna pruzit ce mu druga

budi realna i razmisljaj glavom, da li je to dostojno toga da ti sa svoje 24 godine sebi takve stvari dopustas,koliko ima zivota jos ispred tebe......

Svi ste u pravu vjerujem, tako bih i ja razmišljala da mogu realno. A ovo što kažeš što mu ne da jedna dat će mu druga,to me muči.Mogu shvatiti da muškarci lažu,a i žene isto tako,nije da smo mi nešto drugačiji, i sad što su neki rekli da mu nije stalo do mene,da mulja i izmišlja, ali da baš može izmisliti čitave neke scenarije,to mi je teško povjerovati. Ono što vas pitam, da li je moguće da je nekom muškarcu toliko stalo do sexa d abi se toliko potrudio da iz tjedna u tjedan smišlja neke scenarije i opravdanja?!Iako zna da sam mu se potpuno predala i da ga želim, ne vidim onda čemu ta opravdanja i slične stvari. Vjerujem da je moj najveći problem to što još uvijek nisam na čisto sama sa sobom dal da vjerujem tim njegovim pričama ili su to bajke za malu djecu. Razumijem zašto većina vas regaira isto, kad s eizvadi iz konteksta,on ispadne lažljivi gad, a ja naivna glupača koja mu vjeruje. Ali da doživite naše trenutke i osjetite ono što ja osjetim kad sam s njim, možda biste drugačije razmišljali. Znam da je ovo jedna od onih hipotetičkih situacija, tipa što bih ja napravio/la da mi se nešto tako desi, teško je reći, nikad ne reci nikad. Nisam ni ja mislila da ću ikada biti nečija ljubavnica, a gle me sada. Javili su mi se neki ljudi koji su proživjeli isto i razmišljaju kao ja
bondgirl

Ono što vas pitam, da li je moguće da je nekom muškarcu toliko stalo do sexa d abi se toliko potrudio da iz tjedna u tjedan smišlja neke scenarije i opravdanja?!

da.
vjerojatno i još malo više.
bondgirl, u gornjem desnom kutu je pretinac s privatnim porukama.

kako to misliš i još malo više? Prošli vikend me neki lik zvao van i bila sam s njim na kavi,mislila sam da će mi pomoći da zaboravim ovog,ali jedino što sam na toj kavi shavtila je koliko mi je do njega stalo jer ovog lika uopće nisam doživjela. Budući da nas dvoje nismo u vezi, nitko mi ne brani da si nađem frajera,ali uopće ih ne doživljavam kad pomislim na njega,svi su mi bezveze. Znam da mnogi od vas misle da imam sindrom zabranjenog voća pa da mi je stalo do njega samo zato što ga ne mogu imati i te spike, ali nije definitivno.Nisam takav karakter i nemam uopće tu crtu. Jel moguće da ga toliko volim da ovaj naš odnos smatram normalnim iako on to definitivno nije?!
mene tvoja priča uopće ne čudi,čak dapače:)...ljudima se u životu često dese takve stvari samo rijetki o tome progovore,ovak javno...osijetili ste najvjerojatnije oboje onu ludu vibru,kad pomisliš;o Bože,jel to moguće,pa to je to...! nekad prepreke očvrsnu odnos,još više povežu dvoje ljudi,kolko god to sad glupavo zvuči...vrijeme će pokazati,gjde ste vas dvoje u toj priči,neminovno je da će biti ili-ili,jer sreća u nesreći je po mom mišljenju ako se odluči ostavriti pravu vezu sa tobom ostavit će SAMO curu...nema ženu i djecu,jer u takvim situacijama je jako,jako teško...Sretno! i uživaj:)

Thanks marrai,drago mi je da bar netko djelomično shvaća što proživljavam.I ja se bojim da će doći do ili ili situacije, samo ju ne želim forsirati,jer iako ga neki smatraju lažljivim gadom, vjerujem da i njemu nije lako biti u ovakvoj situaciji.Možda s vremenom dođe i do tog trenutka,ali sve u svoje vrijeme. A što se tiče vibre,dogodilo se upravo to,vibra i kemija kakvu do sada još nisam osjetila. Mislila sam u početku da nas samo ta vibra i kemija vežu, ali s vremenom naš odnos posteje prisniji. Nadam se samo da neću izgubiti razum zbog svega ovoga i da me ovaj odnos neće obilježiti tj. da neću i u budućnosti biti u ovakvim situacijama. A o paranoji tipa šta ak on mene prevari da i ne .Kako se upustiti u vezu s nekim koga si zavoljela pod ovakvim okolnostima?!
dakle... bondgirl...privatne poruke! gornji desni ugao stranice! jesi pronašla?
Poppy ne biti tako okrutna prema djevojci...nije svatko sretan u ljubavi kao ti :P
Evil Poodingh

Poppy ne biti tako okrutna prema djevojci...nije svatko sretan u ljubavi kao ti :P

okrutna?!
poslala sam joj PM koji nije uočila jer je nova.

bondgirl

Thanks marrai,drago mi je da bar netko djelomično shvaća što proživljavam.I ja se bojim da će doći do ili ili situacije, samo ju ne želim forsirati,jer iako ga neki smatraju lažljivim gadom, vjerujem da i njemu nije lako biti u ovakvoj situaciji.Možda s vremenom dođe i do tog trenutka,ali sve u svoje vrijeme. A što se tiče vibre,dogodilo se upravo to,vibra i kemija kakvu do sada još nisam osjetila. Mislila sam u početku da nas samo ta vibra i kemija vežu, ali s vremenom naš odnos posteje prisniji. Nadam se samo da neću izgubiti razum zbog svega ovoga i da me ovaj odnos neće obilježiti tj. da neću i u budućnosti biti u ovakvim situacijama. A o paranoji tipa šta ak on mene prevari da i ne .Kako se upustiti u vezu s nekim koga si zavoljela pod ovakvim okolnostima?!

