ne možete spavati koliko vam se sexa?
osim što bih trebala posjetiti psihijatra,što da učinim?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
RajnusBaš!A jebemu curo jel' imas ti ruke? Za tvoje dobro nadam se da nisi jedna od onih bojlera sto se napali te legne na ledja i samo zadigne noge "ajde..."
meduza_Kako bi bilo da se vas dvije... a nema veze...
Legice cini mi se da su nas nocas iste brige morile!!!! Nisam si uspjela pomoci!
fatcat
meduza_Kako bi bilo da se vas dvije... a nema veze...
Legice cini mi se da su nas nocas iste brige morile!!!! Nisam si uspjela pomoci!
[/quote
A cuj,koliko god dobar bio tvoj prijedlog i legica mi je nocas bila predaleko!!!!!
neja
kako kaže jedna moja legica
svaka cura treba imati malog/velikog crnca u ladici
neja
he,he,he....
koji god je....
vrabac u ruci.......
kako vidiš kod legice i inih....goluba nema...roštilj sprema
nejahe,he,he....
koji god je....
vrabac u ruci.......

Jeff Murdock
nejahe,he,he....
koji god je....
vrabac u ruci.......
U Poljskoj kažu:
"Bolje k.... u ruci
nego ševa na horizontu."![]()
meduza_
Eto vama je do zeze,a mi smo u gadnom problemu![]()
meduza_
A sto je sa toplim zagrljajem!?
Cyber sex i ostale plasticne naprave bas i nisu fora!!! Bar meni!
meduza_

meduza_A sto je sa toplim zagrljajem!?
legica_osstrašno....ne mrem si pomoći

meduza_
marrai
eee legice,pa bar mi žene ne možemo dobiti hipertrofiju mišića podlaktice...čemu služe prstići,samo za tipkovnicu ?![]()
Ivan
marrai
eee legice,pa bar mi žene ne možemo dobiti hipertrofiju mišića podlaktice...čemu služe prstići,samo za tipkovnicu ?![]()
sluze i za kuhanje prstici![]()

marrai
bolje od jednog mogu biti samo dva....prstića![]()
legica_osŠto učiniti kad ste još premladi da živite s partnerom,ili je on doma spava,ili radi noćnu,ili radi u drugom gradu i nikako ne može doći k vama a vama se priseksalo u pola noći....kao meni sada.
ops:"> ...
ops:">
ne možete spavati koliko vam se sexa?
osim što bih trebala posjetiti psihijatra,što da učinim?ops:">
nejakako kaže jedna moja legica
svaka cura treba imati malog/velikog crnca u ladici

legica_osšto se to događa?????kakve to vibre idu zrakom?
btw kad mi dečko ovo pročita,reći će da nisam normalna....
tamna strana
@legice....pored onoliko radnih strojeva i kompresorskih bušilica....koje vibriraju...ispred tvoje kuce.....ti nisi znala što da radiš......a mogla si barem jednom majstoru napraviti to zadovoljstvo da ga ujutro doceka topal radni stroj.....a ne hladno željezo.......![]()

