| Autor |
Poruka |
|
Zoks Ukupno postova: 36 Spol:  Muško
|
ma klošari prljavi,najodvratnije mjesto za proslavit novu. prevelika gužva,nikakav izbor hrane,premalo cuge. sramota,nikad više tamo. |
|
_________________ Nk Osijek Ultras |
|
|
|
 |
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Vlasnik je stari od prošle godine... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
 |
|
Calista Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
A kakva ce biti mjuza u Bastionu? Isto nesto kao subotom, ili se ipak planira neka bolja playlista? |
|
|
|
|
|
 |
|
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
bio sam prosle godine u bastionu i katastrofa!!! Prijatelji su mi pokradeni, moja nova jakna izgažena!!cuga!!! osijecko i to toceno!!!odnosno vodurina!!! vina nema ,zeste nema!!! isli smo se na benzu napit!!! a da nepricam o smrdljivom parizeru.jebem ti docek nove godine uz parizer!!!! bastion je svoju sansu prokockao i trebat ce koja godina da se vrati pouzdanje ljudima!!!ko vas jebe pokrali ste nas!!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
LJUDI NE IDITE U BASTION! BIT CETE POKRADENI! |
|
|
|
|
|
 |
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
U Bastionu je bilo dobro prije 4 godine, odonda svaki docek je sve losiji i losiji, ne bih tamo isao pa da je i dzaba. |
|
|
|
|
|
 |
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
ne budite nepošteni...
ovo je novi vlasnik,drugačiji prostor..
zapravo,jedina dodirna točka sa starim bastionom je ime.
ne kažem da će bit dobro ali smatram da novi vlasnik nema pravo na pogrešku i da je toga svjestan. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
 |
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol:  Nebitno
|
ne budite nepošteni...
ovo je novi vlasnik,drugačiji prostor..
zapravo,jedina dodirna točka sa starim bastionom je ime.
ne kažem da će bit dobro ali smatram da novi vlasnik nema pravo na pogrešku i da je toga svjestan.
|
organizator doceka nove godine od prosle godine je isti kao i od ove tako da.....
meni su ukrali jaknu prosle godine, uzasna je guzva bila, hrana losa..... od tih 180kn sam MOZDA 80kn potrosio
previse ljudi gledaju na zaradu u tome svemu i forsiraju da sto vise ljudi bude..... |
|
|
|
|
|
 |
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
tko jednom napravi lose nesto nema razloga vjerovat mu da ce iduci put biti bolje... moze biti samo gore
a naivaca ce uvijek biti... tako da... PAMETNOM DOSTA |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
 |
|
FIONA555 Ukupno postova: 76 Spol:  Nebitno
|
Doček ove Nove godine uveliko se razlikuje od prošlogodišnjeg!
Naime, prošle je godine taj prostor bio u derutnom stanju, točnije to je bio samo prazan prostor u kojem je organiziran doček.
Danas je to ugostiteljski objekt, točnije club u kojem možete očekivati najbolju ponudu u svim segmentima.
Dakle, ponuda pića je ista kao i svaki vikend (bez točenog piva i plastičnih čaša), garderoba je organizirana po principu "jedna jakna jedan broj" za osobom zaduženom za čuvanje istih (neće biti izgaženih i ukradenih jakni).
Što se tiče glazbe, biti će tu sa svakog ponešto. Osim standardne vikend ponude, tu su dva DJ-a i live band koji će na drugom flooru izvoditi domaću glazbu.
Netko je dobro naslutio, jedina poveznica prošlogodišnjeg i ovogodišnjeg dočeka je ime Bastion. Cilj nam nije uništiti uloženi trud od samog otvaranja i iznevjeriti povjerenje koje nam naši gosti svaki vikend pružaju.
Sve u svemu, gdje god odlučili proslaviti Novu godinu lijepo se provedite! |
|
|
|
|
|
 |
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
E to ti ja pričam...Neka učiš, mlada si... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
 |
|
ViVian05
Ukupno postova: 64 Spol:  Žensko
|
Hmm, nisam bila prošle godine tamo, bilo pola društva i kažu da je bilo super...
A sad, zar nije malo previše 750 ljudi?? Jedino ako nemate još neki dodatni prostor  |
|
|
|
|
|
 |
|
FIONA555 Ukupno postova: 76 Spol:  Nebitno
|
Posebno za tu priliku otvaramo prostor od 500m2, isto tako prošle godine balkoni nisu bili u funkciji, dok ove godine jesu!
Sve koje zanima kako će otprilike izgledati doček Nove godine, mogu to provjeriti na Badnjak kada će Vas u tom dijelu Bastiona zabavljati tamburaši! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
a jaki balkoni. dva sa dva!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
dobro,nisam znao da je organizator isti..
pretpostavio sam da nije pošto je vlasnik bastiona novi...
no dobro,zvuči primamljivo, iako tamo ne slavim. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
 |
 |
|
|