Malena,ne razbijati glavicu s previše onoga šbbkbb:) sve to dođe na svoje...prepusti se i uživaj...ako i ne bude kako priželjkuješ barem češ imati divnu uspomenu u životu da si osijetila i doživjela nešto što se nekima ne desi nikada.ja sam u goroj poziciji od tebe,zato znam kako ti je.pozzzz :)
bond girl,nemoj biti naivna,zasljepljena si s njiim,ukratko da ti ispricam malo o zivotu mog rodjaka ima 51 g,silovao je pijan svoju tadasnju suprugu s jos par kolega, odlezo je svoje u zatvoru,ima troje djece sto priznaje s tri razlicite zene,jedno dijete nepriznaje,to je ono sto moja obitelj zna.salimo se za njega gdje god dodje ostavlja sjeme,bio je nedavno u gostima kod nas toliko je toga ispricao da ja toliko rijeci ne izgovorim u tjedan dana,takva slatkorjecivost,britkost,elekventnost,covjek se super ugodno osjeca u njegovom drustvo da ti nesvjesno udje pod kozu,koga nezna skupo bi ga platio,pazi se mozda je itaj tvoj takvog kova,a sto je naj gore taj moj rodjo nije jedini kojeg znam takvog ili slicnog kova
da, da... i pedofil, ubojica, kanibal... :roll:
moj ti rodjak u svakoj konverzaciji s kim hoce biti dobar,ima ljudi i skojima je u svadji,ostavlja dobru vibru i kemiju,a mozes mislit kakva se kemija i vibra razvija izmedju zenske osobe na koje je on bacio oko!
pa dobro... uvijek treba bit oprezan... al nisu svi silovatlji! mislim... ne vidim vezu između tvoj rođaka i ovog dečka o kome je riječ u topiku... osim što su obojica muškarci.
Poppy

poslala sam joj PM koji nije uočila jer je nova.

jat' saaaaavjetujem da slusas popi. ona, izgleda, ima iskustva s takim stvaaarima.

;)
odgovor na tvoje pitanje-da li se zavaravam-je... ooo daaa itekakoooo... ma nema od njega kruva.. već bi on ovu ostavio, da je mislio išta ozbiljno s tobom.. a ove njegove ''promjene'' su čisto kenjakanje, kojima te on želi zadržati! daj ti fino odjebi sve to, i ne muči se više! evo, moj iskren savjet..
nisam to htjeo reci nego da ljudi bilo zenski ili muski ,mogu lagati a da ni netrpne,tj da svojom slatkorjecivošću koja se sugovorniku uvuce pod kožu ostvaruju svoje ciljeve koji mogu a i ne moraju biti etični pošteni pravedni,moralni...
delboy

nisam to htjeo reci nego da ljudi bilo zenski ili muski ,mogu lagati a da ni netrpne,tj da svojom slatkorjecivošću koja se sugovorniku uvuce pod kožu ostvaruju svoje ciljeve koji mogu a i ne moraju biti etični pošteni pravedni,moralni...

aha, aha... ok... moj bed! :)

Definitivno nije manijak i silovatelj kao što delboy predlaže. Zanima me koliko je vas koji dajete savjete imalo sličnih iskustava ili bio u takvoj situaciji. Mislim da samo takvi mogu nešto reći po tom pitanju jer tko nije bio na mom mjestu,kužim kako to izgleda: on lažljivi gad koji se kurva, a ja naivna glupača koja sve to vjeruje

bondgirl

kužim kako to izgleda: on lažljivi gad koji se kurva, a ja naivna glupača koja sve to vjeruje

Da, obično tako izgleda. A ljudi si često daju za pravo naprečac zaključivati nešto o osobama koje ne poznaju samo na osnovi neke situacije (ponekad je dovoljno i manje od situacije :wink: ).

Gle, ne znam kako ti, ali kad ja izletim s nekim svojim "privatnim" problemom na forum, obično očekujem saznati je li tko imao slična iskustva, kako su se osjećali u tim situacijama... neke stvari ne želiš pričati frendovima pa se ispušeš na forumu.

Ako ovdje dođeš tražiti konkretan savjet, nema ti od toga koristi. Pogotovo zbog toga što mi ne poznajemo ni tebe ni njega.

Nije sve crno-bijelo. Ljudi su drugačiji. Nekima je jednostavno teško prekinuti neke stvari, tek tako srušiti mostove za sobom i bezbrižno krenuti dalje.

Moj ti je savjet da pričekaš malo, ako misliš da vrijedi truda. Budimo iskreni, čini mi se da bi ti to napravila što god ti tko rekao :wink:

Moj frend je bio u sličnoj situaciji. Imao je vezu od 6 godina. Nit je štimalo, nit je bilo gadno. Nekakav prosjek. Zaljubio se u jednu super curu. To je stvarno bilo iskreno. Odmah je odlučio da će ovu curu ostaviti, ali od odluke do sprovedbe u djelo prošlo je više od pola godine.

Bio je pičkica, nedostajalo mu je hrabrosti, ispao je svinja.. to sve da. ali to ne znači da mu do te cure nije stalo. Razmišljao je o reakciji njezinih i njegovih staraca, rodbine, frendova.. znao je da će ju povrijediti. Nije bio siguran je li s ovom curom to "to", odnosno hoće li ga ona zeznut kad ovo sve prekine...

Ponavljam, nismo svi isti. Kad ja shvatim da nisam baš (više?) luda za osobom s kojom sam u vezi, auomatski prekidam. Nemam živce za neka natezanja i "pokušaje". Mislim da to nema smisla. Neki drugi ljudi nisu takvi. A neki treći se jednostavno boje prekida ili im je to preteško.

