Glavaš
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=274675
i
www.glavasjezlocinac.tk
Društvo, politika
gaap
bez želje da ikoga branim.... "na kraju, dokle je išla uloga Branimira Glavaša tijekom rata možda najbolje svjedoči priča o atentatu na "Oca Slavonije" koju je u rujnu 1991. objavio Slobodni tjednik pokojnog Marinka Božića..." - zaista vjerodostojno!!!!!
William H. Bonney
@leteći sve to plus stara priča o ne konzumiranju prava na izbor.
culenga
dragi moji sugrađani, ne ulazim u to tko je od vas ovdje bio 91, ali da je bilo gadno , bilo je, a da nije bilo Branimira, teško da bi Gorinšek ili neki HSLS tipovi obranili i sačuvali OSIJEK
culenga
dragi moji sugrađani, ne ulazim u to tko je od vas ovdje bio 91, ali da je bilo gadno , bilo je, a da nije bilo Branimira, teško da bi Gorinšek ili neki HSLS tipovi obranili i sačuvali OSIJEK
Gemi
culenga
TO mu nitko ne osporava.
A ti podrzavas da civili ispijaju tekucinu iz akumulatora i da se to uvede kao obrambena mjera za vrijeme rata?
Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks odbacio je Vaše tvrdnje da je riječ o politički montiranom procesu i javno se ogradio od "Glavaševe vladavine u vrijeme kada su počinjeni zločini, tvrdeći da je tada u Osijeku vladao haos".
GLAVAŠ: Ja se ograđujem od Šeksa i njegovih izjava i tvrdim da je bio pripadnik Hrvatske vojske od 15. oktobra 1990. godine do 30. septembra 1991. godine. I u vremenu nakon toga, bio je značajan politički čimbenik i povjesničar centralne vlasti za Slavoniju. Šeks je pod uticajem alkohola 25 od 30 dana u mjesecu, i to tako traje godinama. On je pijanac i s obzirom na njegove karakterne osobine ne može mu se vjerovati. Znam samo da neću sam ponijeti odgovornost za ono što se dešavalo. Podmetnuće mnogi svoja leđa. Ja sam bio mali sekretar odbrane, jedan od 14 u Slavoniji, dok je Šeks bio broj jedan u Slavoniji. Uvijek se hvalio svojom ulogom u Domovinskom ratu, a sada na sva zvona zvoni da je bio branitelj samo 50 dana?!
Zbog čega se pojavilo tako kratko pamćenje?
GLAVAŠ: Možda od alkohola koji uništava pamćenje.
Da li Šeks strahuje od suda i prebacuje odgovornost na Vas?
GLAVAŠ: Ako se boji optužnice, to je njegov problem. Zna on zašto se boji. Ja se ne bojim ničeg i ne stidim. Ne znam zašto se moj bivši prijatelj stidi svog učestvovanja u Domovinskom ratu.
Vi i dalje tvrdite da je riječ o pokušaju montiranog političkog procesa kojim žele da Vas odvedu na optuženičku klupu i da su u te pokušaje umiješane i državne institucije?
GLAVAŠ: Riječ je o montiranom političkom procesu koji će se razbiti tim monterima o glavu. Sa svima koji mi podmeću, vodit ću rat do istrebljenja. Mogu Glavaša i "zatarabiti", ali moj program i ideja će živjeti.
Osim Šeksa od Vas se ograđuje i premijer Ivo Sanader. Smatrate li da je i Sanader odgovoran za ratna dešavanja?
GLAVAŠ: To neka utvrde nadležne institucije. Ja se ograđujem i od jednog i od drugog.
Kako komentarišete tvrdnje predsjednika Stjepana Mesića da su se dešavale "nedopustive stvari u Osijeku", ali da nije mogao učiniti ništa u sukobljavanju sa određenom politikom iako je, kako je rekao, bilo pokušaja da se Glavaš ukloni iz Osijeka?
