Poziranje.rasprava #1 (was: Poziranje)
ja ne vidim fotku.
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
tonyaPudinže, nisam mislila da tako izgledaš
Poppyne vidim fotku, de probaj ponovno!
Poppy
aha! a di su euri?!![]()
Circa
Poppy
aha! a di su euri?!![]()
Prvo sam bacao kovanice, a kada sam legi razbio objektiv isprintali smo ove novcanice. Isprintali bi jos da nisam ostao bez boje u printeru, a CB novcanice bi bile malo sumnjive....
MonstrumNice brada.... Monstrumčino...I jab' tak'u sam što ne raste kako treba
Evo uz Mladjino dopuštenje ljepim sebe i njega u alkoholnom ludilu, ja sam desni
">OligofreniDikobrazoidMonstrumNice brada.... Monstrumčino...I jab' tak'u sam što ne raste kako treba
Evo uz Mladjino dopuštenje ljepim sebe i njega u alkoholnom ludilu, ja sam desni
">
">MonstrumMalo mi vučeš na Hetfielda iz Load dana
Is pa to se uzgaja već godinama uz redovito štucanje, podrezivanje, podbrijavanje, šišanje, prije mjesec dana sam se obrijo da m koža dođe do zraka pa sam izgledo ko dječarac od 16 godina
">
OligofreniDikobrazoidMonstrumMalo mi vučeš na Hetfielda iz Load dana
Is pa to se uzgaja već godinama uz redovito štucanje, podrezivanje, podbrijavanje, šišanje, prije mjesec dana sam se obrijo da m koža dođe do zraka pa sam izgledo ko dječarac od 16 godina
">
MonstrumSamo rečem našto ličiš (ili ne ličiš), kako 'ko uzme u obzir privlačnost ili neprivlačnost dotičnog
OligofreniDikobrazoidMonstrumMalo mi vučeš na Hetfielda iz Load dana
">
jebote naj kompliment koji sam dobio već dugo , fala![]()
"> 
OligofreniDikobrazoidSamo rečem našto ličiš (ili ne ličiš), kako 'ko uzme u obzir privlačnost ili neprivlačnost dotičnog
">
">
">
">
">marraievo ipak i mene,kad ste svi tak' hrabri... jedna umjetnička
MonstrumKad budeš ličio na nešto mlado, japansko u školskoj uniformici.....E onda ćeš mi se sviđati
OligofreniDikobrazoidSamo rečem našto ličiš (ili ne ličiš), kako 'ko uzme u obzir privlačnost ili neprivlačnost dotičnog
">
Aj nemoj sad srat, sviđam ti se priznaj">
">
">
">
">
">
">
">
">ruana
evo mene malo obradene, posto ja nemam nikakvih ludih slika, a ova mi je draga, heh
gaapkompleksaši, kukavice i plačipičke svi do jednog.. hehehe... evo moje...
Poppy
![]()
jes to stvarno ti?!! što si sladak!kad ćeš navršit 18?!
![]()
nake_rado
hmmm javim ti se za 3 godine...
">tamna strana
...nemam niti jednu sliku koju bi izdvojio i stavio na forum....s obzirom da sve moje slike lice kao picasov uradak....najbolje da i dalje maštate kako izgledam (naravno osim onih koji su me vec upoznali)......![]()
insomnia@Monstrume, nisam te zamišljala tako visokog.. ja mislila ti neki maji..
![]()

marraidaj Mons onu sa balkona
">insomnia
@Monstrume, nisam te zamišljala tako visokog.. ja mislila ti neki maji..![]()
tamna strana
...nemam niti jednu sliku koju bi izdvojio i stavio na forum....s obzirom da sve moje slike lice kao picasov uradak....najbolje da i dalje maštate kako izgledam (naravno osim onih koji su me vec upoznali)......![]()
daj, ma ti naprosto MORAŠ staviti svoju sliku... silno me zanima kako izgledaš..![]()
ruana
evo mene malo obradene, posto ja nemam nikakvih ludih slika, a ova mi je draga, heh