Nećemo generalizirati ni pogađati. Ti sama ipak najbolje znaš šta želiš, ne? :wink:

Thanks wendy, odmah post u drugačijem tonu čim si u sličnoj situaciji ili znaš nekog tko je bio u istoj. Najlakše je osuđivati ljude i reagirati tipa on ju vara,ti sudjeluješ u tome, kak si jadna što se zavaravaš. Što se čekanja tiče, definitivno sam spremna na to,jer mislim da ovog vrijedi čekati,osjetila sam to prvi put kad smo bili zajedno.Zato ni ne želim ništa forsirati s tim ultimatumima jer vjerujem da njih nitko ne voli,pogotov kad se radi o ovako delikatnoj temi.
svoj post, koji sam napisala, argumentiram svojim iskustvom.. koje je bilo negativno.. razumijem potpuno kako se osjećaš, i upravo zbog toga sam ti i rekla da ga odjebeš.. vjeruj mi, stvari se rijetko kad promijene, i ne, on neće ostaviti tu svoju curu.. ja se iskreno nadam, i iskreno ti želim da u tvom slučaju bude drugačije! eto! sretno!

Žao mi je da imaš negativnih iskustava s ovom temom,ali vidiš da ima i nekih koji su preživjeli i ovakve brodolome. Znam da ne mogu samo tako prijeći preko toga, a koliko ću moći čekati i koliko ću imati strpljenja, to je pitanje vremena i kako će se razvijati situacija. Voljela bih da sve završi dobro i da budemo sretni,iako bi onda ona morala biti nesretna na račun našeg odnosa,ali šta ćeš. Život nekad podijeli čudne karte

bondgirl

Što se čekanja tiče, definitivno sam spremna na to,jer mislim da ovog vrijedi čekati,osjetila sam to prvi put kad smo bili zajedno.

Ok je ako ti tako osjećaš. Naravno, svjesna si da bi se mogla razočarati, ali najgore se gristi zbog stvari koje nisi ni probala. nekad jednostavno žongliramo sa situacijama, osjećajima i rizicima. Ako ništa drugo, žongliranje razvija mozak, ili u ovom slučaju, daje ti novo iskustvo. :wink:

iskoristi vrijeme i priliku da saznaš je li vrijedilo. Nitko ti to unaprijed ne može reći. Ali glupo mi je govoriti da to nema smisla, da se ne trudiš, da on neće ostaviti curu.. pomogao bi ti i iskren razgovor s njim, umjesto da se ovako grizeš sama. I zašto to shvaćati kao ultimatum ili dosađivanje? U tome je koliko i ti, a ti imaš pravo znati šta on o svemu misli, ne?

Sretno sa situacijom i ne slušaj nas tu nego sebe :wink:
da zavaravas se . a to je vidljivo iz toga sto dolazis tu nas pitati za misljenje a onda kad si gle cuda dobila ono sto ne zelis cuti pocela si se opravdavati . na svaki post si skocila spremna i puna argumenata. ovo je samo krajnja faza tvog zavaravanja koja se sastoji od toga da zavaras i druge ljude, jer mislis da ako 3 puta ponovis laz ona postaje istinom.
Živjeti u zabludi i neznanju je blaženstvo!

"kakoo je lepoo biti glup..."
NOT :pokey:
sam se treba znat nosit s istinom

Curo, jako mi te je žao, jer si u teškoj situaciji, zato što si u "tog lika" zaljubljena, i ne možeš postupiti po zdravom razumu, jer on još uvijek ima preveliku moć nad tobom i tvojim emocijama. Nažalost, još ćeš se puno psihički i emotivno izmučiti dok dođeš do toga da ti postane svejedno, i da se oslobodiš te patnje. Jer, bez obzira na sve, on je gnjida, i on je u vezu s tobom ušao bez emocija. Njemu to sve dobro dođe, on uživa, i ništa ga ne dira. S tobom mu je vjerojatno lijepo, ali ima jako dobar razlog ako nju ne ostavlja, a ako to ne učini zbog tebe, onda, koliko god to zvučalo okrutno, nije mu stalo do tebe toliko da bi se inkomodirao. Nepošten je prema objema, a tako lijepo ugađa sebi, što samo potvrđuje teoriju o sebičnoj gnjidi. Čim skupiš snage, kad te to sve dobro izmori, baci to iza sebe i zaboravi, i pusti da vrijeme napravi svoje, prodisat ćeš.

pumpkin

Jer, bez obzira na sve, on je gnjida, i on je u vezu s tobom ušao bez emocija. Njemu to sve dobro dođe, on uživa, i ništa ga ne dira.

E, jel te mogu nešto pitat? A kako ti to sve znaš? LOL Divne su mi te analize.
''jer mi je on prvi frajer tako da ne vjerujem da mu je samnom u krevetu baš nešto ludo uzbudljivo.''

Ako je stvarno prvi,razumijem,al ako nije ispadaš stvarno smiješna!U pravilu uvijek mislimo da smo zaljubljeni u prvog partnera,ali tek kad probaš nešto drugo ćeš spoznati da može i bolje.To sve proizlazi iz tvoje nesigurnosti,ali vjeruj da ima i slobodnih frajera koji bi spavali s tobom i od kojih možeš očekivati nešto ozbiljnije,zato što su slobodni.Ovaj se lik sprda s tobom,a ti si u nezavidnoj poziciji.Uh što sam isfilozofiro!U stvari,tjeraj dalje,biće jebača!