GLAVAŠ: Kao bitan čimbenik tadašnje politike trebao je zatražiti od nadležnih organa da se ispita to što danas tvrdi za mene. Ali, ja se sjećam 1993. godine kada je Mesić bio tema razgovora u predsjedničkim dvorima, kod predsjednika Franje Tuđmana zbog pokušaja privatizacije Cementare na nezakonit i nemoralan način od strane njega i njegove kćeri. Taj sastanak je sazvan zbog privatizacije Cementare u kojoj je Mesić sudjelovao, a ne zbog Glavaša. To mi on ne može zaboraviti. Dok smo se mi bavili politikom, Mesić se bavio mišlju kako će maznuti Cementaru. Nisam ja privatizirao Cemenatru, već njegova kćerka. On se bavio privatizacijama na hrvatski način i začetnik je, idejni tvorac privatizacije, koja propagira geslo "bez novaca privatizovati tvrtku". Njegova kćerka je 1993. sudjelovala u privatizaciji Cemantare što se tada razotkrilo. Optužbe na moj račun neka okači mačku o rep.
Ipak, Krunoslav Fehir je potvrdio da je učestvovao u mučenjima i ubistvima srpskih civila isključivo po Vašem nalogu, a pored njega pojavio se još jedan svjedok u slučaju likvidacije Srba u Osijeku 1992. i 1993. godine. Kako to komentarišete?
GLAVAŠ: To su sve montirani svjedoci. Ako im treba, ja ću naći još deset takvih svjedoka. Mogu i ja optužiti Sanadera da je naređivao ubojstva, ali on nije ni jedan dan proveo u ratu! Sanader je "uhvatio pedalu" za vrijeme rata i nije mogao naređivati ubojstva, jer je bio u Austriji, i igrao se sa baletanima Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu. Bio je niko i ništa za vrijeme Domovinskog rata i Tuđmanove vladavine. Sada veliča svoju ulogu, a za vrijeme Tuđmanove vlasti bio je lijevo smetalo.
culengaGemi
culenga
TO mu nitko ne osporava.
A ti podrzavas da civili ispijaju tekucinu iz akumulatora i da se to uvede kao obrambena mjera za vrijeme rata?
cilj opravdava sredstva
Gost
Ko tu koga jebe ---pa izgleda uzajamno da ne bude dosadno--
Gemijoš jedan ideja : B. G.= kurtonIdeja.
Gemimisliš na meneEhej, avatar ti je super.
![]()
Jel pobrano sve u vinogradu?
Pozdrav Samoborcima. ;-)
Allende
Nisam dobro shvatio jesi li ti pravnik ili student prava...?
U kojem to zakonu pise da je u ratu sve dozvoljeno?
AllendeZasto ne ranije?
Alana Bates
O šilo vam gocino (opet će ona živčano) - ovo je moje područje. Zna se što su ratni zločini, i da se nikakve vojne operacije ne mogu provoditi protiv civilnih objekata i civilnog stanovništva. Oni ne smiju biti mete oružanog napada, niti se smiju koristiti u vojne svrhe. Jel to ok? Je.
Alana Bates
...samo je stvar u tome da pri cijelom tom čupanju i letenju perja najviše isperjaju Osijek i Osječane.
Kako ističu Nacionalovi sugovornici, u mnogim je slučajevima motiv za ubojstvo bio prozaičan: kad su 1991. oficiri JNA pobjegli iz Osijeka, njihove su stanove zauzeli hrvatski borci koji nisu imali riješeno stambeno pitanje. U međuvremenu se takvo rješavanje stambenog pitanja proširilo, pa bi netko komu je zapeo za oko stan ili kuća njegova sugrađanina srpske nacionalnosti samo trebao dojaviti da je dotični srpski doušnik ili snajperist.
DonQuijote
Naravno, ako se dogodilo nešto što se nipošto ne može proglasiti potrebnim ili nužnim činom za opće dobro, to treba sankcionirati, pod svaku cijenu, bilo o komu da se radi. Samo, to je malo teže uvidjeti nakon toliko godina. I baš zato se treba suzdržati od osuđivanja ljudi prije nego se pokaže da stvarno jesu krivi i da su mogli postupiti i drukčije u zadanim okvirima.
Pollux
sve je to ok dok se BG sumnjiči za recimo slučaj selotejp...a što kada se pojave dokumenti u kojima pišu neke stvari koje sumnjiče pola sadašnje vlasti?![]()
debeliA za Kira je podvojeno razmišljanje, u to napeto doba ako nisi stao na barikadi nisi daleko stigao. Čini mi se da je tako i u Afganistanu, ili sam u wrongu.
Ah...