:::Bruno:::
hvala!ops:"> ....jel ja imam baby face?... dosta ljudi mi kaže to
![]()
ma šta dobar.. najbolji![]()
![]()
....zajebavam se...
.... uz to gratis ide škemba
![]()
nemam curu XD

zerosAAAarrrrGGGGhh..... Pobjego mi pas pod stol kad je vidio ovo
ajd kad ste se svi odvažili staviti svoju sliku...onda cu i ja...
to je još slika dok sam furo dugacku kosu

aggys web cama
MonstrumNisi još slijep
aggys web cama
mmmmm, me like![]()
"> A ni ukus ti ni za odbacitOligofreniDikobrazoidMonstrumNisi još slijep
aggys web cama
mmmmm, me like![]()
"> A ni ukus ti ni za odbacit
MonstrumI onda nakon preko-nekoliko tekila i nedostatka štrumpf-gumice naleti neki taki slatkiš i oooop.... ajmo kod tete sa štapićima
OligofreniDikobrazoidMonstrumNisi još slijep
aggys web cama
mmmmm, me like![]()
"> A ni ukus ti ni za odbacit
A šta da radim jadan kad sam slab na crnke/smeđe koje imaju lijepe oči![]()
">OligofreniDikobrazoidI onda nakon preko-nekoliko tekila i nedostatka štrumpf-gumice naleti neki taki slatkiš i oooop.... ajmo kod tete sa štapićima
">
">Monstrum
zerosMonstrum
joooooooooj kakvo barenje....svaka cast monstrum evo ti svi moji kikachi ....hehehe
MonstrumzerosMonstrum
joooooooooj kakvo barenje....svaka cast monstrum evo ti svi moji kikachi ....hehehe
Pa kad je slatka i ima te velike prodorne, lijepe oči, šta da kažem, da lažem, bar sam iskren
marrai
Ma ajde pusti ga,to svakoj govori i meni je prije par sati svašta napričao...
marrai
Ma ajde pusti ga,to svakoj govori i meni je prije par sati svašta napričao...![]()
MonstrumEvo da ti olakšam boli doniram i ja sve kikače
marrai
Ma ajde pusti ga,to svakoj govori i meni je prije par sati svašta napričao...
Eto viš sad sranja, sad ispadam neki promiskuitetni gad koji sam leta za suknjama, pa ja nemogu vjerovat, a ja sam bio iskren, pa jel neznate vi onu "lijepa riječ i željezna vrata otvara", a jeste čudni, udijelim kompliment i odma sam razapet ko Isus, ccc![]()
marrai
MonstrumzerosMonstrum
Pa kad je slatka i ima te velike prodorne, lijepe oči, šta da kažem, da lažem, bar sam iskren
Ma ajde pusti ga,to svakoj govori i meni je prije par sati svašta napričao...![]()

zerosmarrai
zajeban je monstrum... uskoro ce se htjet i zenit
MonstrumTo ti je avans....vratićeš u pivama
p.s. e fala vam na kikačima![]()

OligofreniDikobrazoidMonstrumTo ti je avans....vratićeš u pivama
![]()

MonstrumMožda i ja naletim na let3 tumorou pa realiziramo koju rundicu sedmokunaša pollitrenog
![]()
He he he, pit pit pit![]()
![]()
OligofreniDikobrazoidMonstrumMožda i ja naletim na let3 tumorou pa realiziramo koju rundicu sedmokunaša pollitrenog
![]()
![]()
fftopic:">

MonstrumJavi, samo javi
OligofreniDikobrazoidMonstrumMožda i ja naletim na let3 tumorou pa realiziramo koju rundicu sedmokunaša pollitrenog
![]()
![]()
Bićeš sutra obavješten ako budem išo, ipak je ispit u utorak, al najvjerovatnije će se zalomit koji pivkan he he he
OligofreniDikobrazoidDefinitivno smo ošli u
![]()
OligofreniDikobrazoid
To ti je avans....vratićeš u pivama![]()
![]()

