Autor |
Poruka |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
E to se ne propušta!!! Znam već odavno i jedva čekam! |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Auuu pa neće svi stat  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Jun 21 2009 8:00P UFO Fest Osijek
Ovako im stoji na myspaceu. ali nema veze idem 2 puta  |
|
|
 |
Anait
Ukupno postova: 297 Spol:  Žensko
|
let 3 su malo-malo u osijeku. na ufu, na danima piva i (nisam sigurna dal su bili na osjeckom ljetu mladih), i sad da dam za njih 50kn, hvala nebi. oni su super, ali da sad dajem 50kn kad ce bit za 2-3 mjeseca ponovno u os, i to besplatno.
ali vjerujem da ce klub biti pun. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
let 3 su malo-malo u osijeku. na ufu, na danima piva i (nisam sigurna dal su bili na osjeckom ljetu mladih), i sad da dam za njih 50kn, hvala nebi. oni su super, ali da sad dajem 50kn kad ce bit za 2-3 mjeseca ponovno u os, i to besplatno.
ali vjerujem da ce klub biti pun.
|
ljudi morate shvatiti razliku između klupske svirke i svirke na festivalima i na otvorenom.. neusporedivo je veća komunikacija između benda i publike u klubovima i svakako bolji doživljaj.. |
|
|
|
|
 |
Anait
Ukupno postova: 297 Spol:  Žensko
|
ma ok. kuzim ja to. al pare nedam
bez 50kn mozda nebi prezivjela (treba klopu kupit), a bez te komunikacije benda s publikom i tog svog dozivljaja cu svakako prezivjet  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
ma ok. kuzim ja to. al pare nedam
bez 50kn mozda nebi prezivjela (treba klopu kupit), a bez te komunikacije benda s publikom i tog svog dozivljaja cu svakako prezivjet
|
jasno, al netko više voli klupske svirke.. ja nebih mijenjao klupsku svirku sa nikakvim festivalom (govorimo o slušanju bendova, gdje je to primarno, jel, ne festivale tipa dof gdje je prvo zajebancija a glazba u drugom planu) ;D
 |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
slažem se
ne slažem se, dobro tratinčica kaže, nije to isto, a i let 3, najjače kroejšn šok rok pičke... idem i sad i na ufu i ak budu na danima piva... |
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Let 3 sam gledao nekoliko puto i sve je to super i samo neka dolaze ali znam da ja necu dati 50 kn.Uskoro ce UFO,pa ce i dani piva poslije toga a jos sam uvijek mlad pa cu se nagledat let 3-a  |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Na UFO ce opet? Tooooooooooooo  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
Na danima piva su bili odlični ali ipak mislim da cu čekat UFO |
|
|
|
|
 |
Fast Ukupno postova: 95 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
Svi dobro znam tko su Let 3 i da su jedan od najjboljih i definitivno najoriginalnijih bendova u nas ikad.Nikako propustiti ovaj koncert jer ovo je ipak klubska svirka što znaći da je odnos između benda i same publike puno prisniji i bolji.Čast nam je najaviti ovaj bend i sa ponosom reći da će postati kumovi klubu United i samim time skrenuti pozornost na ono što mi radimo.Kao udruga sami iznajmljujemo prostor i o svome trošku smo kupili razglas što su oni prepoznali i svakako dolaze podržati naš projekt.Hvala
Letu 3 a Vas pozivamo da im vratimo istom mjerom i zahvalimo u prvim redovima.Pozdrav svima i hvala.Karte se mogu nabaviti u Caffe baru K.A.stepinca 38/a preko puta Westa, cijena u pretprodaji 60 kn a na sami dan 70 kn. |
|
|
|
|
 |
steveeeeee Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
trebali ste staviti 250 kuna to je taman |
|
|
|
|