Na zekinu iniciajtivu otvorih ovu temu... Bas smo nesto cavrljali o "brvnari" kod supera, kako je tamo fora atmosfera sve super i lijepo, divno, krasno i dosli do zakljucka kako bi bilo fora napraviti tamo sastanak.
samo sto postoji jedan jedini problem. To mora biti prije nove godine zato sto ta pivnica stoji tamo do 30. 12. pa smo zakljucili kako bi bilo bolje u petak 29. 12. ili u cetvrtak 28. 12.
Meni iskreno vise odgovara petak posto ne znam kako cu raditi i kako cu biti sa slobodnim danima, ali ako vecina ne moze u petak, onda mogu i ja u cetvrtak, prilagoditi cu se vec nekako...
Pa da vidimo ko je za ko protiv... Za sada imam 5 glasova za i nijedan protiv. Za su : zeko, sheila, danijel 202, ela i ja.... ajmo karte na stol da vidimo kavo je stanje...
[bolje u petak 29. 12. ili u cetvrtak 28. 12.
Pa da vidimo ko je za ko protiv... Za sada imam 5 glasova za i nijedan protiv. Za su : zeko, sheila, danijel 202, ela i ja.... ajmo karte na stol da vidimo kavo je stanje...
[/quote:aef7f664fe]
Sale, Mi na forumu imamo Danijela20 , a ja sam daniel-202 (bez j) pa kad moje ime napišeš sa J, dosta ljudi odma pomisle na onog pedera, pa prema tome sale BEZ J (ma naućit češ)
Ispravak netocnog navoda : ljudi koji su za : zeko, sheila, DANIEL-202, ela i ja...
eto vidiš kako brzo kontaš "> , i svi koji dođu na sastanak, imat će priliku da nauče građevinske alate, predavanje će držati Prof. daniel-202 i Prof. sale car "> "> ">
Re: Novi sastanak u "brvnari" kod supera
Sale car
Na zekinu iniciajtivu otvorih ovu temu... Bas smo nesto cavrljali o "brvnari" kod supera, kako je tamo fora atmosfera sve super i lijepo, divno, krasno i dosli do zakljucka kako bi bilo fora napraviti tamo sastanak.
samo sto postoji jedan jedini problem. To mora biti prije nove godine zato sto ta pivnica stoji tamo do 30. 12. pa smo zakljucili kako bi bilo bolje u petak 29. 12. ili u cetvrtak 28. 12.
Meni iskreno vise odgovara petak posto ne znam kako cu raditi i kako cu biti sa slobodnim danima, ali ako vecina ne moze u petak, onda mogu i ja u cetvrtak, prilagoditi cu se vec nekako...
Glasam za petak,četvrtak imam obaveza,ali ako je većina za četvrtak prilagodit ću se.Jesi li siguran da je do 30.-tog,u razgovoru sinoć sa dečkom koji pjeva svetih da je to do Božića,ali možda sam krivo shvatila.
eto vidiš kako brzo kontaš "> , i svi koji dođu na sastanak, imat će priliku da nauče građevinske alate, predavanje će držati Prof. daniel-202 i Prof. sale-car "> "> ">
Nisi dobro napiso... Ovako:
Najavljujemo predavalje o građevinskom alatu za vrijeme sastanka. Trajanje predavanje će ovisiti o postavljanju pitanja učenika i o količini konzumiranog alkohola. Predavatelji će biti : gosp. prof. ing. dr. i nadasve uvaže Daniel-202, te gosp. prof. ing. dr. fr. i nadasve uvaženi sale car. Molimo vas da se odazovete u što većem broju radi vaše bolje edukacije i boljeg poznavanje građevinskog alata.
P.S. Mislim da se ne trebamo ovako ozbiljno šprdati još ljudi neće doći misleći kako ćemo stvarno održati predavanje o alatu...
Glasam za petak,četvrtak imam obaveza,ali ako je većina za četvrtak prilagodit ću se.Jesi li siguran da je do 30.-tog,u razgovoru sinoć sa dečkom koji pjeva svetih da je to do Božića,ali možda sam krivo shvatila.
