Autor |
Poruka |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
moderatori, dajte više zatvorite ovu temu i kraj priče, dosadni ste više i bogu i vragu
|
aaa, Frost, nemoj tako...bolje da se tu svađaju, neg da se negdje pokolju u živo... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
ma što se mene tiče nek se pobiju tupim žlicama ako treba, očito je da nijedna strana neće popustiti... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
manic
Ukupno postova: 48 Lokacija: Belišće Spol:  Muško
|
ma mi smo frost vec popustili i uopce me ne interesira vise sta trkenja stanislavko. (ako je to stvarno on koliko cujem?)  |
|
|
|
|
 |
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
MasaKrisT.wc1 Ukupno postova: 42 Spol:  Nebitno
|
ovakve prepirke nece ispraviti greske,niti pomoci buducoj fuziji.. |
|
|
|
|
 |
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol:  Nebitno
|
ovakve prepirke nece ispraviti greske,niti pomoci buducoj fuziji..
|
U svakom slučaju si u pravu.
A kako će ispraviti pogreške kada ne žele niti čuti, a kamoli primiti argumentirane kritike!?
Danas, četvrtak; prijepodne bio sam u dvorcu kad tamo lijevo od ulaza još uvijek stoje nekakvi ( ne znam ni sam što je to) recimo elementi za improvizirane stolove. Prošlo je 8 dana od početka te ''priredbe''. Zar se to nije moglo skloniti za sve te protekle dane?
I neka kažu da ih napam!
Dokle god se budu tako bahato ponašali - ''napadaću'' ih! |
|
|
|
|
 |
.
Ukupno postova: 1 Spol:  Žensko
|
aj molim vas postovani gospodine krpanci nadite si zivot,.
ako ne kuzite da ste presmjesni i da ovo vise nema smisla onda uistinu imate problema.
hvala, bok. |
|
|
|
|
 |
dendrofil
Ukupno postova: 7 Lokacija: Valpovo, Hrvatska Spol:  Muško
|
Ovaj forum je presmiješan. Jednom sasvim iskreno napišem šta mislim o krpanciju i sličnima, i izbrišu mi post, dobijem opomenu od foruma da kršim pravila vrijeđajući. A samo bijah iskren... (-: Hm... čudna neka pravila...
P. S. Vrabac je jako simpa. ;-) |
|
|
|
|
 |
manic
|
mda , pa ko ti je izbrisao post. ponovi ga. meni nije nitko izbrisao ni jedan a svast sam mu rekao.  |
|
|
|
|
 |
dendrofil
Ukupno postova: 7 Lokacija: Valpovo, Hrvatska Spol:  Muško
|
Ma na mail mi je došlo ''Prema ocjeni redakcije niste poštovali pravilo ''Don't be evil'' '' i blaa bla bla... Ne kužim, kolko su onda krpančevih (-: postova trebali izbrisat? Zapravo je već odavno trebao bit izbačen.
Ne da mi se ponovo pisat isti post. Uglavnom je bio u smislu svega što se već odavno kuži - da ima svakakvih luđaka među nama, i da je i on naravno jedan od njih, opasan za okolinu i da nas takvi jako vuku dolje sa sobom, zato moramo hitno nabavit neka dobra krila.
Joj pa da, vrabac ih već ima, hehe! |
|
|
|
|
 |
manic
|
aha taj post
ma nebrini nista, sad vidim da je obrisan, ali ja sam ga uspio prije toga procitati ipak... i samo mogu reci svaka ti cast, sve sto si napisao bilo je tako.
o tome sam i ja govorio da dok ima takih koji raspiruju mrznju izmedju belisca i valpova recimo , necemo daleko stici.
respect dendrofil  |
|
|
|
|
 |
vrabac
Ukupno postova: 2 Spol:  Žensko
|
pročitala sam i ja taj post, al ono glupo mi bilo odgovorit kad već imam krila, al sad kad si me skužio već  hehe |
|
|
|
|
 |
 |
|