Kužim vas sve,i najfrend mi je rekao da lik u biti ne voli nijednu od nas dvije,jer da voli nju nebi ju varao, a da voli mene,vjerojatno bismo bili zajedno,ali samo nas dvoje.Kako taj našodnos traje,pitam se dal ga stvarno toliko volim pa da zato trpim sve to ili sam otkrila neku svoju primitivnu stranu pa uživam u ovom polovičnom odnosu bez nekih većih obaveza. Ova druga pomisao me jako plaši,jer do sada nisam pokazivala takve crte ponašanja
previse teksta za mene ne mogu ti pomoc
Da.

aethur

Da.

viš kak ti to kratko i jasno :D

wendy

pumpkin

Jer, bez obzira na sve, on je gnjida, i on je u vezu s tobom ušao bez emocija. Njemu to sve dobro dođe, on uživa, i ništa ga ne dira.

E, jel te mogu nešto pitat? A kako ti to sve znaš? LOL Divne su mi te analize.

Možda sam ja Vidoviti Milan :crazy: :death:

Kako znam, zadržala bih za sebe, to je samo moje mišljenje, možda ona prepozna nešto u tome. Ali, ako se cura želi boriti za njega, sretno joj bilo!

PS, slučajno sam neki dan i pričala s jednim takvim likom, koji je sa stalnom curom već 2,5 godine, šara već par mjeseci s nekom mlađom curom koja je zaljubljena u njega, i hladno meni priča kako muti s nekom trećom, i ako mu upali s njom da bi mogao ladno obje ostaviti zbog nje, jer je ta baš takva kakva njemu odgovara (?!). Ja ne volim ljude koji se poigravaju s tuđim osjećanjima, i rekla sam i njemu da je gnjida. I da je šupak. A tko ga ne zna - toliko je divan, šarmantan, umiljat,ajme, kad složi spiku... a ono gnjida obična.
dobro ajd vi meni objasnite, ZAŠTO bi netko htio biti nekome druga violina????
hehe nee ti se ne zavaravas ti si potpuno u krivu a to je veeelika razlika
Korina

pa radi koncerta ...
Draga moja, nije moje da se miješam (kako se u narodu kaze) ali, bjezi od njega. ak treba promjeni broj, samo se skloni od takvih kretena!! nit on voli tebe, nit nju, to djubre voli samo sebe i svoj k****.. bit ce tesko, naravno, pitat ces se kako mi se to moglo dogoditi, zasto nije odabrao samo mene, jel mozda u meni problem i sl. Al lako se to izljeci sa min 2 jako dobre frendice/frenda koji mogu tolerirati duuuge nocne razgovore i cviljenje. a meni je pomoglo i okupiranje misli nekim dodatnim hobby-ima..
Samo hrabro- sto ga se prije rijesis- brze ces ga preboljeti!!

zelim ti puno srece i upornosti
Korina

Sve ovisi o tome sto se ocekuje od veze.

Ako u takav odnos udjes hladne glave, znajuci sve prednosti i mane - bez obaveza, vise slobodnog vremena, bez ocekivanja i nurturinga, onda nema ni razocaranja.

Ili drugim rijecima - dok ja guslim, drugi pise pjesme. ;-)

Razocaraju se samo oni koji u ovaj, ili bilo koji drugi odnos, ulaze s figom u dzepu.

Jooj, joj,joj... Znaš što UVIJEK pomaže?? ISTINA!!! I nikada ne ćeš pogrešno postupiti niti požaliti, ako kažeš njemu, a najprije i sebi priznaš istinu!!!!
Onak, lik je Đ U B R E.... I to ćeš skužit jednom, ali već ti je sad prekasno tak da... :roll:
Ma sve u svemu, sretno s tim...
I, jel se cura zavaravala?

Cura je još uvijek u istoj situacjij, dvoumim se da li da sve to pošaljem k vragu ili da nastavim ovako pa šta bude. Prošlo je već 7 mjesci, dosta smo se zbližili, ali opet ništa konkretno se nije dogodilo pa mi se čini da će odgovor na moje pitanje iz topica biti jedno veliko DA. A što je najgore u svemu, samo sebe mogu kriviti za to
pošalji u rodni kraj

:bum: :pucaj: :death: :bash: :2guns:

Ponestalo mi je snage i živaca za nastavljanjem ovog odnosa pa sam ga sinoć prekinula. Bilo mi je jako teško i bit će sigurno jer ćemo se viđati na poslu, ali znam da je ovo ispravna odluka.
bondgirl

Ponestalo mi je snage i živaca za nastavljanjem ovog odnosa pa sam ga sinoć prekinula. Bilo mi je jako teško i bit će sigurno jer ćemo se viđati na poslu, ali znam da je ovo ispravna odluka.

i još više snage će ti trebati da se do kraja otrijezniš...jer je bio super divan, dobar, pravi, nježan, točno je znao koje dugme treba pritisnuti da bi se ti osjećala posebno....
ali u stvari vjeruj mi dobro si učinila...dugo se to odvuklo, da je nešto trebalo biti, bajo bi se odlučio pokazati kao muško
bondgirl

Samo vrijeme će ti pokazati je li to bila ispravna odluka ili ne..

Pokušaj naći svoj mir, dosta si se izmučila. Vrijeme će pokazati, ili izliječiti, ali nešto si iz toga naučila, i ideš dalje. Čuj, kad smo već kod iskustava, takvih, život nekad zna ugodno iznenaditi... Zato hrabro, jer ne znaš što je iza ćoška...

