Baš me zanima koje kućne ljubimce imate, šta vam se po kući šeće, leži, leti, pliva.
Može i par njihovih karakteristika, ime, dob, spol, šta najviše voli jest, di spava, jel divlje il pitomo, da li grize i sl.
Evo ja ću krenit, imam perzijskog mačka starog 11 godina, velik je i dlakav, zove se Micek (ime dobio po onom mačku iz Bubimira) al ga ja zovem Mile, zapravo ima 100 imena i odaziva se na njih samo kad je gladan, uvijek je gladan i zna bit jako dosadan kad hoće hranu, najviše voli jest masline i pringlese, vrlo je samoživ, i stalno spava, ko i svaka mačka, obožavam ga
ju,trea nesh o njemu..pa hm kad je bilo ono otvaranje hotela osijek,starci oshli tam,ja i sestra ostadoshmo same, i ja pred kuchom nadjoh malo krvavo mache i takoc ja ga donjela u kuchu,sestra zvala frendicinog ochuha da dodje po njega iz os u chepin da bi ga pokupil,pa ga odveo kod veterinara u po nochi^^,i ond ga opet vratio nama..vet reche da che se vidjet ako par dana ostane živ,bude sve u redu..i takoc starci se vratishe kuch,a mi imamo novog stanovnika. nije izbirljiv,jede sha mu dodje pod usta xD doro ne bash sve...obozava spavat tu na stolici pokraj mene kod kompa..al ond ostavi dovoljno dlaka za djemper napravit^_
^super je pitom,osim kad ima žute minute,sacheka me ispod stepenica kad silazim pa se zaleti i objesi na mene xD ma ludjak^^ obozavam ga
Macka bigi ( jedina zivotinja koja ima ime ), egzota, nemam pojma koliko godina ima, tezak 6 kila, voli se igrati, spavati i jesti... ma ziva legenda.... mozes raditi s njim sta oces nista to njega ne jebe... jedino kada mu stvarno dosadis demonstrativno se digne i ode.... e da, muzjak je i crn je cijeli....
Zatim imam jednu pticicu, zeba, starost nepoznata, muzjak....
Ribice, nemam pojma koliko ih imam, koliko su stare, spolove i nemaju imena...
I kornjacu koju imam vec podosta godina.... kada smo je kupili bila je mini - mini, al sada je vec poveca da ne stane bas ni u manji akvarij koji smo imali s ribicama....
Slike ce kasnije doci, kada skontam kako da ih stvaim ....
...ovo je Regica, ruska plava macka....voli samo mene i dragog, za sve ostale ima gard psa cuvara....a tek joj je 13 godina...
...osim nje, tu je jos i Gricko, dosadan i naporan macak koji iz zabave grize ljudima noge....
...po dvoristu ponosno trci Mala, mjesavina labradora i tkoznacega, nju smo pronasli u sumi na rubu smrti...njena glavna zabava je probati ukrasti stogod se. recimo spusti na vanjski stol...tako je nedavno pojela mobitel...
meni se kad dodjem s posla vesele Woomy - mrcina mačija pronađena u Vukovaru na ulici i Kimi a.k.a. Smrdulja (jer stalno prdi) koja je pronađena u najlon vrećici u Osijeku kada je imala samo tri dana...
Ja sam do nedavno imao malog vrtimisa imena Flash Gordon...
On je sada na nekom boljem mjestu, a namjeravam opet uzet nekog glodavca...
evo ga kako podrzava akciju "nahranimo se"
nekad se zapitam da li ja imam mačka ili on ima mene da ga služim i ugađam mu
to je ona :
A dog says: "You pet me, you feed me, you shelter me, you love me. You must be God."
A cat says: "You pet me, you feed me, you shelter me, you love me. I must be God."
trenutno imam 4 mačke...
budem zakačio neke slike...
moje nista ne hoda po kuci, ali se drzi u njoj, za jedan rodendan sam dobila hrcka koji je nakon 2 godine uginio, hvala bogu, jel u te 2 godine nas je 16 000 puta budio, grizeci kavez je..., ludak, a onaj smrad, bio je presladak, al fuj tak sta. i onda su se dosjetili kupiti mi kornjacu isto za rodendan, to je ok, al isto je uginila kod mene nakon 6 mj, sad ocekujem prinovu u svojoj kuci, jedan lega mi je rekao nabaviti kornjacu tak da cu opat imat o cemu se brinuti
Naše četveronožno čudo koje se sad oporavlja od operacije ...
Šta mu je bilo?
Joj..ne pitaj..imao je tumor neki..pa ga i kastrirali usput jer je sve bilo povezano..danas žive drame oko njega. Tetoši ga se bolje neg čovjeka. Čak ga i oživljavali na operaciji jer mu srce stalo..
Sada je ok, jedva preživio jadan sve to..pa se oporavlja..i u posjete mu dolaze već ..a ne ostavlja ga se samog ni minute!
