| Autor |
Poruka |
|
TheColossus Ukupno postova: 13 Spol:  Muško
|
A de ne mogu vjerovat jedva dočekam da dođe i stave ga baš na Valentinovo kad sam na Depeche Mode-u. Crap  |
|
|
|
|
|
 |
|
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
Bila sam u Zagrebu kad sam studirala na koncertu,zna napraviti festu a jako mi je bilo dobro kad je obradio 2 slavonske pjesme u nekome svome aranzmanu
Obavezno ga pogledajte |
|
|
|
|
|
 |
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
Bila sam u Zagrebu kad sam studirala na koncertu,zna napraviti festu a jako mi je bilo dobro kad je obradio 2 slavonske pjesme u nekome svome aranzmanu
Obavezno ga pogledajte
|
šta si studirala na koncertu??? ...ha dobro  |
|
|
|
|
|
 |
|
Alnea Ukupno postova: 108 Lokacija: susjedstvo Spol:  Žensko
|
voljela bih otici na njegov koncert |
|
_________________ U mojoj glavi sve izgleda bolje, tamo je sve sto pozelim moje! |
|
|
|
 |
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
haha ... vesnica ... back in black !
nakon slavije sumnjam da nas imaš s čim iznenadit ... ali pokušaj !  |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
|
 |
|
lea50 Ukupno postova: 67 Spol:  Nebitno
|
Nije točno da je bio u Osijeku prije rata..Bio je i poslije i to imao koncert u dvrištu "Sokola"..Bilo jako malo ljudi... |
|
|
|
|
|
 |
|
ksenci27 Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
|
Bas sam i ja htjela komentirati da nisu tocne informacije da je Hari zadnji puta bio u Osijeku prije rata!!!!!!!!!!!!!! Imao je koncert prije 3 godine na Sokolu, bila sam na tom koncertu! Bilo je jako malo ljudi mozda 100! A karta je bila ako se ne varam oko 80kn! Buduci da mi on ima super pjesme ipak cu cekati zadnji dan da vidim hoce li biti ljudi na koncertu pa cu onda uzeti kartu, da ne bi prosla kao zadnji puta! Meni se iskreno nije bas svidalo...... |
|
|
|
|
|
 |
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Pa ako ovako većina razmišlja, e blago je žuri mata žuri u kurcu i opet niko neće na koncert.
Ja vam mogu odma bar reć da ne dolazim  |
|
|
|
 |
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
Bijah danas prisutan na pressici, sam Hari je rekao da u Osijeku nije imao koncert u posljednjih 25 godina...
Siguran sam da će sve ulaznice biti rasprodane, kao što su bile rasprodane i na koncertu Dine Merlina. |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
 |
|
tikvana
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
..ja stvarno ne znam tko je tu lud  ..ili tko je tu bio u Osijeku  (naime, ljetno vrijeme) na koncertu 2006. godine.. koncert je održan..sjećam se dana (subota u 21.00h)..padala je kiša i društvo se bojalo da će biti otkazano  , prije 5 minuta sam pronašla i ulaznicu koja je koštala 40 kn.. a zanimljiv joj je redni broj 0666  i ova slika
http://hari-mata-hari.t35.com/3603-1-4.jpg
..malo je ljudi bilo (vjerovatno zato sada žele napraviti veliki boom!..kao nije bio poslije rata  ), ali smo se dobro zabavili i opet ćemo, nadam se..
 |
|
_________________ I want to play a game.  |
|
|
|
 |
|
america Ukupno postova: 96 Spol:  Nebitno
|
O moj Bože, Osijek će uvijek ostati selendra dok se fama diže oko ovakvih izvođača. Dino Merlin???, Hari Mata Hari??? Ništa na nacionalnoj osnovi, samo...tko je sljedeći, možda Haris Džinović? Pogledajte Varaždin npr. kako izgleda i kako funkcionira i na kraju jesu li ikada ovakvi likovi nastupali u njemu! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Ja zbilja ne znam kako je tako sta mogao izjaviti da nije bio koncert u Osijeku!!!!!!
Kazem ja sam bila nije bilo 100 ljudi iako je reklama bila velika!
Sjecam se da sam kartu kupila na sjenjaku u robnoj kuci IPK! |
|
|
|
|
|
 |
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
očito bubalo i ekipa bira ono što bi oni htjeli gledati i slušati  |