legica_os
tamna strana
@legice....pored onoliko radnih strojeva i kompresorskih bušilica....koje vibriraju...ispred tvoje kuce.....ti nisi znala što da radiš......a mogla si barem jednom majstoru napraviti to zadovoljstvo da ga ujutro doceka topal radni stroj.....a ne hladno željezo.......![]()
ne bi ja to mogla,mislim,prevariti dečka..... ne,hvala...
a i nisu baš neki frajeri...![]()
bolji su oni vatrogasci kod moje legice na sjenjaku u potkošuljama ujutro u pola 8![]()
legica_os
tamna strana
bolji su oni vatrogasci kod moje legice na sjenjaku u potkošuljama ujutro u pola 8![]()
legice jesi se prepoznala?![]()
legica_os
oćeš se mijenjati? plizzzzz
Elena_Os
legica_os
![]()
![]()
legica_os
Elena_Os
legica_os
![]()
![]()
dobro dobro...doći ću ja tam sa šatorom i gledat ihops:">
wastedbass
Mislim da ce ova tema jako dugo biti na forumu haha![]()
legica_os
wastedbass
iš tamo....opet sam budnaops:"> kriza jebemu
wastedbass
legica_os
wastedbass
iš tamo....opet sam budnaops:"> kriza jebemu
ma daj sta ti radis u pekari pa si svaki dan tak budna hihi
legica_os
ne znam šta mi je,radila sam jučer od 14-23h,ošla van došla doma u pola 3 i ne moš spavati...legnem u krevet kao onoops:"> i pokušavam to izbaciti iz glave al ne ide
.... na kraju sam kartala belu do 5 i onda skuhala kavicu,popila ju i ošla spavat i odspavala par sati a znam da će i večeras tako biti
![]()
legica_os
ne znam šta mi je,radila sam jučer od 14-23h,ošla van došla doma u pola 3 i ne moš spavati...legnem u krevet kao onoops:"> i pokušavam to izbaciti iz glave al ne ide
.... na kraju sam kartala belu do 5 i onda skuhala kavicu,popila ju i ošla spavat i odspavala par sati a znam da će i večeras tako biti
![]()
Blofeld
Evo konačno malo i plusa za legalizaciju prostitucije. Jer vidim ja da nekima drugačije nema pomoći (uz to i kritika - pa kakve koristi od dečka koji je 500 km udaljen odavde? za takve slučajeve ljudi su smislili ljubavnike).
tamna stranaBlofeld
Evo konačno malo i plusa za legalizaciju prostitucije. Jer vidim ja da nekima drugačije nema pomoći (uz to i kritika - pa kakve koristi od dečka koji je 500 km udaljen odavde? za takve slučajeve ljudi su smislili ljubavnike).
ako ne pomaže jedan ljubavnik....onda postaneš vatrena navijacica u nekom nogometnom klubu......
">

sexybackkvalitetan vibrator, punjač za baterije, dva para AA baterija, dvije čaše vrhunskog crnog vina i ...spavaš k´o beba.
Čak i za punog mjeseca...
a ne prevariš dečka!
legica_osufff evo opet ta duuuuuga noć....
daj mi daj jednom u tjednu ko najboljem frendu bez obavezaaaaaaaaaaaaaaa ufff
srami se! Poklanjaš bonove, a ovdje kukaš grrrr bit će po glavi stanovnika

allein
legica_osufff evo opet ta duuuuuga noć....
daj mi daj jednom u tjednu ko najboljem frendu bez obavezaaaaaaaaaaaaaaa ufff
Legice, upozorio sam te da ovakve poruke više ne smiju biti na forumusrami se! Poklanjaš bonove, a ovdje kukaš grrrr bit će po glavi stanovnika
![]()
![]()
legica_osa da si nađeš novog tipa???
![]()
game
![]()
mislim, ako ti je tako kako je, kakve koristi imaš od njega udaljenog 500 km???
legica_os
game
![]()
to tebe nije briga....
tamna strana
legica_os
game
![]()
to tebe nije briga....
...a zašto misliš da je nas briga za svaki tvoj problem koji ti se dogodi...i zašto misliš da moramo znati kad ti se prisexalo....kad te tjera kakiti, piškiti itd....ako si ti vec pokrenila ovu temu....onda moraš biti spremna i prihvatiti komentare na sve to.....![]()
poison girl
legica_os
game
![]()
to tebe nije briga....
CatCloeu hong kongu mogu svog
8
CatCloeu hong kongu mogu svog
Postoji li ijedna zemlja u kojoj smiješ ubiti lažljivog političara ili feministicu?
adebisi-jug2
oš ti volontirat u toj agenciji??