"> , ljudi smo dogovorićemo se insomniaa vidi ovog Monstruma što šarmira... pravi Don Žuan
![]()
Monstrum
insomniaa vidi ovog Monstruma što šarmira... pravi Don Žuan
![]()
A jes i ti malo željna pažnje ?![]()
MonstrumNiko nije ni rekao da ćeš ti sve platiti.... Još koju forumašicu šarmiraš i runde će dolaziti sa svih strana
A jebote sad, šta sam ja direktor svemira pa mi pare rastu na drvetu"> , ljudi smo dogovorićemo se
![]()
">
">
">
">MonstrumAko ih aggy dijeli.....hmmmm.... može, može
![]()
MA NEEEEEEEEE ko bi reko, saćemo dobit packu po prstima ko u osnovnoj školi![]()
OligofreniDikobrazoidMonstrumAko ih aggy dijeli.....hmmmm.... može, može
![]()
MA NEEEEEEEEE ko bi reko, saćemo dobit packu po prstima ko u osnovnoj školi![]()

MonstrumNisam ni sumnjao, hehehehe....Ok odjavljujem se s offtopica i odo pod tuš.....HLADAN!
OligofreniDikobrazoidMonstrumAko ih aggy dijeli.....hmmmm.... može, može
![]()
he he, za jedan topao french kiss može me i bejzbolkom razbit neću se bunit![]()

">
">
">
">
">
">
">
">
">
CatCloe
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa circa, ti si maijak! manijaaaaaak!!!!!!">
">
">
jebote, valjam se po redakciji... bože koji mastodont!!!">
">
betty
circa care!!![]()
insomniaevo stavljam i ja onda, ajd
![]()
Monstrume, ne moraš komentirati, zezala sam se samo..
allein
insomniaevo stavljam i ja onda, ajd
![]()
Monstrume, ne moraš komentirati, zezala sam se samo..
Najbolja.
lucija?.. od Jaka seka možda?![]()
ruana
evo mene kao plavusa, inace sam crnka, stavit cu jednom i pravu sliku, al nek prode malo vremena, heh

oskruana
evo mene kao plavusa, inace sam crnka, stavit cu jednom i pravu sliku, al nek prode malo vremena, heh
omg kak se netko voli blamirat
betty
pogledala sam i ne kuzim razliku????

oskbetty
pa u tom i je stvar, blamira se .... hm.... blago rečeno gadnim slikama. ne znam kak cura stvarno izgleda al ove slike bolje da nije ni stavila
osk
betty
pa u tom i je stvar, blamira se .... hm.... blago rečeno gadnim slikama. ne znam kak cura stvarno izgleda al ove slike bolje da nije ni stavila![]()
osk
betty
pa u tom i je stvar, blamira se .... hm.... blago rečeno gadnim slikama. ne znam kak cura stvarno izgleda al ove slike bolje da nije ni stavila![]()
oskjoj daj nam ti onda stavi svoju sliku, mogu si mislit koja je to tek komedija!!
betty
ruana
i kao prvo slike nisu fotosopirane vec je jedna na mobu bila naredena tehnika ulje na platnu-sony ericsson, a na drugoj imam periku
osk
ruana
i kao prvo slike nisu fotosopirane vec je jedna na mobu bila naredena tehnika ulje na platnu-sony ericsson, a na drugoj imam periku
šta god da je upropastilo te je![]()

osknetko bas voli biti glup??? ko kaze da ju je upropastilo??? ovo je nesto na osobnoj razini meni se cini.
ruana
betty
osknetko bas voli biti glup??? ko kaze da ju je upropastilo??? ovo je nesto na osobnoj razini meni se cini.
ruana
aggy
osk stavi sliku da se malo smijemo, ne mos sad popljuvat i pobjec
aggymislim da kad bi osk stavio/la sliku da bi mi pobjegli...
osk stavi sliku da se malo smijemo, ne mos sad popljuvat i pobjec
CatCloegledajući ovaj topic zaključujem kako je forum pun jako lijepih cura!
![]()
CatCloe
gledajući ovaj topic zaključujem kako je forum pun jako lijepih cura!![]()
![]()
PsychoSoldier
zaboravila si dodati i ljubomornih budala....pogledajte samo komentare na galerijama, uzas kolko se svi medusobno vrijedaju...
zeros
Citam ove vase zadnje postove i jednostavno ne mogu da ne komentiram
@osk, reci mi, što ti smeta, što je ruana objavila sliku na net ili možda zato što prima toliko hvalisavih komentara???
ne vidim drugog razloga da je napadaš i tako negativno komentiraš.
"> ne komentiram nju nego njene slike koje su prestrašne, sorry al ono ak nemaš šta bolje stavit, nemoj ni toCatCloe
tako bi se isto moglo reći: ako nemaš šta pametnije za napisati..
CatCloe
oskisto se može reći i za gledanje fotki.
CatCloe
ovisi šta je kome pametno, ako tebi ovo nije nemoj se trudit uopće čitat![]()
Circae vidiš, ja sam seljančica koja nema digitalni fotić. iako imam nekoliko fotki u kompu, ne znam ih postati... probala sam par puta pitat nekog pametnijeg
A di je tvoja fotka?