8
Možemo govoriti što hoćemo, ali takva zvjerstva i Amerikanci kažnjavaju među svojim vojnicima.
anakonda
...baš sam jučer čula komentar na nekoj od televizija kako su se konačno usprotivili da se mali Filip Glavaš toliko medijski eksponira...odnosno da se mali koristi kako bi izazvao simpatije u Hrvata...potpisujem to...
8
Zanimaj se ti sine za one koji su tebe opljačkali, a u Iraku možemo i ne moramo... Ja sam ih naveo kao primjer.
Loona
anakonda
...baš sam jučer čula komentar na nekoj od televizija kako su se konačno usprotivili da se mali Filip Glavaš toliko medijski eksponira...odnosno da se mali koristi kako bi izazvao simpatije u Hrvata...potpisujem to...
Je, zbilja nije u redu.. dečka poznam osobno i sasvim je ok.. njemu je i najteže sad.. oduvijek je s tatom a možemo samo zamisliti što mu govore u školi i naokolo.. i smatram da ga nije trebalo vući s Đapićem u Zg..
anakonda
Loona
anakonda
Je, zbilja nije u redu.. dečka poznam osobno i sasvim je ok.. njemu je i najteže sad.. oduvijek je s tatom a možemo samo zamisliti što mu govore u školi i naokolo.. i smatram da ga nije trebalo vući s Đapićem u Zg..
...shvaćam ja i njega, i vjerujem da mu je teško...pogotovo što je sada u godinama kada mu zaista nije potrebno medijsko eksponiranje, pogotovo u tom kontekstu cijele štorije...djeca nemaju što tražiti u politici, niti na jedan način....
ilija
Samo sam dodao komentar na los primjer koji si naveo.
anakonda...hm...vidim da si prije u godinama kada ljudi pomalo postaju kao djeca...
gazda777
anakonda...hm...vidim da si prije u godinama kada ljudi pomalo postaju kao djeca...
imaš kavu za ovo, bravo...![]()
debeli
Ja samo primjećujem da se polako sa političke scene sklanjaju ljudi koji su stvarali neovisnost ove države. Tako da za par godina mogu očekivati liberalizaciju političke scene, tada će srbi i slovenci prepoznati priliku i asimilirati naša preostala bogatstva. A mi ćemo se sjećati kako smo imali državu koju nismo mogli sačuvati niti bjednih 15 godina, jer smo one koji su je stvarali pohapsili ili učinili da se njihovo ime ne spominje. Pa ljudi moji ako se nešto ne poduzme odoh ja u njemačku dok me neki srbin ne prijavi da sam pucao na njegov tenk za vrijeme rata.
Polluxdebeli
Ja samo primjećujem da se polako sa političke scene sklanjaju ljudi koji su stvarali neovisnost ove države. Tako da za par godina mogu očekivati liberalizaciju političke scene, tada će srbi i slovenci prepoznati priliku i asimilirati naša preostala bogatstva. A mi ćemo se sjećati kako smo imali državu koju nismo mogli sačuvati niti bjednih 15 godina, jer smo one koji su je stvarali pohapsili ili učinili da se njihovo ime ne spominje. Pa ljudi moji ako se nešto ne poduzme odoh ja u njemačku dok me neki srbin ne prijavi da sam pucao na njegov tenk za vrijeme rata.
A to bi se lako moglo dogoditi![]()
anakondapa ako Babićkin stari može sada šetati u svom selu, što se Glavaš ne bi branio sa slobode???...
...hvala na pažnji...
gazda777
u tim ustanovama ima svega, a najmanje ljudi.
anakonda
*citat 1.:"Glavaš. Sjebo privredu, u sve moguće firme i institucije stavio sebi odane poltrone... A i Kramer dok je mogao nešto, šutio je."
*citat 2.:" Bez veze. Serete kvake, kao da je Glavaš SAM ovo ili ono. Glavaš nije nikoji kurac."
-kako je moguće da osoba koja je nikoji quac mogao sam sjebati privredu? Privredu u Osijeku/Slavoniji/RH su sjebali političari i loša vlast i to u prvim godinama samostalne nam države. Glavaš je jedna od sitnijih riba, mnogi veći somovi danas mirno šetaju i boli ih dupe...