freshLegica
svečano obećavam da cu ja volontirat u agenciji, ak se vas dvojice prijavite!
nake_rado
freshLegica
svečano obećavam da cu ja volontirat u agenciji, ak se vas dvojice prijavite!
kod mene se prijavljuju ženske osobe...
Tko se oće prijaviti neka mi pošalje sliku na PM pa cu odabrati![]()
freshLegica
kad si sam može na brzinu, al inače "na brzinu" s ženama u razgovoru baš i ne bi trebao koristiti prečesto...naime, to nije ništa lijepoga...neeee,ne, na brzinu, nipošto...
da si napisao žestoko, ok, ali nabrzinu-neeeeeeeeeeeeeeeee!
adebisi-jug2
aj sve što hoda...javite se...
freshLegicakad si sam može na brzinu, al inače "na brzinu" s ženama u razgovoru baš i ne bi trebao koristiti prečesto...naime, to nije ništa lijepoga...neeee,ne, na brzinu, nipošto...
marraifreshLegicakad si sam može na brzinu, al inače "na brzinu" s ženama u razgovoru baš i ne bi trebao koristiti prečesto...naime, to nije ništa lijepoga...neeee,ne, na brzinu, nipošto...
Šta fali brzinskom sexu?! onak' žestoko,pohotno.... sve ima svoje čari....

bettypa ako on dođe prvi do "cilja" party je gotov, i onda ako treba nesto ponavljati onda to vise nije brzinski sex!!
betty
..... koji nece curi dopustit da i ona svrši......
bettyali mi tu pricamo o brzinskom!!! jebes takvog tipa koji nece curi dopustit da i ona svrsi nego ce samo na sebe mislit i shvacat to kao neko natjecanje.
Monstrum
ha čuj neko mora prvi doć do cilja i onda je red da "pobjednik"u sportskom duhu provede partnera kroz ciljnu liniju, pa sad ulazilo to u kviki il ne mislim da će obje strane bit zadovoljne ishodom i "fair playom"![]()
bettymonstrume mislim da ne kuzis o cemu pricamo.kao prvo pricamo o brzinskom sexu!! i da ide po nacelu da cura treba prva,naravno da se moze dogodit koji put da ona ne moze a frajeru je sila pa ajd nek ju zavrsu na neki drugi nacin. ali da mi frajer razmislja na taj nacin jebe mi se za tebe ja cu sada, ili ovo je natjecanje, pa uzas!!!!
betty
monstrume mislim da ne kuzis o cemu pricamo.kao prvo pricamo o brzinskom sexu!! i da ide po nacelu da cura treba prva,naravno da se moze dogodit koji put da ona ne moze a frajeru je sila pa ajd nek ju zavrsu na neki drugi nacin. ali da mi frajer razmislja na taj nacin jebe mi se za tebe ja cu sada, ili ovo je natjecanje, pa uzas!!!!
1step2far
U nedostatku zivog bica preporucam vibratore, iznajmljujem 5 vrsta, ha ha...
Uh, i meni se sad priseksalo.
cane
Ja nekako uvijek gledam da cura prije mene svrši. Ne znam nema mi nekako smisla ako oboje ne uživamo. Nije mi to to!
cane
Ja nekako uvijek gledam da cura prije mene svrši. Ne znam nema mi nekako smisla ako oboje ne uživamo. Nije mi to to! Onda mogu i drkat. A isto tako mrzim kad mi cura leži ko mrtvo puhalo i nimalo ne uživa već dok ja crnčim ona razmišlja hoće cipele ili čizme sutra obući. A bogami takvih je cura popriličan broj.
marrai
...... brzinskom sexu?! onak' žestoko,pohotno....
MonstrumKontam da te ne kontaju monstrumčino. Naravno da će se muško uvijek truditi da žena prva dobije svoju porciju, izvinte me na izražavanju, al ne da mi se sad to profesorski
ma gledam i ja uvijek da ona prije "dođe", al nepričam ja tu o pettingu il oralnom sexu prije samog čina, pa prvo nju zadovoljit il ju dovest do ruba pa kresanjem dovršit, a za mene ćemo lako, već o brzopoteznoj napaljenoj, pohotnoj bubačini, pa nekad će prije ona nekad prije ja, jebiga, ovisi o trenutku, drugo je klasičan sex il vođenje ljubavi pa ajmo marisanje, pa nek traje, pa više puta pa ovo pa ono, isključivo pričam o .....marrai
...... brzinskom sexu?! onak' žestoko,pohotno....
OligofreniDikobrazoidStvar je u tome da se može dogoditi da je ON napaljeniji i da prvi dođe do cilja, ali znači li to da je onda sve gotovo?!?!? Što mislite da ne može frajer nakon vrhunca nastavi dok i cura ne dođe na svoje.... Iz iskustva znam da može, prema tome (da oprostite) zajebite priču
Koliko sam ja shvatio brata Monstruma u tom je bila njegova poanta, da ako i "završi" prvi nastavlja dok i partnerica ne dojde na svoje.
Iako kontam da ima likova koji obustavljaju posao kad dođu do svog cilja.... NISMO svi takvi, iako su se određene persone izgleda parile sa krivim sojem muških
cane
Ja nekako uvijek gledam da cura prije mene svrši. Ne znam nema mi nekako smisla ako oboje ne uživamo. Nije mi to to! Onda mogu i drkat. A isto tako mrzim kad mi cura leži ko mrtvo puhalo i nimalo ne uživa već dok ja crnčim ona razmišlja hoće cipele ili čizme sutra obući. A bogami takvih je cura popriličan broj.
bettycane
hvala cane na muskom gledistu, meni je isto to neko nepisano pravilo da ce cura prva.
@oligofreni i monstrume ja jos nisam upoznala takvog kojem se za 1 minutu moze opet dici!!! ocito ste vi fenomeni.