Sad sam tek shvatila kako me taj odnos emocionalno i psihički iscrpio.Od srijede se ne viđamo, teško mi je, puno plačem zbog toga,ali neću odustati. Došao je jučer kod mene, ne znam ni sama zašto jer si stvarno nemamo reći ništa što već nismo.
Pakao će biti jer ću ga viđati na poslu, a najbolje mi se izolirati od svega što ima veze s njim(obrisala sam drage pjeseme s laptopa, razbila parfem što mi je poklonio za Božić, obrisala ga iz moba i tako te neke sitne stvari koje sam mislila da će mi olakšati stvari).Bojim se samo da će mi sad trebati cijela vječnost da opet nekog pustim u svoj svijet i što je još važnije, da mu počenm vjerovati. Za veliki dio stvari sam i sama kriva jer sam znala kako stvari stoje, luda sam jedino što sam se nadala.Sve zato što sam ga stvarno voljela, a mislim da ga još uvijek volim,trebat će mi dugo da ga zaboravim.Nadam se da ću izaći iz svega ovoga hladne glave
bondgirl

razbila parfem što mi je poklonio za Božić,

si luda?! šta nemaš ti prijateljica?! ;)
bonagirl

joj znaš ono vrijeme liječi sve... istina je... bit ćeš u depri par dana, ali zaboravit ćeš ga.... naravno što ste duže u vezi period je duži...

ali vjeruj mi doći će trnutak kad ćeš moći proći kraj njega a da ti bude značio isto kao list na stablu

Jedna frendica mi je rekla da je svetogrđe razbijati Chanel,ali mi je bilo glupo pokloniti ga nekoj od njih, jer me podsjeća na njega i sve to. Rekla sam mu da sam ga razbila jer ne želim da me išta podsjeća na njega.
Najgore od svega je što razmišljam o tome i pitam se šta on misli o tome, da li ga to muči i dal mu je imalo žao.Najviše od svega se bojim da će doći trenutak kad ću ga opet poželjeti i da ću opet po starom. Nadam se da neću, sad kad sam realno sagledala situaciju i kad vidim da ta naša priča ne drži vodu
MissTake

a da ti bude značio isto kao list na stablu

meni lišće mnogo znači... :D

Svaka ti čast, curo, ne daj se, i on te sad vjerojatno gleda drugačijim očima. Boli, ali proći će.

Noćas sam nakon dužeg vremena konačno mirno spavala,prestala sam plakati i čini mi se da će biti bolje. Večeras ću van s društvom, a na poslu ću ga ignorirati pa će mi vjerujem biti lakše.
Osjećam da sam učinila dobru stvar,nadam se da će mi taj osjećaj dati snage da krenem dalje

evo čitajući sve tvoje postove unatrag 2 mjeseca...čini mi se da je cijela ova tema zapravo neka vrstat vog dnevnika u kojem olakšavaš svoju dušu...ali eto ako ima neke koristi neka bude :wink:
Ponekad je lakše izjadati se potpunim strancima nego nekome tko ti je blizak..
@bondgirl, drži se.. najvažnije je što ti misliš i ako si smatrala da je najbolje to prekinuti dobro si učinila.. ako vam je suđeno, biti ćete opet zajedno, ako nije - jedna životna škola više..
Znam da je nama lako pametovati i da je tebi teško, i ja sam od onih koji zbog takvih stvari puno plaču, no nije ni to strašno. Tako se na neki način olakšaš, pa ako ti se plače i dalje - samo plači... sa svakom suzom, sve ga više ispireš...

Moguće, otvorila sam topic jer su me zanimala iskustva forumaša s ovakvim situacijama,budući da sam nikad nisam bila u istoj.Svi su bili u pravu i predviđali su ovakav kraj. Ja sam neko vrijeme odbijala to prihvatiti, tj. vjerovala sam da postoji šansa za nas, vjerovala sam da je to ljubav, ali je sve samo ne to. Tako s vremenom,bilo je zanimljivih razmišljanja i savjeta, ali na žalost, ništa nije spriječilo neizbježno. Imaš pravo, pomoglo je na neki način ispuhat se na ovaj način, još kad ti ljudi koje ne poznaš daju podršku jer je odluka dobra i ispravna, pomogne svakako
Prekid mi se činio kao jedina opcija jer je naš odnos predugo trajao, a bez ikakvih rezultata. On ga nikad nije htio prekinuti i da se njega pitalo,vjerojatno bismo se viđali do u nedogled.Shvatila sam da to ne zaslužujem i ne želim pa sam i napravila to što sam napravila. Ne vjerujam da će išta učiniti da me kontaktira ili nam da priliku, ne vjerujem da mu je dovoljno stalo,iako se kune da mu je jako stalo do mene i da me čak voli, da bi sve učinio da se iskupi i slične spike za koje više nisam imala živaca.Poklonila sam mu dovoljno vremena,ljubavi i emocija i šta je tu je.
Sve to zavisi od osobe do osobe, situacije, emocija, vjerovanja, ljubavi... ja sam bila u takvoj situaciji i neke takve priče znaju završiti i dobro no samo ti možeš donijeti odluku kako ćeš i što ćeš..
Kako već i rekoh, najvažnije je što ti misliš i osjećaš da je prava stvar za učiniti..

Primila sma tvoje PP na tu temu i nadala se da i mene čeka ista sudbina,voljela bih to i bila sam spremna čekati i truditi se oko njega. S vremenom sam shvatila da nemam što čekati i sad vjerujem da ju nikada i nije mislio ostaviti i da je samo koristio priliku što nas ima obje. unatoč svemu, ne mogu reći da žalim za našim trenucima, vjerujem da bi ih čak i ponovila da mogu,ne mogu misliti ništa loše o njemu, vjerojatno je to jedna od onih situacija kad život podijeli čudne karte, a ja nisam bila spremna za ovu partiju. Jedina mi je greška bila što sam jako vjerovala,dogodila mi se ljubav prvi put u životu i nadala sam se da će mi se posložiti kockice u životu. Ali eto...
Onda je to najbolje što si mogla učiniti..
A čuj, nikada nije greška ako voliš i vjeruješ.. nekada ćeš se razočarati, kao sada, a nekada će sve biti super i onako kako si zamišljala..
Znaš kako se kaže: u ljubavi ne bira razum nego srce..
Biti će još i lijepih i gadnih trenutaka, no sve je to život..
Hold on to it.. ;)

Iskreno...u neku ruku imam razumijevanja i za tog dečka...naravno gledajući iz moje perspektive...isto sam u dužoj vezi, doduše nisam je još prevario niti to imam u planu, ali razmišljam o prekidu na koji nikako da se odlučim...