Kazem, ima svu komociju i živi tri svijeta!
Ali neka...bitno da je dobro..
Mi smo imali debelog mačka po imenu Tomo... Tretirali smo ga kao cara... baš je imao povlašten položaj u našoj kući... ali su ga jednog dana dok je bio vani rastrgali psi... od tada nemamo kućnog ljubimca....
Ovo je moj mali smrad. Zove se Buco jer je bio poprilično bucmast kao mali. Križanac je pekinezera i terijera. Hiperaktivan je i zahtjevan. Mazan je i uvlači se u krevet. Pokidao je nebrojeno jastučića, tepison i izgrebao vrata. Laje na sve goste, a onda skače na njih u želji da im da pusu u usta. Najdraža mu je igračka pištava lopta.
Ja ga obožavam.
aaaaa.. divni su..
kod nas kući šeta se M 01, malo crno mače, staro 4 mjeseca.. a kući kod dečka šeta se zlatna retriverica Ira, stara 5 godina i jedno čudo pseće zvano Lujza ili Gunđalo..
Slike slijede kasnije..
imam 2 macke,obje zenke majka ima 15 a cerka 8 god.ova mlada je jako ruzna pa necu stavljati na sliku a ova starija samo sto nerikne,i imam papagaja peru.
imam 2 macke,obje zenke majka ima 15 a cerka 8 god.ova mlada je jako ruzna pa necu stavljati na sliku a ova starija samo sto nerikne,i imam papagaja peru.
kak mosh tak o macama? kak bi ti zgledo sa 56 god?? pa da moj ne daj boze nea koju nogu,opet mi ne bi bil bed stavit njegovu sliku.. uzas
kak mosh tak o macama? kak bi ti zgledo sa 56 god?? pa da moj ne daj boze nea koju nogu,opet mi ne bi bil bed stavit njegovu sliku.. uzas
e za stariju nemam nista protiv,lijepa perzijska maca ali je stara pa se lagano vec ofucala.a ova mlada pa bogte stvarno cu staviti sliku pa ces vidjeti na sta to lici.macke smijes oko 2-3 puta godisnje prati,a mi ovu peremo 6-7 puta kolko smrdi.majka joj uopce ne smrdi a ova zaudara na smrt.kontam da cu morati staviti sliku.ja macke jako volim i volim tu ruznu,ali je gadna i to je to.
smatram da je nehumano držati životinje u stanu, osim toga često sam na putu po par dana pa se nema tko brinuti za dotično stvorenje
Ne znam, ovaj moj mačak ima 11 godina i kolko mogu primijetit dobro mu je, živi ko bubreg u loju i ne žali se, a što se tiče putovanja i izbivanja od kuće svaka čast na savjesnost, puno ljudi nabavi ljubimca i onda ga za par dana, tjedana, mjeseci trknu u dupe na cestu, mrzim takve ljude
smatram da je nehumano držati životinje u stanu, osim toga često sam na putu po par dana pa se nema tko brinuti za dotično stvorenje
Ne znam, ovaj moj mačak ima 11 godina i kolko mogu primijetit dobro mu je, živi ko bubreg u loju i ne žali se, a što se tiče putovanja i izbivanja od kuće svaka čast na savjesnost, puno ljudi nabavi ljubimca i onda ga za par dana, tjedana, mjeseci trknu u dupe na cestu, mrzim takve ljude
Potpisujem... to je nesto najgore sto se zivotinji moze napraviti... ja bih takve ljude trknio na cestu pa neka se onda oni snalaze... prestrasno...
@m@ imala sma ja svakojakih čuda u stanu, ali psi i mačke smrde kad su u zatvorenom... en da s emeni cuceka vodati po promenadi u 6:30 na -15 stupnjeva....
@s@ tak' ti i sa ženskama... ma sam sam te pomilovao???
inače ovu družinu često viđam po kući... baš su cakani. kad staneš na njih pucketaju kao kokice. ne moraš ih ni hraniti...
@m@ imala sma ja svakojakih čuda u stanu, ali psi i mačke smrde kad su u zatvorenom...
Tu si u zabludi, ako održavaš, četkaš i paziš na životinju nemože smrdit, pogotovo mačke, ja za svojim mačkom čistim wc (njegov wc naravno) dva tri puta dnevno, redovito ga četkam, a pošto sam završio srednju veterinarsku školu znam mu i rezat pandže, čistit uši, zube, ma dlakavi monstrum je uredniji od mene i miriši kao dekica, obožavam kad ga uzmem nakon što je ležo na nečem mirišljavom, svježe oprana deka il lavor u kojem je bio neki sapun il deterdžent, pa onda dlakavi govnar pokupi sve te mirise i miri na cvijeće, vaniliju i sl
da me četkaš, režeš nokte i lakiraš, pereš zube.... ">
To radim zato što on to jadan ne može , pošto je mali i dlakav a i nema rukice nego samo 4 cape koje mu služe za gambanje , ako mu ne perem čvalje zaudara ko mrtvac, ako ga ne četkam ima dlaka svuda, al baš svuda, a ako mu nerežem pandže onda uništava namještaj, najgore su čvalje, to baš neda i buni se i smeta mu, moram mu kupit novu četkicu , u četkanju i rezanju noktiju uživa
@m@ imala sma ja svakojakih čuda u stanu, ali psi i mačke smrde kad su u zatvorenom...
