Svebor je napisao/la:
eto konstruktivne kritike iz koje Redakcija može izvući pouku...
kontam da se to može riješiti guranjem teksta na naslovnicu u aktualno vrijeme, kao što se i do sada manje ili više radilo, a vjerujem da će biti i nagradnih igara...
Pa da, većinom se to i radi koliko sam skontala, pa valjda će za tjedan dana opet stavit na naslovnicu da ''podsjete' ljude.
Dobila il' ne dobila kartu na nagradnoj igri za Belfast (ako je bude), svakako ideem!
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
Zna li netko u koliko sati počinje koncert BF-a, premda ne piše?
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
Stella1989 je napisao/la:
Zna li netko u koliko sati počinje koncert BF-a, premda ne piše?
Daj se strpi malo, ima još vremena. Vjerojatno oko deset.
Čuj...ima još samo 4-5 dana do koncerta, pa me zanima.
Stella1989 je napisao/la:
Čuj...ima još samo 4-5 dana do koncerta, pa me zanima.
Pa da, još bi mogla i zakasnit, ipak su to samo 4-5 dana
Pobogu, recite djevojci kad počinje konc, jer ovakvu eufroju već dugo nisam vidjela.
Aj baš mi je drago da se netko veseli Belfastu..
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni -
bubimirova lidija je napisao/la:
Pobogu, recite djevojci kad počinje konc, jer ovakvu eufroju već dugo nisam vidjela.
Hehe Uvijek se Belfastu jako veselim. Kad planiram ići na koncert, voljela bih malo ranije i čuti kad počinje koncert, a ne dan prije.
pavijan je napisao/la:
napokon?! pa odsvirali su desetke koncerata već...
Kad su zadnji put bili kod nas? 16.5. ak se ne varam...
Svi govore: ''Jao, Belfast Food, sviraju previše kod nas...'', a ja baš ove godine nisam vidjela da su kod nas bili čak ni 2-3 puta...
Al boli me briga, bitno da dolazeeee!!
pa da su ove godine bili 2,3 puta bilo bi malo previše s tim da ova godina traje tek 27 dana
pavijan je napisao/la:
napokon?! pa odsvirali su desetke koncerata već...
Kad su zadnji put bili kod nas? 16.5. ak se ne varam...
Svi govore: ''Jao, Belfast Food, sviraju previše kod nas...'', a ja baš ove godine nisam vidjela da su kod nas bili čak ni 2-3 puta...
Al boli me briga, bitno da dolazeeee!!
ovaj post bi bio odličan, da je sarkastičan.
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux.
ZliDeda je napisao/la:
pa da su ove godine bili 2,3 puta bilo bi malo previše s tim da ova godina traje tek 27 dana
p.s. no hate
Mislila sam na prošlu, 2009. godinu, a onaj moj post je postan 07.01.2010., ne baš puno od početka 2010.
[quote="fuldstændigamok"}
ovaj post bi bio odličan, da je sarkastičan.
[/quote]
Vot d fak
bubimirova lidija je napisao/la:
Hehe Uvijek se Belfastu jako veselim. Kad planiram ići na koncert, voljela bih malo ranije i čuti kad počinje koncert, a ne dan prije.
hahha, a sigurno su ti oni i predobar bend i bas ih obozavas!