...a lopova, mufljuza ima i među dočasnicima i onima bez činova...i oni danas šetaju slobodno, puni para...a otac jedne Babićke iz mog razreda u srednjoj je držao trgovinu i pouzdano znam da je s preke strane Drave bubao po centru grada...i komšija ovaj i komšija onaj...a u to vrijeme je taj neki quac od čovjeka, s još par tisuća (!!!) ljudi ipak uspio obraniti grad...pa da je 100 puta ukrao, što mu ti stavljaš na grijeh, neka je...
...no, međutim, Glavaš nije u pritvoru radi krađe...u pritvoru je radi utjecaja na svjedoke o ratnom zločinu, ubojstvu civila...pa zar u ovoj državi nitko nije svjestan da je što se toga tiče, tak svejedno jel on u Zimbabveu ili Remetincu ili u Trici na kavi...dovoljno je da trepne okicama pred kamerama a Njegovi (who ever that can be) znaju što misli...a nitko nije kriv dok mu se ne dokaže drugačije...pa ako Babićkin stari može sada šetati u svom selu, što se Glavaš ne bi branio sa slobode???...
...hvala na pažnji...
8
anakondapa ako Babićkin stari može sada šetati u svom selu, što se Glavaš ne bi branio sa slobode???...
...hvala na pažnji...
Stara moja, taj tko to zna - ima posla s državnim odvjetništvom, inače nek šuti i nek ne sere. Znaš koliko ja znam takvih rekla-kazala? Da sam siguran u nešto, to bi rekao i na sudu.
A ovako možemo naklapati, ali to može samo štetiti. Kažem ti, odi u državno odvjetništvo, policiju... gdje hoćeš. Ljudi će te poslušati.
Znam i ja da se po selendrama u Baranji i Srijemu kriju oni koji su "ložili vatru" '91., ali takvim smradovima je dovoljna kazna što će krepati znaju ći da ih je beogradska politika iskarala i šutnula kad im više ništa nisu mogli. Iako trube ovako ili onako, hrvatski Srbin zna jako dobro da je izmanipuliran.
Najprije bi svaki pošteni Hrvat (kako je ta deviza devalvirala!) kojemu je stalo da živi u normalnom društvu i njegova djeca rastu u razvijenoj zemlji morao željeti Glavaša iz rešetaka.
Naime, ako se general HV-a tereti za takva nedjela to je sranje za tu vojsku koja mu čin dade samo po sebi!
Ako ga se osudi, onda mu činove treba oduzeti. Tako se to radi.
Kužiš, nije ovo OVK, "Šešeljeva garda" ili "Arkanovi tigrovi"! Mi hoćemo u NATO, a
imamo generale bageriste, šibicare bivše delinkvente jer su "Glavaši", "Rojsevi", "Praljci" i "Zagorci" haračili gospodarstvom, varali državu, rušili svjetsku kulturnu baštinu (Praljak i Stari most) i uzimali proviziju od love kojom su morali kupiti čim više.
Ali eto, ekipa je mislila na sebe.
Što se krađe i lopovluka tiče, onaj koji je u onom ludilu kadar misliti na stan, marke ili bogaćenje uopće i ne zaslužuje nego da ga i samog pojede mrak!
Glavaš jest dao doprinos borbi protiv okupacije, ali on nije nikakva personifikacija jednog običnog borca.
Personifikacija boraca za hrvatsku slobodu su ubijeni emigranti koje je pobio SDB na zapadu samo zato štu su nešto i negdje napisali.
Personifikacija borca za slobodnu Hrvatsku su i svi oni ljudi koji su oruđe zamijenili oružjem, a kad su se s bojišta vratili, firme su im opljačkane, a po njihovim ulicama se Mercedesima vozaju "generali" što su branili državu pod Jorgan-planinom.
Netko možda i iz vaše ulice, tko se nije vratio. To su heroji. Misliš da bi riskirali život za ovakvu državu u kojoj ima 500.000 branitelja?
Svatko tko išta zna o ratovanju zna da tolika vojska naoružana vilicama može do nedjelje stići do Istanbula, a svatko tko išta zna o Hrvatskoj zna da je nemoguće okupiti takvu vojsku.
Za usporedbu, Turska je zemlja s 70 mil. stanovnika, a imaju milijun vojnika.
Rudi Perešin je heroj pilot što se 1991. odvojio iz formacije i odletio u Klagenfurt. To su ljudi spremni u vatri testirati svoja uvjerenja, a ne neki Glavaš koji od svega pravi teatar.