Tu si u zabludi, ako održavaš, četkaš i paziš na životinju nemože smrdit, pogotovo mačke, ja za svojim mačkom čistim wc (njegov wc naravno) dva tri puta dnevno, redovito ga četkam, a pošto sam završio srednju veterinarsku školu znam mu i rezat pandže, čistit uši, zube, ma dlakavi monstrum je uredniji od mene i miriši kao dekica, obožavam kad ga uzmem nakon što je ležo na nečem mirišljavom, svježe oprana deka il lavor u kojem je bio neki sapun il deterdžent, pa onda dlakavi govnar pokupi sve te mirise i miri na cvijeće, vaniliju i sl
mačori znaju stvarno smrditi, ako nisu sterilizirani.. pogotovo oni koji uopće ne izlaze, pa počnu zapišavati.. taj smrad se ne može izvući tjednima..
moja mačka isto miriši, ali ona je sterilizirana... i ima 15 godina baš nikakvi znakovi starenja se na njoj ne primjećuju... mislim da je štefica božanstvo.. tako se i ponaša
mačori znaju stvarno smrditi, ako nisu sterilizirani.. pogotovo oni koji uopće ne izlaze, pa počnu zapišavati.. taj smrad se ne može izvući tjednima..
moja mačka isto miriši, ali ona je sterilizirana... i ima 15 godina baš nikakvi znakovi starenja se na njoj ne primjećuju... mislim da je štefica božanstvo.. tako se i ponaša
Kastriran je mačak, odrezali mu muškost , zapišavao je prije kad bio manji al sam ga ispičko par puta tak da nije više, čak sam ga i vidio par puta da kao oće krenut pišat, a onda kad me skonta pobjegle glavom bez obira u svoj wc
ja 18... haha nehotice kupila trudnoga... prvi kojeg sam imala je poživio punih 5 godina..
hehe i ja sam dobila trudnicu.rekli su dA je mužjak i da je zato tako debeo.a ono jedno jutro njih 13,14 ajd ja to ostavila i kad su narasli podijelila i odnijela u pet centar..kasnije se sin i mama i opet bilo malih...kontala sam biznis otoriti sad sam si ostavila jednog i dosta mi je....skupljam novce za tvora
kod mene je bila ista situacija..samo što su brat i sestra imali potomke... ja bi kera ali mi mama neće nabavit...tvor je prezakon ali su dosta zahtjevni....
Daklen, po mojoj kući se šmuca moj Mikonja. Mikonja je mješanac star 3 godine kojeg je moj brat kupio na autopiji za 50 kn. Ime Mikonja je proizašlo iz beskrajne ljubavi i tepanja. Dakle, mama mu je dala ime Snoopy (bezveze) pa sam mu tepala: snupi, snupika, snupikaksi, mikakis,mikonakis,mikonja.....Mikonja je najdraže stvorenje na ovom svijetu i beskrajno sam zahvalna što ga imam...usput,,on je homoseksualac,,,ne voli djevojčice,,jako je drag i raduje se svim životinjama sa svima se sprijatelji,,,,obožavam tog malenog dlakavaca i vodim ga svugdje sa sobom,,,,to je moja malena plimpilica i šminkulica i žvindrlica i sve moje...mješananc je svega i svačega, totalno neproporicionalno stvorenje,,,ali toliko drag da mi je ponekad žao što nije čovjek tako da može i druge ljude činiti sretnima kao što čini mene....
kako i čime mu režeš nokte?
ja imam kući malu macu i na dobrom je putu da mi uništi namještaj a ja se bojim rezati joj nokte da ju ne povrijedim pa bi mi dobro došao koji savjet..
kako i čime mu režeš nokte?
ja imam kući malu macu i na dobrom je putu da mi uništi namještaj a ja se bojim rezati joj nokte da ju ne povrijedim pa bi mi dobro došao koji savjet..
Običnim škarama, a imaš i u pet shopu kupit baš škare za rezanje pandži, probaj ju naučit dok je mala, prvo ju moraš naučit da ti miruje u krilu, okreneš ju na leđa, mazi ju i tako par puta, shvatit će da joj to predstavlja ugodu i neće se poslje bunit, uzmeš škare u desnu ruku, u lijevu ruku uzmeš macinu capu dok ti ona na leđima leži u krilu i lagano pritisneš ispod jastučića s dva prsta, pandža će izać van, e sad vidiš na pandži točno di je tkivo pod noktom, onak je pandža više roza boje, to ne režeš ni slučajno da je ne povrijediš, a ako prvi put slučajno i odrežeš komad tkiva, boli al ništ strašno, uzmeš malo alkohola i obrišeš, režeš samo tamo gdje je pandža čisto bijela, probaj za početak ju naučit da mirno leži u krilu i da dopusti da joj ti rukom diraš capu i jastučiće, kad to nauči onda rezanje pandže postaje najlakša stvar koja postoji, eto ja svom mačku odrežem pandže za po minute, a probo sam i kod legice njenoj maci i ne da me mačka izgrebala, išo sam krvav, izgreban i uplakan kuć
http://www.catscratching.com/htmls/article.htm
hvala na savjetu, mislim da ći jedino imati problema s mirovanjem u krilu.. ta nije mirna ni kad spava.. uf.. zločesta je kao sam vrag..
a koliko često se režu kandže? svaki tjedan? svaka dva tjedna?
hvala na savjetu, mislim da ći jedino imati problema s mirovanjem u krilu.. ta nije mirna ni kad spava.. uf.. zločesta je kao sam vrag..
a koliko često se režu kandže? svaki tjedan? svaka dva tjedna?
Ma jedanput mjesečno il svaka tri tjedna, vidit ćeš kad počne oštrit pandže po namještaju uzmeš i odsjećeš ih, glavna greška kod svih što imaju mace je ta što se ljudi previše igraju s mačkama i onda mačka povezuje ruku sa činom igre, moraš "odgajat" macu tako da ruku povezuje isključivo sa osjetom ugode, znači maženje, hranjenje iz ruke i sl.Pretjerano "zajebavanje" s rukom može izazvati puno više problema nego koristi, naravno da se trebaš igrat s njom, trebaš ju izmorit, nek ispuca energiju, pogotovo ako je kućna mačka, najbolje za to su ti kojekake igračkice, štapovi sa perjem, loptice i sl.
ma ima tonu igračaka jer na ruku skače ko luda iako ju ja nikada tome nisam učila jer bi me izgrebala.. luda je skroz, nema mira tri minute. .vrag.. a ima sad 4 mjeseca.. jel moguće da se tjera trenutno? Mijačue po cijeli dan ko luda, a tu je već 2 mjeseca..
No da ne budem off topic, evo slika:
slatkicca a zashto jede kena il shta je to vech..?
nekakav likonja iz košare mojih klinaca...
he zašto ga jede ,ne jede njega nego ga želi mjenjati za topli sendvič koje smo jeli tog trena, onda donese nešto da se mjenja
ovo e Frida i 20.10. bude imala 2 mj eh i ak neko ima machku i psa,jel ima kakav savjet shta da uchinim da se njih dvoje podnose?
[/quote
Najbolje će se podnosit ako se jednog od tog dvije rješiš.
ovo e Frida i 20.10. bude imala 2 mj eh i ak neko ima machku i psa,jel ima kakav savjet shta da uchinim da se njih dvoje podnose?
to nije nikakav bed, pogotovo ako je jedno od njih dvoje beba... dok naraste bit će frendovi. ili će jednostavno mačka bit gazda, a pas ju obilaziti u velikom luku. i mir božji.
ne zajebavam se, imam 2 psa i mačku i ne smiju joj ni prić. štefica rulz!
to nije nikakav bed, pogotovo ako je jedno od njih dvoje beba... dok naraste bit će frendovi. ili će jednostavno mačka bit gazda, a pas ju obilaziti u velikom luku. i mir božji.
ne zajebavam se, imam 2 psa i mačku i ne smiju joj ni prić. štefica rulz!
nadam se da che bit tako.benjy joj se priblizava sam kad joj dajem jest pa joj mazne hranu i zbrishe vishe voli njene kexe neg svoe
otići ću offtopic, al ne mogu više izdržati a da ne pitam: a kakva je to gramatika kojom se ti služiš u postovima na svim topicima??
btw, onaj mačić što smo ga usvojili sasvim fino napreduje (mala debela mrcina) i ugnjetava siroticu koja je veća i starija od njega par mjeseci i još k tome duže je kod mene.. al obožavam ih.. postam sliku čim stignem..
otići ću offtopic, al ne mogu više izdržati a da ne pitam: a kakva je to gramatika kojom se ti služiš u postovima na svim topicima??
btw, onaj mačić što smo ga usvojili sasvim fino napreduje (mala debela mrcina) i ugnjetava siroticu koja je veća i starija od njega par mjeseci i još k tome duže je kod mene.. al obožavam ih.. postam sliku čim stignem..
