| Autor |
Poruka |
|
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
Slažem se. Obožavam britanski humor, a i mislim da mi je engleski dovoljno dobar da ih skontam. |
|
|
|
|
|
 |
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
se može rezerviat karta?? se baš u to rano jutro moraju pustiti karte u prodaju -.-?? |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
 |
|
JERKO35 Ukupno postova: 59 Spol:  Nebitno
|
da..britanski humor je baš ono pravo za nas..slični smo po mentaklitetu..pa ono..kužimo se na najmanji mig.. |
|
|
|
|
|
 |
|
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pa ja sam valjda jedina osoba koja ne moze smislit taj britanski humor. gledam mucke i ne da se ne nasmijem niti jednom, nego popizdim i prebacim nakon 10 minuta.  |
|
|
|
|
|
 |
|
JERKO35 Ukupno postova: 59 Spol:  Nebitno
|
zuvvu..vidim da nisi skužio poantu  ) ma kakvi englezi..kakav njihov humor..to je samo in da se on voli..pa vidiš d aoni svi liče jedan na drugog..pa kakav im onda može bit humor??? |
|
|
|
|
|
 |
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
meni, recimo, "fawlty towers" nije smiješan, ali zato "only fools and horses", monty python, "allo, allo!", "blackadder", "the office", "bottom", "yes, minister", "red dwarf", "the new statesman"... |
Zadnja promjena: DonQuijote; 13.01.2011. 19:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol:  Muško
|
..ali zato bosanski humor  |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
 |
|
plahutarka
Ukupno postova: 36 Lokacija: Austin, Texas Spol:  Nebitno
|
jazz ba  )) |
|
_________________ It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society... |
|
|
|
 |
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol:  Muško
|
jazz ba  ))
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
zuvvu
|
zuvvu..vidim da nisi skužio poantu  ) ma kakvi englezi..kakav njihov humor..to je samo in da se on voli..pa vidiš d aoni svi liče jedan na drugog..pa kakav im onda može bit humor???
|
meni subjektivno: los humor.
ali ja sam jedan od rijetkih koji tako misli. tj. moram priznat da nisam bio na britanskom stand-up nijednom, ali kad vidim kako ne mogu smislit njihove serije, vjerojatno ne bi ovo.
nema meni do balkanskog tv humora, prvenstveno mislim na srpski i bosanski, nas je isto tragikomican. |
|
|
|
|
|
 |
|
andjusticeforall
Ukupno postova: 214 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
ruprecht Ukupno postova: 66 Spol:  Nebitno
|
Hm, bez obzira na ovo "prepucavanje" oko kvalitete humora, ja u ovaj program ne sumnjam... Dapače, jedva ga čekam jer će sigurno biti kvalitetan... U ponedjeljak po ulaznice! |
|
|
|
|
|
 |
|
zuvvu
|
[quote="andjusticeforall";p="343710"]
ja sam manje-vise mislio na tv humor (serije, filmovi,...) jer mi je to najdostupnije. a u tome mislim da poprilicno zaostajemo za susjedima.
nije tu bilo prepucavanja, samo sam ja nadodao u ovom topicu da sam ja valjda jedina cudna bilja koja ne moze podnijeti britanski humor.
a ovaj dogadaj ce sigurno biti kvalitetan i rasprodan do zadnje mjesta. |
|
|
|
|
|
 |
|
porezni obveznik
Ukupno postova: 347 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Možda i ženu povedem, moglo bi bit dobro! |
|
_________________ ˝Najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi je privatizacija˝.
Borislav Škegro |
|
|
|
 |
|
Gladiator
Ukupno postova: 45 Lokacija: Gornji grad, Osijek Spol:  Muško
|
jel bi netko mozda prodao svoju kartu? |
|
_________________ Remember yesterday... and think about tomorrow... cause you have to live today... |
|
|
|
 |
 |
|
|