Kužim te, ni ja ga ne osuđujem,iako to zvuči suludo jer ga mnogi smatraju sebičnom gnjidom. Vjerujem da ni njemu nije bilo lako,što je varao nju, a i što je men povrijedio.Pokazao mi je sto puta da mu je stalo do mene, ali očito ne dovoljno da bi nam pružio priliku
haha kako je lijepo živit u nekom drugom svijetu...
stalo je svakome do nekog ako ima koristi od njega, a ti pričekaj malo i nađi drugog momka pa ćeš vidit koliko će tom tvom bivšem bit stalo do tebe..

iskreno (i možda malo grubo od mene :( ) njemu je do samo jedne osobe stalo a to je njegova curica a ti si bezobrazna i nepravedna prema sebi prije svega ako misliš drugačije

Što više o tome razmišljam, imam dojam da mu ni do nje nije baš previše stalo, on je sam sebi dovoljan i važno mu je samo da je njemu super.
O baci sjekiru jebo majku!! Kakva ti je stolica? Jel tvrda dovoljno? A mokraća? Žutkasta ili bijela?

Jooj, dečki, ako vam se ovi ženski razgovori ne sviđaju, zašto uopće čitate, i zašto ostavljate komentare. Ja uvijek preskočim ono što me ne zanima, je li to neki problem?
pumpkin

Jooj, dečki, ako vam se ovi ženski razgovori ne sviđaju, zašto uopće čitate, i zašto ostavljate komentare. Ja uvijek preskočim ono što me ne zanima, je li to neki problem?

Da.

bondgirl

Što više o tome razmišljam, imam dojam da mu ni do nje nije baš previše stalo, on je sam sebi dovoljan i važno mu je samo da je njemu super.

Tu si u pravu, stvar je u njemu, on je napravio onako kako je njemu dobro, a to što si ti bila nesretna, ili što bi ona druga bila nesretna, očito mu je bilo manje važno. I to što si prekinula tu bolnu vezu ti je prvi i najvažniji korak prema ozdravljenju. I nemoj optuživati sebe zašto si uopće to i započela, zato jer si to napravila iz ljubavi. Kakvo on ima opravdanje, a još je ispao i seronja.

Tu si u pravu. Upustila sam se u ovakakv suludi odnos zbog ljubavi i samo zbog nje sam i trpila što sam nečija druga 7 mjeseci, vjerovala i nadala se.On definitivno tome nije pristupio zbog ljubavi prema meni, još manje prema njoj.Čisto neka sebična potreba,iako vjerujem da i toj vezi ima sasvim dovoljno ljubavi i pažnje jer mi je rekao da je ona luda za njim i da ga previše voli. Vjerijatno je zato i procijenio da će ju moći prevariti jer je preslijepa da bi išta skužila. Zvuči kao prijevara s predumišljajem,sve je pomno osmislio i postavio zamku u koju sam upala

Heh, jedan od "jačih" izgovora... " Ne želim ju povrijediti, jer ona me toliko voli, kako ću je ostaviti, kad je tako luda za mnom, ah umrijet će..."
Joooj, neću više, postajem ljuta... Daj ga šutni nogom kad ga vidiš slijedeći put... :lol:

Novosti iz mog slučaja, a gnjusno je za poludit,ne mogu fucking vjerovat, napisat ću od ovog scenarij za trećerazrednu sapunicu. Uglavnom, kako smo se prestali viđati u srijedu, danas igrom slučaja vraćam se iz grada u kasnijim satima i skontam ga u bircu s nekom trećom, koja mu sasvim sigurno nije cura pa sam se zapitala, Bože mili, pa koliko nas je imao?! Lik je patološki lažljivac, konatm da je cijelo vrijeme viđao i tu žensku pored mene, ne mogu vjerovati da se ovo događa!!!
Odlučila sam sljedeće pa me zanima mišljenje i savjet:
Razgovarat ću s njime ovih dana, čisto onak prijateljski da ništa ne skonta i pokušat ću izvuć iz njega gdje je bio danas kad sam ga vidjela,a znam garant da će slagati jer mu je ta sigurno ljubavnica br. tko zna koji. Onda bih napravila sljedeće, nešto što će zvučati grozno i nisam sigurna dal da to napravim: dođe mi da tu njegovu curu zovem na kavu, priznam joj svoj grijeh i ispričam se za njega(ukoliko će joj moja isprika i mišljenje išta značiti) i da joj ujedno ukažem na to s kakvim đubretom ima posla.Ne znam koliko je to pametno,ali ovo me stavrno bacilo iz takta,kontam da je to prst sudbine da sam ga morala vidjeti s njom da mi se napokon otvore oči.
Zanima me mišljenje i savjet ukoliko ga imate, u šoku sam za poludit

Od kakvog Miće, šta ti je? Nisam.
Uglavnom, smislila sam bolji plan koji isključuje njegovu curu, ipak se snjim trebam obračunat, on me povrijedio, ne ona. Ovako ću. Šložit mu spomenutu spiku, ali ću još k tome odblefirati da ću se sutra naći s njegovom curom i sve joj ispričati. Umirem od želej da mu vidim facu kad mu to kažem
mala, mani se bilo kakvog kontakta s njuškom
jebe se njemu i za tebe i za sve druge, dok ste mu služile, bile ste dobre, tipu ste očito samo lako nadomjestiva potrošna roba...