CatCloehot! hot! hot! večeras si sjajan
de mi molim te prepuoruci taj fitness centar gdje si se tak krasno nabildo

Osječanin
hvalaops:">
ops:">
ova je poslije dugogodišnjeg bildanja..nažalost, danas više ne izgledam tako..malo sam se opustio i dobio nešto kila
![]()
">
)... hvala na razumjevanju... Vas Soldier, PsychoSoldier

Mladjo
onda i mi izgledamo bolje! ili ak smo jako ružni onda ti oko automatski bježi na ovo lijepo![]()
Poppy
Mladjo
onda i mi izgledamo bolje! ili ak smo jako ružni onda ti oko automatski bježi na ovo lijepo![]()
ili: možda nisam lep ko Brad Pitt, ali ovoj maci sam zanimljiv! a vi si cure mislite zašto!![]()

bettyej aggy cat ga je prva vidjela mislim da ona ima prednost,onda ti, pa ja
![]()
![]()

DeezEvo i mene...
marraijedna iz kazališta
marrai
jedna iz kazališta![]()
bettylagano djevojke, fotka govori o tome kako ima dovoljno za sve
ej aggy cat ga je prva vidjela mislim da ona ima prednost,onda ti, pa ja![]()
![]()
![]()

">
ruanaposto sam postala slavna, stavit cu i normalnu sliku, pa da me onda mogu pljevati, hehe. osk navali
drachen
ruanaposto sam postala slavna, stavit cu i normalnu sliku, pa da me onda mogu pljevati, hehe. osk navali
ovo je vec postao cirkus
drachenmarraijedna iz kazališta
ovaj... da... hmkoliko ti godina imas??
marraidrachenmarraijedna iz kazališta
ovaj... da... hmkoliko ti godina imas??
sve lijepo piše,crno na bijelo
CatCloemarrai
jedna iz kazališta![]()
aaaaaa sad sam napokon skontala... znam te
">
pod tvojim prozorom krasna curicaaaaa....

">
">
">

ruanaposto sam postala slavna, stavit cu i normalnu sliku, pa da me osk moze pljuvati, navali osk
Gala_piaNavodno se šuška da je Osk alias jedne forumašice. A ta forumašica ima žute kartone...
debeliTajne sluzbe su potvrdile opravdanu sumnju vezanu uz Osk identitet
U privitku prilazemo dokaznu fotografiju![]()
">
">
k:">

betty
@ don...ops:">
![]()
![]()
![]()
k:"> 
a nisi me ni pitao jel smiješ objaviti sliku sa mojim graffitom?.. ccc ... tužit ću te sada!!! uzet ću ti clitaća!(clitać- renault clio da neki nemaju proste misli)

Gala_piaNavodno se šuška da je Osk alias jedne forumašice. A ta forumašica ima žute kartone...
tamna strana
...evo i ja sam našao jednu.....![]()
CatCloe:::Bruno:::
a nisi me ni pitao jel smiješ objaviti sliku sa mojim graffitom?.. ccc ... tužit ću te sada!!! uzet ću ti clitaća!(clitać- renault clio da neki nemaju proste misli)
gotovo. proste misli su bile brže od očiju koje su se spuštale u drugi red posta.
">
"> mogli smo to ocekivati hehe Sale car
tamna strana
u rijeci ha???
:::Bruno:::a nisi me ni pitao jel smiješ objaviti sliku sa mojim graffitom?.. ccc ... tužit ću te sada!!! uzet ću ti clitaća!
(clitać- renault clio da neki nemaju proste misli)
aggy
ahaa tebe znam!![]()
heart3
@saba...znam te i ja...![]()
Sale car
@saba ... ja te ne znam....![]()
tamna strana
Sale car
tamna strana
u rijeci ha???
....pogodio si iz prve....![]()
saba
Sale car
@saba ... ja te ne znam....![]()
nikad nije kasno da se i mi znamo
Poppy
evo mene opet!
saba
@aggy neznam te ali bi te volio znati![]()
tamna strana....pa dobro hoce li netko napisati da mene pozna....ili brišem sliku......
tamna strana
....pa dobro hoce li netko napisati da mene pozna....ili brišem sliku......![]()
Poppy
tamna strana....pa dobro hoce li netko napisati da mene pozna....ili brišem sliku......
znam te ja!![]()
di si to?
Sale car
kontam da ovdje niko ne pozna mene....![]()
DonQuijoteevo i mene... ovo mi je vrlo draga fotka iz razloga što tu imam 2-3 godine/5-6 kila manje!
situacija je neposredno nakon padanja s dubrovačkih zidina (par metara visine) i ostajanja živ i relativno čitav!
![]()
marraiDonQuijoteevo i mene... ovo mi je vrlo draga fotka iz razloga što tu imam 2-3 godine/5-6 kila manje!
situacija je neposredno nakon padanja s dubrovačkih zidina (par metara visine) i ostajanja živ i relativno čitav!
![]()
zgodna slika
">
">betty
@nake_rado ,sad cu si isprintat tvoju fotku,naj....si kad te vidim u gradu![]()

nake_radojel nisi ti maloljetan???
betty
@nake_rado ,sad cu si isprintat tvoju fotku,naj....si kad te vidim u gradu![]()
![]()
![]()
![]()
ruana
ajetur pa ja te znam, s kim me to varas, smrc
aethur
ruana
ajetur pa ja te znam, s kim me to varas, smrc
tko je ajetur?

aethur
http://www.osijek031.com/galerija/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=16
goose
eo ja namjerno stavljam ovu svoju jer je preblicana. u inat foto majstorima s foruma![]()

drachen
ja te neznam ali bi te jako volio znati![]()
![]()
![]()
tamna strana
drachen
![]()
![]()
....druže....pogrješio si smajlice.....ili previše gledaš big brader.....![]()
">
">
">
">
">
">MissTake
![]()
evo i mene u mladim danima kad su digitalci bili SF... sorry na lošoj vidljivosti slike
MissTake
@tamni@da priljepim koji tvoju slikicu![]()
DonQuijote
Sale car
aethur
http://www.osijek031.com/galerija/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=16
a ovo desno si ti jel da???
MissTake
@aethur@viđeh te na let3 ali nisam bila sigurna jesi to ti pa mi bilo glupo pitati....
IsisUspoređujući ovu sliku s onom s osobne, zaključujem da sam ovo ja.
![]()
Foto by Marinshe.
tamna stranadrachen
![]()
![]()
....druže....pogrješio si smajlice.....ili previše gledaš big brader.....
na kraju Isis
Uspoređujući ovu sliku s onom s osobne, zaključujem da sam ovo ja.![]()
Foto by Marinshe.
![]()

insomnia
@tamna strana, ajd da sam i to doživjela.. napokon rasplinuh maštarije o Borbaš security-u.. nisu mi dale spavat..![]()
![]()
betty
bruno daj prestani ...ops:">
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:::Bruno:::kao plešem
ops:">
">
">

