Autor |
Poruka |
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol:  Nebitno
|
Seljo jedan, tko je zatucaniji i kome se nemože nešto objasniti.
Da imalo voliš baštinu i povijest svog zavičaja (pretpostavljam da ti je Valpovština zavičaj!) onda bi drugačije govorio.
Svi, ama baš svi koji jednom uđu u dvorac čude se što se dozvoljavaju derneci kao ovi tvoji.
Da ti je dika što imamo ovakav spomenik kulture i da poradiš da ga sačuvamo budućim generacijama(da, i tvojoj djeci!); da se ga propagiraš u drugim sredinama (ne održavanjem derneka) dovodiš goste u razgledanje i upoznavanje s njegovom špovješću... Ne, ti ga moraš orušiti: Izgleda da si to zacrtao kao glavno i jedino što ćeš napraviiti u svom bijednom životu.
Sve bi ti to radio samo da je dvorac u Belišću, ali on je u Valpovu I ZATO GA TREBA UNIŠTITI - SRAVNITI SA ZEMLJOM. JER TO JE VALPOVAČKO!!!! |
|
|
|
|
 |
manic
Ukupno postova: 48 Lokacija: Belišće Spol:  Muško
|
konju glupi pa ko prica o rusenju dvorca idiote jedan priglupi. e stvarno si kreten nema sta.
ti sigurno kao dovodis ljude u obilazak dvorca. pa naravno da sam i ja za ocuvanje dvorca ali ako nisi znao svagdje kod nas a i u svijetu se u takovim prostorima s vremena na vrijeme odrzavaju raznorazni koncerti upravo zbog promocije takvih stvari i takve bastine. ako je fuzija kriva za rusenje dvorca pa bome je onda i ljeto valpovacko jer ono ionaklo traje 3 puta duze nego fuzija.
ocito si ti jedan od onuh zatucanih valpovcana koji misle i rade na tome da su svi beliscani protiv valpova i obrnuto.
zbog takih kretena kao ti nam i je ovaka situacija na valpovstini.
sram te bilo..... |
|
|
|
|
 |
|
Točno, održavaju se koncerti, ali ne rock već ozbiljne glazbe, folklor i slično.
40 godina Ljeta valpovačkog nije naštetilo dvorcu kao taj tvoj dernek i jednoj godini.
Ponovno kažem: nisi čitao ili nisi želio zapamtiti:BUKA RAZARA. A ti vaši derneci premašuju bukom 40 godina svih priredbi Ljeta valpovačkog.
I JASNO JE SVIMA DA STE VI BARABERI ZAVIDNI VALPOVU NA SVEMU ŠTO IMA. DA MOŽETE NAJRADIJE NEBISTE NITI CESTE KORISTILI - VALPOVAČKE. AKO NISTE ZNALI POSTOJI VALPOVAČKA OBILAZNICA PA - ZAOBILAZITE NAS. OSOBITO OVAKVI ZAOSTALI PRIMITIVCI KAO (KON)FUZIONARI.
Ponavljam: nađite bolji prostor npr. praznu halu u kombinatu Belišće ili ako toliko volite Valpovo pražnu ŠTALU na Kraljevcima. Da, štale su za vas konfuzionare. |
|
|
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
ovdje će još i krvi bit  |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
manic
|
buka je buka ako nisi znao bez obzira sta izlazi iz zvucnika.
to sto ste si pokrali dvorac za vrijeme rata vam nisam ja kriv i zato molim te zacepi tu bezobraznu labrtu vise.
inace se nevolim ovako svadjati ali sam tebi samo morao vratiti istom mjero i zao mi je sto sam se spustio na tvoj primitivni nivo.
ma ti si stvarno kreten i idot i tebe treba u stalu stavit majmune jedan.
tebi vise nemam sta reci ovdje jer vidim da ti je primitivizam u krvi.
zato izvoli i dopisuj se sam sa sobom ako zelis jer upravo ides na IGNORE bolesnik jedan.
Trazi pomoc kod doktora, to ti je moj dobronamjerni savjet.
pozdrav tjestenino.  |
|
|
|
|
 |
manic
|
maco nema krvi nikakve, jer sa takvim zatucanim ljudima ne zelim imat posla. ja sam miroljubiv i stvari rijesavam drugacije. |
|
|
|
|
 |
|
Takvi ste vi baraberi: kada nemate argumenata - IGNORIRATE!
A buke nemože biti buka -dakle jednaka.
Zato postoje decibeli (to ti je mjera za mjerenje jačine buke IGNORANTU)
Tvoj dernek proizvede samo na tonskoj probi buke za čitavu godinu IGNORANTU:
Buka ima veču razornu moč od bilo čega drugoga IGNORANTU.