na kilometar od takvih likova, to ti je najbolje..oni uvjek imaju dobru spiku, dobre izgovore i najljepše osmjehe na svijetu.. ali uvijek krive razloge
Uh! :D
Al smo svi zestoki...hahahah kao da se nikome to jos nije desilo, dajte ljudi molim vas! :D
Kao svi smo mi neki zeshci moralisti! Neverovatno! Pazi ovako, ako si vec bila u fazonu...frajer ima curu bla bla bla a ti si prihvatila tu igru, mislim oboje znate sta radite...ako se iz toga izrodi nesto vece i vrednije od samog "nagonskog" starta ;D onda ok...jbg i takve stvari se deshavaju...svi mi trazimo soul mates...a ako ne, onda nista...medjutim slazem se ne treba sedeti na dve stolice, ali svi mi jako dobro znamo da samo ljudi koji se boje da budu sami ne mogu da izadju prvo iz veze pa onda krenu u nove borbe sa vetrenjacama :D to su jako zajebane situacije...pitanje je koliko smo sposobni da trpimo zarad neceg MOZDa vrednog...medjutim emocije same po sebi su velika prevara jer su promenljive (varijabilne) tako da zdrav racio u ovakvim situacijama je neophodan...sta da ti kazem...znam, znam, vodi te srce...mozda je to stvarno tvoja prava ljubav, a mozda je samo obicna zajebancija...nikada ne znas...u tome i jeeeeee poenta! :D I know its funny and sad but true! Ljubav je neuhvatljiva, neshvatljiva, nepredvidiva...jebes ljubav! :D hahahhaha salim se...ali znam da cim je pokusas mobilisati...jebo si jeza! Tip je sa tobom i sa jom...znaci u samom startu je dokazao da je slab u tri lepe! Pravi mushkarac zna sta zeli...ili zeli da jebe sve zivo ili zeli nesto sto je vredno...jesi ti vredna? Hm...jesi ali mozda njemu ne toliko...izgubice vas obe...na kraju...klasika...medjutim ni to nije tragicno...barem ce se agonija prekinuti...i savet...mani se matoraca...ja znam da to nije zdravo. Heh! :D
Eto, zajebi sve to i nemoj se svetiti niti ispricavati tamo nekoj ribi ili nekoj ljubavnici...samo zajebi sve to i pichi dalje...od osvete neces nista dobiti...da se razumemo, od samog starta taj odnos nije bio cist...cak nemas ni prava da se bunis...samo glavu gore i bye bye!
Nemoj se spustati na taj nivo.
Kada ga vidis na ulici GROMKO mu se nasmej u facu! Sa pogledom jebene kraljice! :D hahahahahhahah!!!!!

Pročitaj moj drugi post na str.4 o upravo takvom jednom liku, i ako si pametna, mani ga se, ako ti se sad nije zgadio, onda stvarno... Gadit će ti se za mjesec dana što si ga i poznavala, i bolje ti je ne zamaraj se više s njim, i ne ponižavaj sebe nekakvim razgovorima s njegovim fantomskim ljubavnicama, ko ga je*e, ženo, shvati... Odje*i to od sebe, jednom zauvijek.

Možda je ovo stih iz cajke, ali ima pouku za tebe: nijedno muško na svijetu ne voli jadnice, i zato ne žali sestro, ne daj se kraljice.

Razmišljala sam danas o tome, skontala sam da sam to rekla u afektu, definitivno neću pričati s njegovom curom jer je to stvarno idiotski. Kao prvo, tko sam ja da njoj išta pričam, a i i spala bih teška kuja i dvolična gadura jer kao dok smo ju nas dvoje varali, bilo ije "ok" i nije bilo potrebe da sazna, a sad bi se tu nešto išla miješat gdje mi nije mjesto, to je stvarno debilno i neću to napraviti ni zbog sebe ni zbog nje.
S njom bih, doduše, rado popričala, još uviejk imam dojam da je situacija nedorečena i da neke stvari još vise u zraku,tako smo se iznenada prestsli viđati, a i razgovor je bio prilično grub i neugodan s moje strane pa čisto onako da dobijem "ono nešto" da mogu zatvoriti to poglavlje i krenuti dalje.
Jučer sam pričala s njim i na delikatan način postavila zamku da vidim hoće li slagati da je bio s tom curom i za veliko čudo, nije. rekao je i gdje i kad i je bio s njom, to mu je navodno kuma na koju je slučajno naletio u gradu.Sad opet ono pitanje, jel moguće da je baš naletio na nju u gardu ili mu je to spika?! Strašna situacija, rekoa je da bi voilio sutra da otvoreno popričamo o svemu tome.Iskreno,bojim se tog razgovora, ne znam uopće da li ga i želim, bojim se da ći opet past na spiku, a onda stvarno,sama ću sebi lupit šamar!!!
bondgirl

Razmišljala sam danas o tome, skontala sam da sam to rekla u afektu, definitivno neću pričati s njegovom curom jer je to stvarno idiotski. Kao prvo, tko sam ja da njoj išta pričam, a i i spala bih teška kuja i dvolična gadura jer kao dok smo ju nas dvoje varali, bilo ije "ok" i nije bilo potrebe da sazna, a sad bi se tu nešto išla miješat gdje mi nije mjesto, to je stvarno debilno i neću to napraviti ni zbog sebe ni zbog nje.
S njom bih, doduše, rado popričala, još uviejk imam dojam da je situacija nedorečena i da neke stvari još vise u zraku,tako smo se iznenada prestsli viđati, a i razgovor je bio prilično grub i neugodan s moje strane pa čisto onako da dobijem "ono nešto" da mogu zatvoriti to poglavlje i krenuti dalje.
Jučer sam pričala s njim i na delikatan način postavila zamku da vidim hoće li slagati da je bio s tom curom i za veliko čudo, nije. rekao je i gdje i kad i je bio s njom, to mu je navodno kuma na koju je slučajno naletio u gradu.Sad opet ono pitanje, jel moguće da je baš naletio na nju u gardu ili mu je to spika?! Strašna situacija, rekoa je da bi voilio sutra da otvoreno popričamo o svemu tome.Iskreno,bojim se tog razgovora, ne znam uopće da li ga i želim, bojim se da ći opet past na spiku, a onda stvarno,sama ću sebi lupit šamar!!!

djevojko, oprosti zbog ovog što ću sada reći, ali.. JA bih ti najradije opalila šamar.. da se probudiš!!!