bettye nakon 10 min prosla baka sa kolacima
![]()
![]()
betty
@oligofreni i monstrume ja jos nisam upoznala takvog kojem se za 1 minutu moze opet dici!!! ocito ste vi fenomeni.
OligofreniDikobrazoid@betty & adebisi - molim vas da se javite u ovakve topice tek kad odrastete.
Posebna napomena za betty - nikakvi nismo fenomeni, jedino me zanima zašto ti misliš da "alatka" automatski pada čim muškarac svrši??? I opet ponavljam, žalim te jer si se očigledno valjala pod plahtama sa krivom sortom frajera, al to je već tvoj problem....
OligofreniDikobrazoid
@betty & adebisi - molim vas da se javite u ovakve topice tek kad odrastete.
Posebna napomena za betty - nikakvi nismo fenomeni, jedino me zanima zašto ti misliš da "alatka" automatski pada čim muškarac svrši??? I opet ponavljam, žalim te jer si se očigledno valjala pod plahtama sa krivom sortom frajera, al to je već tvoj problem....
bettysorry, but ovdje nema ništa uvredljivoga. Same činjenice na koje ti više nemaš što za argumentirati pa glumiš uvrijeđenost... Ovo je RASPRAVA u koju se nisi trebala uključivati ako nemaš dovoljno iskustva. Daklem, amo si probala jednu vrstu sladoleda u životu, nemoj komentirati onu drugu vrstu koju si prvo propustila isprobati. Toliko. Nema ništa evil u mojem komentaru...
OligofreniDikobrazoid
@betty & adebisi - molim vas da se javite u ovakve topice tek kad odrastete.
ovo je vec bezobrazno i uvredljivo tako da ne zasluzuje da uopce komentiram.
betty
betty
e nakon 10 min prosla baka sa kolacima![]()
![]()
![]()
nake_rado
majke ti pa ovo vaše svadanje će preć u rat
Circa
Ja kazem da to ide, iz osobnog iskustva...
A sto se tajminga tice, najbolje je kad se grcite i stenjete istovremeno...
Monstrum
betty
nismo fenomeni, dio muške populacije garant može zaredat više puta bez beda, samo je važna doza napaljenosti, dobar sklop u glavi i najvažnije dobra partnerica koji ti diže "živac"
betty
e nakon 10 min prosla baka sa kolacima![]()
![]()
![]()
pa ne mora napaljenost trajat sam 10 minuta![]()
![]()
![]()
nake_rado
majke ti pa ovo vaše svadanje će preć u rat
rado nije to svađanje, to je forum gdje ljudi raspravljaju o svačemu i onda zna doći do situacija kada jedna strana tvrdi jedno druga drugo pa dođe do ovakvih čarkica, ionako je na forumu postalo malkice dosadno pa zašt se ne bi malo prepirali![]()
Circa
Ja kazem da to ide, iz osobnog iskustva...
A sto se tajminga tice, najbolje je kad se grcite i stenjete istovremeno...
eto viš da nismo izumiruća vrsta koja nakon prvog "čina" dugim korakom ide do frižidera, i što se tiče tajminga, istina je, najbolji osjećaj koji si dvije osobe mogu priuštiti
bettyNe, nije bezobrazno. Zašto je bezobrazno žaliti nekoga? Meni je najiskrenije žao što nisi imala bolja iskustva, ali čim pišeš ovako, to je činjenica. Da si bila s nekim frajerom koji zna zadovoljiti curu kako treba ne bi pisala ovakve stvari... A valjanje pod plahtama je metafora, kako bih izbjegao pisanje nepristojnijih termina.
molim??? ti mene tu prozivas kako sam se ja valjala pod plahtama sa krivom sortom frajera i kako ti mene zalis???to tebi nije bezobrazno?? i onda ja kao nemam argumente a ovo ti nazivas argumentom????????????
OligofreniDikobrazoid
EDIT: A kako ne bi ja ispadao tu neznamtijašto, dajte starije curke koje imaju malo više iskustva neka se uključe i pojasne mlađariji neke stvari
betty
molim??? ti mene tu prozivas kako sam se ja valjala pod plahtama sa krivom sortom frajera i kako ti mene zalis???to tebi nije bezobrazno?? i onda ja kao nemam argumente a ovo ti nazivas argumentom????????????

