Autor |
Poruka |
manic
Ukupno postova: 48 Lokacija: Belišće Spol:  Muško
|
krpanci tebi se nitko nije prijetio niti je ovo prijetnja. to je puko iznosenje cinjenica kojima si ti mahao na veliko a nikad ih nisi predocio ni na poziv cak. zato bolje suti i pokrij se sa usima. |
|
|
|
|
 |
manic
|
e stanislave moj da te zena samo cuje kako spominjes tudje sestre....cccccccccccccc |
|
|
|
|
 |
MasaKrisT.wc1 Ukupno postova: 42 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
manic
|
ma i nije. sve je to u rok fuzije jos...hehe
lokalno.  |
|
|
|
|
 |
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol:  Nebitno
|
 Od mene se traže objašnjenja, a istodobno se ne odgovara na konkretna pitanja koja zanimaju mnoštvo građana grada Valpova.
Prijetnja: jasno je iznešena i napisana. Zar si zaboravio što si napisao? |
|
|
|
|
 |
manic
|
daj ne lupetaj gluposti, nitko ti nije prijetio nego je receno da ce se iznjeti samo neke cinjenice |
|
|
|
|
 |
|
daj ne lupetaj gluposti, nitko ti nije prijetio nego je receno da ce se iznjeti samo neke cinjenice
|
A koje to, molim lijepo. |
|
|
|
|
 |
manic
|
pa cut ces vec s obzirom da jako dobro cujes i ono sto te zanima i ono sto te ne treba zanimati. |
|
|
|
|
 |
|
pa cut ces vec s obzirom da jako dobro cujes i ono sto te zanima i ono sto te ne treba zanimati.
|
Jooooj, al sada sam strrrrrrašno radoznao. Pliiiiiiiiiiiiiz! |
|
|
|
|
 |
WeGo Ukupno postova: 37 Lokacija: Valpovo Spol:  Muško
|
ajd procitaj sta si sve ovdje ljudima napisao ...
neki su ti to ovdje jako dobro objasnili
a posto nisi shvatio kako se ponasas morali su ti to i po tockama navodit ...
al nema veze...
postao si samo dezinformator i nekulturan..napadacki nastrojen ...
ma whatever nije ni vrijedno rasprave...
sam hocu da se zna sta i kako funkcioniraju ljudi koji su pokusali sprijecit odrzavanje festa i sad se vidi zast nisi uspio...end story |
|
|
|
|
 |
|
ako nismo uspjeli ove godine to ne znači da nečemo na godinu uz bolje pripreme i na vrijeme. i da još brojniju podršku |
|
|
|
|
 |
manic
|
ma koju j.... podrsku... di ti je podrska.
ljudi koji su zaduzeni za dvorac su pohvalili organizaciju i stvari koje su dogovorene bile i kako su se ispostovale.
zato bolje da das eventualne dobre i konstruktivne prijedloge nego sto uzalud trosis energiju na nekakve uzaludne pokusaje opstruiranja necega s cim nemas nikakve veze. |
|
|
|
|
 |
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ma koju j.... podrsku... di ti je podrska.
ljudi koji su zaduzeni za dvorac su pohvalili organizaciju i stvari koje su dogovorene bile i kako su se ispostovale.
zato bolje da das eventualne dobre i konstruktivne prijedloge nego sto uzalud trosis energiju na nekakve uzaludne pokusaje opstruiranja necega s cim nemas nikakve veze.
|
krpanci il mozes sada sutiti  |
|
|
|
|
 |
|
vi iz konfuzije zbilja neznate čitati. ovo pišem velikim slovima da bolje vidite:
1. KONSTRUKTIVNI PRIJEDKLOG GLASI: NAĐITE SI ADEKVATNIJE MJESTO ZA TAJ TZV. FESTIVAL (KOJI TO NIJE NITI U SNU, ALI TO NIJE VAŽNO U OVOJ PRIČI!)
2. NIKADA, ALI BAŠ NIKADA NISAM REKAO DA (KON)FUZOJU TREBA UKINUTI, VEĆ DA JE TREBA PREMJESTITI PONAVLJAM - U ADEKVATNIJI PROSTOR.
Ove činjenice mi nemožete odreći. ZA taj stav ću se boriti svim sredstvima. |
|
|
|
|
 |
manic
|
nitko ni u jednom trenutku nije rekao da je dvorac adekvatan prostor za takvo sta niti da fuzija ili bilo koji koncert treba biti u dvorcu ali s obzirom da nema adekvatnijeg prostora nevidim razlog zasto se nebi iskoristio.
i daj vise oladi jer mi je dosta prepucavanja sa tobom.
vidim da tebi nevredi objasnjavat nista, jer si zatucan i sad si se toga uvatio ko pijan plota. |
|
|
|
|
 |
 |
|