"Bog Osijek, bog Slavnijo!", što je rekao kad je odlazio meni je zvučalo nešto kao: "Čuvajte mi Jugoslaviju..."
Glavaš nije obranio Osijek, učinilo je to 13.000 ljudi. I buduće generacije će o nekim stvarima učiti pošteno, a ne po modelu SUBNORovskog izdrkavanja.
Moj savjet je, pronađimo druge heroje, a Branimiru poželimo pošteno suđenje.
8gazda777
u tim ustanovama ima svega, a najmanje ljudi.
Ako cijela država ispija kavu, zašto bi tamo bilo drukčije.
Ipak, nisi u pravu.
Nazovi u Zagreb, ovo-ono... Nije baš da se ne radi, radi se. Bit će novih optužnica i procesa.
Pollux
Mislim da br 8 ima nešto "osobno" protiv Glavaša...dakle tvoje navode ovdje više ne doživljavam kao relevantne. može te biti sram! da nije bilo Glavaša živio bi u Oceku!
gazda777
ne volim biti vulgaran, ali moj stav o njim je...nabijem ih.
PolluxALOOOOOO!!!! Čovjeku se pokušava namjestiti ratni zločin!! To je pljuvanje po svakome tko je branio ovaj grad!
debeli@ 8
E da baš sam ´92 imao priliku ili nepriliku zalutati u magli na Savi kod Brčkog jel ti tata tamo bio u rovu?
debeliNe mogu vjerovati da će nam sada došlje prozivati ljude koji su napustili bagere, glodalice i razne strojeve kako bi organizirali obranu u svom Gradu.
debeliVezano za Kira svjedok sam pogibije 12 pripadnika ZNG koji su u vrijeme primirja koje je dogovorio dotični Kir pobijeni ko zečevi u Tenju, za čija su tijela zamjenjeni organizatori tzv oružane pobune u HR.
debeliNije mi jasno jesi ti jedan od preživjelih sa Drave kad sa takovom sigurnošću tvrdiš da je Glavonja ratni zločinac.
debeliA to da je Glavaš ubijao Vaše je moguće, čovjek se branio jer su mu obitelj i sugrađani bili u izravnoj opasnosti. Rekao sam da cemo krvavo platiti jer smo se suprostavili Srbima ´91
anakonda*citat br. 3: "Jesam, ja sam preživjeli s Drave."
...kad se hvališ da si svjedok s Drave, onda nemoj bježati od toga...
*citat br. 4: "A što to tebe briga svjedočim li ja ili ne?"
8gazda777
ne volim biti vulgaran, ali moj stav o njim je...nabijem ih.
Kao da sam ja rekao da imamo super pravosuđe, pa to je jedan od dva diskvalificirajuća elementa u procesu pristupanja EU.
Hoću ti reći da je bitna istina. Kužiš. Eno ti, i svim Glavonjinim apologetima, danas u Slavnoskom domu: popis HRVATSKIH BRANITELJA koje su ubijeni po Glavaševom nalogu.
Mislim da nema smisla tužiti se na pravosuđe u trentuku kad ovakva sranja izlaze na vidjelo. Zločin je zločin. Ubojstvo je ubojstvo. Pa ne terete oni njega što je HV ubio Nešića (recimo), nego što su ubijali ljude izvan okvira ratnih zbivanja.
A ako takve stvari prođu nekažnjeno, i tebi će možda netko nekad reći... "Je li djede, jesi ti znao za to?"
8
Zadnja promjena: 8; 23.11.2006. 13:18; ukupno mijenjano 3 put/a.
Pollux8
Istina...kod tebe se istina mjenja 3 puta u jenom odgovoru...
8
Pollux8
Istina...kod tebe se istina mjenja 3 puta u jenom odgovoru...
Mijenja se da mi ne bi pisalo "mjenja" i "jenom".
Bilo bi ti bolje da domoljubnu fiksaciju nasadiš na proučavanje pravopisa.
PolluxPotpišite peticiju za Branimira
http://www.gopetition.com/online/10264.html
Pollux
U nedostatku argumenata pobjeglice mi spočitavaju pravopis...bravo bravo...
To me jako pogodilo. Nemaš ti veze sa Hrvatima....