toniDa, zbog takovih i imamo problema sada
. al kad svrshim kazem; kaj se mene dotikava, ti si izjebana !
![]()
">toni
kad sam napaljen jebem. ponekad svrshim, ponekad ne. al kad svrshim kazem; kaj se mene dotikava, ti si izjebana !
![]()
insomnia
kao starija i super iskusna žena (![]()
) evo ja ću još jednom stati na stranu momaka, i reći da je to stvarno moguće! živili muškarci koji ''oru'' i kad su već ''zaorali''!
![]()
OligofreniDikobrazoid
Da, zbog takovih i imamo problema sada">
insomnia
toni
kad sam napaljen jebem. ponekad svrshim, ponekad ne. al kad svrshim kazem; kaj se mene dotikava, ti si izjebana !
![]()
e sad si ga...![]()
tonikad sam napaljen jebem. ponekad svrshim, ponekad ne. al kad svrshim kazem; kaj se mene dotikava, ti si izjebana !
PoppyNe, on dapače izjavama sramoti muški rod
ma jel se to neko fali nebil zaručnicu svoju impresionira?!![]()
toni
insomnia
toni
![]()
e sad si ga...![]()
hehe, jos nisam imao prigovora, djeve su se morale pokorno sloziti![]()
insomnia
da, hm, samo je pitanje kakvog su mišljenja ostale nakon te tvoje akcije, tj. tog tvog ''stava''...![]()
samo zadovoljena žena je sretna žena, don't forget that!
OligofreniDikobrazoid
![]()

