fatcatozana
Btw, koliko sam upućena ljudi u dugogodišnjim vezama i braku se skoro uopće i ne seksaju
Ako ne govore o tome svaki dan (kao oni sa povremenin vezama) ne znaci da se ne seksaju.
Iz osobnog iskustva...
Iako moj reply u biti ide ozani, stavit ću ga ovdje budući da se uglavnom temelji na osobnom ili iskustvu bivsih prijatelja.
Dakle kod dugogodisnjih veza postoje 3 meni poznata slučaja.
Prvi, idealni, bi bio kao kod tebe (fatcat).
Na žalost druga 2 su nešto češća, a ja ih zovem Bundyevo razdoblje i Bundyev sindrom.
Bundyevo razdoblje i nije toliko opasno i događa se svima u dugogodišnjim vezama kad-tad. To je kada seks iz nekog razloga postane osjetno rjeđi nego prije. No u pravilu ne traje dugo i prođe prilično bezbolno. Vraća se svakih par godina, cjepivo nepozanto.
Bundyev sindrom je već prilično gadna stvar. Netko ga je već opisao par stranica prije. To je kada je jedan od partnera (u većini sluačjeva muškarac) nezainteresiran za seks s partnerom, u težim slučajevima i za seks uopće. Pozitivna stvar (barem trenutno) je što mladi ljudi rijetko oboljevaju od njega, javlja se u srednjim godinama i nakon što se godine u vezi/braku već odavno broje dvoznamenkastim brojem.
Eh, a sada moj problem.
Sada sam već neko vrijeme single (vidi sig), no otkako sam počeo konzumirati ljubav većinu vremena proveo sam u vezama koje su trajale uglavnom duže od godinu dana (neke i prilično duže). Nikada nisam prevario partnericu, niti mi je to palo na pamet.
Problem je tome što sam na početku veze nezasitna životinja, a nakon 10-15 mjeseci sam negdje između Bundyevog razdoblja i sindroma. I naravno tu veze pucaju, bez obzira na ljubav koja je i dalje prisutna, kemija jednostavno nestane.
Prvi put mi se to i nije činilo tako strašno, ali nakon nekoliko takvih veza sam ozbiljno zabrinut za sebe. Sam sebi zvučim kao đubre, ali činjenica je da se nakon nekog vremena zasitim i da ne profunkcioniram ponovo dok ne nađem novi model.
Budući da bih, za razliku od većine mojih vršnjaka, htio uskoro obitelj i djecu (a posjedujem sve materijalne uvjete za to), jasno vam je u čemu je moj problem.
Eto, mislim da je ovo i daleko previše za prvi post...
Stay lucky!