Ovim odustajanjem si priznao gore navedeno - BUKA RAZARA - Ignorantu! |
|
|
|
|
 |
WeGo Ukupno postova: 37 Lokacija: Valpovo Spol:  Muško
|
Arena u Puli sta je sa njom Stanislave |
|
|
|
|
 |
vrabac
Ukupno postova: 2 Spol:  Žensko
|
krpanci, ja ne vjerujem da u tvojim godinama još uvijek postoje seljaci koji briju na antagonizam valpovo-belišće...a da ne pričam o tome kako se stalno ponavljaš..dernek...dernek...dernek...tralalalala... sereš sereš a ništa ne kažeš...DOSADAN SI..daj više stid me što u valpovu postoje likovi ko što si ti, i još se praviš da se boriš za grad...kužiš- ne pomažeš gradu, sramotiš ga!! ako nisi uspio napravit ništa osim ovog sranja na forumu što očito nisi daj shvati više da je gotovo! nemaš nikakvog utjecaja na ljude oko sebe niti ćeš ikada imati jer si jadan, nemoj ovo shvatit kao vrijeđanje - to je istina, šta da ti više kažem, svi samo serete po ovom i onom a niste sposobni učiniti ništa, pa kad neko drugi napravi nešto od ničeg, e onda vam je krivo, daj!! mislim da bi dao sve na svijetu da možeš bit na weginom mjestu...ti nikad nećeš dobit dvorac od grada za bilo kakvu manifestaciju ...hahahhahah...fuzija neće iz dvorca al mogo bi ti iz valpova, šta kažeš na to?? ...idi negdje dalje živit nemoj sramotit svoje sugrađane...svi ispadamo budale zbog ovakvog seljaka kao što si ti!!!! |
|
|
|
|
 |
manic
|
bravo vrabice, svaka cast.
ipak vidim da se nisam prevario i da u valpovu ipak ima ljudi koji normalno razmisljaju.
potpisujem.  |
|
|
|
|
 |
dendrofil
Ukupno postova: 7 Lokacija: Valpovo, Hrvatska Spol:  Muško
|
|
|
 |
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
krpanci, ja ne vjerujem da u tvojim godinama još uvijek postoje seljaci koji briju na antagonizam valpovo-belišće...a da ne pričam o tome kako se stalno ponavljaš..dernek...dernek...dernek...tralalalala... sereš sereš a ništa ne kažeš...DOSADAN SI..daj više stid me što u valpovu postoje likovi ko što si ti, i još se praviš da se boriš za grad...kužiš- ne pomažeš gradu, sramotiš ga!! ako nisi uspio napravit ništa osim ovog sranja na forumu što očito nisi daj shvati više da je gotovo! nemaš nikakvog utjecaja na ljude oko sebe niti ćeš ikada imati jer si jadan, nemoj ovo shvatit kao vrijeđanje - to je istina, šta da ti više kažem, svi samo serete po ovom i onom a niste sposobni učiniti ništa, pa kad neko drugi napravi nešto od ničeg, e onda vam je krivo, daj!! mislim da bi dao sve na svijetu da možeš bit na weginom mjestu...ti nikad nećeš dobit dvorac od grada za bilo kakvu manifestaciju ...hahahhahah...fuzija neće iz dvorca al mogo bi ti iz valpova, šta kažeš na to?? ...idi negdje dalje živit nemoj sramotit svoje sugrađane...svi ispadamo budale zbog ovakvog seljaka kao što si ti!!!!
|
a da vi napravite Valpovo031.com/forum i to je to  |
|
|
|
|
 |
manic
|
ma petre mislim da necemo vise.
ima valpovo svoj portal al tamo nema nikoga.
ovdje je ustvari trebala biti samo obavijest o fuziji 2008. ali vidis u sta se pretvorilo zbog nekih tipova. |
|
|
|
|
 |
|
Stara izreka kaže: koliko znaš toliko i zjaš.
A kako laže rog, ne laže svijeća.
Dajte si truda i pročitajte člančić i saznanje drugih (dakle, nije napis KRPANCI!)
http://www.net.hr/kultura/page/2008/07/01/0370006.html
Nakon ovoga možemo diskutirali ako čete imati uopče što reći u kontri ovih saznanja.
PS:
Vrabice bolje da pomažeš ocu prodavati sladoled nego što se klatiš s tim zgubidanima koji usput zarađuju na tebi (tvom volontiranju) |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
moderatori, dajte više zatvorite ovu temu i kraj priče, dosadni ste više i bogu i vragu |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
 |
|