PolluxNe znam kako si uopće daješ za pravo da ovdje pišeš...molim te, zaobilazi me. Hvala
debeli
Tako da su tvoje uvrede razumnljive , no nisu prihvatljive.
debeliČuj ja mislim da si dovoljno jadan da jadniji ne moš´ bit´ no nema veze.
8
debeliČuj ja mislim da si dovoljno jadan da jadniji ne moš´ bit´ no nema veze.
Na što je Glavaš spao, da ga brane nepsmeni.
Gle, ja Glavašu želim pošteno suđenje. Mislim da je kriv, a to misli i DORH, koje je inače po svim pitanjima sporomisleno.
Meni je dovoljna uvreda da u gradu ne funkcionira metaloprerađivačka industrija, koja je bila poznata i izvan granica. Uvreda je i propast velike tekstilne industrije.
Uvreda je i sram me reći nekome da živim u gradu u kojem jebeno kino ne radi, a i kad otvori svoja vrata besplatno (navodno HDZ platio predstavu sinoć), ni onda nije puno.
Uvreda je što grad vode vatrogasci sa skupim satovima, seljoberi koji su se još na prošlim izborima slikali s puškom, ridikuli koji našim novcima plaćaju skupljače loptica kad igraju tenis. Sramota je i što pored ogromnog zanimanja građana nemamo led ili dvoranu za klizačke sportove, a da te podsjetim, to imaš u Varaždinu, Sisku, Karlovcu, Šibeniku, Zadru... Pa ti kuj svoje lopove u nebesa, ali ovaj grad i ljudi u njemu ne mogu živjeti od toga što je prije 15 godina jedan kasnije osvjedočeni kriminalac dao veliki doprinos njegovoj obrani! Sve je podložno istrazi i u ovoj državi svi moraju biti jednaki.
Kužiš?
Svojim bahaćenjem i neumjerenošću u nepotizmu razorili su jedan stari sustav vrijednosti u kojem je vrijedilo biti učen, bio je važan poredak, znalo što se smije, a što ne.
Dok nije došao Faber, klinci iz Glavonjene mladeži su zvali muriju da su "napuhali" i da im se to riješi. Ja neću živjeti u takvom gradu. Uvijek će valja šef murije moći mućkati, ali baš da svatko živ nešto krade i mulja, a onda se žali na državu... To je dno, dna.
--
Franjo Tuđman će uvijek ostati zapamćen kao čovjek koji je postigao puno, ali će se pamtiti i njegove pizdarije.
Pitanje je li na njegovo mjesto mogao doći netko drugi će uvijek biti tema rasprave, ali je sigurno da je bilo genijalnih i časnih ljudi koji bi sigurno isti trenutak prepoznali. Evo ti Vlado Gotovac. Kad su ti Glavaši, Sanaderi, Đapići, Račani govorili o njemu? A to ti je osoba iz nacionalne povijesti koja zaslužuje bar čuvanje uspomene svoj svijetli lik i djelo.
Tako je isto i s Glavašem. Okupirao Glas i STV, privatizirao, svaki dan u vijestima. Branimir Glavaš, ovo-ono. To me podsjeća na šlagvort iz jednog domaćeg filma: "Nije ništa jila, a srala je".
Pogledajte i zagrebite oko sebe, vidjet ćete da ja govorim ono o čemu se šuška, ali svi se stisli, jer još nije sigurno da je ptičica zaključana i svaki bi se čaš mogao slavodobitno vratiti, kao Krist na magaretu u Jeruzalem dok rulja kliče: "Hosana, hosana!".
Jebo vas Glavaš, vi ste slijepi.
debeli
Dok takvi kao ti podržavate uništavanje ugleda i časti OBRAMBENOG domovinskog rata, vaše riječi ne mogu drugačije protumačiti nego kao uvredu.
8
Eno, otvori Dom od jučer. Popis naših branitelja koje je Glavaš ubio. Zamisli da mu se ti nisi sviđao i da je ubio tebe.
anakondamislim da kao osoba koja nema iskustva u nekim stvarima koje su OSJEČANI doživjeli, možeš samo prestati pljuvati po nama...
Pollux
POANTA JE U TOME DA ON NIJE UBIJAO JEBENE CIVILE!!!