to nije gramatika nikaka.pishem kako ochu.neki ljudi ne koriste kvachice,pa pishu cs..al ja et h dodam pa se konta sha je shta.valjda imam pravo pisat kako hochu.u shkoli naravno ne pishem tako. idem shtovishe u jezichnu. tak da ono ispravljaj sebe,nema smisla meni shta govorit.
to nije gramatika nikaka.pishem kako ochu.neki ljudi ne koriste kvachice,pa pishu cs..al ja et h dodam pa se konta sha je shta.valjda imam pravo pisat kako hochu.u shkoli naravno ne pishem tako. idem shtovishe u jezichnu. tak da ono ispravljaj sebe,nema smisla meni shta govorit.
a što se ti odmah napizdiš....iako nisi uopce dobro procitala šro te je @Loona pitala.....pitala je samo kakva je to gramatika.....a ne da ti netko govori ili te ispravlja kako pišeš....tvoje pisanje govori dovoljno o tebi samoj.....
....btw....ovo je sad offtopic....
a što se ti odmah napizdiš....iako nisi uopce dobro procitala šro te je @Loona pitala.....pitala je samo kakva je to gramatika.....a ne da ti netko govori ili te ispravlja kako pišeš....tvoje pisanje govori dovoljno o tebi samoj.....
moj bed,nesh me dost ljudi napada tu pa vishe ne znam sha je. i sache nova opomena.ma moradoh napisat.
moj bed,nesh me dost ljudi napada tu pa vishe ne znam sha je. i sache nova opomena.ma moradoh napisat.
no dobro, ona odgovorila, tamni umjesto mene napisao što bi i ja, pa da ne budemo off: kako vam se sviđa moje gore postano društvance??
ja imam dvije mačke..jedna je stara 11 godina i perzijska je,siva,malo agresivna...a druga je domestica vulgaris najobičnija što može postojati,ali se zato jako voli maziti...ona je 2 godine stara...
Imam super hiper agresivnu papigu tigricu za koju smo mislili da je muško dok nije snijela sad već ukupno 6 jaja. Btw, zadržali smo muško ime, heh, tko mene pita u toj kući...
Sori što upadam u raspravu, vjerojatno nikog ne zanima što se meni po kući šeće, al zato mene zanima el ima možda tko zainteresiran za udomljavanje malog crno-bijelog mačića pa da vam se i on po kući šeće..?
Sori što upadam u raspravu, vjerojatno nikog ne zanima što se meni po kući šeće, al zato mene zanima el ima možda tko zainteresiran za udomljavanje malog crno-bijelog mačića pa da vam se i on po kući šeće..?
zašto nas nebi zanimalo...nije ovo tema za odabrane...
a što se tiče mačića...ja bi bio zainteresiran da je crno bijeli pas...tako da ništa od mene
moze...samo nemoj da glasno laje...onda će se majmun što mi glumi žirafu plašit...
ma nema problema, ugradim joj ja volume regulator pa možeš podešavati koliko glasno ti odgovara.. mogu je i u neku drugu boju prefarbati ak ti crno-bijela ne paše..
Već dva tjedna sam vlasnica papige Buki koja me vjerovatno smatra svjetskom ludom što joj sve pričam. Ljudi iz vlaka još i mogu izaći iz kupea kad više ne mogu izdržati moj sluđeni humor ali ova tičica ne može... He he, maj mišn iz akomplišd.
nažalost ne....prirodna selekcija......uginuli....
...u prošlom leglu od 10 komada 5 uginulo.......žao mi al možda je tako najbolje...bar je onih ostalih 5 komada izraslo u prave momčine i cure........
........................................................
sretan sam što svaki dan mogu vidjeti te moje štence...točno znam kod koga su......i zamalo pa im bolje nego mojima.....
ne ........imam ih zato što ih obožavam........
nekada davno sam imao labradora........kada je uginuo dobio sam ih na poklon........jednog od sestre drugog od prijatelja...........
........ako je nešto bolje od jednog psa..onda su to zasigurno dva psa...........
............puno vremena i truda..ali i puno zadovoljstva........
Otvoriš novi post, upišeš par riječi i odeš na dodavanje datoteke npr. my documents ili što već, browse, odabereš sliku koju želiš i ubaciš, zatim dodaj datoteku i voila!
Otvoriš novi post, upišeš par riječi i odeš na dodavanje datoteke npr. my documents ili što već, browse, odabereš sliku koju želiš i ubaciš, zatim dodaj datoteku i voila!
Objasnio sam ja već na PM.
E da, još jedna riba mi je umrla, opet će se fiš jest.
Pozvani ste naravno.
hrčak, kineski...MAo mu je ime ali to očito ne znači previše pošto ga svi zovu ili "Smrad" ili "Miko"(ovo ne znam kako i gdje su izvukli Uglavnom smrdi, piša i sere i kasno navečer me izluđuje dok ga ne odnesem van iz sobe...čekamo da se još malo utovi pa na paprikaš, a možda ću napraviti i minijaturni nakurnjak od njega
po mojoj izbi se šetaju svakojaki primjerci, majmunoliki uglavnom, uglavnom kratkodlaki, ali u zadnja dva tjedna pokušavam namamit i jednog dugodlakog slatkog primjerka, javim vam kad upali ops:">
uUuU ima ih jakooo puno ali se trenutno ne bavim ja s njim osim kada dođem doma sa faksa...Al ima jedno 5-6 mačića , dva psa, kornjača, dvije ptice i 2 velike mace. Naravno tu su i mamini "ljubimci" kokoši
uUuU ima ih jakooo puno ali se trenutno ne bavim ja s njim osim kada dođem doma sa faksa...Al ima jedno 5-6 mačića , dva psa, kornjača, dvije ptice i 2 velike mace. Naravno tu su i mamini "ljubimci" kokoši
slike molim slike slike ne vjerujemo ti dok ne vidimo slike molim slike slike molim
nekakva porodica ovakvih,pokusao sam jednom prebrojat al ne ide bas
@tux, imam i ja takvih, mogu ti poslati svoje? bespla?
ima on kolekciju, kad jadni umru ne bacaju ih nego prepariraju i stavljaju u kutiju, a duplikate, samo ću ti reći, nemoj dolaziti kod njega na ručak
meni tu na moru u apartmanu neki pas i mačka šetaju skaču trče, pa ću priljepit slike kad se vratim
Meni se čini da moja paiga Buki neće još dugo šetati po kući. Vodila sam ga kod veterinara, malo mu je bilo bolje, ali izgleda tako kao da će umrijeti svaki čas. Kažu stres zbog promjene (tata je umro, a ja radim po cijele dane i nema ga tko zabavljati).
ja imam vestija, zove se Yetti jer je velik i snazan
najvise voli lezati pred peci na leđima ili s ispruženim zadnjim šapicama ili skociti na kožni namještaj dok netko (najcesce keva koja predinfarktno stanje dozivi) spava na istom.
Micika...luda mačka koja se odaziva na fićukanje i pljeskanje rukama...lovi loptice i spava na jastuku na mom radnom stolu....sad još da sliku znam staviti....o,da...skoro sam zaboravila - nekakav je mješanac obične i one whiskas mace...
sad mi se više ne šeće po stanu, jer sam je ostavila kod mame, ali prije mi se šetala mačka sa mog avatara...to joj je slika od prije par dana...Viktorija joj je ime (od milja Živka) i uskoro će napuniti 13godina
kako slatko buci buci ej sokrate kako Ben ima Ronnya?
pa evo ovako je to bilo....ja dobio jednom dva mala štenca..jednom dadoh ime Ben,a druga je bila cura i njoj dadoh ime Rea...i kako su se oni družili i odrastali zajedno tako su se i zaljubili....kako je njihova ljubav bila sve jača odlučili su je malo produbiti i osnovat svoju obitelj...i tako su oni poslali pismo rodi da im donese bebu...i roda im donijela 6 beba..i jedna od beba je Ronny...a Benova žena nije prisutna na ovoj fotografiji..ona se druži s ostatkom familije
Meni po kući skita jedna potpuno bijela i lijepa maca Kitty. Ima 7 mjeseci, voli jesti i potpuno je šašava. Nećakinja je mog pokojnog mačka koji se zvao Mao i koji je tragično završio (bilo mi je tako teško kad je uginuo; ne bi čovjek vjerovao koliko se vežeš za te stvorove!). Kitty je moja utjeha i nova mačja ljubav. Mala blesavica, svi ju obožavamo!
Petogodišnji westie Otto.
Faca sa papirima. Pokupio je par CAC-ova i CACIB-a. Plemenitijeg je porijekla od gazde.
Pari samo biranu klijentelu. Neke kujice su putovale parsto kilometara samo da ih dotični naguzi. Još mu i plate za to. To se u narodu zove "pasji život".
Inače je smrtonosno cool. Voli blues. Za sada ga samo sluša.
...Marinoš, pošto si u tim vodama, jelte - postoji li mogućnost da saznaš ima li tko za udomiti ili možda za prodati rusku sivu macu?....prilično ih je teško naći, a ja bi samo takvu felu....
...Marinoš, pošto si u tim vodama, jelte - postoji li mogućnost da saznaš ima li tko za udomiti ili možda za prodati rusku sivu macu?....prilično ih je teško naći, a ja bi samo takvu felu....
joj,ja ti ta dilanja sa macama zaobilazim u širokom luku (osobno smatram da ima i previše napuštenih maca,da bi ih se kupovalo- ali,to je samo moj stav)..tako da nisam čula.ali evo,samo za tebe,otvorit ću jedno oko i jedno uha ako čujem da netko želi prodati takve mace.Znam samo da ih ima jako malo....i da se prodaju.Isto kao i sijamci i perzijaneri....
micika i moj vinko skroz isto ponašanje. strašno ga nervira nogomet na tv, lovi po ekranu i uvijek traži nešto iznad sebe. jako ti je ljepa mica. ja još uvijek pokušavam ugurat video ovdje, valjda ću skontat, ako se uopće može.
micika i moj vinko skroz isto ponašanje. strašno ga nervira nogomet na tv, lovi po ekranu i uvijek traži nešto iznad sebe. jako ti je ljepa mica. ja još uvijek pokušavam ugurat video ovdje, valjda ću skontat, ako se uopće može.
od mog strica mačak lovi loptu kad gledaju na tv-u nogoš...i kad ide neki program s pjesmama pa kad šalju neke poruke on pozorno prati tu traku s tekstom na dnu...
hvala ti...pitaj nekog na nekoj temi ili jednostavno pokreni novu temu..mislim da nas ima kojima će to dobro doći
od mog strica mačak lovi loptu kad gledaju na tv-u nogoš...i kad ide neki program s pjesmama pa kad šalju neke poruke on pozorno prati tu traku s tekstom na dnu...
ahahahhaa...i onda gleda sa strane tv kao,da vidi gdje je otišlo..aahahaha...
upute za postavit video snimke: Pomoć i savjeti za korisnike i Video clips - kako postaviti/ ubaciti zanimljive i šaljive Youtube filmiće
ajmo sad forumaški šaljivi kućni video!
...ovo malo slatko biće se šeće po dvorištu...
...a ovo je mala slatka Žuži Buži Jelinek...udomljena i malo pijana dok hoda...ali predivna, umiljata i prepuna života, unatoč hendikepu:
@Anakonda: ma ,Žuži Bubi Mubi Jelinek..ili kako god već ime joj je izgleda jako sretno i zadovoljno...zašto što bih ti sada rekla,ali neću,znam da si alergična na to...
@Anakonda: ma ,Žuži Bubi Mubi Jelinek..ili kako god već ime joj je izgleda jako sretno i zadovoljno...zašto što bih ti sada rekla,ali neću,znam da si alergična na to...
....veri gud - nemoj ništa reći....al da Žuži može pričati, vjeruj mi da bi ispričala koliko joj je "teško" u životu.....
Hmm... Imam 2 psa, 8 mačaka, zeca i 2 papige... Volim životinje... Psi su mješanci, Bubi i Skipi, živim blizu šume u kojoj ljudi redovito ostavljaju pse kada ih ne žele cijepiti ili kada im dosade. Meni ih bude žao, kao i mačaka koje dolutaju pa ih nahranim i onda oni ostaju... Zato i imam zoo doma.
Zec je lud. Gospodin koji mi ga je prodao me uvjeravao da je to patuljasti zec; lagao je. To čudo je progrizlo vlastiti kavez, pojelo svu vegetaciju i trenutačno živi od teoririziranja mačaka po dvorištu. Smješten je s jednim od pasa koji ga tolerira... Ali ga svejedno volim. Zove se Babaloo.
Papige su lude. Australska nimfa koja se zove Santana i mali aleksandar koji se zove richard. Santana je kul. Richard je destruktivac i kleptomanijak, redovito krade stvari koje zatim pokušava pojesti, a kada mu to ne pođe za rukom, sakrije ih. Prehrana mu se sastoji od kablova, mojih skripti i sirovog mesa. )) Slike ću staviti kad ih prebacim na laptop..
Zec je lud. Gospodin koji mi ga je prodao me uvjeravao da je to patuljasti zec; lagao je. To čudo je progrizlo vlastiti kavez, pojelo svu vegetaciju i trenutačno živi od teoririziranja mačaka po dvorištu. Smješten je s jednim od pasa koji ga tolerira... Ali ga svejedno volim. Zove se Babaloo.
Svaka čast na ZOO-u al ovaj zvekan me oduševio,ima moj stari isto tako ludu zečicu sam što naganja kokoši po dvorištu.
evo i moje nove beštije...Zlaja a nakon kastracije preimenovan u Zlajić,je anoreksićno mače koje je uz pomoć vitamina B i puuuuuuuuuuuno hrane prestalo biti anoreksično,polugluho i poluslijepo mače...ma a...ostao je jedan kiks...mislim da je gay... jer,nisam imala toliko mačora u dvorištu ni kad se moja Micika tjerala..i tako sada Micika i Zlajić i njegov frend Lega Buraz Bracika čine složnu družinu...
ja imam 4 macke..jednu je kamion zgazio jer je previse preko ceste trcala u Erdutu. i tamo su sada ove 3 muska i velike su maze. pojedu 2 konzerve dnevno ali nisu debeli jer trce i ganjaju druge zenske macke. jadne one..imena su im:maxo,tintilinic,jelenko i ova sta je ostala kao pljeskavica crnka
podmena traffica test..............................................................................ja sam vec stavila slike od kera...ugl,sjetila sam se i ja svojih macaka..jedan je peder..drugi je invalid..bez oka...nasla sam ga i bilo mi ga zao..nadjenula sam mu ime Jednooki Jack..e treci je otiso u kurvarluk prije 3 mjeseca..jos se nije vratio...jednooki jack je nestao ....mislim da ga je auto udario...tako selo prica..mali peder je opstao...to je moja prica o mackama................