toni
insomnia
da, hm, samo je pitanje kakvog su mišljenja ostale nakon te tvoje akcije, tj. tog tvog ''stava''...![]()
samo zadovoljena žena je sretna žena, don't forget that!
Pitaj ih. Ima ih tu na forumu nekoliko.![]()
Monstrum
eto viš, onda nas žene gledaju kao debile, samoživu gamad koja sam gleda di će umočit, svršit, obrisat se, eventualno zavirit u friz i aj bog, cccc toni
Poppy
OligofreniDikobrazoid
![]()
mislila sam na monstruma![]()
">insomnia
skontah već da si ''frajer''![]()
toni
insomnia
skontah već da si ''frajer''![]()
stabi tek bilo da si se uzivo druzila smenom![]()
PoppyOligofreniDikobrazoid
![]()
mislila sam na monstruma
toniA evo nek svi vide zašto.... Stvarno si neodoljiv
btw, ne znam kako tebe zene gledaju, ali mene gledaju s pozudom u ocima !![]()
">
PoppyZašto bi bilo nefer? Ionako je pun forum fotki koje nisu osobe same stavile. Ovo je sa javnog okupljanja
e, alo! nefer je stavljat tuđe fotke!
toniPa to je sve zabava, kolko je mojih stavljeno sa istog partija gdje se ja foliram pa nisam komentirao.... A nisam ih sam stavljao.... Hehehe, i moja gleda i smije se
hehehe, eto.. sad je jasno![]()
btw, da.. nije ti fora stavljat tudje fotke.. mozda moja zena gleda.. a ja se tu foliram..

Circa
toni i betty nesto mute...
cini mi se kako se njima svojedobno priskesalo...![]()
ne mogu stavit toliko smajlica koliko se smijem.Circa
toni i betty nesto mute...
cini mi se kako se njima svojedobno priskesalo...![]()
">
1step2far
Nije mi lako, opet mi se priseksalo... A dečka nema, daleko, uuuuuuuuuuuuuuuuh!
">
ela
ajme ova jos guli ovaj topic....legice trk kupit vibrator
Monstrum
kajmačenje
Circa
Mmmmmmmm, odnos....
heart3Circa
Mmmmmmmm, odnos....
Imao si jedno odnos?

Monstrum
tera me jebat![]()

spoky
a sto je sa legice, jel to ona nasla da ju tko zabavlja dok je crnac na putu![]()
spoky
svaka cast legica,vidis da moze![]()
![]()
![]()
![]()

">
barem meni ....
">
">
">
">legica_osopet kriza
barem meni ....

123456
prije bih rekao da zapravo..... ne naleti![]()

123456
turu ili po turu, nije mi sada baš jasno.....![]()

legica_os
123456
sve općenito![]()
123456
legica_os
123456
sve općenito![]()
i tata bi sine...![]()

legica_os
123456
legica_os
123456
sve općenito![]()
i tata bi sine...![]()
tata ima mamu![]()
">Minhen
dobila sam ja svoju turu ovaj vikend tako da sam mirna par dana
">
sokratnajbolje mi legne seks u pauzi od učenja.....
odoh sad učit....

legica_os
Ja bi mogla opalit nekoga sada.upravo sada
123456
legica_os
imaš oklagiju ili ćeš vlastitom rukom, da ne kažem šakom krenuti na nekoga?![]()
legica_os
legica_osbila je pauza....
sokratnajbolje mi legne seks u pauzi od učenja.....
odoh sad učit....
a kad će pauzaops:">
![]()
legica_osJa bi mogla opalit nekoga sada.upravo sada
1step2farBolujem ovih dana. Pauza. Šmrc.
PsychoSoldier1step2farBolujem ovih dana. Pauza. Šmrc.
sta, gljivice a???
1step2far
PsychoSoldier1step2farBolujem ovih dana. Pauza. Šmrc.
sta, gljivice a???
Ne daj Bože, ha ha.
Samo junački krvarim za domovinu.
Eto, sad svi znaju da imam mengu.
Jupi!