De nemoj me plasiti... sada cu morati ici do grada i to provjeriti... a jebemu samo mi posla das...
Ajd nek neko ode provjerit tu informaciju....ja mislim da je to do 30 prosinca isto kao i onaj božićni gradić na trgu
De nemoj me plasiti... sada cu morati ici do grada i to provjeriti... a jebemu samo mi posla das...
nemoj se uputiti do grada pitat ću sad dečka koji pjeva samo dok nadođe,vjerovatno još spava,znaš kako to ide kod njih prespavaju dan.
eto vidiš kako brzo kontaš "> , i svi koji dođu na sastanak, imat će priliku da nauče građevinske alate, predavanje će držati Prof. daniel-202 i Prof. sale-car "> "> ">
Najavljujemo predavalje o građevinskom alatu za vrijeme sastanka. Trajanje predavanje će ovisiti o postavljanju pitanja učenika i o količini konzumiranog alkohola. Predavatelji će biti : gosp. prof. ing. dr. i nadasve uvaže Daniel-202, te gosp. prof. ing. dr. fr. i nadasve uvaženi sale car. Molimo vas da se odazovete u što većem broju radi vaše bolje edukacije i boljeg poznavanje građevinskog alata.
P.S. Mislim da se ne trebamo ovako ozbiljno šprdati još ljudi neće doći misleći kako ćemo stvarno održati predavanje o alatu...
hehehehe "> "> , treba im reći da ćemo mi to i ocjenjivat
hehehehe "> "> , treba im reći da ćemo mi to i ocjenjivat
Da a ocjenjivane profesore?Takav tečaj mi baš treba,čeka me renoviranje na proljeće,ali ako popijem piva,molim još jedan proljetni tečaj.
Ajd nek neko ode provjerit tu informaciju....ja mislim da je to do 30 prosinca isto kao i onaj božićni gradić na trgu
je gibam za slovačku taj četvrtak navečer ili petak rano ujutro. znači, petak svakako otpada, a četvrtak bi prošao samo ako mi se još neke stvari poklope.
Daj ljudi ajmo malo akcije... znaci to je vec dva glasa za cetvrtak, ela i ja se mozemo prilagoditi... hmmm da vidimo, Daniel kako ti stojis??? jel moze u cetvrtak ili striktno mora biti petak??? Isto pitanje za osmicu i zeku... ?? ajd da nesto isplaniramo... akcije malo
Daj ljudi ajmo malo akcije... znaci to je vec dva glasa za cetvrtak, ela i ja se mozemo prilagoditi... hmmm da vidimo, Daniel kako ti stojis??? jel moze u cetvrtak ili striktno mora biti petak??? Isto pitanje za osmicu i zeku... ?? ajd da nesto isplaniramo... akcije malo
pa kad mi nije palo na pamet da ce biti toliki problem između ta dva dana... Ajmo ovako, neka svatko napise koji mu dan vise odgovara, moze li se prilagoditi ili ne, al nemojte sada da se ne mozete prilagoditi zato sto vam se ne da ici u cetvrtak nego u petak i obrnuto
Sada idem gledati Policijsku akademiju i kada se vratim ima da sve bude crno na bijelo JASNO
pa kad mi nije palo na pamet da ce biti toliki problem između ta dva dana... Ajmo ovako, neka svatko napise koji mu dan vise odgovara, moze li se prilagoditi ili ne, al nemojte sada da se ne mozete prilagoditi zato sto vam se ne da ici u cetvrtak nego u petak i obrnuto
Sada idem gledati Policijsku akademiju i kada se vratim ima da sve bude crno na bijelo JASNO
Na zapovijed šefe......meni je svejedno može i četvrtak a može i petak
vidim da su nastali neki problemi oko dana...
evo može prijedlog...pošto taj tjedan školarci nemaju obaveza nama je svejedno...jel?
a brvnara radi svaki dan do 11...i svaki dan je slična fešta...tako da može biti bilo koji dan poslije božića...što se mene tiče možemo biti jako ludi i nekomercijalni pa izaći recimo u srijedu?da budemo onak super kul hehe
ili da opet idemo sa demokracijom i nek se glasa za dan a onda ćemo po većini...
Hmmm da vidimo statistiku... Kontam si da je bolje u cetvrtak, posto, kada malo razmislim, samo eli i meni ne odgovara, ali se oboje mozemo prilagoditi, sheila i donquijote ne mogu u petak, a ostalima je svejedno. Nece doci anakonda, a CatCloe kaze da nece moci doci ako je u petak... Sto ce reci da bi bilo najbolje u cetvrtak 21. 12. ( kakav sumbolican datum ) da bude sastanak. Molim potvrde svih clanova koji ce doci.
E ovako. Evo popis ljudi koji su rekli da će doći:
zeko, sheila, daniel-202, 8, cane i ja sigurno, a izjasnit se jos moraju donquijote ( mora javiti hoce li biti slobodan ) i catcloe ( rekla je da ne moze ako je sastanak u petak, ali nista nije spominjala za cetvrtak ). Neka se jave oni koje sam zaboravio ili oni koji hoce doci.
Za sada nas dolazi 7 sigurno ( nikad ne reci sigurno, daniel i ja znamo iz iskustva ). Koliko vas je bilo na proslom sastanku???
Sale car
E ovako. Evo popis ljudi koji su rekli da će doći:
zeko, sheila, daniel-202, 8, cane i ja sigurno, a izjasnit se jos moraju donquijote ( mora javiti hoce li biti slobodan ) i catcloe ( rekla je da ne moze ako je sastanak u petak, ali nista nije spominjala za cetvrtak ). Neka se jave oni koje sam zaboravio ili oni koji hoce doci.
Za sada nas dolazi 7 sigurno ( nikad ne reci sigurno, daniel i ja znamo iz iskustva ). Koliko vas je bilo na proslom sastanku???
bilo nas je punoooooo eo ovako...ja u petak niikako nemogu...ali u četvrtak mogu...bilo koji...samo recite koji je to datum...21.12. ili 28.12.???????????? heh mogu u kolko god sati...bilo bi lijepo da nas puno dođe ops:">
ne treba pretjerivati s druženjem........
izgubit će se čar dopisivanja preko net-a.
bez mene.
Istina, ali opet kada gledas, na ovom ce sastanku biti dosta ljudi koji nisu bili na prvom, a opet poslije ovoga nece nista biti duze vrijeme... Ali kako oces, nitko te ne sili
bilo nas je punoooooo eo ovako...ja u petak niikako nemogu...ali u četvrtak mogu...bilo koji...samo recite koji je to datum...21.12. ili 28.12.???????????? heh mogu u kolko god sati...bilo bi lijepo da nas puno dođe ops:">
Vidis, vidis... bravo sheila, dobijes 3 kikacha za ovo... pa meni uopce nije palo na pamet da ima jos dva cetvrtka do nove godine, ja sam bio uvjeren da ima jos samo jedan...
Uglavnom, eto sad jos jednog problema... u koji cetvrtak... 21. ili 28.??? ajmo, kome vise odgovara koji... ja bih vise volio ovaj prvi...
prošli puta,ako sam dobro izbrojala, nas je bilo nešto manje od 20...ali to nema veze jer će ovaj puta doći oni koje još ne znamo,kako je sale napomenio...
i istina da ima do nove još dva čet ali ima samo jedan poslije božića a rekli smo tada,jel?
znači u pitanju je 28.12...i općenito ja ovaj prvi nikako ne mogu jer imam previše obaveza na faksu a i to je veliki čet pa ono...
uglavnom...a meni ništa kikach?za inicijativu... dobro dobro
ja sam se isto odmah tamo bio aktivirao u temi, no vidim da nisam bio prvopitno naveden...
zaboravio je i mene(pogledaj slijedeći post) pa nema veze,a prva se javih.
Ja se duboko ispricava svima koje sam zaboravio navesti na popis osoba koje dolaze... Nije bilo namjerno... Ali sigurno cemo jos negdje cca pet puta provjeravati tko ce doci tko nece, tako da mislim kako nema veze...
ja sam se isto odmah tamo bio aktivirao u temi, no vidim da nisam bio prvopitno naveden...
zaboravio je i mene(pogledaj slijedeći post) pa nema veze,a prva se javih.
Ja se duboko ispricava svima koje sam zaboravio navesti na popis osoba koje dolaze... Nije bilo namjerno... Ali sigurno cemo jos negdje cca pet puta provjeravati tko ce doci tko nece, tako da mislim kako nema veze...
ma jasno,nema tu ljutnje ipak je ovo posao kako vidim.
28. prosinca 2006. godine u 19.30 sati je sastanak forumaša u pivnici kod supera. Nalazimo se kao i na proslom sastanku ispred ulaza i cekamo najkasnije do 19. 45. sati. Molim da ne konzumirate veće količine alkohola prije sastanka kako biste uspjeli uopće doći na sastanak, a ne da vam se dogodi nešto kao meni i danielu za prošlog sastanaka.
28. prosinca 2006. godine u 19.30 sati je sastanak forumaša u pivnici kod supera. Nalazimo se kao i na proslom sastanku ispred ulaza i cekamo najkasnije do 19. 45. sati. Molim da ne konzumirate veće količine alkohola prije sastanka kako biste uspjeli uopće doći na sastanak, a ne da vam se dogodi nešto kao meni i danielu za prošlog sastanaka.
"> , ma neće se to više dogodit, da se ja naderem, na ovaj sastanak dolazim bez obzira na sve
"> , ma neće se to više dogodit, da se ja naderem, na ovaj sastanak dolazim bez obzira na sve
I ja isto... makar umro od zeđi necu popiti ni jednu kap alkohola taj dan... mozda ako ne budem dolazio auto, ali i to u umjerenim kolicinama, za vrijeme sastanka...
em em em.... vidi sada....
ako mi starci daju dolazim i ja ali oprez nisam punoljetan ...
pije se sinalco
Gledaj ovako... ni ja, niti itko sa ovog foruma ti nije skrbnik, tako da ces ti moci piti sta god te volja, a sto se tice tvojih staraca reci im da je bolje da te puste inace bi mogli imati ozbiljnih problema sa forumasima...
Ja isto.....svaki put kad se naderem govorim kako neću više NIKAD piti, a odma sutra dan sam spreman da se opet namažem ....... a jebote, svi govorite da nećete na sastanku piti.....e da znate ja ću se napit.....ko će još sa mnom piti????????
hehe...ne brinem se ja...tako su neki počeli i u voodoo-u,nećemo nadimke spominjati,pa su završili na kriglici piva...hehe...
onda ćemo mi pijanci imati prijevoz kući... šalim se...ali mogli biste biti tako dobri...hehe
Ja sam rekao, ako dođem autom, ne pijem ( i onda 3 omanje osobe imaju prijevoz kući ), a ako NE dođem autom, onda pijem, ali stek kada budem siguran da su svi dosli...
ja ću odlučiti da li dolazim kad termin bude definiran.
28. prosinca 2006. godine u 19.30 sati je sastanak forumaša u pivnici kod supera. Nalazimo se kao i na proslom sastanku ispred ulaza i cekamo najkasnije do 19. 45. sati.
Mislim kako bi bio red da upozorimo gazdu kako u pivnice nemaju kave... hmmm, ili sam mozda u krivo... nista, opet moramo aktivirati elu da ne moramo ici u grad... Ela, pitaj decka jel imaju kave tamo... ako nemaju neak svatko ponese u termosici kave za gazdu...
Mislim kako bi bio red da upozorimo gazdu kako u pivnice nemaju kave... hmmm, ili sam mozda u krivo... nista, opet moramo aktivirati elu da ne moramo ici u grad... Ela, pitaj decka jel imaju kave tamo... ako nemaju neak svatko ponese u termosici kave za gazdu...
...taman dovoljno borova da kava dobije poseban božićni šmek...
Upravo sam na to mislio... sta uzmemo koji boric, zapalimo ga na fontani ( ako se busevi mogu voziti po njoj zasto mi ne bi mogli vatricu zapalit da zadovoljimo naseg gazdu ) i skuhamo vrhunsku kavu...
e zašto smo promijenili termin? jer nije bilo govora 21.12. mislim da je bolje taj dan nego onaj prije nove godine. a kontam i da će biti bolja atmosfera jer onaj zadnji tjedan je zatvaranje pivnice. a i vrijeme je još uvijek relativno toplo. ko zna kako će biti slijedeći tjedan. a bio sam već u brvnari i nije baš da imaju grijanje. hehe
28. prosinca 2006. godine u 19.30 sati je sastanak forumaša u pivnici kod supera. Nalazimo se kao i na proslom sastanku ispred ulaza i cekamo najkasnije do 19. 45. sati.
Moja malenkost će se ukazati tek ukoliko onaj tjedan između Žićboa i Nove bude padao snijeg... pa si vi smatrajte
Sale, jel se pripremaš za sastanak i za naše predavanje???
cekaj upravo radim na panou ... mislim ne smijem ti sada reci, svi ce znati o cemu se radi pa nece biti pozorni na satu
Gazda ako oces prijavi i ti svoje predavanje o kavi... daniel i ja imamo predavanje o građevinskom alatu, pa sto ne bi i ti mogo malo pricati o vrhunskoj kavi???
Ah takvoga me majka rodi.....takav ću i ostariti , ej ljudi mislim da smo dobro skrenuli s teme.........znaci ja i sale držimo predavanje o alatima "> ,
cekaj upravo radim na panou ... mislim ne smijem ti sada reci, svi ce znati o cemu se radi pa nece biti pozorni na satu
Gazda ako oces prijavi i ti svoje predavanje o kavi... daniel i ja imamo predavanje o građevinskom alatu, pa sto ne bi i ti mogo malo pricati o vrhunskoj kavi???
ej do bi bilo dobro.....da nam malo gazda održi predavanje o kavi, i da nam napokon kaže zašto voli tako jaaaaaaako kavu......a gazda????
ej do bi bilo dobro.....da nam malo gazda održi predavanje o kavi, i da nam napokon kaže zašto voli tako jaaaaaaako kavu......a gazda????
nemreš ti to shvatiti, uzalud objašnjenja...
Velika ljubav prema kavi...... imal išta što više voliš od kave????????
nemreš ti to shvatiti, uzalud objašnjenja...
Velika ljubav prema kavi...... imal išta što više voliš od kave????????
Pa jebemu, napisah crvenim slovima i vrijeme i mjesto sastanka, sta se sada svi pravite ludi... otvoriti cu vam svima novi topic, da me vise ne morate ispitivati... jao zeko, sada tek vidim kako je tebi bilo...
I ja isto... makar umro od zeđi necu popiti ni jednu kap alkohola taj dan... mozda ako ne budem dolazio auto, ali i to u umjerenim kolicinama, za vrijeme sastanka...
@Daniel
Zaobiđi 402-ku i Cobru ili S.... koja ti je već točila,sa suprotnog ćoška, pa ćemo te ugledati.
@Daniel
Zaobiđi 402-ku i Cobru ili S.... koja ti je već točila,sa suprotnog ćoška, pa ćemo te ugledati.
@ela , ak dođeš na ovaj sastanak kod supera......onda se vidimo 100% , na sastanak dolazim trijezan, a odlazim sa sastanka pijan
ma kakva brvnara... prva dva red klupi u katedrali (crkvi tj.) zakupiti za forumashe.. da skupa docekam bozic drzeci se za rukice.. i odma usput da dogovorimo gdje za docek nove godine, a na doceku da odma dogovorimo gdje ce mo svi skupa zajedno zivjeti u jednoj otvorenoj zajednici forumasha.
uglavnom,taj prijedlog je više bila šala,ali je ispalo da su zainteresirani ljudi koji prošli put...
i ja se slažem da je malo prerano s obzirom na drugi sastanak,ali pošto ima ljudi koji bi došli,neka...
a svatko ima pravo izbora,tako da nitko nije natjeran doći...i nitko neće biti kažnjen ako ne dođe...kao i prošli put...ako imaš viška vremena svrati,ako ne nikom ništa...
uglavnom,taj prijedlog je više bila šala,ali je ispalo da su zainteresirani ljudi koji prošli put...
i ja se slažem da je malo prerano s obzirom na drugi sastanak,ali pošto ima ljudi koji bi došli,neka...
a svatko ima pravo izbora,tako da nitko nije natjeran doći...i nitko neće biti kažnjen ako ne dođe...kao i prošli put...ako imaš viška vremena svrati,ako ne nikom ništa...
istina, istina... pametno zboris... nitko nije prisiljen... al opet, sto nas je vise tim bolje....sam odluci
@sale jesi se raspiso.......baš si aktivan ..........
pa cuj ... kada dođem s posla i vidim ovoliko postova, ne mogu da na vecinu ne stavim svoju "opasku"... u biti ko neka baba... na sve imam svoj komentar... hehe
predlažem da, uz predavanje o alatu, u kulturno-zabavnom dijelu programa sudjeluju i rajnus & zlusch... neka se, recimo, hrvaju u blatu... ili barem u piljevini
predlažem da, uz predavanje o alatu, u kulturno-zabavnom dijelu programa sudjeluju i rajnus & zlusch... neka se, recimo, hrvaju u blatu... ili barem u piljevini
Ja se slažem, a bilo bi dobro da i ti održiš neko predavanje????
idite u sve i stvasta dobro ovako
sastanak neka bude u brvnari u petak 29.12.2006. s pocetkom negdje oko 19,15
Koji ste vi bisrei kada povjerujete u sve sto vam neko kaze... Otovrio sam novi topic sa datumom, vremenom i mjestom sastanka... ( negdje je u cavrljanju ) ali ocito da nitko nije primjetio pa se negdje zagubio... procackajte malo
Ej ljudi, jos samo tri dana do sastanka... daniel ti vec danas prestani pit da ti se opet ne bi omaklo na sastanku... ja cu jos sutra, posto mi legica imma rođoš i onda nista do sastanka...
Ej ljudi, jos samo tri dana do sastanka... daniel ti vec danas prestani pit da ti se opet ne bi omaklo na sastanku... ja cu jos sutra, posto mi legica imma rođoš i onda nista do sastanka...
ja još samo večeras, sutra i prekosutra, i onda ništa do sastanka
ja još samo večeras, sutra i prekosutra, i onda ništa do sastanka
Meni se cini da ce na ovj sastanak doci samo oni koji nisu bili na proslom. Toliko je ova tema zagadjena d se niti jedna smislena informacija ne moze pronaci.
Meni se cini da ce na ovj sastanak doci samo oni koji nisu bili na proslom. Toliko je ova tema zagadjena d se niti jedna smislena informacija ne moze pronaci.
Biti ce i puno ljudi sa proslog sastanka... koliko se sjecam popis ljudi koji ce doci je sljedeci ( ispricavam se ljudima koje izostavim ):
zeko, sheila, ela, daniel, jimmy, gazda, zuhra i ja... nekako mi fali jos ljudi...
Imao sam najbolju volju sudjelovati u raspravama, odvojio nesto vremena, dosao na forum, a onda skontao da ste vas dvojica i gazda sve teme zatrpali svojim jednorednim i (vjerujem) velikoj vecini - potpuno nezanimljivim postovima.
Steta da mi takve stvari upadaju u oci, kad znam da ovdje ima i ljudi koji uglavnom pisu samo kad imaju nesto pametno za reci.
@Sale car, citanje tvojih poruka (cak i kad napises nesto sto je dulje od 3 rijeci), je iznimno tesko jer si centrirao i boldao tekst. Ako mislis da ja kenjam, onda se zapitaj zasto novine i knjige nisu pisane centrirano i boldano. I s nakindjurenim footerom koji zauzima 3/4 stranice svakog papira.
@daniel-202, ne moras se vise pravdati da nisi on - ja sam siguran da ti nisi daniel20. Tog covjeka mi se barem dalo citati...
... znam da ovdje ima i ljudi koji uglavnom pisu samo kad imaju nesto pametno za reci.
Kratko i jasno... Good Dog!
tonya
Da dođem i ja?
Ma nek dođe svako ko je registriran na ovom forumu... sto nas vise ima to bolje...
P.S. Nije mi jasno mungost zasto si se okomio na nas dojicu samo, posto ima hrpetina postova kao sto su nasi "od tri rijeci"... malo citaj dalje po temama pa ces uociti to... tako da nismo nas dvojica jedini pojedinci...
Ne, doći ćemo, a ti i Daniel ćete biti za psebnim stolom, pa se prepucavajte do mile volje....
Mi se ne prepucavamo, mi samo diskutiramo... hej ljudi za nesto vise od 24 sata je sastanak... zabranjeno je konzumiranje alkohola prije sastanka ( tebi daniel posebno ), i nemojte kasnit da se upoznamo jos dok smo svi trijezni...
Ne, doći ćemo, a ti i Daniel ćete biti za psebnim stolom, pa se prepucavajte do mile volje....
Mi se ne prepucavamo, mi samo diskutiramo... hej ljudi za nesto vise od 24 sata je sastanak... zabranjeno je konzumiranje alkohola prije sastanka ( tebi daniel posebno ), i nemojte kasnit da se upoznamo jos dok smo svi trijezni...
uh....ja već.....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......malo...zzzzzzzzz....popijo koju čašicu rakije..zzzzzzzz...ali sad ću popit kavu po gazdinom receptu.........i odmah če biti bolje...zzzzz
uh....ja već.....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......malo...zzzzzzzzz....popijo koju čašicu rakije..zzzzzzzz...ali sad ću popit kavu po gazdinom receptu.........i odmah če biti bolje...zzzzz
samo se ti sprdaj s tim zzzujenjem... ja sam danas ujutro zzzujio, posto sam bio do pola dva ujutro na rođošu od legice, a u deset do sest sam se vec opet usto, tako da mozete biti sigurni da ja danas necu piti posto nemam snage... za sutra vec mozda, ali cu imati malo vremena, posto cu letiti s posla da se stignem otusirati, i presvuci ...
dakle, na 19. stranici smo. zanimaju me tri stvari:
1. vrijeme i mjesto (lijeno mi kopat nazad po postovima)
2. tko dolazi od punoljetne ekipe
3. jel ima tamo šta za pit a da nije osječko?
eee pojma nema...ni ko dolazi...al znam vrijeme i mjesto...ona pivnica kod supera...mislim u 8...aa ko dolazi....pa mislim dosta njih ali ne znam točno ko od punoljetnih....
...ma, i kola je super......ja se, osobno, ne sjećam kad sam bila vani na nekom provodu i pila sokove......možda bih mogla i to probati jednom......a možda bolje i ne...
jab dosla al ne odgovara mi nikako jer nije vikenad pa nemrem spavat u osijeku. kad budete organizirali vikendom,svakako dodjem da vas sve upoznam. lijepo se zabavite,popijte koje za mene!!
ma jebo ja vašu organizaciju, ja došo oko pola 19.30 i bio do 19.50 , nikog nisam vidio da je došo ili da je čeko ispred ulaza, još sam i ušo u brvnaru , neki malo deblji lik je pjevo, bila neka konobarica i par likova za nekim stolom, a neka dva dedeka na drugoj strani brvnare bila......a pitanje moje glasi.....DI STE VI BILI?????
ma jebo ja vašu organizaciju, ja došo oko pola 19.30 i bio do 19.50 , nikog nisam vidio da je došo ili da je čeko ispred ulaza, još sam i ušo u brvnaru , neki malo deblji lik je pjevo, bila neka konobarica i par likova za nekim stolom, a neka dva dedeka na drugoj strani brvnare bila......a pitanje moje glasi.....DI STE VI BILI?????
pa rekli smo da cemo cekati o petnaest do osam... kako smo se samo ela, tamna strana i ja nasli...??? ja sam jos u pola osam pio pivo u brvnari... u dvadeset do osam sam izasao van i cekao... ( zanimljivo stajao sam pored ele i nismo kontali da u biti cekamo jedno drugo )... onda je dosao tamna strana pa smo usli u brvnaru... kasnije je dosao gzda i tako.... gdje si ti bio ne znam...