:::Bruno:::pa neču reči pjesmu i vrstu plesa koju sam plesao
![]()
![]()
.... ima veze sa skidanjem
![]()
![]()
betty
bruno daj prestani ...ops:">
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poppy:::Bruno:::pa neču reči pjesmu i vrstu plesa koju sam plesao
![]()
![]()
.... ima veze sa skidanjem
![]()
![]()
jel seksibek?!
DanicaVI ti svasta pitas, mozda ih covijek nema... Da ne odemo u offtopic gdje je tvoja fotka?gaap, zubići se ne vide...
fatcatDanicaVI ti svasta pitas, mozda ih covijek nema... Da ne odemo u offtopic gdje je tvoja fotka?gaap, zubići se ne vide...
DanicaVNeki dan odlutao u chat i pita me jedna koliko mi je godina, mislio sam da se skoro onesvijestila. Kaze... pa sta ces ti ovdje? I sad hoces da fotku stavim i ljude stvarno preplasim... A tvoja?
A tvoja fotka? Ima?
fatcatNeki dan odlutao u chat i pita me jedna koliko mi je godina, mislio sam da se skoro onesvijestila. Kaze... pa sta ces ti ovdje? I sad hoces da fotku stavim i ljude stvarno preplasim... A tvoja?
Isis
Danice, ak ti nećeš stavit svoju, ja ću.![]()
allein
Ili ću ja![]()
MissTakeIma i jedna gdje si ti i ona, i hrpa praznih na stolu...
ima ona s partija na kojoj ste obadvojica![]()
DanicaVMislim da je sad fatcat na redu.
PoppySta ce mi dvije?@fatkat; sad ti jednu fotku s vrećom na glavi!
![]()
DanicaVBas kao sto kaze @Poppy, kao da imas vrecu na glavi...Mislim da je sad fatcat na redu.
![]()
MissTakene bih znala nisam nikad bila na toj stranici niti imam namjeru,ali vidim ti imas iskustva.
uuuuuuu
ovo mi već počinje ličiti na iskricu![]()
Poppyopet ja!
ova je od nekidan!
... si barem klečao dok si postao? 
:::Bruno:::circa lik!!!... al mene muči samo jedno pitanje... a to je: koji je to fotoaparat?? slike su odlične i ja bi tako nešto pošto dosta slikam :/
saba
klečao još u kukuruzu

fatcatBas kao sto kaze @Poppy, kao da imas vrecu na glavi...
zerosDanice, ajd da vidimo tvoju sliku tebe na njoj, a ne tvoju lepezu...... ajde Danice, nemoj se stidit, de da vidimo kako teta danica izgleda....
tamna strana...evo jedna meni super slika....naravno ne zbog toga što sam ja na njoj....
![]()
Poppy
DanicaVMislim da je sad fatcat na redu.
@fatkat; sad ti jednu fotku s vrećom na glavi!![]()

OligofreniDikobrazoid
Nakon dugog traženja shvatih da nemam normalnih slika....Al ajd. Evo jedna od prije par godina tijekom kuhanja za ekipu....
aggy@allein s filozofskog mozda??
alleinaggy@allein s filozofskog mozda??
Zgrada jeste Filozofska, ali ja nisam
nake_radošta čudna boja pa jel nevidiš da se sprema neki šatoo od gljivaOligofreniDikobrazoid
Nakon dugog traženja shvatih da nemam normalnih slika....Al ajd. Evo jedna od prije par godina tijekom kuhanja za ekipu....
čudna neka boja u loncu
nake_radojedna koja nije lijepa ali mi je zbog nekih osobnih razloga simpatična
![]()
uslikano na zadnji dan škole
cane@ Tuba
A di je jezik?!
ruanadobar ti ormar u pozadini, prava hrastovina?
steamHehe, ko jedna lijepa sretna obitelj.
![]()
Tata probava rukom mrda li se beba u stomaku, a sinčić se od iza nadviruje. hehe![]()
![]()
Circa
saba
klečao još u kukuruzu
E za takvu koku kao sto je poppy ima da po žeravici na koljenima kilometrima hodas, staklenim krhotinama se umivas i doruckujes mišomor...
tamna strana
@Loona....koji dobar motor....![]()
@ loona - to od martinušića motor?

Loonatamna strana
@Loona....koji dobar motor....![]()
fala, nije moj..![]()
@ loona - to od martinušića motor?
e baš ti neću kazati, hehe..

ok... znam da je... wr450 prerada u supermoto, on je jedini u os taj imo![]()
Tuba
![]()
gle belga.
malena ekipa s juga![]()
zeros
Ej poppy, di je tvoja slika?!?!?! jucer je bila u ovoj temi, a danas je nema?!?!? GRRRRRRRRRRRRR zašto si je sklonila???? GRRRRRRR
Poppy
šta će ti?!![]()
Poppy
zeros
Ej poppy, di je tvoja slika?!?!?! jucer je bila u ovoj temi, a danas je nema?!?!? GRRRRRRRRRRRRR zašto si je sklonila???? GRRRRRRR
šta će ti?!![]()
Loona
Poppy
zeros
šta će ti?!![]()
ja ju nisam ni vidjela.. grrrr..
nake_radoTuba
![]()
gle belga.
malena ekipa s juga![]()
hehe...odakle belgu znaš...kog još s juga znaš
alleinOko i po Filozofskom. Tehnički i po još jednom faksu