Moja kućna ljubimica Kitty više nije sama... Ima troje nemogućih derišta starih mjesec i pol. Prije tjedan dana su "prohodali" i počeli izlaziti iz košare. Nemogući mali nevaljalci; prave krš po kući, vječite predstave... Ponosna sam na nju kako ih "odgaja", divna je mama - nemam komentara! Vječito je s njima, brižna i nježna.
znam da već ima dosta slika mog mačka ovdije na forumu ali moram vam još pokazat višemjesečno sustavno maltretiranje koje trpimo moj muž i ja od vlastitog mačka!
ovo je snimano u 2:50, inače se malo čudovište svaku noć budi između 3 i 5 i bilo da je gladan ili hoće van a prozor je zatvoren radi nam ovo:
Pa ovo je koma!
Inače, moji mačići me također uništavaju ovih dana - bude se negdje oko ponoći a tada počinje cjelonoćno tulumarenje; jurcanje, penjanje, rušenje stvari, šuškanje najlon-vrećicama, mijaukanje, oštrenje kandži na tepihu... Za poludit!!!
znam da već ima dosta slika mog mačka ovdije na forumu ali moram vam još pokazat višemjesečno sustavno maltretiranje koje trpimo moj muž i ja od vlastitog mačka!
ovo je snimano u 2:50, inače se malo čudovište svaku noć budi između 3 i 5 i bilo da je gladan ili hoće van a prozor je zatvoren radi nam ovo:
sam je naučio i skužio da je to jedino zbog čega ćemo ustat usred noći, prije je rušio mobitele, olovke, zvučnike od kompa, sve što lupa ali sada se više ne zamara time samo pruži šapu i klap, ustaj bando gladan sam!
....ima, tako će i ostati....ali, toliko smo je zavoljeli da to više ni ne primjećujemo ....uglavnom vidimo kad izvodi svoje neobične žonglerske aktivnosti, poput pokušaja hvatanja nečeg "> "> ">...neprocjenjivo....
ovo malo šareno mačje klupko smo pronašli prije desetak dana i uvukla nam se pod kožu već u prvih deset minuta! maša je stara oko mjesec i pol, sva je mazna i umiljata. vinko nije oduševljen ni malo!
Ovo je moj Zulu! tu je mjesec i 10 dana, mama ga je odbila od sise, trebao je završiti u Azilu ali kako? kako bi ja to mogla dopustiti?! eto sad je kod mene....ima vec 4 mj, izgrizao mi je sve u kuci, laje, ima imaginarne prijatelje s kojima se poprilicno brzo vija, ne sluša me, trci kod svakoga koga vidi, zlocest je, obožavam ga.....svoj život više nemogu zamisliti bez ovog usvojenog bića....
on zna da je trebao biti u Azilu.....toliko je zahvalan i pametan....ali još je štene pa je zlooocest ajme...preokrenio mi je život naopačke, ali nema veze....uz njega se osjecam milijun puta sretnije i bolje
...preokrenio mi je život naopačke, ali nema veze....uz njega se osjecam milijun puta sretnije i bolje
to je najbitnije od svega. kad bude veci vjerovatno ce se smiriti.
ja prije nisam bio neki ljubitelj macaka,ali otkad je Freya dosla u nas zivot totalno sam promijenio misljenje. volim je jer je stvarno posebno stvorenje...
Sorry što nisam novu temu otvoriLa, aLi samo bih htjeLa pitati zna Li tko nekoga tko pokLanja iLi prodaje patuLjaste (ovnoLike,LavLjogLave, svejdedno) kuniće? Eto ako tko zna, nek se javi na pm..
pogledaj ovdje: http://forum.zekoiprijatelji.com/index.php?topic=15866.msg292221#new
inače, korisnica renata2601 s tog foruma uzgaja zekane pa joj se možeš javiti pm-om..
Sorry što nisam novu temu otvoriLa, aLi samo bih htjeLa pitati zna Li tko nekoga tko pokLanja iLi prodaje patuLjaste (ovnoLike,LavLjogLave, svejdedno) kuniće? Eto ako tko zna, nek se javi na pm..
Šeće mi se jedan bLesavi patuLjasti kunić Da ne otvaram novu temu, a ovdje će sigurno više Ljudi vidit nego na ogLasima - ako netko zna nekog tko pokLanja iLi povoLjno prodaje kavez za patuLjastog kunića, dakLe veći neki, neka se javi na pp. HvaLa!