| Autor |
Poruka |
|
badman Ukupno postova: 115 Spol:  Muško
|
..a utuklo se novaca i novaca.za šta?! NIŠTA.
|
koliko novaca?!
ima netko podatke?
|
...za OLJM..sto se UFO-a tice, mislim da je glupo dovođenje let3 i tbf cisto iz razloga sto su precesto u osijeku i vjerujem da su se ljudi vec malo zasitili njih.
za te novce su nas mogli iznenaditi s nekim novitetom.  |
|
|
|
|
|
 |
|
meidenica_os
Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
jao jos bolje da je tbf u ned otkazan...
nisam mogla ljudovi XD al steta i za demo bendove..al al za 2 tjedna ce da sunce sijaaaaaaaaaa  |
|
_________________ It's good to have beer in your hand  |
|
|
|
 |
|
mmonika Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
Najbolje bi bilo da se ukine i UFO i sve zapravo što netko pokušava napraviti i da svi budemo 24 sada dnevno na forumu i pametujemo kako znamo bolje (nije da smo nešto napravili - ali znamo bolje) |
|
|
|
|
|
 |
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
koliko sam načuo od nekih nepouzdanih izvora dobili su isto novaca ko prošle godine, što meni nema smisla... |
|
|
 |
|
ajd3prka Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
sad je već 5/7 ovoga tjedna, pa me zanima hoće li biti šta od onoga koncerta majki i tbf-a??? izvješče je trebalo biti početkom tjedna, ali su izgleda organizatori nešto zapeli. |
|
|
|
|
|
 |
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
pa 3. i 4. 7. je |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
 |
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
tu bi se moglo svašta komentirat, no ajd, svi znaju pa ću šutit... |
|
|
 |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
sad citam osvrt iz glasa i opet kažem, pa bože dragi , šta ne stave nekog tko barem malo o glazbi zna da piše reviewe i recenzije.. popljuje konjakse koji ruku na srce i nisu usvirani, ali imaju pjesme zanimljive i stejđ nastup kakav-takav, a s njima svirala mentalna higijena koja udavi ljude, nisam čuo čovjeka da ih nije popljuvo, onda napiše obu budalaštinu da je Let3 sada predstavio robota osijeku, e nije nego je prije nekoliko mjeseci u unitedu.
e i ja bih bio novinar, e! samo što ne bih pisao o techno i shranz sceni pošto se ne razumijem u nju, jel..
eo i linka. http://209.85.129.132/search?q=cache:iv0bkH1LylsJ:www.glas-slavonije.hr/mvijest.asp%3Frub%3D1%26ID_VIJESTI%3D5170+the+cognacs+ufo&cd=2&hl=hr&ct=clnk&gl=hr |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
 |
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol:  Muško
|
ma sjajno, nista od majki -.- btw koji su to osjecki bendovi tamo u subotu, 4.7.? |
|
|
|
|
|
 |
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Kakve mrtve Letu štuke???????? Daj nemoj me zajebavat! Pa di su majke? Šta je s vama ljudi! |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
@exodus, hyppolita, zar niste posmislili da su Majke mozda vec bookirane taj datum?!
Nije valjda da mislite kako bendovi u petak popodne cekaju da ih netko nazove i da im gazu za vikend?!
Naravno da bi bilo super da nije bilo kise i da su Majke bile kad su trebale biti, ali daj malo ukljucite mozak prije nego sjednete za racunalo. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
Fidro
Ukupno postova: 24 Spol:  Muško
|
onda se koncert odgodi do datuma kad je bend slobodan a ne ubaci neko smeće |
|
|
|
|
|
 |
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
Samo što ovo nije koncert, nego festival. I uostalom, jel itko poslušao Letu Štuke od vas što se bunite? |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ovo je festival, a ne koncert Majki. Dakle, valjalo bi uskladiti termin svih bendova. Mislis da je to jednostavno izvodivo, a da nije planirano mjesecima unaprijed? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
ja isto neznam zaš svi serendaju protiv tih konjaksa...meni su dečki baš ok!!!imaš osjećaj po nekim komentarima tu ko da su zadnje smeće...uopće nije istina...očito se pjevač nekom zamjerio(pretpostavljam prema komentarima na zidu s porukama koji je bio na u vegi)...
i da udavila me mentalna higijena....
a bikini šnaps su bili super! |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|