zerosRUKE U ZRAK DA IH VIDIMO!!!!!!poppy iti jos i pitas sta ce mu slika

betty
zerosRUKE U ZRAK DA IH VIDIMO!!!!!!poppy iti jos i pitas sta ce mu slika
![]()
![]()
![]()

tamna strana...evo jedna meni super slika....naravno ne zbog toga što sam ja na njoj....
@ poppy... znam ja sabu.. tako on sa svim curama.. zaprosi i onda nestane bez traga.. eto.. i tebi je to napravio! ccc![]()
aggyalleinOko i po Filozofskom. Tehnički i po još jednom faksu
hehe znala sam! ti si tehnicka podrska profesorima (zlomislicki recimo) kad im zakazu projektori ili kompovi
aggy
da da, sjedila sam u prvom redu do vrata dok nisam skuzila da to samo streberi rade...![]()
PoppySaba! Konačno netko!!! Pristajem naravno!!!!! (to nije plastika, jel?!)
Tuba
nake_radoTuba
![]()
gle belga.
malena ekipa s juga![]()
hehe...odakle belgu znaš...kog još s juga znaš
ma znam dost njih.marino,luka,sker,dino,majk,dost curica^^....ima vas![]()
. i nemam nist protiv tebe zbog godina, ni ne pisu ti u profili. vec stalno ides u offtopic, posalji mu na pm ak mu imas tak sta reci

Circa
Puno pisanja, jako malo fotki, topic potpuno besmislen...
Poppy
btw. obojica ste vrlo seksi mace! da sam muško ja bi vas obe!![]()
Poppy
Circa, tebi se ludilo još može oprostit, al zar je to uzorni otac?!![]()

Circa
Poppy
Circa, tebi se ludilo još može oprostit, al zar je to uzorni otac?!![]()
Hm... Nisam siguran na kojeg oca mislis, ali ako pricas o Samiru da, to je on. Jedino mi to "uzoran" nikako ne pase uz njega...
nake_rado
Poppy
btw. obojica ste vrlo seksi mace! da sam muško ja bi vas obe!![]()
ja sam musko...al vas nebi![]()
MissTake
de nemoj biti takav prema djetetu, imat će traume..
ovo lagano klizi prema offtopicu, ljudi ljepite slike![]()
nake_rado
MissTake
de nemoj biti takav prema djetetu, imat će traume..
ovo lagano klizi prema offtopicu, ljudi ljepite slike![]()
djetetu![]()
Poppy
ja mislim da je baš fora imat tak šašavog starog!![]()
Poppy
dobro, dobro... vražjem djetetu!![]()
MissTake
baš si cakan![]()
Poppy
MissTake
baš si cakan![]()
iš! već je bezeciran!![]()
rade kak su ti to medalje?!
Poppy
ma ne mere bolje, lep, mlad i fudbaler! moje, moje, moje!!!![]()
ŽENE!?!?! Nikada neće naučiti....

OligofreniDikobrazoid
Poppy
ma ne mere bolje, lep, mlad i fudbaler! moje, moje, moje!!!![]()
ŽENE!?!?! Nikada neće naučiti....
![]()
![]()
">OligofreniDikobrazoid
Paaaaa, nisam mlad, lep i fudbaler.... Al sam zao, dlakav i nadasve jebozovan">
">
Poppy
OligofreniDikobrazoid
Paaaaa, nisam mlad, lep i fudbaler.... Al sam zao, dlakav i nadasve jebozovan">
CatCloe, ovaj je tvoj!(nas dvije imamo tajni dogovor, psssst)

fairy
leni i ja
DonQuijote
fairy
leni i ja
circa uvijek napiše koji je on...
">
">
">