Danas konačno zatvaram ovo poglavlje svoga života,zahvaljujem svima koji su pomogli savjetima i razmišljanjima. Odgovor na pitanje iz foruma je DA, zavaravala sam se i DA, on je doista lažljiv i dvoličan čovjek za kakve sam smatrala da postoje samo u filmovima.Naučila sam puno iz ovoga, imam osjećaj i da sam brzinski sazrijela sad kad sam shvatila neke stvari.Žao mi je jedino što unatoč svim vašim savjetima i svemu što su mi rekli prijatelji nisam i prije shvatila s kime imam posla. Ali šta je tu je, life goes on, what doesn't kill you makes you stronger,zar ne?!
Još jednom, hvala svima koji su sudjelovali u raspravi i na ovaj ili onaj način pomogli
HE HE koja naivnost pa to je propalo prije nego što je počelo ,sestro sestro platila si preveliku cijenu sa takvim šrotom od čovjeka ,takve bi trebalo pokupit i na trgu metak u glavu ,,,show no mercy..
MNOWAR

HE HE koja naivnost pa to je propalo prije nego što je počelo ,sestro sestro platila si preveliku cijenu sa takvim šrotom od čovjeka ,takve bi trebalo pokupit i na trgu metak u glavu ,,,show no mercy..

U pravu si potpuno, bila sam naivna i luda što sam to sve vjerovala,ali koju spiku je imao!!!!Nadam se samo da cijena moje gluposti neće imati prevelike posljedice.
bondgirl

MNOWAR

U pravu si potpuno, bila sam naivna i luda što sam to sve vjerovala,ali koju spiku je imao!!!!Nadam se samo da cijena moje gluposti neće imati prevelike posljedice.

ma nemoj ništa brinit

Prošlo je 5 mjeseci otkako ne viđam muškarca(ako se osobu ovakavog ponašanja uopće i može prikazati kao takvim).Ozdravila sam mentalno i emocionalno od laži kojima me zatrovao.U međuvremenu njegova beskrupuloznost i manipulacije i dalje isplivavaju na površinu pa sam u međuvremenu saznala da ček i lagao koliko godina ima,tj. da se prikazivao mlađim nego što doista jest.Što reći o takvoj osobi!?
Otkako smo se prestali viđati vodio je tihi rat da me pridobije natrag,dolazio mi na posao,zvao me sa skrivenog broja u gluho doba noći,čak se i prijetio.....Pouzdano sam saznala da je djevojka koju vara zatvorena u svoj svijet i da ništa ne sluti,nada se braku s takvom osobom....Ispostavilo se dakle da on ima 37 godina i neshvatljivo mi je da se netko u tim godinama može tako ponašati.Strašno je kad tako nešto čuješ,ali me istovremeno veseli činjenica da sam na vrijem shvatila s kime imam posla i pobjegla glavom bez obzira.....Mogla sam mu dati godine i godine....hvala Bogu pa nisam

bondgirl

Prošlo je 5 mjeseci otkako ne viđam muškarca(ako se osobu ovakavog ponašanja uopće i može prikazati kao takvim).Ozdravila sam mentalno i emocionalno od laži kojima me zatrovao.U međuvremenu njegova beskrupuloznost i manipulacije i dalje isplivavaju na površinu pa sam u međuvremenu saznala da ček i lagao koliko godina ima,tj. da se prikazivao mlađim nego što doista jest.Što reći o takvoj osobi!?
Otkako smo se prestali viđati vodio je tihi rat da me pridobije natrag,dolazio mi na posao,zvao me sa skrivenog broja u gluho doba noći,čak se i prijetio.....Pouzdano sam saznala da je djevojka koju vara zatvorena u svoj svijet i da ništa ne sluti,nada se braku s takvom osobom....Ispostavilo se dakle da on ima 37 godina i neshvatljivo mi je da se netko u tim godinama može tako ponašati.Strašno je kad tako nešto čuješ,ali me istovremeno veseli činjenica da sam na vrijem shvatila s kime imam posla i pobjegla glavom bez obzira.....Mogla sam mu dati godine i godine....hvala Bogu pa nisam

Da nije "*" => (Ljubav - Prevara) !?! :lol:
bondgirl

eh ko ti kriv kad si naivna ko i većina cura...

al ajd bar si skužila na vrijeme, dok neke to nikad ne saznaju

To me i tješi.mogla sam si upropastiti život petljajući se s takvim čovjekom,ali hvala Bogu shvatila sam.Jadna ta njegova cura kad ništa ne kuži....možda joj se otvore oči
bondgirl

To me i tješi.mogla sam si upropastiti život petljajući se s takvim čovjekom,ali hvala Bogu shvatila sam.Jadna ta njegova cura kad ništa ne kuži....možda joj se otvore oči

Kažu u narodu
Mudar čovjek vidi cilj na početku , pametan na pola puta a budala na kraju . Moze te tješit samo da nisi sljebala puno vremena na tu babunčinu ali zauvjek ostaju ožiljci .Imala si peh nisu svi muškarci takvi .

Tagovi