Autor |
Poruka |
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol:  Žensko
|
Patrick Süskind: Parfem, procitala nocas do kraja... Knjiga mi je tako dobra, da uopce nemam volju gledati film, jer kotam da ga nisu mogli tako dobro napraviti kao sto je knjiga napisana...
|
odlična knjiga, također nisam imala potrbu za gledanjem filma, samo, bojala sam se otići do toaleta dok sam je čitala i sve je oko mene počelo šuškati...
trenutno čitam zovem se crvena od orhana pamuka. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
prof.dr.sc.Nedjeljko Perić-Automatsko upravljanje....
..ne preporučam |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
Patrick Süskind: Parfem, procitala nocas do kraja... Knjiga mi je tako dobra, da uopce nemam volju gledati film, jer kotam da ga nisu mogli tako dobro napraviti kao sto je knjiga napisana...
|
odlična knjiga, također nisam imala potrbu za gledanjem filma, samo, bojala sam se otići do toaleta dok sam je čitala i sve je oko mene počelo šuškati...
trenutno čitam zovem se crvena od orhana pamuka.
|
Za Crvenu sam cula.. jel´ dobra? Ja citam nekakvu srednju zalost (Jedan dan u zivotu, L. Tucker), koju takodjer nikome ne preporucam, a citam ju jer nemam nista drugo pri ruci, pa sam krajnje ocajna.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Digitalna tvrđava |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Johnatan Coe - Koji zajeb! |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol:  Žensko
|
Ja sam i čitala knjigu i gledala film i mogu vam garantirati da nećete biti razočarane ako ga pogledate! Normalno, ima manje radnje nego u knjizi (kao i uvijek) ali je nevjerojatno slikovit, poetičan i prekrasno morbidan!  Preporučujem!
Sad sam se, nakon Patricie Cornwell (super napeto) bacila ponovno na Murakamija - i za Pleši pleši pleši i za Norvešku šumu sve pohvale! Tako sočno  |
|
|
|
|
 |
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol:  Žensko
|
evo ja još uvijek lektiru čitam...nisam imala vremena dok sam išla u srednju pa evo sad malo.... sad sam na schilleru, razbojnici! dobra mi je.... |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
 |
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol:  Žensko
|
Sun Tzu - Umijeće ratovanja, po žnjti put - klasik nad klasicima. |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
Cooper- Stanica  |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
 |
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol:  Žensko
|
crvenu toplo preporučam, osim malih navala nelagode prilikom čitanja mnoštva turcizama, radnja je uniqe...ako voliš filozofske knjige svakako pročitaj! |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
 |
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
djevojčica koja je previše voljela šibice - neznam uopće kako bi opisala tu knjigu, pročitala sam ju par puta i uvijek ostanem šokirana
trilogija lava - povijesna, biblijska, prekrasna knjiga, Marko Antonije, gladijatori, ljubavna priča, ma sve je tu
pleme spiljskog medvjeda - o pračovjeku, njihovom načinu života, komuniciranju, strahu od ljudi. puno nastavaka ali prva tri najbolja |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
sven hassel - vidio sam kako umiru |
|
|
|
|
 |
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol:  Žensko
|
julia juzik- alahove nevjeste...zanimljiva je knjiga, al što se mene tiče malo pretjeru u nekim dijelovima pa dobiš dojam kao da čitaš priručnik kako napraviti ženu-bombu.... |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
Hasek: Dozivljaji dobrog vojnika Svejka (vec sam polako pri kraju). Bila sam to pocela citati prije par godina i ostavila... ne znam ni sama zasto... Sad citam i umirem od smijeha! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
sanjadom
Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
Juan Gomez-Juardo "Božji špijun",svakako trebate pročitati,napeta je,puna slikovitih opisa(od seksualnog zlostavljanja do pedofilije u Vatikanu),knjiga koja vas ostavi u razmišljanju. |
|
_________________ Ti si dijete svemira,ništa manje nego što je drveće i zvijezde.Imaš pravo biti ovdje.I bilo ti to jasno ili ne,nema sumnje da se svemir razvija kako treba.Pored sve prljavštine i jadikovanja i porušenih snova,ovo je ipak divan svijet. |
|
|
 |
 |
|