Da li se zavaravam
Zaljubila sam se prvi puta u životu u frajera koji ima žensku 2 godine. Viđamo se 4 mjeseca.Od početka imamo vrlo otvoren odnos, tipa znamo kako stvari stoje, tj. ja znam da sam mu druga i sve to. Kako se sve duže viđamo, skužila sam kod njega neke promjene, doduše sitne i čini mi se da u nekim trenucima razmišlja da bi ostavio svoju curu i bio samnom. Što je najgore, ona sumnja u nas dvoje već duže vrijeme.U početku ju nikada nije spominjao, ali u zadnjih mjesec-dva mi priča o njihovom odnosu,o stvarima koje ima samnom a nema s njom i tako neke stvari. U biti me taj naš odnos zbunjuje iz razloga što ja nikada prije nisam bila u sličnoj situaciji tj. nisam nikad varala i sudjelovala u nevjeri.Ono što me muči je ovo: da li je moguće da je s vremenom počeo nešto osjećati prema meni ili mu je to samo prolazna avantura. Ne znam koliko takve stvari traju, a mogu jedino potvrditi da nije samnom samo zbog sexa jer mi je on prvi frajer tako da ne vjerujem da mu je samnom u krevetu baš nešto ludo uzbudljivo.
Ne znam ni sama što da mislim, jako me taj naš odnos psihički i emotivno iscrpio, znam samo da ga ne želim prekinuti i da mi je jako stalo do tog lika.
Da li je netko imao sličnih iskustava i ima li možda kakav pametan savjet. Puno hvala
Divne su mi te analize.