| Autor |
Poruka |
|
sikki
Ukupno postova: 210 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pretstava je samo jedan dan, a tekama imaš najmanje 3.  |
|
|
|
|
|
 |
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
meni je svaka posebna!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Pravi muskarac zna sto ce izabrati izmedju izvijanja vitkih zenskih tjelesa i trcanja 22 potrcka krivudavo-rudlavih nogu za napuhanom mjesinom. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
|
|
|
 |
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
Mene nogoš ne zanima, pa sam s legicama dogovorila kino (Seks i grad naravno, jbg znam da je očito lol), al ovo bi se moglo fino otić pogledat prije filma.... hihihhiihhihi  |
|
|
 |
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Idem, idem, idem... Čim sam vidjela plakat odlučila sam to!!!!! I to na onu projekciju u 18 da imam još vremena za kasnije... Oleeee  |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
 |
|
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
jeej dolazim
a oni koji se dvoume između tog i tekme.. Briljantin je u 18 i 20h, a utakmica u 18..dakle stigne se nekako  |
|
|
|
|
|
 |
|
sikki
|
Danas sam bio na probi.
ODLIČNI SU.
J.... tekmu. Biće tekmi... |
|
|
|
|
|
 |
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
men legica nastupa pa sam tamo...možda upoznam još legica...hehehe |
|
|
|
|
|
 |
|
ariš
Ukupno postova: 15 Spol:  Žensko
|
zahvaljujem na najavi naseg nastupa...razumljivo je da neki nesto voli vise, zato se necemo ljutit ako netko ostane gledat utakmicu....prioriteti postoje!
hvala svima koji ce doc...
plesacica PK Boadway |
|
_________________ ona pleše svim srcem i svom svojom dušom...i u trenutku plesa za nju sve drugo nestaje...  |
|
|
|
 |
|
ariš
|
lapsus calami...."neki nesto vole vise" |
|
_________________ ona pleše svim srcem i svom svojom dušom...i u trenutku plesa za nju sve drugo nestaje...  |
|
|
|
 |
|
kekic Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Briljantin Gradskog kazališta Komedija iz Zagreba gostuje u Osijeku 11.7. na Osječkom ljetu kulture...  |
|
|
|
|
|
 |
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Idem ja i 11.  |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
 |
|
ariš
|
u kazalištu Komedija sam bila sa skolom na toj predstavi...to je nesto presavrseno, svakako ih vrijedi pogledat.... |
|
|
|
|
 |
|
sikki
|
Super, ajmo svi gledat onda Zagrebačko kazalište, a ljude iz Osijeka koji su ovo radili 10 mjeseci (slovima: deset mjeseci) "ko šiša." |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|