DanicaVPollux
POANTA JE U TOME DA ON NIJE UBIJAO JEBENE CIVILE!!!
znači civili su "j....."!?!
ova izjava je strašna.
....
DanicaV
ležiš u krevetu i slušaš kako zuje projektili. one koje čuješ nisu opasni.
prije nekoliko mjeseci sam shvatila da više ne mogu gledati ratne filmove. na nekoj televiziji su reprizirali Otpisane. počela sam se tresti.
civili ne mogu imati PTSP?
svako biće je posebna jedinka. sa svojim osjećajima, ružnim snovima, problemima..... s tim da neki imaju opravdanje za sve jer su nosili uniformu, a civili su j.......
Pollux
Beskonačna je ljudska glupost![]()
Pollux
Naravno svatko je imao mogućnost izbora...
anakonda...oprosti, postoji nešto što je držalo nas takve jadne koji smo se tresli, baš tamo...i tada...i ponosna sam na to da nisam izbjegla...a sad - druga strana medalje je da li bi to opet napravila...
gazda777izgubili ste nit.
p.s. Fehir nije ubio nikoga. budalu su jednostavno izmanipulirali.
8
I zar stvarno tvrdiš da je moguće oprati nekome mozak da kaže da je nekoga ubio, iako zapravo nije?
8gazda777izgubili ste nit.
p.s. Fehir nije ubio nikoga. budalu su jednostavno izmanipulirali.
Sve žalopojke i izravno i neizravno zastupanje Glavonje, nisu ništa u usporedbi s ovakvom konstrukcijom. Ne valjaju svjedoci, ne valja sud, ne valja država, ništa ne valja, samo Branimir valja. Ništa nije crno ili bijelo, ali neke se stvari moraju znati.
Evo, Fehir je priznao djelo zbog kojeg će i sam najebati. Rekao je da mu je Glavaš zapovjedio. Znam da je to teško dokazivo, ali zar ti stvarno misliš da su baš svi toliko glupi da ne vide da tu nečega mračnog ima?
I zar stvarno tvrdiš da je moguće oprati nekome mozak da kaže da je nekoga ubio, iako zapravo nije?
gazda777
zaista toliko glup
8
gazda777
zaista toliko glup
Pored toliko vas pametnih i sveznajućih, ja stvarno ne znam što sam. U Osijeku nisam od jučer, pa s razlogom ostavljam mjesta debeloj sumnji.
toni
Crni, crveni a i žuti dušmani su svuda oko nas !
Podavi tu stoku sitnog zuba Anakondo![]()
anakonda
...predaleko mi je Brčko...Smile...
Crni, crveni a i žuti dušmani su svuda oko nas !
Podavi tu stoku sitnog zuba Anakondo![]()
anakonda
...predaleko mi je Brčko...Smile...
Drž' se ti Zagreba, a okani se Osijeka i pogotovo Brčkog.
U Zagrebu ćeš bar biti u prvom redu kad Branimiru budu čitali "presudu u ime RH."
I ja sam rođeni Osječanin, ali sam srcem već dugo Luksemburžanin.
Ti si svoj lokalpatriotizam isprostituirala za šaku malenih krznenih životinjica iz reda zvijeri. Glupa si već ispala, ali od licemjerja se možeš spasiti ako obustaviš sraćku.
anakonda...Branimir će presuditi sebi sam, što je vidljivo već i pticama na grani...
anakonda
...valjda si gotov sad s ovim topicom...
bazooka_joe
Ubiti nekoga je zločin. Znati da je netko ubio nekoga i to namjerno zataškavati još je veći zločin. Znati za toliko toga i godinama, pa i sada, sasvim mirno spavati preko toga je užasno.
debeliEvo pošto ja isto štrajkam glađu (ili gladžu) doniram svoje kikirikoše našem 8-smici, jer su za mene premasni.
debeli
P.S. Leone jel se mogu ti Kikirikači preimenovat u Čvarke:">
PolluxGlavaš je na slobodi...e sada slijedi preokret
Pollux
Glavaš je na slobodi...e sada slijedi preokret![]()
toni
Pollux
Glavaš je na slobodi...e sada slijedi preokret![]()
ima jedan komentar na indexu...
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=334069
marko_031
ma BRANIMIR GLAVAS JE HOEROJ SLAVONIJE ! JEDAN JE BRANIMIR GLAVAS ALE ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE