volim...
volim miris asfalta poslije kiše...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
aethur
dakle...
volim miris asfalta poslije kiše...

MladjoPotpisujem. Pogotovo pohani mozak (s pomfrijem i domaćim tartarom naravno)
kako zaboravih! volim kolu, kikiriki, čokoladu i pohani mozak
OligofreniDikobrazoid
MladjoPotpisujem. Pogotovo pohani mozak (s pomfrijem i domaćim tartarom naravno)
ok, dali ste mi ideju za topic-mrzim- .... 
legica_os
najviše na svijetu volim SEBE![]()
heart3legica_os
najviše na svijetu volim SEBE![]()
Želiš reći:prije si bila umišljena sad si savršena?
insomnia
![]()
ok, dali ste mi ideju za topic-mrzim- ....
![]()
OligofreniDikobrazoidprijatelju ti si prvi koji se u pogledu mozga ne belji. svaka čast ljudi nemaju pojma šta valja samo mi ga stara ne želi često pravit da ne popušim kolesterol, i baš ta kombinacija s tartarom i pomfrijemMladjoPotpisujem. Pogotovo pohani mozak (s pomfrijem i domaćim tartarom naravno)

Mladjo
OligofreniDikobrazoidprijatelju ti si prvi koji se u pogledu mozga ne belji. svaka čast ljudi nemaju pojma šta valja samo mi ga stara ne želi često pravit da ne popušim kolesterol, i baš ta kombinacija s tartarom i pomfrijemMladjoPotpisujem. Pogotovo pohani mozak (s pomfrijem i domaćim tartarom naravno)
![]()
bezveze_netko
potpisujem prvu=
a heartbroj3 , ti imaš problema sama sa sobom. A to je žalosno, čak i nadimak ti odaje da sebe stavljaš čak na treće mjesto. Ma neznam odakle da krenem da te psihoanaliziram, ali ostavit ću to tebi....

Elena_OsJa volim registrirani korisnik
ops:">
![]()

Elena_Os
Ja volim registrirani korisnikops:">
![]()
![]()

heart3
Elena_Os
![]()
![]()
Ok,ljudi šta sam propustila?:">
">
"> kako je nasjela.... HAHAHAHAH
"> 
Sale car
heart3
Elena_Os
![]()
![]()
">
">
![]()
heart3
Sale car
heart3
Elena_Os
![]()
![]()
">
">
![]()
Ok,znači nisam ništa propustila. I dalje naivno nasjedam na fore...![]()

Sale car
heart3
Sale car
heart3
Elena_Os
![]()
![]()
">
">
![]()
Ok,znači nisam ništa propustila. I dalje naivno nasjedam na fore...![]()
Volim ovakve provale... volim dobre ugase, pa makar neko i mene ugasio... to me oraspolozi... i kad neko popusi foru ( jos veci uzitak ako je fora starija kao ova ) kao sto je sada heart3 popusila.... to mi popravlja raspolozenje i uvijek ce me nasmijati....![]()

legica_os
čevape s puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno LUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
">
">
">legica_os
Circa
legica_os
Jebote!!!
Potpisujem, jakkoooooo!!!!
">

Elena_Osvolim se ljubiti i to jaakoooo
goose
baj d vej,maco papucarico,avatar ti nije kak treba bit. maca je bila bijele boje
PsychoSoldier
e a zasto popstoje 2 topica volim??? daj admine sredi to..
volim fiš i uz njega piti mineralnu

MonstrumElena_Osvolim se ljubiti i to jaakoooo
potpisujem, jaaaaaaaako, jako, se volim ljubitiops:">

adebisi-jug2
volim šetat sam ponekad
ja vooolim nooogomet
volim zimko
volim barcelonu
volim igrat manager
volim miris benzina
volim osijek
volim nk metalac (iako su mi život ukrali)
volim spavat do podne
volim trčat![]()

031maja
volim: glazbu. veselje, prijatelje, moje prijatelje navijače, utakmice, pisati pjesme, raditi videe, kad je sunce, moj grad - osijek, mlade ljude, moju fred perry vestu, svoju kosu, moj prsten, bedževe.... puno toga voli... a što ćete .. imam veliko srce .. treba to popunit xD![]()
CatCloeeee baš te031maja
volim: glazbu. veselje, prijatelje, moje prijatelje navijače, utakmice, pisati pjesme, raditi videe, kad je sunce, moj grad - osijek, mlade ljude, moju fred perry vestu, svoju kosu, moj prsten, bedževe.... puno toga voli... a što ćete .. imam veliko srce .. treba to popunit xD![]()
misliš na ove videe?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=r5bET0wguGE
http://www.youtube.com/watch?v=mMapN3BA7R4
![]()

CatCloevolim, ne - obožavam europsku aveniju u jesen, kad je cijela ulica žuta... ma S A V R Š E N O !!!

Amy
volim svoj krevet, internet, dečka, sex, izlaske, i ništa ne radit!!
tiaja sam inace pasivni citac nekih tema ovog foruma,i nisam imala potrebu pisati dosad.Wendy,prekrasno je ovo sto si napisala,toliko iskreno i toplo.uljepsala si mi dan!! Zelim ti da sto prije ozdravis
wendyVolim noći poput jučerašnje. Prohladne, snježne...
Volim svoju ekipu koja je u 5 ujutro spremna za zimske radosti.
Volim šetati s najboljim prijateljem ulicama našeg grada dok nam hladnoća štipa lica i kada poslije šetnje, onako crvenih noseva, odemo na finu, toplu šalicu ruma s čajem.
Volim božićne filmove i coca-coline reklame pred blagdane, štogod vi mislili o tome![]()
Kao što se već dalo zaključiti, volim zimski ugođaj, zimu s puno snijega i osobe koje pri niskim temperaturama učine da mi bude toplo oko srca.
Volim pričati s klincima o "velikim" temama i volim to što me svaki put iznenade svojim razmišljanjima koja najčešće vrijede stoput više od razmišljanja većine odraslih s kojima sam u kontaktu.
Volim njega, koji mi dan uljepša potpuno neočekivanom porukom u kojoj me iz zajebancije jednostavno pita za koga ću glasati.
Volim se sjećati toplih ljetnih buđenja na njegovim prsima.
Volim njih, koji su sposobni pričati sa mnom kao i prije moje bolesti.
Volim svoju mjesečnicu koja mi daje nadu da će stvari krenuti na bolje i zbog koje se na trenutke osjećam zdravo.
Volim Petra Pana i Malog Princa.
Volim Bukowskog uz čije se pjesme najprije nasmijem, a potom plačem.
Volim Balaševića, koji mi svojom patetikom pomaže da se održim onakvom kakva jesam - emocionalni mazohist.
Volim prijatelje s kojima mogu pričati ni o čemu, ni zbog čega.
Volim čaj s rumom, čokoladu s rumom, colu s rumom.
Volim miris svježe oprane odjeće i način na koji se miris omekšivača zadrži u debelim, toplim vestama.
Volim konje, njihovu svojeglavost, ljepotu, brzinu, gracioznost... i način na koji se znaju ušupkat kad ih uhvati pomama za mrkvom.
Volim galopirat poljima i zamišljati si svakakve djetinjaste scene u glavi za vrijeme toga.
Volim pse, njihovu beskrajnu ljubav prema ljudima, njihovu zaigranost i mahanje repićem, njihove lijepe oči i onaj blesavi pogled...
I, za kraj ću reći da volim svog prijatelja koji me ucjenom potaknuo da ovo sve napišem siguran da ću se osjećati bolje. Evo, dokaz ti je tuI, priznajem, vrijedilo je.
malecka
volim kada sam sama kod kuće i mir i tišina je....

adebisi-jug2
VOLIO SAM gađati gradski autobus grudama![]()
1step2far
I ništa ljepše na svijetu nego se popiškiti kad te stvarno stisne.

nake_rado
Volim praznike i jedva ih čekam
Monstrum
volim banana split
adebisi-jug2
volim ljetne,noćne šetnjice...i slušat ono cvrčanje na moru...
MacaPapucharicavolim kad na radiju čujem pjesmu staru 15tak godina koju nisam NIKADA čula na radiju
PsychoSoldier
MacaPapucharicavolim kad na radiju čujem pjesmu staru 15tak godina koju nisam NIKADA čula na radiju
npr. ?
MacaPapucharicaPsychoSoldier
npr. ?
i da, volim što imam zvučnik u kupaonici

deer_hunter
najviše od svega volim veliki topli muški zagrljaj .

MacaPapucharica
volim što je sad bar malčice sunčano![]()

">Mother Earth...ovo vrijeme kad ne moram učit
![]()
Frostvolim... nekoga
MacaPapucharica(nadam se i da "netko" voli tebe
)
sretno!

Uma
jako volim!
Frost... džepne venere
dreamer
volim kad mi mama napravi mađaricu![]()
Elena_OsVolim čokoladu i to u abnormalnim količinama..

Frosti ja
glazbu![]()
PsychoSoldier
volim slusati glasno glazbu, basove aaaaa.... kod kuce i u autu dok vozim i boli me za sve![]()
FrostPsychoSoldier
volim slusati glasno glazbu, basove aaaaa.... kod kuce i u autu dok vozim i boli me za sve![]()
i ja i jazato ovo ljeto kad se skupe pare ide jedno 1000W u auto
PsychoSoldierbit ce gluhih a? hehe neka neka sve za uzivanciju
Frost
igrat sedmice![]()
amelie_poulainPobjeđivat u sedmicama.
chica
volimm palačinke s marmeladom hehe... kad onako curi sa strane pa ližeš.. njami. volim jest.
exHOP3on
chica
volimm palačinke s marmeladom hehe... kad onako curi sa strane pa ližeš.. njami. volim jest.
mmmmmm, dirty talk![]()

cinakulen
Uma
ljubav

Frostšto ću vikend provesti u savršenom društvu
fear of the darkFrostšto ću vikend provesti u savršenom društvu
....što je vikend proveden u savršenom društvu.........
exHOP3onovo, ovaj forum na kojem sam upoznao nove ljude (bolje rečeno prijatelje makar ih ne viđam često, a neke uopće), i nova razmišljanja, baš sam se začitao tu okolo po stari(ji)m temama i PMovima i shvatio Vanstepinu brigu, ovo mjesto koje se lako ureže, sad nekako postaje hladnije...
i koji me znaju i koji me ne znaju pozdrav svima na osijek031.com uz kriglu crne pive
dr. zoidberga uuuu žosefin vidim da ti je dan dobro počeo, a jel završio u istom raspoloženju??
1step2far
Živ i zdrav biJo, uz pozdrave i neko drugo tamno pivo koje pijem.
exHOP3onhahahaha, da te ne znam koliko malo znam, po avataru bi se reklo da je taj četveronožni smrad čovjek, bar koliko mu dopustiš

Mother Earthsnijeeeg, kad ovako puuno napada
pumpkin
... kada se samo prepustim i znam da će sve biti ok...