CatCloe
fairy, bit ćeš moja bejbe![]()
izgledaš kao žena koja zna što želi i ne bori se protiv svojih životinjskih instinkata... takve su rijetke i smatram ih sestrama po očnjacima![]()
tamna strana
CatCloe
izgledaš kao žena koja zna što želi i ne bori se protiv svojih životinjskih instinkata... takve su rijetke i smatram ih sestrama po očnjacima![]()
..heh....izgleda kao da je ukrala tvoju sliku....![]()
Circa
tamna strana
CatCloe
..heh....izgleda kao da je ukrala tvoju sliku....![]()
Slazem se s tamnim, totalno...

ela
![]()
ela na zadatku za one koji su propustili
DanicaV
slike mutne...
nisu to snaše, to makedonske devojče i ja
čovječe kolka slika bojim se sama sebe,kak ćete se tek vi uplašit lol
eto sad vidite sliku normalno i nećete imat noćne more MissTake
sad će slijedit kazna
nake_rado
MissTake
sad će slijedit kazna
jesjes...sa 20 stranica se na 13 smanjilo
chupka
nake_rado
MissTake
sad će slijedit kazna
ak će već bit neka kazna nek bude bar neki bič
![]()
Circa
chupka
nake_rado
MissTake
sad će slijedit kazna
![]()
Sta ce ti kuja?

chupka
Circa
chupka
nake_rado
MissTake
sad će slijedit kazna
![]()
Sta ce ti kuja?
oš ti bit kuja![]()
Poppy
ja mislim da je administrator pogriješio što je ovo stavio u off topic jer komentari nemaju smisla bez fotki, a ni fotke bez komentara.
CatCloefairy, bit ćeš moja bejbe
![]()
izgledaš kao žena koja zna što želi i ne bori se protiv svojih životinjskih instinkata... takve su rijetke i smatram ih sestrama po očnjacima

Circa
chupka
Circa
chupka
nake_rado
MissTake
sad će slijedit kazna
![]()
Sta ce ti kuja?
oš ti bit kuja![]()
que?
Pa ja jesam kuja...
fairy
![]()
izgledaš kao žena koja zna što želi i ne bori se protiv svojih životinjskih instinkata... takve su rijetke i smatram ih sestrama po očnjacima
Daklen, di to vodi??? Od svih predstavnika muškog roda, žena me želi,,,,,![]()
Bejbe kažeš?![]()
PsychoSoldier
de sta je ovo..moram gledati 2 topica za 1 sliku????!!!???!! WTF?!?
PsychoSoldier
np; vidim svedno si pitala :::Brunu::: za pomoc hehe
cisto sumnjam da je to zbog oftopičkarenja
CatCloefairy
![]()
Daklen, di to vodi??? Od svih predstavnika muškog roda, žena me želi,,,,,![]()
Bejbe kažeš?![]()
da znaš kakve kriterije imam, bila bi polaskana
fairy
(jebote,,,šta je ovo,,,,se mi barnidžamo ili šta???![]()

aggys web cama
fairy
ma to je samo malo uobičajenog ženskog (online) maženja... ništa drugo
CatCloe
fairy
![]()
..žene se ljube bolje od muškaraca.
Circaako se i fairy složi, može
CatCloe
fairy
![]()
Mogu ja fotkat vaše žnjaranje???

CatCloeCircaako se i fairy složi, može
CatCloe
fairy
![]()
fairy
CatCloeCircaako se i fairy složi, može
CatCloe
fairy
![]()
a što mi imamo od toga da nas baš ti fotkaš?
PsychoSoldieraggys web cama
@aggy sad napokon znam na kog me podsjecas, na onu jednu curu sto vodi nulti sat (emisiju na HTV-u)

1step2far
Tuba mi je preslatka, baš otkačena. I Tonya isto. Insomnia ima strašno dobre noge i još ljepše oči. Dečki vas ću drugi put komentirati.![]()
">
aaa ostale cure s foruma spadaju pod muške
">
1step2farKad je bal... Evo i druge, pa sam mirna...
KosturMoj glas ide aggy, mislim da bi imala veliki uspjeh u cyber sex-u preko web kamera
![]()
Ne kazem da svaka zena nije malo umjetnicko djelo ali eto netko mora biti prvi
1step2farTuba mi je preslatka, baš otkačena. I Tonya isto. Insomnia ima strašno dobre noge i još ljepše oči. Dečki vas ću drugi put komentirati.
???